2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12865171 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

"Sabah Hasan Çetinkaya'yı aradım, birkaç oyuncumuz daha var alacaklar mı diye. Tüm oyuncularımızı aldıkları için... Krasic ve Stoch'a ilgimiz var. Kendileri ile görüşüyoruz."
Ertuğrul Sağlam

Çevrimdışı talha

"Sabah Hasan Çetinkaya'yı aradım, birkaç oyuncumuz daha var alacaklar mı diye. Tüm oyuncularımızı aldıkları için... Krasic ve Stoch'a ilgimiz var. Kendileri ile görüşüyoruz."
Ertuğrul Sağlam

Şu adamın artık Beşiktaş camiasi ile birlikte anılmasını istemiyorum. Rezil herif.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ertuğrul Sağlam

Memnun değilse durumdan istifa etsin. Gerçi o takımına 8 yedirdikten sonra bile istifa etmeyen bir adam değil mi.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 16:50:49 Hasan Akten ]

Çevrimdışı Karabay

Valla kusura bakmayın son bir kaç gündür olanlara bakılırsa bizim kulüp bugüne kadar olanlardan hiç ders çıkarmamış. Yazık bu saatten sonra gidil lawali fakan almazlar umarım.  Öyle 2'nciliğe böyle 3'üncülüğe oynarlar.

Çevrimdışı Çağatay

Ertuğrul Sağlam

o adamlar bana lazım satmayın diyememiş mi garibim
küstah herif
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

Lawal, şu anki orta sahamız için aslında iyi sayılabilecek biri. Ancak sen Ozan, İnler, Rode ve bunlar gibi bir sürü isim duyurursan, ilgilenip hatta yarışa girip kaybedersen isyan çıkar, taraftarlar homurdanır. 18 gün kalmış transfer döneminin kapanmasına sende hızlı stoper, bir btb, bir defansif ortasaha, bir kaleci, bir forvet eksik. Net eksik yani bu sene böyle ligi sürdüremeyiz tökezleriz bir yerde. Daha Sosa belirsiz. Sezon içinde iyi oynayacak mı oynamayacak mı belli değil. Zaten transferleri olması gereken zamandan çok çok sonra yapıyorsun 18 günde en az 3 tane transferi nasıl bitireceksin? Paramızla rezil oluyoruz...

Valla kusura bakmayın son bir kaç gündür olanlara bakılırsa bizim kulüp bugüne kadar olanlardan hiç ders çıkarmamış. Yazık bu saatten sonra gidil lawali fakan almazlar umarım.  Öyle 2'nciliğe böyle 3'üncülüğe oynarlar.

Evet abi forvet bulamayınca gidip eneramoyu almak gibi bir şey. 2 sene sonra Şenol güneşi gönderip arkasından lawalı o istedi denmesin. Yönetim sorumluluğunu bilsin.

Çevrimdışı Kemal

Ben Lawalı tek şartla sindiririm , Köybaşı - Pektemek takasıyla , ama onlar Ömer + para  verecekler sonra isyan çıkacak.

Çevrimdışı Alper1903

Ben Lawalı tek şartla sindiririm , Köybaşı - Pektemek takasıyla , ama onlar Ömer + para  verecekler sonra isyan çıkacak.

Lawal'a para verirlerse iyice tüy dikerler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şenol hocayı eleştirmenin anlamı yok bursa ne zaman bize adam satmış olayı karıştırmak için yaptığı belliydi asıl mevzu ozan beşiktaşta oynamak istediğini söyleyip fenerin alması hep yapıyolar bunu topuzda da öyle olmuştu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lawal'a para verirlerse iyice tüy dikerler.
Verecekler maalesef. Üstüne Ömer'de gider biz yine muhteşem forvet Mustafa'ya kalırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Alper1903

şenol hocayı eleştirmenin anlamı yok bursa ne zaman bize adam satmış olayı karıştırmak için yaptığı belliydi asıl mevzu ozan beşiktaşta oynamak istediğini söyleyip fenerin alması hep yapıyolar bunu topuzda da öyle olmuştu

Yalnız bu sefer durum farklı. Biraz geç konuşsaydı transfer olmuştu. Hatalı ama hocayı gömmek de yanlış.

Çevrimdışı Alper1903

Verecekler maalesef. Üstüne Ömer'de gider biz yine muhteşem forvet Mustafa'ya kalırız.

Takastan başka yol olmaz Lawal'da. Para verirlerse net beceriksizlik olur.

Çevrimdışı legendmaster

2 orta saha alınmazsa bu sene de hüsran birini alamıyorlar ikincisi hayal

Çevrimdışı f_madida

Lawal olabilir diye dusunen adam Besiktas'in sampiyonlugunu hayal dahi edemiyordur ondan Lawal gelsin de bari Bursa'yla mucadele edelim diyordur.

Omer'i biz para vererek almadik mi? Omer'i istiyorsa bir anadolu takimi versin parasini alsin, islerine geldi mi butun onemli oyuncularini fenere gsye peskes cekmeyi biliyorlar. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

volkanda kap var tüm bursayı aldılar :D

Recepin o ilk açıklamayı olayı karıştırmak için değil taraftarını satışa hazırlamak için yaptığını düşünen de var bu yüzden Şenol Hoca %100 doğru yaptı diyemeyiz. Şenol hocanın adamlığına laf yok ama bu durumda iyi hamle yapmamış olabilir, Şenol hoca açıklamasıyla kendi problemini halletti ama biz orta saha problemimizi hala çözemedik.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lawal olabilir diye dusunen adam Besiktas'in sampiyonlugunu hayal dahi edemiyordur ondan Lawal gelsin de bari Bursa'yla mucadele edelim diyordur.

Omer'i biz para vererek almadik mi? Omer'i istiyorsa bir anadolu takimi versin parasini alsin, islerine geldi mi butun onemli oyuncularini fenere gsye peskes cekmeyi biliyorlar. 

Ya ne alaka abicim Lawal necipten ve atiban ve veliden daha katkı verir sadece sen veya bazı kişiler begenmyor diye kötümü oluyor futbolcu.

2 . kısma katılıyorum..

mustafa takası ile gelirse cok iyi olur Lawal. biz sayısal olarak cok eksik kaldık ortasahda .

ismail de gidebilir eskişehire ama ;Lawal oynar burda.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 17:17:25 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Alper1903

Ya hiçbir oyuncu getiremezlerse? Lawal mı Necip mi? Kimsenin Lawal'a bayıldığını sanmıyorum ama hiç yoktan iyidir.

Çevrimdışı can1903

Şenol hocaya laf atmaya gerek yok. Bu adam niyetlenmiş zaten.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı anilsevim

Bu arada kan verme meselesi hallolmuş, herkese tesekkurler
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

EssiLor

• Ziyaretçi

Eyvah Eyvah !!!!!!

İsviçre basını, Beşiktaş'ın renklerine bağlamak istediği Gökhan İnler'e İngiltere'den teklif olduğunu iddia etti.

Haberde, “Gökhan İnler Schalke’ye gitmek istiyor. Ama Alman kulübü 5 milyon Euro’nun üzerine çıkmadı. İngiltere’den Leicester ise 7 milyon Euro’ya çıktı. İsviçre Milli Takımı Kaptanı Gökhan İnler’in 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Napoli’ye Beşiktaş’ın da bir teklifi var. Napoli, mantıken bir yıl sözleşmesi kalan futbolcuyu Leicester’a gönderecek” ifadeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: Ntvspor

Çevrimdışı legendmaster

fener tüm bursayı topladı heriflerdeki vizyon bu kadar işte

Çevrimdışı ahmetx

Fenerin kombinesi 37 bini geçmiş adam alır tabii ki istediği oyuncuyu, bu şartlarda renklilerle kafa kafaya yarışmamız bile olay ..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Recepin o ilk açıklamayı olayı karıştırmak için değil taraftarını satışa hazırlamak için yaptığını düşünen de var bu yüzden Şenol Hoca %100 doğru yaptı diyemeyiz. Şenol hocanın adamlığına laf yok ama bu durumda iyi hamle yapmamış olabilir, Şenol hoca açıklamasıyla kendi problemini halletti ama biz orta saha problemimizi hala çözemedik.
öyle zaten ama art niyet var orada bi adam gider bi adam gelir kafa yormaya gerek yok