2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871200 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

yazdiklarin celiskili....quaresma hem delirtip hem faydali olamaz, basit maclarda iki hareket yapar ergen sevindirir en fazla. quaresmadan beklentim 0 bile degil, negatif.
yok abi çelişkili değil şöyle söyleyeyim , bi maçta q7 gol veya asist yapacak ama trivelasını rabonasını da eksik etmeyecek , yani hem tabela hem şov yapacak , şov yaptığı anlarda faydalı işler yapsa tabelayı artıracak aslında ama yapmadığı için delirtecek
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Samet Ç

Ben işin Bursa'sın da değilim bu adamı muhtemelen seneye Fener alacak o çok kötü koyar.

Çevrimdışı talha

Adam bize haber bile uöurdu 2 gün önce alın lan beni diye.

Sosa belinde geziyor. Al sana 10 numara. Duran topta uzaktan şutta etkili eleman. Sağ sol orta oynayabiliyor.

Kelepir fiyata niye almıyorlar. Neyi bekliyorlar. Oğuzhan'ı mı? Sosa'yı mı? Bizimkilerin bazı işlerine akıl sır erdirmek imkansız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Beyler takımın transfer gerektiren eksik pozisyonu kalmadı da Dzsudzsak 'mı kaldı mı tartışacak?
İkincisi bazı arkadaşlar niye yönetimin yaptığı her hamleyi savunmak zorunda hissediyorlar kendilerini? Bu kadar zor mu yönetimin ilk tercihinin başından beri Q17 olduğunun ve bunun populist bir hamle olduğu. Yönetimin doğrusuna doğru derken yaptığı yanlışınıda mı savunacağız? Neyse Şenol Güneş disiplinli bir hocadır. Her futbolcusundan minimum beklentileri vardır .Beklentilerini yerine getirmeyen kim olursa olsun yedek bırakır . Q17 , Olympiakos maçında olduğu gibi oynarsa şimdiden ona yedek kulübesi hayırlı olsun . Çığıran da çığırsın neden yedek kaldı diye . Umarım kendisini toparlar , oyununu düzeltir.

Valla MOtta'yı tek kalemde sildi. Ben yedeği geçtim kadro dışı ile bırakabilir. Affetmiyor çünkü.

Jouse olayını hatırlayın yeter.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaşk ımızı Adana'da bekliyen Kartallar
Tek Büyük Beşiktaş

EssiLor

• Ziyaretçi

Fikret orman Quaresma ve Dzsudzsak birlikte olmaz mantığıyla değilde direk icraata geçip Dzsudzsakı da alsaydı bu adam şuan bursaya gitmezdi
Sosayı yedekte bırakırdın kardeşim
Koyardın Q7 yi Sağa Sola Töreyi Ortayada Macarı Forvetede Gomez Al Sana Füze gibi Hücum Hattı
Q7 Töre Macar Leblebi gibi gol attırırdı Gomeze
Ama bizim başkanımız fazla hayalperest
Ozanı Fenerbahçe formasıyla gördüğüm her an içim acıyor gerçekten çünkü çok istedik ozanı hemde çok
Şimdide Dzsudzsakı bursa formasıyla görünce içimiz cız edecek illa ki
Şok üstüne Şok bakalım ne olacak Dzsudzsakın Bursaya gitmesi çok fena koyar gerçekten öyle böyle değil.

Çevrimdışı blackeagle35

Sosa merkez orta sahada olmaz ..Hele kanatta Quaresma ve Töre kanadıyla biraz diri takımlara karşı çok zorlanırız..Biz nereye oyuncu alırsak alalım gol atan adam almalıyız..Bitiricilik, ceza sahasına girme gibi özellikleri eksik 3'lümüz ve gol ile alakası hemen hemen olmayan merkez 2'limiz var..

Çevrimdışı Hasan Akten

Franco'nun sakatlığı mı var? Yoksa gidici herhalde.

Çevrimdışı Çağrı

Gelişimi durdu gerilemeye başladı akıllı olsun gitmesin ama gidici.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Besiktas surdan benim belirledigim 4 kişiyi transfer komitesi ve scouting başına getirse bakın çok büyük konuşuyorum aynı bütçeye en az 3 kat faydali ve cok daha erken zamanlı takım kurulur. İddaa ediyorum !

Bunlarinda futboldan falan anladiklari yok , ne scouting var ne birsey.

Andreas Beck için birilerine teşekkür ederler.
GideR holebas dururken 2. Ye almayip Tosic alırlar.
Gomez zaten herhangi bir bilgi sahibi olmaya gerek yok dünya tanıyor.
Macar dururken q7 geri gelir.

Tek Rhodolfo başarılı transferdir oda yanında supurucu olmadigindan topal transfer kalmıştır.

Yarın maç var be insan biraz utanir yedeksiz Necip Atiba götürmeye oraya .

Çevrimdışı LuceGel

Yalnız Macarla q7 sürekli gündemdeydide yönetim q7 yi tercih etti gibi oldu burda yorumlar.F.Orman q7 yi tribünlere aldı tamamda macarla ilgimiz oyuncunun fiyatı gibi durumlar spor basınında doğru dürüst yer almadı.Başkan Olcayın olduğu kanada bir oyuncu düşündü buda oyuncunun popülaritesinden q7oldu.Macar belki yüzeysel gündeme geldi görünüyor
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Hasan Akten

Abi çok düz mü düşünüyorum bilmiyorum ama o adamın stoper olması mucize zaten. Yani bir stoper hem kısa, dayanıksız ve güçsüz aynı zamanda nasıl ağır olur aklım almıyor. Birinden biri olması lazım en azından. Hava topu yok, omuz omuza yok, hırs yok, hız desen o da yok. Sırf top tekniği ve yer tutmayla stoper olur mu?

Çevrimdışı can1903

Abi Anladık Macar çok iyi topçu.
Başka konu konuşalım artık. Orta saha mesela :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Hayırlısı  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Kartal Ç

bi laf ettin başlığın bereketi kaçtı. yarım saattir kimse yazmıyor  :evillol:

Çevrimdışı Savaş

Cidden Ozan'dan başka alternatif yokmuş. Duyum bile yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmet türker

beşiktaşa geldiğinden beri bu futbolcuda bir gelişim mi oldu da durdu .....

Çevrimdışı legendmaster

Şenol Hoca pek beğenmiyor talibi olsa hemen gönderirler

Çevrimdışı can1903

bi laf ettin başlığın bereketi kaçtı. yarım saattir kimse yazmıyor  :evillol:
Herkes haddini bilicek ağabey :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Halen savunma arkasına sızmaları deneyen bir forvet oyuncusuna sahip olmamamız; akıl alır gibi değil.

Minumum son 5 yılı geç; bugün ki maçın 45-51. dakikalarını izleseniz, görürsünüz.

Takım savunmaları, blok oynama becerisi, savunmacıların kademe bilgisi o kadar kötü ki, ofsayt taktiğini bile beceremiyorlar.

Bir tane servisçi, bir tane sprinter. (Selçuk - Burak)

Anlamak güç...
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 00:32:01 atalay ]

Çevrimdışı Anıl

Halen savunma arkasına sızmaları deneyen bir forvet oyuncusuna sahip olmamamız; akıl alır gibi değil.

Minumum son 5 yılı geç; bugün ki maçın 45-51. dakikalarını izleseniz, görürsünüz.

Takım savunmaları, blok oynama becerisi, savunmacıların kademe bilgisi o kadar kötü ki, ofsayt taktiğini bile beceremiyorlar.

Bir tane servisçi, bir tane sprinter. (Burak - Selçuk)

Anlamak güç...
@Çağrı beye dedim ki gsye Cenk+Pektemek+4 milyon euro teklif edelim Burak'ı alalım. Yok istemem diyo :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol Hoca pek beğenmiyor talibi olsa hemen gönderirler

Ben de beğenmiyorum. Gidebilir yani sıkıntı yok :D

Çevrimdışı legendmaster

Bir tane servisçi, bir tane sprinter. (Selçuk - Burak)

Anlamak güç...
burak sadece savunma arkasına koşularla inanılmaz sayıda gol attı Şenol güneşin payı büyüktür burakta bizde de böyle bir isim yaratabilir mi acaba hoca

Çevrimdışı Ferhat Türk

Balaş kanatta quaresma da serbest olarak gayet oynayabilirdi ortada. çok yazık oldu şu adamı kaptırdık ya bursa gibi  sıradan bir takıma,fenerin rvp ve nani'yi almasından bile fazla koydu bana. sosa ile 1 senenin geçeceğine inananlar da var adamın kafa arjantin'de işte anlayın fayda gelmeyecek bu düz topçudan
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...