2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871643 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı dlcs

Lawal sıfırlamaz üstüne koyar çokta yerinde transfer olur Atiba dan başka fizik gücü olan adam yok orta sahada . Tolgay İnler tarzı adamlar o açığı kapamaz.Bonus olarak topla da iyi seviyede haşır neşir Lawal.

Senin kötü olur dediğin tek bir transfer bile görmedim daha. Kimseyi almasak en güzeli oldu diyeceksin muhtemelen  :photo:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

aspor Douglas tweetini kaldırdı. Ayrıca canlı yayında tek bir söz yok Douglas hakkında
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Ne vurmuştu be.

Ceza sahasına birden fazla oyuncu sokmanın önemini daha iyi anlatamazdı bir video. Cenk Tosun sahada olmasa bu boşluğu bulamazdı. Kaliteli ayak olunca 2 saniye boş kalması yetiyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı F1903

Lawal'i sevene ya da begenene bir lafim yok ama ozellikle hucum hattinda bu kadar kaliteli isimler bir araya getirilmisken takimin belki de en kritik bolgesi olan orta sahanin ortasina imkanlar biraz daha zorlanarak ust duzey bir isim alinmali kanaatindeyim. Cambiasso ve Aquilani'yi kacirdik, Gokhan Inler de gitti gibi, sirf transfer yapmis olmak icin Lawal'i almamalilar.

Çevrimdışı Renton

http://twitter.com/evrenmanchester/status/631956221361127424

buda kafayı yedi sonunda :D
Arteta gelsin 3-5 kalp krizi veririz zaten

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı forzatunga

Lawal'i sevene ya da begenene bir lafim yok ama ozellikle hucum hattinda bu kadar kaliteli isimler bir araya getirilmisken takimin belki de en kritik bolgesi olan orta sahanin ortasina imkanlar biraz daha zorlanarak ust duzey bir isim alinmali kanaatindeyim. Cambiasso ve Aquilani'yi kacirdik, Gokhan Inler de gitti gibi, sirf transfer yapmis olmak icin Lawal'i almamalilar.

2 oyuncu lazım biri dediğin tarzda diğeri Lawal tarzında.Lawal   Aurelio-Appiah karışımı ve Melo vari bir çirkefliği var.Böyle bir oyuncuya ihtiyaç var.

Çevrimdışı F1903

Beşiktaş'in gecen sezon en onemli sorunlarindan birisi (Guntekin Onay'in defalarca belirttigi gibi) hucumda cogalamamakti.

Atiba ve Veli belki defansif anlamda (ozellikle top kazanmada) cok basarili bir ikili oldu ancak bu ikiliden en azindan birinin box-to-box oynamasi, kazanilan topu ileri dogru surecek, ataga katilacak ve pozisyon yaratacak seviyede teknik kapasiteye sahip olmasi lazim. Iste bu noktada Tolgay transferi tam anlamiyla ilac gibi gelmisti. Sakatlanmasi cok cok buyuk sanssizlik.

Lawal'i cok fazla izledigimi soyleyemem, ancak okudugum hemen hemen butun yorumlar fiziksel anlamda (guc, hiz, ikili mucadele) basarili olmak ile birlikte oyun gorusu, pas kalitesi ve yuzdesi olarak cok zayif kaldigi yonunde. Bizim ikinci bir Veli'ye ihtiyacimiz yok. Bizim hizli hucuma cikabilecek, topu rakip ceza sahasina tasiyabilecek ve pozisyon yaratabilecek bir orta sahaya ihtiyacimiz var.

Muhtemelen bu yuzden Senol Hoca bu bolgede Oguzhan'i deniyor ancak Oguzhan da fizik gucu olarak bu bolgenin hakkini veremiyor.

Ah su Gokhan Inler olsa bence tam isabet olacakti.

Çevrimdışı forzatunga

Senin kötü olur dediğin tek bir transfer bile görmedim daha. Kimseyi almasak en güzeli oldu diyeceksin muhtemelen  :photo:

Babel söz konusuydu o da faydalı olurdu onu hatırlıyorsundur.Atıf C. keza isterdim, Lawal 'da ligdeki iyi yabancılardan.

Şöyle diyeyim o zaman Beck konusunda fikrim yoktu az da olsa izledik ve sanki bizim ihtiyacımız olan o hücumcu, dominant, fark yaratacak sağ bek değil?

Çevrimdışı TALAT

valla lawalin gelmesi fernandes gibi olur. bolca topla oynar takım oyununu bozar.

ama adam istediği zaman öyle bir oynuyor ki. geçen seneki gs maçında tek başına mahvetmişti gsyi. tabi bu da fernandes gibi istediği zaman oynuyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı F1903

Gecen sezon Veli'nin hucum anlaminda basarili bir performans ortaya koydugu, skora dogrudan etki ettigi 2 mac hatirliyorum; Konya'daki Trabzon ve Belgrad'daki Partizan maclari.

Bu iki mac gecen sezon belki de Beşiktaş'in en rahat kazandigi, en iyi futbolu oynadigi maclardi.

Veli'nin o maclardaki hucuma yaptigi katkiyi bu sezon en azindan 15-20 mac yapacak bir orta saha bulmaliyiz. Bence o isim Lawal degil.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı F1903

Arsenal Flamini'yi serbest birakmis. Transfer sezonunun bitmesine gunler kala bence kacirilmayacak firsat. 1-2 Milyon Euro imza parasi + yillik 2.5 Milyon maas ver ilk ucak ile Londra'dan Istanbul'a iner bana gore.

http://www.espnfc.com/story/2561783/mathieu-flamini-free-to-leave-arsenal-sources

EssiLor

• Ziyaretçi

Arteta 33 yaşında hatırlatırım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arteta 33 yaşında hatırlatırım.
Form geçici klas kalıcıdır

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi golazokartal

medel için inter gs'den 7.5 mu istemişti?
O zaman medel bedelsiz olarak bize hayırlı olsun(bkz.Mario Gomez) :D

Çevrimdışı Kemal

youtube da lawal'ın 10 dk lık bir görüntüsü var birde arkasına Nijerya müziğimi ne koymuşlar, Allah'ım dayanamadım 4. dk sında kapattım ya, Çin işkencesi gibi.

Çevrimdışı Çağatay

neyse artık şu 34 maç geçsin de
transfer konuşalım yine böyle hararetli filan güzel oluyor...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Günaydın herkese. Dün akşam sormuştum tekrarlıyayım. Lawal bu akşam Eskişehirspor forması giyerse her hangi bir Tütk takımına transfer olabilir mi ? ( Beşiktaş yazmadım istediğim zannedilir - Forma giyerse konuyu kapamış oluruz 12 saat içinde  :)  )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet K

Günaydın arkadaşlar

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günaydın herkese. Dün akşam sormuştum tekrarlıyayım. Lawal bu akşam Eskişehirspor forması giyerse her hangi bir Tütk takımına transfer olabilir mi ? ( Beşiktaş yazmadım istediğim zannedilir - Forma giyerse konuyu kapamış oluruz 12 saat içinde  :)  )

TSL'de yok o sadece avrupa kupasında var abi bir takımda Avrupada maçta oynmamışsa diğerinden avrupaya gidemiyor. %100 emin değilim ama.

Çevrimdışı ahmetx

Lawal olacağını zannetmiyorum.Günümüz futbolunda hele ki Beşiktaş da ayağında gereksiz top tutan bir oyuncu çok top kaybı yapar.Q7 ve G7 nin pozisyonunda bu durum hızlı hücuma engel olurken lawalın pozisyonundaki birisi için direk kalemizde gol tehlikesine dönüşür.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Arteta 33 yaşına gelmiş ,sönmüş yıldızlara aşık olmakdan yorulmadık ,burası huzur evi değil bizim aynı zamanda geleceğimiz olmalı aldığımız oyuncular.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı LuceGel

İkinci bir takımda oynayabiliyor 1 transfer döneminde ama mümkünse o biz olmayalım  :biggrinking:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı yedic

Kale icin Valdes in ismi geciyor haberlerde, Ona yatiralacak para yerine ben gecen seneden beri Gunay'a sans verilmesi taraftariyim. Orta saha icin cok zaman kaybettik, Tolgay Temmuz 15 den beri sakat agustos basinda en az 1 orta saha almaliydik. Yine de enseyi karartmayalim yonetimin bir bildigi vardir.