2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868603 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

7 milyon € luk cok saglam bir kaziktan kurtulmus olduk alip Hayrini gorsunler :ok:
Kulubede cok hayri donunur Fenere :lol:
Allah Senol Hocadan razi olsun o Bursa baskanina haddini bildirmeseydi o 7 Milyonluk kazigi biz yiyecektik...

:o_o: :o_o: :o_o:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay - Süper Lig   Maç: 98   Gol: 27   Asist: 20

Quaresma - Süper Lig   Maç: 40   Gol: 8   Asist: 14
yanils bir karsilastirma olmus
98 mac oynamis adamla 40 mac oynamis adamin asist ce Gol saysisini karsilastirmak ne kadar Dogru ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fakir olduğunu kabullenmeyen çocuklar gibiyiz. Evdeki televizyonu satmadan eve başka birşey alamıyoruz ama bunu inkar ediyoruz. Durum bu.

Bu önümüzdeki 3yıl 5 yıl da düzelecek birşey değil. Sadece kabullenmek gerekir. Taraftar sayın 3de1 ilerde 4de1 e inecek.
Taraftar sayın azaldıkça reytingin iyice düşecek. Reytingi düşen işin, reklam verenide daha az vermeye başlayacak.

İşin özü, makas açıldıkça açılacak. Bu fb transferlerinden korktuğum için değil, bizi görünce düşündüğüm şeyler. Eminim inkar edeceksiniz.
Asla metin ali feyyaz çıkmayacak, çıksada onlar gibi olmayacak. Teknolojive bilgi çağındayken bir numaralı şey, başarıdır. Gerisi rüzgar.

2000ler itibari ile treni kaçırdık. Halbuki 100yıldan sonra o trenin lokomotifi olabilirdik olmalıydıkta. Ama artık geçti. İmkansız

Atletico Madrid 2 sene önce şampiyon oldu ama bi 20 30 sene daha olamayacak. "denk gelmeleri" bizde yaşayacağız ama tesadüf olarak anılacak.

Endüstriyel konjonktürde bir rekabet varsa bunun 2 başlı olması mı işine gelir baronların 3 yada daha fazla mı? Yani fb-gs nin Total reytingi 30 ise, bunu Beşiktaş yahut bir başka kuluple 45 olmasını neden istemez? Lig tv misal neden istemesin beşiktaşı yarışta?
Yahut spor gazeteleri neden beşiktaşın mevcut tirajını elinin tersiyle itsin? Senelerden beri aynı paranoya kuruntu içerisindeyiz.

Yeter bu kadar anlattığım. Nasıl olsa size göre, merdiven çocukları yazsam daha çok dikkat çekerim. Ama uğraşmayacağım ergence şeylerle.

Çevrimdışı ahmetemre

7 milyon € luk cok saglam bir kaziktan kurtulmus olduk alip Hayrini gorsunler :ok:
Kulubede cok hayri donunur Fenere :lol:
Allah Senol Hocadan razi olsun o Bursa baskanina haddini bildirmeseydi o 7 Milyonluk kazigi biz yiyecektik...
şenol hoca zekidir transferin bitme noktasında olduğu bir başkana cevap veriyorsa bildikleri vardır.
topuzdan sonra fenere ikinci kazığımız olur inşaallah :money:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eleştiriye bir şey demiyorum zaten serhat kardeşim yazıda da belirttiğim gibi bazı arkadaşlar eleştiriyi gömmek zannediyorlar dalga geçmeler iynelemeler bunlar zaten beni üzen eleştiri tabiki olabilir eleştiri daha iyi olsun diye yapılır dalga geçmek eleştiri değildir
diğer konuda da benim fikrim BEŞİKTAŞ forması giyiyor diye herkesi göklere çıkarmamamız gerekir demişsin bence gerekir çünkü biz taraftarız senin anlattığın gibi bakarsak taraftar olmaz sadece seyirci oluruz spor sever falan ben kendi adıma sporsever veya seyirci değilim taraftarım ben
Ben hakkını veren adamların göklere çıkartılması taraftarıyım. Biz kendi içimizde efsane olmuş insanları tu kaka ilan edip para ve zevk için burada gelip gününü gün eden kişileri Beşiktaş'ın çocuğu yapıyoruz. Bu çizgiler kalın bir şekilde çizilmeli. Çizilmediği zaman sonuç bu oluyor. Yukarıdaki tartışmaları çok yaşarız her önüne geleni baş tacı ilan edersek benim itirazım buna.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Uzanamadığınız ciğere murdar diyorsunuz.

Ozan bana göre kariyer planlamasını yanlış yaptı.

Valencia onun gelişimi için biçilmiş kaftandı.

Keza bizde de oyununu bir üst seviyeye taşıyabilirdi. Lakin Ozan bu ligin en değerli orta sahası olabilecek ve Avrupa'da boy gösterebilecek bir oyuncu.

Halen 7 milyon fazlaydı diyenler var. Ne ile ölçüyorlar ise.

Ben biliyorum bunun sebebini; konformist bunlar.

Çevrimdışı Türkay

Fakir olduğunu kabullenmeyen çocuklar gibiyiz. Evdeki televizyonu satmadan eve başka birşey alamıyoruz ama bunu inkar ediyoruz. Durum bu.

Bu önümüzdeki 3yıl 5 yıl da düzelecek birşey değil. Sadece kabullenmek gerekir. Taraftar sayın 3de1 ilerde 4de1 e inecek.
Taraftar sayın azaldıkça reytingin iyice düşecek. Reytingi düşen işin, reklam verenide daha az vermeye başlayacak.

İşin özü, makas açıldıkça açılacak. Bu fb transferlerinden korktuğum için değil, bizi görünce düşündüğüm şeyler. Eminim inkar edeceksiniz.
Asla metin ali feyyaz çıkmayacak, çıksada onlar gibi olmayacak. Teknolojive bilgi çağındayken bir numaralı şey, başarıdır. Gerisi rüzgar.

2000ler itibari ile treni kaçırdık. Halbuki 100yıldan sonra o trenin lokomotifi olabilirdik olmalıydıkta. Ama artık geçti. İmkansız

Atletico Madrid 2 sene önce şampiyon oldu ama bi 20 30 sene daha olamayacak. "denk gelmeleri" bizde yaşayacağız ama tesadüf olarak anılacak.

Endüstriyel konjonktürde bir rekabet varsa bunun 2 başlı olması mı işine gelir baronların 3 yada daha fazla mı? Yani fb-gs nin Total reytingi 30 ise, bunu Beşiktaş yahut bir başka kuluple 45 olmasını neden istemez? Lig tv misal neden istemesin beşiktaşı yarışta?
Yahut spor gazeteleri neden beşiktaşın mevcut tirajını elinin tersiyle itsin? Senelerden beri aynı paranoya kuruntu içerisindeyiz.

Yeter bu kadar anlattığım. Nasıl olsa size göre, merdiven çocukları yazsam daha çok dikkat çekerim. Ama uğraşmayacağım ergence şeylerle.

:aaa:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

yanils bir karsilastirma olmus
98 mac oynamis adamla 40 mac oynamis adamin asist ce Gol saysisini karsilastirmak ne kadar Dogru ?

Gol ve asist sayılarını maç başı rakamlara bölerek ortalamalarına ulaşabilirsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Uzanamadığınız ciğere murdar diyorsunuz.

Ozan bana göre kariyer planlamasını yanlış yaptı.

Valencia onun gelişimi için biçilmiş kaftandı.

Keza bizde de oyununu bir üst seviyeye taşıyabilirdi. Lakin Ozan bu ligin en değerli orta sahası olabilecek ve Avrupa'da boy gösterebilecek bir oyuncu.

Halen 7 milyon fazlaydı diyenler var. Ne ile ölçüyorlar ise.

Ben biliyorum bunu sebebini; konformist bunlar.
Gelisim gosterbilecek bir oyuncu buna itirazim yok lakin 7 milyon € nun falza oldugu dusuncesindeyim dedigin gibi kariyer ve gelecek planlamasi icin cok yanlis bir tercih yapti..
Bizde kendisini gelistip Avrupaya gitme hayalini gerceklestirebilirdi ama Fenerde tek hayali kulubede degil sahada olmak olacak :bandit: :bandit:

Gol ve asist sayılarını maç başı rakamlara bölerek ortalamalarına ulaşabilirsin.
Yine de yanlis iste !
Geri kalan 48 macta ortalamasindan daha fazla Asist ve gol yapamayagini nereden bilebilirsin??
Gecen sezon Portoda ki asist ve Gol sayisi buradaki performansindan daha fazla mesela :tabe: @Çağrı

Çevrimdışı Hakan Bilgin

alex ferguson:istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.
diyelimki rakamlar ortada diyeceksiniz o zaman olcayın istatistikleri cucak tan da iyi cucakı neden bu kadar fazla istiyorsunuz herşey rakamlarsa cucak ta kalsın
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Ne güzel Ozan konuşuluyor, Shakhtar hezimeti konuşulmuyor artık.  :) Fenerbahçe taraftarı memnunsa bize laf düşmez.

Bu transferde ne Fenerbahçe'ye, ne bizim yönetime, ne de Ozan'a kızmaya gerek yok. (gerçi Ozan'a kızarım Beşiktaş'la alakasız olarak kendi kariyeri için en yanlış takıma gittiği için) Tek kızılacak kişi Bursa başkanı, onun hesabını da Bursa taraftarı sorsun.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Bu ona buna patlayacak diyenler sene sonu bizim patladığımızı görünce ne yapacak çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Hadi o zaman kapatalım kulübü ne olsa kaçmış tren. Denk gelme filan da olmayacakmış. E zaten geri kalmışız.

Armağan kendi hayat görüşünü Beşiktaş ile ortak paydaya alıyorsun farkında değilsin. Bunlar Beşiktaş'ın gerçekleri değil senin gerçeklerin.

Tepki alınca da insanların görüşlerini hafife alıyorsun. Ben özeleştiri getirdiğini hiç görmedim zira öyle bir huyun da yok sanırım. ( Futbol görüşü olarak )

Türkiye'de yaşadığının farkında değilsin. Burası Premier lig değil. Burası La Liga da değil. Buraya yıldız yağmayacak buraya gelip gelebilecek oyuncu kapasitesi belli.

Doğru tercihlerle 100 milyonluk takımla 300 milyonluk takım çok rahat yarışabileceği bir lig burası. Senin yenmen gereken rakiplerin değil çünkü kalan 15 takım.

O takımları yenmek için süper takım olmak gerekmiyor. Ne tren kaçtı, ne makas açıldı. Sadece 2003'ten bu yana geriye düştün olan bu.

Kimilerinni psikolojisi senin gibi çok fazla etkileniyor makas sadece burada devreye giriyor. Geçen sene kendi elinle verdin işte şampiyonluğu.

Ne oldu 20 puan fark mı yedin? Atletiko mu oldun ezildin mi? Hangisi oldu? İki sezon istikrarlı başarılı yönetilince bile son 4 haftaya potada girdin. Türkiye bu, hepsi bu kadar.

Yine olacak, ondan sonra da. Bazen şampiyon olacaksın bazen olmayacaksın. Asıl kaybetmek senin yukarıda anlattığın gibi bakmaktır olaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Napoli'nin Gökhan İnler için 7.5 milyon Euro para istediği vurgulanırken, Beşiktaş Kulübü'nün İtalyan kulübüne 2.5 milyon Euro para önerdiği bildirildi.

Öte yandan Ozan Tufan transferinin ardından yaşanan gelişmeler sonrasında Beşiktaş'ın bu rakamı 4-4.5 milyon Euro'ya kadar çıkarmayı planladığı ve taraftarın istediği Gökhan İnler'i takıma kazandırmak için çaba sarf edecekleri gelen haberler arasında. Ancak bugüne kadar yapılan görüsmelerde Napoli Kulubü istediği rakamdan geri adım atmış değil.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

İnler ve 7.5 Milyon Euro  :ebebe:

Bu arada 1 gun Forumdan uzak kaldik ortalik karismis .
Tam 35 sayfa geriden okuyarak geldim insaf yahu :money:
Bensiz Ortalik mi karisir :evillol: :evillol:

Çevrimdışı kaanzor

Oynadigi zaman kanadimizi Felc eden , Orta acamayan adam eksiltemeyen Olcayin Q7 den formayı alabilecegini inanlara gülüyorum sadece ....
Olcay Kanatta oynayamiyor adam butun maclarda surekli Ceza sahasinin icinde dolasiyor kanada hic gitmiyor cunku bisey yapaamiyor otuzden ceza sahasina siziyor ve top geldimidd atiyor baska yaptigi bisey yok...
Olcay surekli Ceza sahasina girip bekledigi icin sol kanat cokuyor ve kanattan atak gelistiremiyoruz ve orta acamiyoruz bu kadar kör olmayin..

Yunus bak güzel kardeşim senin oynadığın sistemde zaten kanatlar içeri girer orta işini bekler yapar mesela sterlingi, sanchezi, lennonu göremezsin çok fazla köşe göderinin oralarda ya ceza sahasındadırlar yada kanattan topu alıp oraya girmeye çalışırlar.

o senin dediğin çizgi kanat işi 4-4-2 de olur
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Kutay

Hadi o zaman kapatalım kulübü ne olsa kaçmış tren. Denk gelme filan da olmayacakmış. E zaten geri kalmışız.

Armağan kendi hayat görüşünü Beşiktaş ile ortak paydaya alıyorsun farkında değilsin. Bunlar Beşiktaş'ın gerçekleri değil senin gerçeklerin.

Tepki alınca da insanların görüşlerini hafife alıyorsun. Ben özeleştiri getirdiğini hiç görmedim zira öyle bir huyun da yok sanırım. ( Futbol görüşü olarak )

Türkiye'de yaşadığının farkında değilsin. Burası Premier lig değil. Burası La Liga da değil. Buraya yıldız yağmayacak buraya gelip gelebilecek oyuncu kapasitesi belli.

Doğru tercihlerle 100 milyonluk takımla 300 milyonluk takım çok rahat yarışabileceği bir lig burası. Senin yenmen gereken rakiplerin değil çünkü kalan 15 takım.

O takımları yenmek için süper takım olmak gerekmiyor. Ne tren kaçtı, ne makas açıldı. Sadece 2003'ten bu yana geriye düştün olan bu.

Kimilerinni psikolojisi senin gibi çok fazla etkileniyor makas sadece burada devreye giriyor. Geçen sene kendi elinle verdin işte şampiyonluğu.

Ne oldu 20 puan fark mı yedin? Atletiko mu oldun ezildin mi? Hangisi oldu? İki sezon istikrarlı başarılı yönetilince bile son 4 haftaya potada girdin. Türkiye bu, hepsi bu kadar.

Yine olacak, ondan sonra da. Bazen şampiyon olacaksın bazen olmayacaksın. Asıl kaybetmek senin yukarıda anlattığın gibi bakmaktır olaya.
:claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Hakan Bilgin

+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

alex ferguson:istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.
diyelimki rakamlar ortada diyeceksiniz o zaman olcayın istatistikleri cucak tan da iyi cucakı neden bu kadar fazla istiyorsunuz herşey rakamlarsa cucak ta kalsın

İlk olarak Dzsudzsak'tan daha iyi değil istatistikleri.

Devamında ise Dzsudzsak'ın hem Olcay'dan hem Quaresma'dan iyi olan en az 7-8 özelliğini sayabilirim.

Ama Quaresma'nın Olcay'dan daha iyi olduğunu söyleyebileceğim özellik 3-4'ü geçmeyeceği gibi Olcay'ın Quaresma'dan daha iyi olabileceği de bu sayıda özellik mevcut.

Futbola göz zevki değil de kanatta 70 metrelik oyun olarak bakarsanız görürsünüz farkları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Oooooo Cok sert oldu bu :icool:
Hadi aciklayin bakalim simdi :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Yine de yanlis iste !
Geri kalan 48 macta ortalamasindan daha fazla Asist ve gol yapamayagini nereden bilebilirsin??
Gecen sezon Portoda ki asist ve Gol sayisi buradaki performansindan daha fazla mesela :tabe: @Çağrı

No Comment..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetemre

Bu arada 1 gun Forumdan uzak kaldik ortalik karismis .
Tam 35 sayfa geriden okuyarak geldim insaf yahu :money:
Bensiz Ortalik mi karisir :evillol: :evillol:
patron gelir birazdan merak etme :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

94 sezonu 2002 sezonu 2008 sezonu.

Fakirlikten kastım oyuncu alıp alamamak değil, Kabullenmekle ilgiliydi, Anlamanızı beklemiyordum. maksimum 3 sene sonra anlaşılacağım.