2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860251 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Pektemeki koyalım oraya mücadeleden hiç kaçmaz ne güzel değil mi?

Devşir devşir sonra sene sonunda kaybettiğin puanlara ağla.

Çevrimdışı TALAT

beck  = temposu hiç düşmez
            iki ayagınıda çok iyi kullanır o bölge için süper
            pas arası yapar
            hava hakimiyeti mükemmel olmasa bile iyidir
            bölge savunması ve yardımlaşamsı üst düzeyde
            geri dönüşleri mükemmel
kötü olarak

tekniği biraz zayıf kalabilir ama veliden iyidir...

vay biz beck diye pogbayı almışız :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ayayhan

Matías Kranevitter

inş

bak buna 7m  benim ve fikret orman gibi cimri adamlar bile verir

o derce iyi ikna edilirmi o soru işareti ??

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı aspireless

Pektemeki koyalım oraya mücadeleden hiç kaçmaz ne güzel değil mi?

Devşir devşir sonra sene sonunda kaybettiğin puanlara ağla.
Aslinda söyle bir düşününce aklima yatmadi degil mücadele acisindan. :D:D keşke bir kez hazirlik macinda denensede tezimiz çuruse.

Çevrimdışı Kadir G.

Aslinda söyle bir düşününce aklima yatmadi degil mücadele acisindan. :D:D keşke bir kez hazirlik macinda denensede tezimiz çuruse.

Yok tez mez. :D

Çevrimdışı brkntcnr

Digerlerine katiliyorum ama besic ten bisey olmaz kim atti ortaya bilmiyorum.

Ben Besic i de beğeniyorum. İlgilenildiğinden değil katkı konusunda ve oyuncu konusunda kesinlikle aynı işlevi yapar

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesin öyle demiştir. :D neciple ev arkadaşısın sanırım.
O Necip ki 2 Yil oncesine kadar antrenmalara Metrobusle gidip geliyordu ne olursa olsun Ben Necipon kaltesini tartissamda Adamligini ve Besiktasliligini tartismam..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

O Necip ki 2 Yil oncesine kadar antrenmalara Metrobusle gidip geliyordu ne olursa olsun Ben Necipon kaltesini tartissamda Adamligini ve Besiktasliligini tartismam..

Tartışan yok zaten çarpıtma.

Romantik şeyleri doğruluğunu bilmeden paylaşınca bir şey kazanmazsın.

Çevrimdışı Erkan Topcu

Merhaba arkadaslar uye olalı bı kac ay oldu fakat genelde takıp edıyodum fakat ıkı gundur haksız yere hocamız hakkında yapılan elestırılerden sonra bılgım dahılınde yazmaya karar verdım. Bursaspor baskanı hıc bı zaman ozanı bıze satmak ıstemedı en basından berı fenerle gorusme halındelerdı kı bu gorusme gecen sozunun devre arasında baslamıstı fakat ıstedıklerı ucretı alamadılar cunku fener 5mılyon lıra ve takas onerıyodu sırf fıyat yukseltmek ıcın bı sekılde bızı devreye soktular ıstedıklerınıde aldılar oyuncuyla anlastık 7 mılyon lıraya bursayla anlastık buna ragmen hala fenerle ırtıbatı koparmadılar bı taraftanda gorusmelere devam ettılercunku nıyetlerı bıze vermek degıldı sonra devreye oyunun ıkıncı sahnesını koydular medyada ozan besıktasta algısı olusturuldu butun spor yazarları ozanı ovmeye goklere cıkarmaya basladı hatta ozan avrupanın her takınında oynar alan buyuk ıs yapara algısı ıyıden ıyıye olusturuldu tam bu anda gırdı fener devreye ıstedıklerı ortam olusmutu cunku rakıplerının elınden bı oyuncu daha alıp sukse yapma ımkanı onlarda bızım verdıgımız fıyatın aynısını verdıler bursa ıcınde tercıh yapmak zor olmadı boylece hem bursa nın ıstedıgı hemde fenerın ıstedıgı olmus oldu bu oyunu ıstemedende olsa bozan ılk gurcan bılgıc olmustur aslında hatırlarsanız daha senol hocamız acıklma yapmadan butun medya ozan besıktasta derken ozan bıkac gune fenere ımza atacak dedı cunku en basından berı hersey planlıydı senol gunes olayın farkına vardıgında dogru olanı yaptı kımse kızmasın buyuk bı ıyılık yaptı butun besıktas camıasına eger o konusmayı yapmamıs olsa suan butun renklı basın fenerden bı darbe daha bı calımdaha gıbısınden sacma sapan mansetler atacaktı butun okları uzerıne cektı butun sorumlulugu kendı ustune aldı benım dıyecek besıktaslının yapmadıgını yaptı sımdı ıse medyada senol gunes yuzunden bozuldu algısı olusturuluyo ve uzulerek goruyorumkı bu algıya ortam hazırlıyoruz bır kez daha gelıyoruz oyuna lutfen farkında olun bazı seylerın gelmeyelım artık boyle oyunlara unutmayın kı futbol artık eskısı gıbı sahada oynanmıyo nezaman ıyı seyler yapmaya baslasak bu tur oyunlar oynanıyo cok uzun bı yazı oldu zamanınızı aldım hakkınızı helal edın ve lutfen hocamıza vede oyuncularımıza sahıp cıkalım.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Orta sahaya adam yamamaya çalışmaktan vazgeçelim artık
Hayır tolgay sakatlanmadan önce bile transfer lazım diyorduk şimdi adam yamıyoruz

Hazırlık maçlarını hepimiz izledik.O bölge düzgün işlemezse ne beklerinden ne kanat oyuncularından ne de forvetinden verim alabiliyorsun

Çevrimdışı Renton

Ali ece fmdeki wonderkidleri yaziyor :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Merhaba arkadaslar uye olalı bı kac ay oldu fakat genelde takıp edıyodum fakat ıkı gundur haksız yere hocamız hakkında yapılan elestırılerden sonra bılgım dahılınde yazmaya karar verdım. Bursaspor baskanı hıc bı zaman ozanı bıze satmak ıstemedı en basından berı fenerle gorusme halındelerdı kı bu gorusme gecen sozunun devre arasında baslamıstı fakat ıstedıklerı ucretı alamadılar cunku fener 5mılyon lıra ve takas onerıyodu sırf fıyat yukseltmek ıcın bı sekılde bızı devreye soktular ıstedıklerınıde aldılar oyuncuyla anlastık 7 mılyon lıraya bursayla anlastık buna ragmen hala fenerle ırtıbatı koparmadılar bı taraftanda gorusmelere devam ettılercunku nıyetlerı bıze vermek degıldı sonra devreye oyunun ıkıncı sahnesını koydular medyada ozan besıktasta algısı olusturuldu butun spor yazarları ozanı ovmeye goklere cıkarmaya basladı hatta ozan avrupanın her takınında oynar alan buyuk ıs yapara algısı ıyıden ıyıye olusturuldu tam bu anda gırdı fener devreye ıstedıklerı ortam olusmutu cunku rakıplerının elınden bı oyuncu daha alıp sukse yapma ımkanı onlarda bızım verdıgımız fıyatın aynısını verdıler bursa ıcınde tercıh yapmak zor olmadı boylece hem bursa nın ıstedıgı hemde fenerın ıstedıgı olmus oldu bu oyunu ıstemedende olsa bozan ılk gurcan bılgıc olmustur aslında hatırlarsanız daha senol hocamız acıklma yapmadan butun medya ozan besıktasta derken ozan bıkac gune fenere ımza atacak dedı cunku en basından berı hersey planlıydı senol gunes olayın farkına vardıgında dogru olanı yaptı kımse kızmasın buyuk bı ıyılık yaptı butun besıktas camıasına eger o konusmayı yapmamıs olsa suan butun renklı basın fenerden bı darbe daha bı calımdaha gıbısınden sacma sapan mansetler atacaktı butun okları uzerıne cektı butun sorumlulugu kendı ustune aldı benım dıyecek besıktaslının yapmadıgını yaptı sımdı ıse medyada senol gunes yuzunden bozuldu algısı olusturuluyo ve uzulerek goruyorumkı bu algıya ortam hazırlıyoruz bır kez daha gelıyoruz oyuna lutfen farkında olun bazı seylerın gelmeyelım artık boyle oyunlara unutmayın kı futbol artık eskısı gıbı sahada oynanmıyo nezaman ıyı seyler yapmaya baslasak bu tur oyunlar oynanıyo cok uzun bı yazı oldu zamanınızı aldım hakkınızı helal edın ve lutfen hocamıza vede oyuncularımıza sahıp cıkalım.
Komplo teorisi gibi ama doğru olabilir
Bayılıyorlar bu işlere.Zamanında emenike için de aynı pis işleri çevirmişlerdi.Sipariş haber yaptırdılar.Şunu elinden kaptık bunun elinden kaptık diye
Fenerin basınla gerçekten çok pis bağlantıları var

Çevrimdışı aspireless

Kimse tartismaz necipin ersanin pektemegin karakterini efendiliklerini... birtane ortak ozellikleri var gelisemiyorlar. Özellikle necip  ilk macinin üstüne koymadi oda kendisine sormali " beni okadar sevdilerki 20 yasimda kaptanlik verdiler acaba ben nerede yanlış yaptimda ben varken ortasaha araniyor". Cok biseyde istemiyoruz fizigi iyi önlibero icin teknigi yeterli sadece pozisyon bilgisini birde sakin bir sekilde pas alisverisini ogrenecek.

Çevrimdışı Erkan Topcu

Komplo teorisi gibi ama doğru olabilir
Bayılıyorlar bu işlere.Zamanında emenike için de aynı pis işleri çevirmişlerdi.Sipariş haber yaptırdılar.Şunu elinden kaptık bunun elinden kaptık diye
Fenerin basınla gerçekten çok pis bağlantıları var

emın ol komplo teorısı degıl kardesım bılgım dahılınde paylatım oda yazılan yorumlara uzuldugum vede daha fazla dayanamadıgım ıcın

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Rota G. Amerika derken bir de Fernando Gago'yu alip gelirlerse sahane olur. Onun fiyatina ondan iyisini bulamayiz.

Çevrimdışı talha

Rota G. Amerika derken bir de Fernando Gago'yu alip gelirlerse sahane olur. Onun fiyatina ondan iyisini bulamayiz.
Gelmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abiden bu konuyla ilgili bir başlık talep edelim, yöneticilerden biri açarsa başlığı işe yarayabilir diye düşünüyorum. Lakin bunun forzada falanda tartışılması lazım, sadece burada olacak iş değil.
:poops:  ezdin bizi :bandit:  @cartographer

Gelmez

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1106761-bursaspora-dev-transfer

Haber dogruysa istenen para 3.5 milyon euro. Parasini verdikten sonra seve seve gelir niye gelmesin?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç kimseyi yazmadılar bugün bize duyumsuz bir gün geçti  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı talha

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1106761-bursaspora-dev-transfer

Haber dogruysa istenen para 3.5 milyon euro. Parasini verdikten sonra seve seve gelir niye gelmesin?
Tevez ve Sosa yu düşün Arjantinli ler ilginç insanlar bir yaştan sonra paradan çok memleket tutkuları başlıyor

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Tevez ve Sosa yu düşün Arjantinli ler ilginç insanlar bir yaştan sonra paradan çok memleket tutkuları başlıyor

Yahu birakin bunlari efsane anlatir gibi ne farki var Arjantinlilerin diger ulke insanlarindan, sen de Zanetti'yi, Sensini'yi dusun. Boca Juniors Tevez'e 5.5 milyon euro maas vermis, Avrupa'da o parayi veren cikmamistir adam tabii ki memleketine gidecek.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 19:11:06 BesiktasTaraftari ]

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı uğur07

Pektemek bir maç ön libero oynasın efsane olur.