2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870316 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Çağrı abi diyor ki Macar'ın 30 metreden attığı her golde biz "off bunu Quaresma yüzünden kaçırdık a.." diyeceğiz  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Demek istediği yaptığımız transfer hatsından dolayı şampiyonluk giderse çok ah vah çekeriz. Çünkü bildiğin adamı almadık biz. Gittik Quaresma'yı tercih ettik. Ve hatırladığım kadarıyla send e istemeyen taraftaydın Quaresma'yı.

Aynen öyle. İlk kez doğrudan yazdım açıklamadan tarzım değil normalde garip geldi ondan diye tahmin ediyorum.

Cümlenin açıklaması Quaresma'nın yapamadığı Dzsudzsak'ın yaptığı her şeyde herkes kafasını dan dan duvarlara vuracak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Forumda değil medyada okudum. O zamanlar bunu paylaşmadım  forumda polemik olacağını biliyordum. Aslında hala paylaşmayacaktım ama madem  polemik çıktı ben de okuduklarımı  tarafsızca ortaya koydum. Dikkat edersen bunları okudum ama Çağrı dan da çok şey duydum  bekleyip görelim diye yazdım. Araştırıp bulurum diyeceğim ama değer mi bilmem

Abi adam vasat olsa Dinamo sözleşme uzatmak istemezdi. Hem de 4 sene. Hem de daha iyi bir antlaşma ile. Adam alışamamış oralara sanırım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Forumda değil medyada okudum. O zamanlar bunu paylaşmadım  forumda polemik olacağını biliyordum. Aslında hala paylaşmayacaktım ama madem  polemik çıktı ben de okuduklarımı  tarafsızca ortaya koydum. Dikkat edersen bunları okudum ama Çağrı dan da çok şey duydum  bekleyip görelim diye yazdım. Araştırıp bulurum diyeceğim ama değer mi bilmem

Değmez abi boşver giden gitmiş artık zaten..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Aynen öyle. İlk kez doğrudan yazdım açıklamadan tarzım değil normalde garip geldi ondan diye tahmin ediyorum.

Cümlenin açıklaması Quaresma'nın yapamadığı Dzsudzsak'ın yaptığı her şeyde herkes kafasını dan dan duvarlara vuracak.

Attığı her frikikte anarız artık rabonayla.  :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

EssiLor

• Ziyaretçi

Yazık oldu Ozandan Sonra Dzsudzsak.

Çevrimdışı talha

bursaya gideceği için bursa diyorum. konu bizim takım. olay senin söylediğin söz

Sen Duran Topları kullanan adam yok diyordun ya. Ha işte o adam buydu. Yine duran topçumuz yok. Ve bunu biz nedense kriter olarak görmüyoruz.(Yönetim babında)

Çevrimdışı Ersoy

Bizim taraftar adam ne yaparsa yapsın tapıyor adama.Sezonu da Quaresma oley tezahüratları ile acarız büyük ihtimal. Orada diğer 10 adam takımı için mücadele ediyor kime ne ? Neyse konu saptı biraz.Zudzak için çok ah vah çekeriz sene boyu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Demek istediği yaptığımız transfer hatsından dolayı şampiyonluk giderse çok ah vah çekeriz. Çünkü bildiğin adamı almadık biz. Gittik Quaresma'yı tercih ettik. Ve hatırladığım kadarıyla send e istemeyen taraftaydın Quaresma'yı.

bak sana da söylüyorum ben tercih olayına takılmıyorum söylediği o cümleye takılıyorum.
ve evet ben de macarı istiyordum doğru hatırlıyorsun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

bende macarı q7'ye tercih ediyordum fakat quaresma ile macarın sezon performanslarının çokta farklı olacağını düşünmüyorum, quaresma bizi çok delirtecek şova kaçan hareketleriyle ama yine de bu sene faydalı olacağını düşünüyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

bende macarı q7'ye tercih ediyordum fakat quaresma ile macarın sezon performanslarının çokta farklı olacağını düşünmüyorum, quaresma bizi çok delirtecek şova kaçan hareketleriyle ama yine de bu sene faydalı olacağını düşünüyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

Tamam ben de editlerim yazdığımı sıkıntı değil önemli olan olayın özünün anlaşılması.

tamam o zaman sorun yok.
zaten ben de macarı istiyorum söylediklerini de anladım. ama artık yapcak bi şey yok

Orta saha lazım orta saha

Çevrimdışı TALAT

Sen Duran Topları kullanan adam yok diyordun ya. Ha işte o adam buydu. Yine duran topçumuz yok. Ve bunu biz nedense kriter olarak görmüyoruz.(Yönetim babında)

zaten tercihin yanlış olduğu konusunda hemfikiriz ama yerine bir adam almışız diğer adamda başka bir takıma gitmiş artık ben eleştirmek için sezon sonunu beklerim. eleştirenlere de pek karışmam. benim az önce ki olayım farklıydı :ok:

Çevrimdışı talha

bak sana da söylüyorum ben tercih olayına takılmıyorum söylediği o cümleye takılıyorum.
ve evet ben de macarı istiyordum doğru hatırlıyorsun

Anladım tamam

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beyler takımın transfer gerektiren eksik pozisyonu kalmadı da Dzsudzsak 'mı kaldı mı tartışacak?
İkincisi bazı arkadaşlar niye yönetimin yaptığı her hamleyi savunmak zorunda hissediyorlar kendilerini? Bu kadar zor mu yönetimin ilk tercihinin başından beri Q17 olduğunun ve bunun populist bir hamle olduğu. Yönetimin doğrusuna doğru derken yaptığı yanlışınıda mı savunacağız? Neyse Şenol Güneş disiplinli bir hocadır. Her futbolcusundan minimum beklentileri vardır .Beklentilerini yerine getirmeyen kim olursa olsun yedek bırakır . Q17 , Olympiakos maçında olduğu gibi oynarsa şimdiden ona yedek kulübesi hayırlı olsun . Çığıran da çığırsın neden yedek kaldı diye . Umarım kendisini toparlar , oyununu düzeltir.

Çevrimdışı f_madida

yazdiklarin celiskili....quaresma hem delirtip hem faydali olamaz, basit maclarda iki hareket yapar ergen sevindirir en fazla. quaresmadan beklentim 0 bile degil, negatif.
The world is better in black and white, and red.

Fener Ozan ı elimizden aldı Fener den aldığı para ile de Bursa Macar ı elimizden aldı vay be ilişkiye bak...

Çevrimdışı Kemal

Orta saha necipe atibaya kalmış yedekleyecek adamımız bile yok hala Macari söylüyorsunuz beyler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersanın oynadığı yerde Sivok yetersiz derken?
evet yetersiz di , Ozellikle ben neden yetersiz olduguna dair aciklamasini burda defalarca yaptim..
Sivok Stoper degil on libero , Devsirme stoper oldugu icin cok hata yapiyor NET !
Kusura bakmayin arkadaslar bu aciklamayi belki 10.cu defa yapiyorum ama su yorumlari gordukce tekrar yazma ihityaci duyuyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Bu dakikadan sonra adamı ikna edebilirler mi bilmiyorum ama acilen yapılması gereken;

Al Dzsudzsak'ı at 10 numaraya Sosa'yı gerçi çek ortasaha olarak kullan 70 dakika oynar son 20 dk Necip'i alırsın.

Bir de dirençli ortasaha ile baya baya oynar bu üçlü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Fener Ozan ı elimizden aldı Fener den aldığı para ile de Bursa Macar ı elimizden aldı vay be ilişkiye bak...
Macar Roket gibi bir adam
Yazık oldu bana çok koydu Bursaya gidişi
içime sindirebileceğimi sanmıyorum.
Pazartesi imzalayacakmış ardından da sağlık kontrolünden geçecekmiş.

Çevrimdışı Tolga

Bu dakikadan sonra adamı ikna edebilirler mi bilmiyorum ama acilen yapılması gereken;

Al Dzsudzsak'ı at 10 numaraya Sosa'yı gerçi çek ortasaha olarak kullan 70 dakika oynar son 20 dk Necip'i alırsın.

Bir de dirençli ortasaha ile baya baya oynar bu üçlü.
Macar-Bursa transferi gündeme geldiğinden beri aynısını söylüyorum ben de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Orta saha necipe atibaya kalmış yedekleyecek adamımız bile yok hala Macari söylüyorsunuz beyler

Eski aşklar her zaman acıtır.  :icool: