2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857421 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Quaresma fazla süre almadi yalniz bunu tartışacak degiliz elbette oyun sistemimiz acisindan cucak komple oyuncu olduğu için daha faydalı olacakti bize ama bu kadsr karalar baglamamak gerek onu demek istedim sadece

Quaresma liginde 1827 dakika, Dzsudzsak 1756 dakika oynamış bu rakamları yaparken kardeşim.

Karalar bağlamak değil tabiri caizse unutulmamasını sağlamak olacak. İnsanımız kolay alışır bizim algı yaratılır hemen ben elimden geldiğince izin vermeyeceğim en azından burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Lucas hücumu hiç olmayan bir çapa Atiba varken hiç gereği yok iyi bir btb lazım bize kanatları Gomezi besleyecek,kaleci Valdez in düşünülmesi bile (eğer doğruysa) akıl alacak bişey değil umarım yönetim doğru hamleleri yapar yoksa kısa sürede lige havlu atarız  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

@atalay diyelim ozaman bunun altına seneye madridde izlersiniz dediydi seneye bile olmadan geldi:)

2 aydır peşindeler nihayet bitirdiler :)

http://www.express.co.uk/sport/football/587106/Atletico-Javier-Mascherano-Chelsea-Liverpool-target-Arda-Turan-Matias-Kranevitter

Bonservis 10 milyona vuracaktır muhtemelen gerçekten iyi oyuncu.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 10:59:56 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Lucas hücumu hiç olmayan bir çapa Atiba varken hiç gereği yok iyi bir btb lazım bize kanatları Gomezi besleyecek,kaleci Valdez in düşünülmesi bile (eğer doğruysa) akıl alacak bişey değil umarım yönetim doğru hamleleri yapar yoksa kısa sürede lige havlu atarız  :alala:

Lucas çapa fln değil , Epl nin yaşlı safra eto su dün durduğu yerde 2 salladı , lucas bu ligde çok iş yapar lakin ben vereceklerini sanmıyorum

Valdes isinide Şenol Güneş veto etmiş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 aydır peşindeler nihayet bitirdiler :)

http://www.express.co.uk/sport/football/587106/Atletico-Javier-Mascherano-Chelsea-Liverpool-target-Arda-Turan-Matias-Kranevitter

Bonservis 10 milyona vuracaktır muhtemelen gerçekten iyi oyuncu.

evet Atalay dedikten sonra buldum bi kaç maçını seyrettim gerçekten çok iyi 2 3 sene içinde 2 3 katına satarlar

Çevrimdışı Kemal

Sou / eve maçının özetini tekrar izliyorumda bu lukaku yu bize yazdilarya hiç utanmalarida kalmamış  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Sou / eve maçının özetini tekrar izliyorumda bu lukaku yu bize yazdilarya hiç utanmalarida kalmamış  :)

Dalga geçtiklerini sanıyorlar. Sonra duyumcuların mesajlarının altına "lukaku?? Fellaini??" Yazanları görğnce mutlu oluyorlardır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dalga geçtiklerini sanıyorlar. Sonra duyumcuların mesajlarının altına "lukaku?? Fellaini??" Yazanları görğnce mutlu oluyorlardır.

lukaku haberlerine kimse inanmamıştır zaten  40 milyon Euro ya gitmiş bi adamı ve daha 22 yasında getirme ihtimali olabilirmiydi Allah aşkına bildiğin bazı taraftarları kandırdılar.

Çevrimdışı Çağrı

İnsanlar gerçekleri değil kandırılmayı ister. Herkesin aklı var kimse yemezse yapamazlar bunları.

Biraz akıl mantık olacak 40 milyonluk adamı sana yazdıklarında senin küfür etmen lazım dalga mı geçiyorsun lan sen diye.

Herkes hakettiği muameleyi görüyor maalesef. 40 milyon euro senin borcunun 6'da 1'i.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ortasaha konusunda umutsuzluga kapılmaya başladım iyice ligler başladı kimsenin önemli adamını gidip alamazsında ne yapacaklar merakla bekliyom

Çevrimdışı Kadir G.

lukaku haberlerine kimse inanmamıştır zaten  40 milyon Euro ya gitmiş bi adamı ve daha 22 yasında getirme ihtimali olabilirmiydi Allah aşkına bildiğin bazı taraftarları kandırdılar.

Burası için geçerli o. Twittlerin altına bakın dediğim şekilde cevap arayan tonla kişi vardı.

Sordukları kişide kadronun yarısının toplamından daha pahalı. :D

Çevrimdışı LuceGel

Lucas çapa fln değil , Epl nin yaşlı safra eto su dün durduğu yerde 2 salladı , lucas bu ligde çok iş yapar lakin ben vereceklerini sanmıyorum

Valdes isinide Şenol Güneş veto etmiş
Lucas M.topal vari orta sahayı zor geçen adam derin, diagonal pas atamaz stoperlerin arasına sık girip top çalar(tabi benim seyrettiğim doğru Lucassa Liverpoolda olan)

Çevrimdışı Çağrı

Lucas M.topal vari orta sahayı zor geçen adam derin, diagonal pas atamaz stoperlerin arasına sık girip top çalar(tabi benim seyrettiğim doğru Lucassa Liverpoolda olan)

Leiva çapa değil. Box to box da değil ama bu ülkede box to box rahat oynar.

Melo da ne görüyorsanız Leiva'da 3 aşağı 5 yukarı onu görürsünüz gelirse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Hadi gelmez ya geldi diyelim onun önüne kimi alacaklar o önemli.

Çevrimdışı Çağrı

Hadi gelmez ya geldi diyelim onun önüne kimi alacaklar o önemli.

Benzer tip bir tık daha fazla hücumu olan oyuncu lazım.

Leiva defansif oyunu benimsemiş ama sürpriz koşularda ortadan delebilen bir oyuncu her maç 1-2 kez dener bunu ama Atiba ile asla olmaz.

Tolgay ile olsa tadından yenmezdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WoodGryn

Habertürk te gomezin yedekte başlayacağını ikinci yarıda oyuna dahil olacağnıı söylüyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Örnek A:

@seser6: @ErayEAydemir gecen sezon sakatlik süreci vardi
Katki saglar ilac olur hatta
Sanki ters köse olucak
Fellainimi olur yoksa

EssiLor

• Ziyaretçi

Fellaini mi Lucas mı kim geliyorsa gelsin bir an önce gelsin mümkünse ikisi birden gelsin tek ön libero yetmez ikisinin gelmesi daha iyi olur aslında.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ciddi fark yaratır diyosun yani

Çevrimdışı Kadir G.

Benzer tip bir tık daha fazla hücumu olan oyuncu lazım.

Leiva defansif oyunu benimsemiş ama sürpriz koşularda ortadan delebilen bir oyuncu her maç 1-2 kez dener bunu ama Atiba ile asla olmaz.

Tolgay ile olsa tadından yenmezdi.

Lucas'ın maliyeti çok yazıldığı gibi kiralarsak bile seneye almamız zor. Bu şekilde de 8 numara transferini bonservisli yapmak lazım. Yoksa seneye yine oraya transfer arayacağız.

Her açıdan işlerin tam istediğimiz şekilde olacağını düşünmüyorum. (Kiralık olursa)

Çevrimdışı LuceGel

Meloya yakın performans zor bence defansı rahatlatır ona okey ama Atibanın yerine olur yanına değil ihtiyacımız olan değil kısaca bekliyoruz neler olacak.

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle de bir gerçek var.

Geçen sene Bilic bugün çıkmamız muhtemel ortasaha ile ilk yarı önüne geleni devirdi nerdeyse.

O yüzden Şenol Güneş'in farkını koyması gerek. Geçen seneden daha iyi durumda şuan kadro öyle ya da böyle.

Takviye olmazsa olmaz o ayrı konu ama rakip Mersin ise mazerete gerek yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Şöyle de bir gerçek var.

Geçen sene Bilic bugün çıkmamız muhtemel ortasaha ile ilk yarı önüne geleni devirdi nerdeyse.

O yüzden Şenol Güneş'in farkını koyması gerek. Geçen seneden daha iyi durumda şuan kadro öyle ya da böyle.

aynen öyle abi , hoca ilginç bi kadro ile çıkacak gibi gözüküyor yalnız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı f_madida

Şöyle de bir gerçek var.

Bence gecen seneden kotu durumdayiz su anda...ortasahada Veli yok, Tolgay yok... Forvette Demba Ba yok, Gomez ne kadar hazir belli degil. Sosa'nin sakatligi ne durumda onu da bilmiyoruz. 

Samet Aybaba'nin feda kadrosunu verip Senol Gunes'ten mucize beklyor herkes. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Türkay

Bence gecen seneden kotu durumdayiz su anda...ortasahada Veli yok, Tolgay yok... Forvette Demba Ba yok, Gomez ne kadar hazir belli degil. Sosa'nin sakatligi ne durumda onu da bilmiyoruz. 

Samet Aybaba'nin feda kadrosunu verip Senol Gunes'ten mucize beklyor herkes.

Sosa Mersine götürülmedi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler