2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861249 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Valdes'e top gelmeye gelmeye adam kaleciliği unuttu Barcelona da.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Hafta içi biter dedik çarşamba perşembe dedik sinan hocam içimi okumuş..

İyi akşamlarrrr  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fore_kazık

Valde Barça'dayken Barça %70'li yüzdelerde topla oynuyordu. Kaleye gelen toplarda ya kontra ataktan ya da duran toptan geliyordu ya gol oluyordu ya da Valdes'in üstüne geliyordu.

peki barça neden rüştüyü gönderdi madem kaleci çok önemli değilse?

hayır yanlış anlaşılmasın ospinamı valdes mi dense 100 kere ospina derim ama mevcut kalecilerimiz varken valdes i beğenmemek enteresan geliyor...

Çevrimdışı Anıl

Valdesle beraber Kolombiyalı başka bir kaleciyle daha ilgileniyormuşuz. Kim bilmiyorum ama Kolombiyalıysa GEL SİN :D

Çevrimdışı Tolga

Valdesle beraber Kolombiyalı başka bir kaleciyle daha ilgileniyormuşuz. Kim bilmiyorum ama Kolombiyalıysa GEL SİN :D
Kolombiya'lı kaleciden korkmayacaksın hemen alacaksın :D :D

Çevrimdışı Tolga

Cenk Valencia ile mi görüşüyormuş :kop:

Çevrimdışı TALAT

hayır yanlış anlaşılmasın ospinamı valdes mi dense 100 kere ospina derim ama mevcut kalecilerimiz varken valdes i beğenmemek enteresan geliyor...

yabancı kuralından dolayı sıkıntı yarattı rüştü. ayrıca birkaç maçta da hata yapınca kaleyi kaybetti
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı fatihbjk

Bu lucas veli tarzi bi adam tekmeye kafa sokan, yorulmayan tam bir insan azmani. Top gecer adam gecmez her yere kosan bi adam. Veli nin yerine o tarz bi adam olsun diye isteniyor sanirim. Bence iyi transfer olur. Tolgay tarzi yumusak bir adama gerek yok zaten. Ilk devre idare ederiz. Tolgay gelince allah kerim.

Çevrimdışı Anıl

Kolombiya'lı kaleciden korkmayacaksın hemen alacaksın :D :D
Kesinlikle hatta genelliyorum Güney Amerikalı kaleci varsa hemen yarın başlasın :D

Çevrimdışı talha

Valdes eskiden idare eder bir kaleci idi. Üst takımlarda sırıtmadan oynamayabilecek. Ama artık 34 yaşında ve2 senedir nerdeyse ayağına top değmedi.

Yani olmasın o iş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

valdes barcada oynarken bile bütün dünyanın kötü kaleci olduğuna dair anlaştığı bir kaleci. barca yıllar yılı kaleyi defansı yok saydı. ne zaman ki oynadıkları oyunun çözümü bulundu kaleci ve defans açığı ciddi ciddi gözüktü o zamandır oynamıyor valdes.

Çevrimdışı Onur Can

LUCAS GELIRSE BOYLE OYNAYABILIRIZ. TAM SENOL GUNES TARZI. TEHLIKENIN FARKINDA MISINIZ?

Çevrimdışı talha

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı kuralı diye biliyorum ben. Ayrıca Valdes'in şu anki durumu elimizdeki kalecilerle eşit. Bakmayın ilk bakışta ismi ve kariyeri bazı insanları cezbediyor. Neyse herkese iyi geceler.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı talha

valdes barcada oynarken bile bütün dünyanın kötü kaleci olduğuna dair anlaştığı bir kaleci. barca yıllar yılı kaleyi defansı yok saydı. ne zaman ki oynadıkları oyunun çözümü bulundu kaleci ve defans açığı ciddi ciddi gözüktü o zamandır oynamıyor valdes.

Zaten geçen senenin başında ki o önemli harcama o yüzden geldi. Yoksa Der Stegen ve diğerleri gelmezdi. Adamlar yediğinden çok attığı iin böyle şeyler pek göze gelmezdi.  :kop:

Çevrimdışı FARUK

Bu lucas veli tarzi bi adam tekmeye kafa sokan, yorulmayan tam bir insan azmani. Top gecer adam gecmez her yere kosan bi adam. Veli nin yerine o tarz bi adam olsun diye isteniyor sanirim. Bence iyi transfer olur. Tolgay tarzi yumusak bir adama gerek yok zaten. Ilk devre idare ederiz. Tolgay gelince allah kerim.
Zaten 1 tane gerekliydi o bölgeye ama veli de sorun devam edince 2. Ye de ihtiyaç doğdu artık böyle bir 6 numara dusunuluyorsa bir tane de iki yönlü lazım

Çevrimdışı LithuM

Mustafa denizli tam bir sarlatan olmus galatasaray ozetinde galatasaray golune ofsayt bile diyeme di. Asla Beşiktaş basina gelmez insallah kendisi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Kolombiyalı değil de Uruguaylı olabilir mi o kaleci? Daha evvel Serdar Saridağ da yazmıştı.

Gaston Guruceaga diye bir kaleci var potansiyelli genç. Bilmem olur mu ama zor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fatihbjk

Zaten 1 tane gerekliydi o bölgeye ama veli de sorun devam edince 2. Ye de ihtiyaç doğdu artık böyle bir 6 numara dusunuluyorsa bir tane de iki yönlü lazım

Ikinci bir orta saha alinirmi pek tahmin etmiyorum. Sosa oguzhan atiba necip ve lucas alinirsa boyle gotururler gibi geliyo bana. Velide bir kac aya doner insallah. Belki tek defansif orta sahaya donerler yada lucas olursa yanina sosa cekilebilir.

Çevrimdışı Kutay

beyaz futbolun şu ana kadar dediği hangi transfer tuttu ki bence lucas leiva gelmeyecek inşallah yanılırım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı FARUK

Ikinci bir orta saha alinirmi pek tahmin etmiyorum. Sosa oguzhan atiba necip ve lucas alinirsa boyle gotururler gibi geliyo bana. Velide bir kac aya doner insallah. Belki tek defansif orta sahaya donerler yada lucas olursa yanina sosa cekilebilir.
Hücum açısından çok sıkıntılı bu rotasyon bence şuan esas ihtiyaç boxtobox dedikleri 2 yönlü ortasaha
Ayrıca veli nin durumu çok sıkıntılı ameliyat olması 2 hafta ameliyattan sonra 2-3 hafta rehabilitasyonu  sürer ve antremanlara başlar ve yine ağrım var derse ki süreç bu şekilde kısır döngüye girdi ilk yarıyı kapatır
Bu ortasaha  rotasyonu ile bizde ligde erken havlu atabiliriz risk büyük