2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875893 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Cenki gs istiyorsa mutlaka pektemek ile beraber satmamiz lazim işlerine geliyorsa :D
Yani sadece cenk=2m degil
Cenk+pektemek=2m
Boylesi daha hayirli olur :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı f_madida

Bize çok iyi yabancı bir sportif direktör lazım tayfun becki tavsiye ediyor,başkan q7 i getiriyor, 20 gün ozanla uğraşıyoruz olmayınca alternatif oyuncu havuzun yok.Paramız var(+12 m €) kullanacak uygun oyuncu bulamıyoruz . :steamed: :steamed:

Inler'in bonservisinin ne oldugunu gorduk, Ozan'in fiyati da ortada..Yuksek profilli oyunculari transfere hazirlayip bekletmek, biri olmazsa oburu olur demek kolay degil. Ilk tercih Ozan'di olmadi, yonetim olabilecek diger potansiyellere yoneldi. Elde sicak para ve kisitlamasiz butce olsa, hizli hareket etmek kolay, yoksa sirf oyuncuyu ve klubun ikna etmek yetmiyor bir de istedigin miktara istedigin odeme planina ikna etmek lazim...Ama benim icim rahat, 1 Eylul'den once en az 2 muhtemelen 3 kaliteli oyuncuyu daha kadroya katariz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada konusu geçti mi bilmiyorum ama Gomez'i TFF ye bildirirken sözleşme süresi 2 yıl olarak gösterilmiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Bu arada konusu geçti mi bilmiyorum ama Gomez'i TFF ye bildirirken sözleşme süresi 2 yıl olarak gösterilmiş
Geçmez mi abi sence :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

Cenki gs istiyorsa mutlaka pektemek ile beraber satmamiz lazim işlerine geliyorsa :D
Yani sadece cenk=2m degil
Cenk+pektemek=2m
Boylesi daha hayirli olur :)

Ben Pektemek'i ayrica okutabilecegimizi dusunuyorum.

Ayrica Cenk bizde oynayabilecek bir kaleci degil, alacagimiz yeni kaleci 1. kaleci olacak o yuzden Tolga-Gunay yedekte dururken Cenk gitmemeli demek de mantikli gelmiyor. Ha ideali Tolga'yi gondermek olurdu ama Tolga'nin zaten son senesi, bir de o yastaki adami kimse para verip almaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geçmez mi abi sence :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel havayı soluyabilmek için 5 sayfa geriye gidiyorum. Demek ki daha önce geçmiş  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu günkü Pektemek yorumu ; eğer gerçekten ayrılmayı istediyse bonservissiz olarak gönderilmesi normal. Kimse onun maaşını karşılamaz . Pektemeğe 1 milyon veren bonservis parasını da böler yıllara pektemeke verir böylece pektemek zarar etmez  :D Başlıyım onun zararına da Beşiktaş'ımız bir yükten forum da sızlanmaktan kurtulur  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Son 15-20 dakika West Ham'ı mı; yoksa Beşiktaş'ı mı izledim belli değil.

Orta sahada gereksiz hazırlık paslaşmaları, sahada üst üste binmiş oyuncular, kutuya giren 2 maksimum 3 oyuncu. Zarate ve Lanzini üzerinden oyunu birebirde zorlamalar, oyunu kanatlara yıkıp; yerleşik savunmayı rahatsız etmeyen ortalar.

Bu arada kaleciyi duran topta gönderdi kırmızı yedi.  :kop:

Bu takım seneye yine Fair Play'den Avrupa'ya gider.  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Orta sahada gereksiz hazırlık paslaşmaları, sahada üst üste binmiş oyuncular, kutuya giren 2 maksimum 3 oyuncu. Zarate ve Lanzini üzerinden oyunu birebirde zorlamalar, oyunu kanatlara yıkıp; yerleşik savunmayı rahatsız etmeyen ortalar.

Westham taraftari hastane ve ambulans a yakın yerlerde izlesin maçları.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Biliçten büyük takım hocası asla olmaz,küçük Britanya takımı(Anadolu)  :evillol: takımı modunda Arsenali kontratak tuzağına düşürdü geçen hafta ,bu hafta patladı severek izliyoruz kendisini  :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

Ben Pektemek'i ayrica okutabilecegimizi dusunuyorum.

Ayrica Cenk bizde oynayabilecek bir kaleci degil, alacagimiz yeni kaleci 1. kaleci olacak o yuzden Tolga-Gunay yedekte dururken Cenk gitmemeli demek de mantikli gelmiyor. Ha ideali Tolga'yi gondermek olurdu ama Tolga'nin zaten son senesi, bir de o yastaki adami kimse para verip almaz.
Ayrica okutmaya gerek yok her nasil olursa olsun bir sekilde bizdeki sozlesmesinin artik feshedilmesi lazim yeni takimiyla yapacagi sozlesme ile. Cunku bulundugu her an bizden giden bos para demek.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Lick tv lawal pazarlığı vs diyor. Bizim yönetim galiba aklını peynir ekmekle yedi. Ne lawali yahu yetmedi mi yetersiz yeteneksiz oyuncuları bu takıma doldurgunuz. Akşam akşam insanı sinir ediyorlar.

Çevrimdışı can1903

Lawal olmaaaaaz.. Pazartesi-Salı iş biter.. Perşembe KAP olur diyorum :)

Öngörü..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Daha önceden Bilic ile ilgili şunu söylemiştim.

West Ham, Arsenal-Chelsea-M.Utd-M.City gibi takımlara karşı başarılı sonuçlar alabilir.

Fakat kendi seviyesindeki takımlara karşı oldukça zorlanır demiştim.

Hala aynı fikirdeyim.
:) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

lawal için birde pazarlık yapmakla mı zaman harcamışlar ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi murat

oha inler 7.6 ya leicestere gitmiş paraya bak 32 yaşında ve 1 yıl sözleşmesi kalmış adam bide bu
İngiltere kötü bir örnek.adamlardaki milli kriteri nedeniyle birçok futbolcu ederinin çok üstünde fiyatlara oynuyor.Tolgay  ı transfer etmek isteseler belki sırf bu yüzden çalışma izni almayabilirler.

Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu basında çıkan her habere inanmasak
Lick tv lawal pazarlığı vs diyor. Bizim yönetim galiba aklını peynir ekmekle yedi. Ne lawali yahu yetmedi mi yetersiz yeteneksiz oyuncuları bu takıma doldurgunuz. Akşam akşam insanı sinir ediyorlar.

Medyada çıkan her habere inanacaksan korkma lawal gelmez. Ondan önce nicelerini alıp kotamızı doldurduk  :) Merak etme yaw herkes nokta transferler olacak diyor. Hem de duyumcu olmayıp ilk ağızdan duyanlar  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Yarın böyle çıkarız.

Tolga

Beck   Rhodolfo   Ersan Tosic

Oğuz       Atiba

Töre          Sosa        Qua.

Gomez

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın böyle çıkarız.

Tolga

Oğuz       Atiba

Gomez

Tosic 2 hafta yok diyolardı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler özür dilerim konu dışı yapıyorum ama yarın Bjk plaza ya gidip passolig alıcam hangi belgeleri götürmem gerek?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı can1903

Yarın böyle çıkarız.

Tolga

Oğuz       Atiba

Gomez

Bu kadronun çıkmama ihtimali = 0

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler özür dilerim konu dışı yapıyorum ama yarın Bjk plaza ya gidip passolig alıcam hangi belgeleri götürmem gerek?

Bilgisi olan kimse yok mu? Ts maçına gitmek istiyorum da netten başvursam 15 güne gelmiyor taktik verin :)

Çevrimdışı Kadir G.

Bilgisi olan kimse yok mu? Ts maçına gitmek istiyorum da netten başvursam 15 güne gelmiyor taktik verin :)

Başvurduktan sonra tek seferlik giriş hakkı elde edebiliyorsun sanırım.

Emin değilim daha ayrıntılı bilen biri yazar.