2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871406 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nuri Şahin Diyolar.

Çevrimdışı OrhanAker

Hadi o zaman kapatalım kulübü ne olsa kaçmış tren. Denk gelme filan da olmayacakmış. E zaten geri kalmışız.

Armağan kendi hayat görüşünü Beşiktaş ile ortak paydaya alıyorsun farkında değilsin. Bunlar Beşiktaş'ın gerçekleri değil senin gerçeklerin.

Tepki alınca da insanların görüşlerini hafife alıyorsun. Ben özeleştiri getirdiğini hiç görmedim zira öyle bir huyun da yok sanırım. ( Futbol görüşü olarak )

Türkiye'de yaşadığının farkında değilsin. Burası Premier lig değil. Burası La Liga da değil. Buraya yıldız yağmayacak buraya gelip gelebilecek oyuncu kapasitesi belli.

Doğru tercihlerle 100 milyonluk takımla 300 milyonluk takım çok rahat yarışabileceği bir lig burası. Senin yenmen gereken rakiplerin değil çünkü kalan 15 takım.

O takımları yenmek için süper takım olmak gerekmiyor. Ne tren kaçtı, ne makas açıldı. Sadece 2003'ten bu yana geriye düştün olan bu.

Kimilerinni psikolojisi senin gibi çok fazla etkileniyor makas sadece burada devreye giriyor. Geçen sene kendi elinle verdin işte şampiyonluğu.

Ne oldu 20 puan fark mı yedin? Atletiko mu oldun ezildin mi? Hangisi oldu? İki sezon istikrarlı başarılı yönetilince bile son 4 haftaya potada girdin. Türkiye bu, hepsi bu kadar.

Yine olacak, ondan sonra da. Bazen şampiyon olacaksın bazen olmayacaksın. Asıl kaybetmek senin yukarıda anlattığın gibi bakmaktır olaya.

:claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus bak güzel kardeşim senin oynadığın sistemde zaten kanatlar içeri girer orta işini bekler yapar mesela sterlingi, sanchezi, lennonu göremezsin çok fazla köşe göderinin oralarda ya ceza sahasındadırlar yada kanattan topu alıp oraya girmeye çalışırlar.

o senin dediğin çizgi kanat işi 4-4-2 de olur
Olcayin Topla birlikte kanattan iceri girdiğini kac kez gordun abi :alala:
Adamda adam eksiltme ozelligi varmi ki topla birlikte iceri girsin ama diger saydigin adamlarda bu ozellik var , Olcay sadece iceri girip bekliyor Elma ile Armutu karistirmayalim :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Hadi o zaman kapatalım kulübü ne olsa kaçmış tren. Denk gelme filan da olmayacakmış. E zaten geri kalmışız.

Armağan kendi hayat görüşünü Beşiktaş ile ortak paydaya alıyorsun farkında değilsin. Bunlar Beşiktaş'ın gerçekleri değil senin gerçeklerin.

Tepki alınca da insanların görüşlerini hafife alıyorsun. Ben özeleştiri getirdiğini hiç görmedim zira öyle bir huyun da yok sanırım. ( Futbol görüşü olarak )

Türkiye'de yaşadığının farkında değilsin. Burası Premier lig değil. Burası La Liga da değil. Buraya yıldız yağmayacak buraya gelip gelebilecek oyuncu kapasitesi belli.

Doğru tercihlerle 100 milyonluk takımla 300 milyonluk takım çok rahat yarışabileceği bir lig burası. Senin yenmen gereken rakiplerin değil çünkü kalan 15 takım.

O takımları yenmek için süper takım olmak gerekmiyor. Ne tren kaçtı, ne makas açıldı. Sadece 2003'ten bu yana geriye düştün olan bu.

Kimilerinni psikolojisi senin gibi çok fazla etkileniyor makas sadece burada devreye giriyor. Geçen sene kendi elinle verdin işte şampiyonluğu.

Ne oldu 20 puan fark mı yedin? Atletiko mu oldun ezildin mi? Hangisi oldu? İki sezon istikrarlı başarılı yönetilince bile son 4 haftaya potada girdin. Türkiye bu, hepsi bu kadar.

Yine olacak, ondan sonra da. Bazen şampiyon olacaksın bazen olmayacaksın. Asıl kaybetmek senin yukarıda anlattığın gibi bakmaktır olaya.

:claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

94 sezonu 2002 sezonu 2008 sezonu.

Fakirlikten kastım oyuncu alıp alamamak değil, Kabullenmekle ilgiliydi, Anlamanızı beklemiyordum. maksimum 3 sene sonra anlaşılacağım.

Önce egolardan arınmak gerek.

Bir şeyi anlatmak istiyorsan anladınız mı anlayın diye girersen zaten sen o konuyu anlatamıyorsun demektir.

Herkesin anlama kapasitesi bir değildir ama anlatabilme kapasitesi bu oranı baya bir yukarı çeker. Benden sana tavsiye biraz özeleştiriden zarar gelmez.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 14:59:25 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

No Comment..
:alala:
Türkçe yazaydin iyiydi Amma moda oldu forumda he ingilizce yazi yazmak ingilizce imza kullanmak falan , Ingilterede yasamiyoruz yahu kendi dilimizi kullanalim lutfen :bandit:
Ingilzce yazinca sempatik olmuyorsunuz sadece ne yazdiginizi anlamamis oluyoruz...
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 15:01:15 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Verilen sözler ve kaypaklık demiştim.

Doğru bu.

Şenol Güneş: "Bursa Başkanı, Ozan'a "GS maçını oyna, ardından Beşiktaş'a git" demiş. Bunu babası ve Ozan söyledi."

Şenol Güneş: "Fikret Orman medenice gidip Recep Bölükbaşı ile anlaştı. Ama sonra vazgeçtiler. Fenerbahçe'ye gitti."

Çevrimdışı Çağrı

:alala:
Türkçe yazaydin iyiydi Amma mida oldu forumda he ingilizce yazi yazmak ingilizce imza yazmak falan , Ingilterede yasamiyoruz yahu kendi dilimizi kullanalim lutfen :bandit:
Ingilzce yazinca sempatik olmuyorsunuz sadece ne yazdiginizi anlamamis oluyoruz...

Haklısın kardeşim. Yorum yok demek :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan7738

bu saat oldu hala orta sahadan bir ses yok

Haklısın kardeşim. Yorum yok demek :)
:ok:
Iste bunlar hep gitarci yuzunden Camon give breakmis falan ondsn sonra moda oldu bu Ingilzce buzim taraftarda

Çevrimdışı forzatunga

Fakir olduğunu kabullenmeyen çocuklar gibiyiz. Evdeki televizyonu satmadan eve başka birşey alamıyoruz ama bunu inkar ediyoruz. Durum bu.

Bu önümüzdeki 3yıl 5 yıl da düzelecek birşey değil. Sadece kabullenmek gerekir. Taraftar sayın 3de1 ilerde 4de1 e inecek.
Taraftar sayın azaldıkça reytingin iyice düşecek. Reytingi düşen işin, reklam verenide daha az vermeye başlayacak.

İşin özü, makas açıldıkça açılacak. Bu fb transferlerinden korktuğum için değil, bizi görünce düşündüğüm şeyler. Eminim inkar edeceksiniz.
Asla metin ali feyyaz çıkmayacak, çıksada onlar gibi olmayacak. Teknolojive bilgi çağındayken bir numaralı şey, başarıdır. Gerisi rüzgar.

2000ler itibari ile treni kaçırdık. Halbuki 100yıldan sonra o trenin lokomotifi olabilirdik olmalıydıkta. Ama artık geçti. İmkansız

Atletico Madrid 2 sene önce şampiyon oldu ama bi 20 30 sene daha olamayacak. "denk gelmeleri" bizde yaşayacağız ama tesadüf olarak anılacak.

Endüstriyel konjonktürde bir rekabet varsa bunun 2 başlı olması mı işine gelir baronların 3 yada daha fazla mı? Yani fb-gs nin Total reytingi 30 ise, bunu Beşiktaş yahut bir başka kuluple 45 olmasını neden istemez? Lig tv misal neden istemesin beşiktaşı yarışta?
Yahut spor gazeteleri neden beşiktaşın mevcut tirajını elinin tersiyle itsin? Senelerden beri aynı paranoya kuruntu içerisindeyiz.

Yeter bu kadar anlattığım. Nasıl olsa size göre, merdiven çocukları yazsam daha çok dikkat çekerim. Ama uğraşmayacağım ergence şeylerle.

Mehmet Topuz vb. transferlerden, kaçan şampiyonluklardan sonra da aynı psikolojiye girdi insanlar sonra---------> Vodafone Sponsorluğu,adidas  falan filan hani marka değerimiz yoktu?
Liverpool da şampiyon olamıyor ama marka değeri asla düşmez.
Yapılmak istenen algı operasyonuna yenik düşmüssün malesef.
Ayrıca bizi yarışta istmeyen yok ki bizi finishde istmiyorlar ona göre dizyan ediliyor ve sen buna kuruntu ,paranoya diyorsan 3 büyüklerin maçlarını izlediğine inanmaz kimse.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 15:06:36 forzatunga ]

Çevrimdışı Çağrı

Bu işe en çok Şenol Güneş üzülmüştür diye düşünüyorum çünkü çok istiyordu Ozan'ı.

Şimdi bu iş hocanın psikolojisine nasıl yansıyacak bakalım.

Tüm bu olanlardan sonra Beşiktaş'ın da ne kadar zor olduğunu iyice gördü. Umarım özeleştirisini yapar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Neyin makası anlamıyorum. Tr zaten bir günlük yaşayan memleket. İki gün içinde GS iki oyun kaybetsin taraftarının yarısını kaybedr.

Futbol realite gözüyle bakılmaz Türkiye'de .

Yangın yeri muamelesi çekmek saçmalık.

Sen şimdiye kadar ambargo koyamadıysa gelen iki başkanının (Evet Fikret Orman'da) adam akıllı bir plan ve program içerisinde hareket etmemesindendir.

Bu ülkede futbolunu rayına oturt iki yıl içinde başarıdan başarıya koşarsın. Çünkü ülkenin futbolu berbat.

GS ve FB rezil takımlar.

Senin makası açtığın yok. Biri Arsenal'den 4 yedi diğeri Shaktar'dan 3 yedi.

Sen Liverpool'u evinde yendin.

Bu kesinlikle avutulma durumu değil.

Avrupa'da işlerin ne kadar farklı ve aynı derecede olduğumuzu görebilmemiz için bir faktör.

Biz Clup Brügge'yi hafife almasak belki de Fener'in yıllarca başarmaya çalıştığı şeye çok kolay bir şekilde erişebilecektik.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Bu işe en çok Şenol Güneş üzülmüştür diye düşünüyorum çünkü çok istiyordu Ozan'ı.

Tüm bu olanlardan sonra Beşiktaş'ın da ne kadar zor olduğunu iyice gördü. Umarım özeleştirisini yapar.

Daha fazla hırs yapar şampiyonluk için  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Hafta sonu orta saha nasil olacak cok merak ediyorum..
Atiba - Neciptense
Atiba Sosa yapip
Gokhan kerim q7 yapalim
Yada
Gokhan Olcay Q7..
Yada olcayi Atibanin yanina koyup Sosayi one atalim :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

Atiba - Neciptense
Atiba Sosa yapip
Gokhan kerim q7 yapalim
Yada
Gokhan Olcay Q7..

Sosa sız bir kadro kur bence

Çevrimdışı TALAT

aynen.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı OrhanAker

Yahu fener 45 milyon euro bonservis vermiş biz 6,25 ..aynı pozisyona gelen adamlar denk veya bize gelenler daha iyi.neyin karamsarlığını yaşıyoruz bu kadar anlamıyorum.
bu sene totalde orta saha transferiyle beraber maksimum 15 e cıkarız yine iyi adamlar gelir.

rvp,fernandao -gomez  nani-q7(iki patlayabilecek bomba  :D bize giren maliyet daha az olacak en azından)  şener-beck  kiralık portekizlileri saymıyorum bile.
orta saha kim olacak bakalım.

Çevrimdışı ahmetemre

Atiba - Neciptense
Atiba Sosa yapip
Gokhan kerim q7 yapalim
Yada
Gokhan Olcay Q7..
gomez kafa golü atacak gibi hissediyorum 1haftadır.
ortayı senin q7 mi yapar yoksa benim töre mi bilemem.
zaten atarsak böyle bir gol atarız.
yoksa 40 derecede maç berabere bitecek gibi görünüyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağrı

Yahu şu ülkeye Benfica'yı getir 10 yılda 8 tane kupa koyar müzesine.

Basel'i koy 3-4 tane koyar.

Mesele sistem filan değil. Doğru yönetilmekten ibaret. Sen dominant kadro kurarsan dominant oyun oynarsan iç sahada zaten 70 puanı garantiliyorsun.

Bir tık üstüne çıkınca şampiyon oluyorsun.

Taraftarın psikolojisi bozuldu iyice ondan bu yorumlar çıkıyor. Son 10 yıldır düzgün tek bir kadro bile kurmadık beyler. Başarı gelmemesi son derece normaldi.

Kimse bizi yemedi. Biz kuramadık organizasyonu. Bir kere 8 yıl YD yönetti bu kulübü. Daha yeni temizleniyoruz.

Sponsorluklar gelirler derken baya baya adam da alabilmeye başladık. Algı o kadar kolay değişir ki Türkiye'de 5 yılda 3 tane kupa aldığın zaman her şey tersine döner.

Ama sistemin istediği kalıp düşüncelere girip de karalar bağlarsan geçmiş olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kaanzor

Olcayin Topla birlikte kanattan iceri girdiğini kac kez gordun abi :alala:
Adamda adam eksiltme ozelligi varmi ki topla birlikte iceri girsin ama diger saydigin adamlarda bu ozellik var , Olcay sadece iceri girip bekliyor Elma ile Armutu karistirmayalim :tabe:

Olcay adam eksiltemiyo ama çoğu zaman doğru yerde doğru zamanda oluyo her futbolcunun kendine has özellikleri vardır

mesala özil adam eksiltebiliyomu yada güçlümü koşuyomu hiçbiri yok adamda tam anlamıyla ama her maç araya 2 top bırakıyo olayı o

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Zafer55

En büyük transferimiz "Şenol Güneş " ligtv de.

Çevrimiçi Necmi

Bu ona buna patlayacak diyenler sene sonu bizim patladığımızı görünce ne yapacak çok merak ediyorum.
başkaları ne yapar bilemem ama sen mutlu olacaksın herhalde
patlayacağımızı bu kadar kesin hükümle belirttiğine göre artık zil takar oynarsın
ben demiştim diye

Çevrimdışı talha

Verilen sözler ve kaypaklık demiştim.

Doğru bu.

Şenol Güneş: "Bursa Başkanı, Ozan'a "GS maçını oyna, ardından Beşiktaş'a git" demiş. Bunu babası ve Ozan söyledi."

Şenol Güneş: "Fikret Orman medenice gidip Recep Bölükbaşı ile anlaştı. Ama sonra vazgeçtiler. Fenerbahçe'ye gitti."

Dediğim gibi adamın bize satma gibi iki gram niyet yoktu içinde.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.