2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868441 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersan kesinlikle yetersiz. Pedro akilli, ama yumusak, gücsüz ve agir. Milosevici alici gözüyle izleme firsatim olmadi.

Milosevic gercekten iyi bir Stoper degilse bir Stoper Transferi de sart.

bana kalırsa Milosevic tam  olmamasına Rahmen suan Rhodolfonun yanında oynamaya en yakısan isim  milosevic olması gerekir.

Ersanın o özgüvenle kendinden emin bir şekilde rakibin ayagına veya gögsüne top atmasından nefret ediyorum..

Çevrimdışı enemy1903

Takım bugün akşam saat 9 da istanbuldan kalkacakmış özel uçakla saat kacta adana da olur bilen vardır fikir sahibi olan vardır yardımcı olur musunuz

21.30 yazıyor çarşı adana sayfasında

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Takım bugün akşam saat 9 da istanbuldan kalkacakmış özel uçakla saat kacta adana da olur bilen vardır fikir sahibi olan vardır yardımcı olur musunuz

1 saat 40 dk mesafe.

Çevrimdışı Semih

Pektemek'i Başakşehir'e verip kafa kafaya Mahmut Tekdemir'i alalım.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar merhabalar,

Oldukça keyifli futbol sohbetlerinize ortak olmaya geldim izninizle.

Herkese keyifli haftasonları dilerim.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bi promosyonunuz filan yokmu Çağrı bak üye kazandirdim foruma :D :D

Pektemekten imzalı forma geliyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kralkartal

Cenk gonenle pektemek gitzse voltran olur. O moralle lige firtina gibi baslariz :)

Çevrimdışı atalay

Pektemek ve Cenk takımdan ayrılma kararını yeni almış ise bu da sıkıntı. Oyuncu karakteriyle ilgili...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pektemek ve Cenk takımdan ayrılma kararını yeni almış ise bu da sıkıntı. Oyuncu karakteriyle ilgili...
Ayrılsınlar da hiç bir şey demeyeceğim Hoşkal dışında

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kralkartal

Cenk, pektemek giderse eger seneyede sozlesmesi biten oyuncularla birlikte takim baya bir yük ortadan kalkmis olacak

Çevrimdışı Sedat_BJK

https://twitter.com/SDemirsoy_/status/632505462492110848 :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Rüdiger zu Roma.

Müthiş potansiyel. Sabatini kapmış yine.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ciddi ciddi var birseyler bu yekta ile ilgili.. demedi demeyin..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ismail

Suzen sezer Köybaşı tolga seneye sözleşme bitiyor cenk ve pektemek de giderse 6 oyuncuya ödenen 20 milyon bizde kalir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Asıl sıkıntı takıma sunacakları katkı belli iken inatla bu futbolculara forma şansı verilmesi , kontratlarının uzatılması. Mersin İdman Yurdu maçının kadrosunu hep beraber göreceğiz. Kalede Tolga , defansta Ersan olacak mı ? Necip'i katmıyorum şu anki orta saha eksikliğinden . Bu futbolcuların performansı belli. Hepimiz ezberledik ne kadar performans gösterip nasıl hata yapıp , yaptıklarının takıma neye mal olacağını. İnatla forma vermeye devam ettikçe onlar da sanki formaları garanti altındaymış gibi inatla aynı hataları yapıyor hatta performansları daha da geriliyor. Sonra kendimize soruyoruz neden bu yıl da şampiyon olamadık diye. Eksik olan bölgeye ya o bölgenin gereklerini yerine getirecek futbolcu alırsın ya da paran yoksa gelişime açık , potansiyeli yüksek olan başka bir oyuncuya o bölgede daha fazla şans verirsin . Kaleci alınmalı ama alınmayacaksa kalede olması gereken isimler Günay ve Ekrem . Sol stopere beklentileri yerine getirecek transfer yapılmak zorunda . Yok yapmadılar Milosevic'e daha fazla şans verilmeli. Orta sahaya zaten transfer yapılmalı.
Kısaca sıkıntı varsa bu oyuncu karakterinden de öte yönetimi de içine alan geniş bir sıkıntı , plansızlık durumu.

Çevrimiçi 38life

Cenk ve Pektemek'in transfer haberleri yalanlandı resmi siteden. İsimi vermeselerde kimi kastettikleri belli sonuçta.

Çevrimdışı Ersoy

Yekta mı ? Aman diyeyim.Bunu alacağına hiç transfer yapma razıyım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Yekta eşittir Fahri Tatan  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arouna Kone sonunda ilk 11 oynamaya başladı hep begenmişimdir bu adamı.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Arijan Ademi ismi geçiyor bazı yerlerde.

Çevrimdışı F1903

Cenk ve Pektemek takimdan bir an once ayrilsinlar da zamanlamasinin hicbir onemi yok benim acimdan.

Iki oyuncu da mevkilerinde 1. ya da 2. degil, 3. secenek (Hatta Pektemek Omer'in arkasinda 4. secenek olmali)

O yuzden niye simdi gidiyorlar tuh yerlerini nasil dolduracagiz endisesi olmasin. Kaleci konusunda en kotu ihtimal devre arasi bile beklenebilir.

Daha once de yazmistim, bu sezon takima iyi oyuncular kazandirmak ile beraber bir diger hedef de Beşiktaş seviyesinde olmayan vasat oyunculardan kurtulmak olmali.

Fener sezon bitti daha transfer yapmadan 5 oyuncusuna birden gule gule dedi. Bizde de vasat oyuncular belli; Necip, Pektemek, Cenk Gonen, Serdar Kurtulus, Ismail Koybasi ve hatta Ersan ile muhakkak yollar ayrilmali.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 15:27:12 F1903 ]

Çevrimdışı anilsevim

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ
Şimdi Eyüp bey aradı, yaralanan kardeşimizin ameliyatı protez eksikliğinden ptesi gününe kalmış.
5 ünite daha kan istemişler. Rica ettiler, yardımlarımıza ihtiyaçları var.   müsait olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmiyiz.
İletişim
Eyüp bey: +90 (530) 262 03 44
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 15:27:44 Çağrı ]
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı TURKahvesi

Rüdiger zu Roma.

Müthiş potansiyel. Sabatini kapmış yine.
kimler kimler peşinde değilki şöyle bir baktım avrupa'nın kalburüstü takımları talip bu oyuncuya
yalnız oyuncu 1.90 boyuna rağmen çok hareketli bir oyuncu ki sakatlık geçmişi de bunu işaret ediyor
Alman milli takımının yeni gözbebeklerinden.