2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861335 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fenerin kombinesi 37 bini geçmiş adam alır tabii ki istediği oyuncuyu, bu şartlarda renklilerle kafa kafaya yarışmamız bile olay ..

Adamlar 37 bini geçmiş..

biz buradan işkembeden sallıyoruz 13 bin kişilik stadı bile doldurmadan.

ya o gelmesin  öyle işmi olur ya . falan filanlar..

Çevrimdışı talha

Lawal olmaz.

Lawal'da bir insan ne görüyor olabilir çok merak ediyorum.

Lawal sana karmaşadan başka hiçbir şey kazandırmaz.

Adamın oyunu bildiğin karmaşa.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Savaş

Fener kadar saçma transfer yapan bi takım görmedim. Plansız diye bize diyoruz ama bunlar bizden beter.

Herneyse. Ön liberoya bi adam aldık mı taş gibi takımız. Karartmayın enseyi. Gerekli yerlere 5 adam aldık. İyi de adamlar aldık. Güzel işler olacak bu sene ben inanıyorum.

İlk 3 haftayı kayıpsız geçersek estirir bu takım. İlk haftalar çok  önemli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı legendmaster

gökhana bu paraları vermek doğru olmazdı zaten bence hayırlısı oldu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bakın şapkadan tavşan çıkacak sanıyorsunuz ama yanlış bu
karpuzu kesip içinden kavun çıkartamazsın şimdi oğuzhan olsa derimki futbol
seviyesi iyi ama mental olarak iyi değil Şenol hoca bu noktada oğuzhana mental olarak birşeyler
verir quaresma tamamen bunun dışında taraftar iki defa adını söylesin maçı unutur şowa başlar
Töre başka onunki hayatıyla ilgili bir durum ona şenol hoca yetmez onun çok ciddi bir psikolojik yardım alması gerekiyor
şenol hocanın katkısı kerime olur oğuzhana olur frankoya olur milisovice olur ersana olur ismaile olur
bak sosayada olur ama gomez quaresma töre beck ruhodolfo gibi oyunculara şenol hoca katkısı olmaz
beck rhodolfo gomez zaten oturmuş profesyoneller üst seviyelerde yaşıyorlar profesyonelliği
quaresma ve töre tam futbol serserisi kötü maksatlı söylemiyorum berduş oyuncu sokak futbolu oynuyorlar
o nedenle zaten göze hoş geliyor ama eleştirimide yanlış anlamayın ikisinide büyük bir zevkle izliyorum
ama takıma katkıları yetenekleriyle ölçüldüğünde çok düşük olcayla mukayese bile edilmezler ama olcayın takıma
 katkısı bu ikisinin toplamından fazla onu bırakın mustafanın bile katkısı daha fazla ah birde sakatlanmasa
adamı psikolojik olarak çökertti o nedenle sürekli kendini kanıtlama çabasında bir türlü isteneni veremiyor
bir durulsa benim çok beğendiğim bir oyuncu aslında birde kendini durup dururken sakatlamasa tabiki :bandit:
şenol hocanın Mustafa üzerindede büyük katkısı olur kanısındayım
Mustafaya dehil Senol Hoca Jose Morinho olsa yine Bi Katki saglamaz , Mustafadan hic bir sey olmaz abi tamamen yanlis meslek secmis Yetenek yok fizik yok Sadece debelenip duruyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

İnler'de gidiyor herhalde.

Çevrimdışı talha

İngilizler piyasanın anasını ağlatıyor. Tedbir alınmazsa yakın zamanda. Futbol piyasası içten içe çöker.

Çevrimdışı Çağrı

Hazır Quaresma gelmişken alsınlar fernandesi de geri çılgın Yunus Emre coştursun forumu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Ya ne alaka abicim Lawal necipten ve atiban ve veliden daha katkı verir sadece sen veya bazı kişiler begenmyor diye kötümü oluyor futbolcu.

2 . kısma katılıyorum..

mustafa takası ile gelirse cok iyi olur Lawal. biz sayısal olarak cok eksik kaldık ortasahda .

ismail de gidebilir eskişehire ama ;Lawal oynar burda.

Once Lawal gibi vasat oyuncular transfer ediliyor, sonra takimi kalite olarak yukariya cekecek oyuncular istendiginde de kadromuz zaten cok sisti deniyor.

Inanmayanlar stoper konusunda yasadigimiz tartismaya baksin olan birebir budur. Milo-Pedro-Ersan var diye transfer yapilamiyor, kalede de ayni durum Tolga-Cenk-Gunay var diye transfer yok... Bu Lawal da Milo defansta neyse, Cenk kalede neyse ortasahadaki muadili vasat adam.
The world is better in black and white, and red.

EssiLor

• Ziyaretçi

Fernandes Reyiz Gelse iyi olur.

Çevrimdışı talha

Adamlar zorla Volkan'ı da Fenere peşkeşledi.

Eğer başka takım bunu yapsa soruşturma açılır. Ama Tr'de herşey güllük gülistanlık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hazır Quaresma gelmişken alsınlar fernandesi de geri çılgın Yunus Emre coştursun forumu :D

Nabıcaz abi bişey söyle.

Fer deme ama kurban oliim :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

İngilizler piyasanın anasını ağlatıyor. Tedbir alınmazsa yakın zamanda. Futbol piyasası içten içe çöker.

Dur daha Borçlu Çoğu asıl 2 sene sonra gör sen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

valla ben quaresma yerine fernandesi tercih ederdim. adam en azından kornerlerle falan sıkışan maçı alıyordu :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı legendmaster

lawalın gündeme gelmesi acizlikten başka bir şey değil

Çevrimdışı Hakan Bilgin

burssasporda artık oynamam diyen volkan şen fenere gidiyor oyuncu ayartmak nasıl oluyormuş gör bakalım bölükbaşı neyse fener bu transferleri 2 seneye kalmaz takasta kullanmaya çalışır savuruyorlar paraları plansız hareket ediyorlar
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

inler 6 miyon euro ise çok pahalı o yaşta bir adama o paralar verimezdi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Savaş

Al Dzsudzsak'ı hazır gelmişken. Koy 10 numaraya. Ön liberoya da sok Sosa'yı.. Çok mu fantezi kurdum?

Çöp adam almaktanda liberoya Dzudzsak alırım. Eldeki adamımı kaydiririm.

Yada yönetim çok pis ters köşe yapacak bizi. Bekleyelim bakalım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

hiçbir şey olmaz.

Çevrimdışı talha

Zaten korkum da o ya. Daha çoğu yeni toparlanıyor.

Ama orta seviye takımı bile 30M verip adam aldı.

İlerisini artık düşünemez duruma geldim.

İngilizler bildiğin Futbolun cumhuriyetini kurmuş durumda. Avrupa'dan men edilseler umurlarında olmaz.

Çevrimdışı Efe

ferdi gelirse yunus emre 3 tane kombine alır kapalı eski açık numaralı :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biz taraftar olarak, tribün olarak 10 senedir; sahaya, kadro mühendisliğine, yarışmaya, psikolojik dayanıklılığa, takımı itmeye, takımı motive tmeye, maçı beraber oynamaya, rakibe çökmeye hiç odaklanmadık.

Hep desibel, manşet, sosyal mesaj, alayına gider, yönetim indirmece peşinde koştuk.
Medya da -bence bilinçli olarak- bizim taraftar sahadan uzak durdukça bizi gazladı.
Bundan vazgeçmedikçe de iç saha performansı düzelmeyecek.

Haklısın abi.

biz anca ses çıkarmayı becerebiliyoruz hakemi rakibi baskı altına almayı beceremiyoruz.

sadece feda sezonunda 2 - 0 olduktan sonra Lay Lay Lom marşlar , kendini tatmin  etmekten ötürü kaç maçta galibiyeti kaçırdık.

yok kapalı kapalı falan sacma sapan işler ...

Çevrimdışı Efe

inler 6 miyon euro ise çok pahalı o yaşta bir adama o paralar verimezdi
ben yalan olduğunu düşünüyorum imza atılmadan inanmak yersiz belki 3 e bize gelir yarın kim bilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LuceGel

hoşgeldin 6s'limisin :) herkese kapımız açık ancak 6s'li iseniz beşiktaş'lı gibi taklit etmenize gerek yok. :hosgeldin
Allah göstermesin renkli takımları benimkisi sadece teoriydi Terimde bu işle çok uğraştı ki Recep  vermeyecekti bize Ozanı çılgın Azize araya girmese cincona verirlerdi görüşüm.Transfer döneminde iyi işlerde yaptık ama Ozan olmadıysa şu an bir orta saha açıklamamız gerekirdi,18 gün kaldı en az 1 ortasaha birde kaleci şartoğlu şart  :s20:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...