2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866062 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sakatlandığı haberini aldığımda ağlayacaktım nerdeyse. https://twitter.com/HaberKartali/status/632666853635178496

Tam iftar zamanına denk gelmişti doğru dürüst yemek yiyememiştim. 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı annoca

Hiç duyum muyum bişey yok mu en azından isimler geçerdi hayal ederdim saha içinde nasıl olur diye de şimdi hiç bişey yok :)

Bi yandan hiç bi ismin haberinin çıkmamasıda sevindiriyor gizliden gizliye iş yürütmeleride güzel

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yarin Muhtemel Ilk 11 bu gibi gözüküyor....
                                Tolga

Beck.          Rodolfho     Ersan :akuma:     Tosic

Gokhan       Atiba      Necip :akuma:     Q17

Oguzhan

Mario  Gomez
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 01:07:54 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

2011-2012 sezonu da iyi değil @Çağrı . 2012-2013 için benim baktıgım yer 5 gol yazıyordu. 2013-2014 de kötü geçmiş. rusyaya transfer olunca bir düşüş olmuş yani onu demek istedim

14-15 : 43 Maç 7 Gol 13 Asist

13-14 : 24 Maç 1 Gol 3 Asist

12-13 : 32 Maç 5 Gol 11 Asist

Çevrimdışı Tolga

Sinan konuşuyor yine :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

14-15 : 43 Maç 7 Gol 13 Asist

13-14 : 24 Maç 1 Gol 3 Asist

12-13 : 32 Maç 5 Gol 11 Asist
Istatistikleri oldukca dusuk gözüküyor eeee her yer Hollanda ligi degil tabi.....
Cidden kıyaslama yaparken yanils yapiyoruz Hollanda ligi DUNYAnin en cok gol atilan ligi En az 3 Gol garanti her macta..
Colin Kazim o ligde Gol kralligina oynuyor gerisini düşünün artik :bandit:
Edit : Quaresma bu istatistikleri Cok rahat yapar NET !
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 01:13:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı can1903

Dünyanın en tatlı insanı olabilir Sinan Engin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Asıl şov yarın.  :evillol:
Aynen öyle :evillol:

Bu arada Ozan ile kupa maçından önce 7 m euro'ya anlaştığımızı söyledi ve anlaşmada 1 yıl sonra Valencia'ya 15 m euro'ya satılacağı gibi bir madde varmış.

Yalnız saçmalık şurada.

7 m euro'ya transfer etmeyen Valencia neden 15 m euro verip alsın ki :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Istatistikleri oldukca dusuk gözüküyor eeee her yer Hollanda ligi degil tabi.....
Cidden kıyaslama yaparken yanils yapiyoruz Hollanda ligi DUNYAnin en cok gol atilan ligi En az 3 Gol garanti her macta..
Colin Kazim Gol kralligina oynuyor gerisini düşünün artik :bandit:
Olcay'da Rusya'ya gitsin hiçbir şey yapamaz. Töre zaten yapamadı. :) Adam geçen sene Rusya'da 20 gole doğrudan etki etmiş 13-14 sezonu berbat zaten 12-13 sezonunda da 16 gole etki etmiş. Adamı gömmeyin sadece yeter tamam almadık alamadık demiyorum bak almadık ama adamı bazı arkadaşlar acayip derecede yerin dibine soktu bu zaten bizim ligde oynadıkça değeri daha çok anlaşılmaya başlanacak sonrası malum Fener...

Çevrimiçi murat

dzudzsak ı bende beğenirim ama gol ve asist olarak değerlendirirsek.hem olcay hem q7 dzsudzsaktan aşağı kalmazlar.hatta fazlasını verebilirler.dzsudzsak farklı artıları olurdu.bizim ortashada pas opsiyonu olabilecek oyuncuya ihtiyacımız var.atiba veli gökhan ve olcayın olduğu takım pas yapamıyor.şimdi q7 var üstüne tolgay yok ve yarım yamalak bir sosa var.bizim acilen ön liberoyu tek başına idare edecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.oradan doğan + 1 i sosa oğuz  ve dönünce tolgay olarak önünde kullanmamız lazım.dzsudzsak ı hollanda ligine göre değerlendiriyoruz ama q7 ve olcay hollandada 15+15 asit gol yaparlar.rusyadaki performansı bana göre düşme değil lig farkı.

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen öyle :evillol:

Bu arada Ozan ile kupa maçından önce 7 m euro'ya anlaştığımızı söyledi ve anlaşmada 1 yıl sonra Valencia'ya 15 m euro'ya satılacağı gibi bir madde varmış.

Yalnız saçmalık şurada.

7 m euro'ya transfer etmeyen Valencia neden 15 m euro verip alsın ki :kop:
Bence de saçma ama belki büyük kulüpte de bir görelim düşünceleri olabilir küçük bir ihtimal de olsa.

Çevrimdışı can1903

4-0 alırız yarın maçı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Bence de saçma ama belki büyük kulüpte de bir görelim düşünceleri olabilir küçük bir ihtimal de olsa.
Evet en mantıklı açıklama bu olur yani :)

Çevrimdışı can1903

Feghouli fenerbahçe.. olursa.. yok artık..

Çevrimdışı legendmaster

şu anda yönetim bazında en sıcak transfer gelişmesi cenk için yapılan görüşmeler herhalde

Olcay'da Rusya'ya gitsin hiçbir şey yapamaz. Töre zaten yapamadı. :) Adam geçen sene Rusya'da 20 gole doğrudan etki etmiş 13-14 sezonu berbat zaten 12-13 sezonunda da 16 gole etki etmiş. Adamı gömmeyin sadece yeter tamam almadık alamadık demiyorum bak almadık ama adamı bazı arkadaşlar acayip derecede yerin dibine soktu bu zaten bizim ligde oynadıkça değeri daha çok anlaşılmaya başlanacak sonrası malum Fener...
Bende diyorum ki Quaresma bu istatistikleri cok rahat yapar bence Elimzdeki adami gommeyelim :tabe:
Hayir Adami yere goge sigdiramiyorsunuz istatistigi ortada ..
Q7 nin Gecen sene Pprtodaki istatistiği daha yuksek...
Ama Dzu Kral Qu tu kaka..

Bende diyorum ki Quaresma bu istatistikleri cok rahat yapar bence Elimzdeki adami gommeyelim :tabe:
Ama Dzu Kral Q7 tu kaka..
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 01:21:29 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Samet Ç

Feghouli zu Fener.

Çevrimdışı Anıl

Yarin Muhtemel Ilk 11 bu gibi gözüküyor....
                                Tolga

Beck.          Rodolfho     Ersan :akuma:     Tosic

Gokhan       Atiba      Necip :akuma:     Q17 :akuma:

Oguzhan

Mario  Gomez

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı FARUK

Fener alacağı adamlara önce bizim için haber yaptırıyor heralde benim anladigim bu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi murat

rusya ligi bizimkine benzer bir lig.olcay burada yaptığı istatistiği oradada çok rahat yapar.töre 20 yaşındaydı daha.henüz buradada verimi oyunculuğunun altında.

Çevrimiçi Samet Ç

Ama Dzu Kral Qu tu kaka..
Hiç sanmıyorum ama inşallah yapar.