2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871229 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

2 orta saha şart.

Bu yıl Sosa da sıkıntı yaşayabiliriz Cucak alınmalı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

veli ölmeden orta saha almayacaz sanırım...!

tövbe estağfurullah..

yahu adamın artık bu sezonu kapadığı belliydi zaten daha niye beklendi ki..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

50 maçlık planlamada bu rotasyon olmaz diyoruz.

Sırf yönetime toz kondurmamak için argümansız tuhaf reaksiyonlar veriyorlar.

Daha 1 tane maç oynamadık durum ortada.

İyi transfer sezonu geçiyoruz ama bla bla...

Çevrimdışı F1903

Dutszak olayini ben anlamiyorum. Adam 20 mil görmüş 28 yasinda sakat degil sözleşmesi bitecek. 5 büyük lig disindaki tum liglerin akliniza kim gelirse en büyük takimlarinin almak isteyecegini düşündüğüm bir adam. En somut adimi bursa atiyor. Artik menajerindemi bir sıkıntı var... Gercekten anlamadigim bir olay.

Dzsudzsak olayinda bir menajer oyunu donuyor evet orasi kesin. Mithat Halis denen herif saniyorum bu adamin menajeri ve Mithat Halis'in Beşiktaş ile ilgili ileri geri sozleri, sacmalamalari mevcut sosyal medyada. Beşiktaş'im Bölükbaşı, Mithat Halis ve bunlar gibilere ne koymus anlamadim baya bir kuyruk acilari var.

Çevrimdışı Tolga

veli ölmeden orta saha almayacaz sanırım...!

tövbe estağfurullah..

yahu adamın artık bu sezonu kapadığı belliydi zaten daha niye beklendi ki..
Başkan 2-3 haftaya döner diyordu bir de  :)

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ntvspor/status/632203745296691200

Cenk cidden gidecek herhalde.  Valdes hayırlı olsun. Yok yani Valdes toplarına gireceğine Julio Cesar'ı al. Git Rogerio Ceni'yi al en azından frikik atıyor. Valdes nedir arkadaş.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2015, 18:02:44 Samet Ç ]

Çevrimdışı Ersoy

Bakın şu mithat halis olayı şimdi aklıma geldi.Belki de sadece bize pazarlamak için aniden bursaya gitmiş gibi yaptı ? Aramızda daha yeni çıkan bir hüsumet var.O da bunun bilincindedir.Zemin hazırlıyor olabilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Zudzak-Boyko-Arteta(veya sağlam herhangi bir oyuncu).Çok iyi kapanış olur.Stoperde devre arası oluversin razıyım.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2015, 18:07:31 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

https://twitter.com/ntvspor/status/632203745296691200

Cenk cidden gidecek herhalde.  Valdes hayırlı olsun. Yok yani Valdes toplarına gireceğine Julio Cesar'ı al. Git Rogerio Ceni'yi al en azından frikik atıyor. Valdes nedir arkadaş.
Ciddi söylüyorum Romero'yu bile Valdes'e tercih ederdim.

EssiLor

• Ziyaretçi

Kaynak??

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"BEŞİKTAŞ'TA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER"
Düşünmek için iki gün süre istediğini belirten ve ülkesine dönen Dzsudzsak, ülke basınında transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye geldiğinde sıcak bir karşılaşma yaşadığını ifade eden deneyimli oyuncu, "Hava alanı ve hotel çalışanları bana hep Beşiktaş'ı anlattı. Hatta Bursaspor ile anlaşamazsan beni Beşiktaş'ta görmek istediklerini söylediler. Bana parayı seçiyorsun diyorlar. Anzhi'ye gittiğimde de aynı şeyi söylemişlerdi. Bursaspor, Türkiye'nin en büyük 4-5 kulübünden biri. Buraya gelmekten neden utanayım? İnsanların ne söyledikleri umurumda değil" diye konuştu.

Transferine ilişkin de konuşan Macar oyuncu, "Henüz bir anlaşmaya varmadım ama artık karar vermek istiyorum. İçinde bulunduğum belirsizlikten sıkıldım" dedi.

Kaynak Milliyet
Farklı haber siteleride anlaşma olmadığını beyan ediyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ciddi söylüyorum Romero'yu bile Valdes'e tercih ederdim.
Aynen. Valdes şişirilmiş bir oyuncu. Tolga ile devam et daha iyi. Gerçi şimdi çoğu taraftar Valdes'i getirin diyecek bize yakışır.  :D

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Zudzak-Boyko.Çok iyi kapanış olur.Stoperde devre arası oluversin razıyım.
Orta sahada sen mi oynayacan? :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Orta sahada sen mi oynayacan? :evillol:

Bir dakika Cenk gidecek haberinden sonra unuttum pardon. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Dzsudzsak + Kiralık ve opsiyonlu Rode + bi orta saha daha + Kaleci. Zirvede bitir şu işi. Kaleye kim gelirse gelsin eldekilerden iyidir sonuçta.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı F1903

Normalde Valdes'i begenmem, Barcelona'dayken de takimin acik ara en zayif halkasi olarak gorurdum. Ama elimizdeki kaleci uclusu o kadar yetersiz ki ucuk rakamlar verilmedigi takdirde Valdes'e bile hayir demem.

Çevrimdışı Kadir G.

Normalde Valdes'i begenmem, Barcelona'dayken de takimin acik ara en zayif halkasi olarak gorurdum. Ama elimizdeki kaleci uclusu o kadar yetersiz ki ucuk rakamlar verilmedigi takdirde Valdes'e bile hayir demem.

Hayır denir birde onu göndermek için uğraşır dururuz.

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk giderse Berisha alınsın.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Evet Barcelona'dan beri kimse istemiyor. Yani Valdes'i isteriz diye tuttururlar görüşüne katılmıyorum @Tolga
Edit : @Samet Ç 
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2015, 18:17:13 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Valdes herkesten yetersiz adam maça çıkmadı geçen sene

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Evet Barcelona'dan beri kimse istemiyor. Yani Valdes'i isteriz diye tuttururlar görüşüne katılmıyorum @Tolga
Onu ben söylemedim ki @Hasan Tahsin abi :)

Çevrimdışı Dr.Zeck

Valdes cenk'ten iyidir :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Edit : @Samet Ç

Edit etmiştim  :)

Onu ben söylemedim ki @Hasan Tahsin abi :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Başkan 2-3 haftaya döner diyordu bir de  :)

başkan artık oyuncuların sakatlık zamanlarında bile pazarlık yapar misali konuşuyo heralde :D

tolgay için de 6 ay diyolar ama başkan 3-4 aya halleder onu  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Valdes eldeki kalecilerden en az 1 seviye üstte.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

başkan artık oyuncuların sakatlık zamanlarında bile pazarlık yapar misali konuşuyo heralde :D

tolgay için de 6 ay diyolar ama başkan 3-4 aya halleder onu  :evillol:
:D