2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12832252 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Rôde gelmez fer gelmez o gelmez bu gelmez en sonunda lawal gelirse geçmiş olsun hepimize en azından gökhan inler gelse razıyım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Öyle bir şey yapamazlar. Yaparlarsa taraftar ilk Şenol Hocaya saldırır. Ben beklenmedik iyi bir oyuncu geleceğini düşünüyorum
Lawal gelecek diye ödüm kopuyor yemin ederim

Çevrimdışı BJKTÜRK23

abi en doğrusunu yapıyorsun hepimizin üye olması lazım. ben de bir iki sene içinde üye olmayı düşünüyorum bakalım. bildiğim kadarıyla 2 üyenin yazısı gerekiyor.

Cevap verdiğin için sağolasın. Biraz araştırayım fax mail vs olur mu yazı ve ıslak imza şart mı kargo vs çözeriz artık. Elin fenerlisi 2.000 lira veriyor oy hakkı yok bişey yok. Bu sene bizim toplam üyeden fazla üye yaptılar ki bizdekilerin önemli kısmı demirören zamanında yapılan toplu üyelikler İmkanı olan her Beşiktaşlının olması lazım hem hak edenler yönetir hem de destek olmuş oluruz. 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yönetim iki sezondur iyi transferler yapıyor şimdi fener Ozanı aldı diye yok gider boş adam alırız bitiricilik yok filan diye ağlanmak niye anlamadım. Daha iyisini getirince deliler gibi sevineceksin. Köstek olmak çok kolay önemli olan destek çıkmak. son güne kadar bekleyeceğim orta saha transferini iyi birini getiremezseler o zaman yaparız eleştirimizi.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Anıl

gitsin hiç birine  ihtiyacımız yok kadromuz bu ligin çok üzerinde olursa olur olmazsa olmaz bu kadar karamsarlığa kapılmayın biz takım olalım gerisi sadece tefrruat gerekli transferler yapılmıştır orta sahada alınırsa ne ala :)
Abi sana birşey diyeyim mi aslında 4'üne de ihtiyacımız var :D

Çevrimdışı Çağrı

Aman ya aman konuşmayın bile bunları çok kötü olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

bu inler fanatikligi nedir onu da anlamis degilim...31 yasindaki adama 4M Euro bonservis, kendisine de senelik 2M sozlesme, bu kadar buyutulecek nesi var bu adamin.
ben ona bu parayı sadece tecrübesi için veririm ozana 7 vermek aptallık olurdu ve vermezdide başkan inler gibi tecrübeyi al getir şampiyon ol bu kadar basit
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Şuan gerçekten de kimi transfer edeceğimiz muamma sürpriz isimlere hazırlıklı olun derim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

ben ona bu parayı sadece tecrübesi için veririm ozana 7 vermek aptallık olurdu ve vermezdide başkan inler gibi tecrübeyi al getir şampiyon ol bu kadar basit
Olmazdı abi Ozana 7 vermek normaldi :)

Aman ya aman konuşmayın bile bunları çok kötü olur.
Çağrı var mı başka aday görüştükleri vs ?

Çevrimdışı keremd

Arkadaşlar lawal geldi bile yapacak bişey yok,  Ömeri vermişiz Eskişehire yarın büyük ihtimalle bitecek inleri bekliyorlar son 24 saat

Çevrimdışı Yusuf

Godfred Donsah

Ozan Tufan'ı alamadık madem daha genç,daha hızlı hali için baskı yapalım. 5m euro Chelsea haberleri vardı ama henüz o seviyede değil. Madem geleceğe yatırım transferi istiyorduk bu tarz futbolcularla ilgilenmesini sağlayalım yönetimin.

Çevrimdışı f_madida

o konuda benim icim rahat, yonetim 2-3 hafta once getirseydi millet sindirirdi o transferi ama bu son olaylardan sonra lawal'in l'sini bile dusunmez yonetim. su an yuksek profilde ve ust duzey katki saglayabilecek isimleri nasil ayarlariz diye bakiyorlardir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı fatihbjk

Aman arkadaşlar bu aralar boatengin menajeri takim arayip duruyo sivasa bile onermisler. Bize felan kakalamasinlar. Quaresma tore bide bu gelirse tam doneriz gutili kadroya. Onune gelen ne pas verir ne bisey.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar lawal geldi bile yapacak bişey yok,  Ömeri vermişiz Eskişehire yarın büyük ihtimalle bitecek inleri bekliyorlar son 24 saat
Alınmışsa geçmiş olsun :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Abi sana birşey diyeyim mi aslında 4'üne de ihtiyacımız var :D
hiç birine ihtiyacımız yok siz oyuncuları beşiktaştan yüksek gördüğünüz sürece bu şekilde konuşmaya devam edersiniz ozan kim 7 milyon bide adama gülerler ozana bizim ihtiyacımız var dersen en iyi 3 defansif orta saha sendeyken 2 si sakat olabilir ama hep sakat kalmayacaklar heralde bide o yönü düşünün bu ozanı alıp 2 yarı yedek bekletede biliridin 7 milyonu çöpede atabilirdin bunlarıda düşünün biraz futbolcuları beşiktaştan büyük göremeyide bırakın artık sahada oynayan beşiktaş takımı o bu değil :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Lütfen şaka yaptığıni söyle

Çevrimdışı Kadir G.

Fer'i niye alamayalım Rode'ddn daha yüksek ihtimali var en azından. @Çağrı nın dediği gibi opsiyonlu kiralarsak seneye tapusunu alırız.

Kiralama bedeli için dediğin gibi 2 istiyorlardı sanırım. @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı var mı başka aday görüştükleri vs ?

Hiç haber yok Kaan. Herkes şokta bence 2 gündür.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

bu fenerin bizle alıp veremediği ne bize nispet olsun diye ozanı aldı..boşverin tolgay iyleştimmi ozan kadar katkı verir..çok duygusala bağlamaya gerek yok bütün beşiktaşlıların beduasını aldı hayrını göremezler o topcunun :D

Çevrimdışı Anıl

hiç birine ihtiyacımız yok siz oyuncuları beşiktaştan yüksek gördüğünüz sürece bu şekilde konuşmaya devam edersiniz ozan kim 7 milyon bide adama gülerler ozana bizim ihtiyacımız var dersen en iyi 3 defansif orta saha sendeyken 2 si sakat olabilir ama hep sakat kalmayacaklar heralde bide o yönü düşünün bu ozanı alıp 2 yarı yedek bekletede biliridin 7 milyonu çöpede atabilirdin bunlarıda düşünün biraz futbolcuları beşiktaştan büyük göremeyide bırakın artık sahada oynayan beşiktaş takımı o bu değil :bandit:
Ne alaka abi o zaman hiç adam almayalım sahada Beşiktaş oynayacak diyelim :D

En iyi 3 defansif orta saha bizimkiler değil. En iyisi Tolgay o kadar. Diğerleri sıradan oyuncular (Veli,Atiba)

Ozan 20 yaşında önemli potansiyel piyasası net 7 milyon zaten. Ozan bize gelse yedek kalmazdı.

Çevrimdışı Çağrı

Fer'i niye alamayalım Rode'ddn daha yüksek ihtimali var en azından. @Çağrı nın dediği gibi opsiyonlu kiralarsak seneye tapusunu alırız.

Kiralama bedeli için dediğin gibi 2 istiyorlardı sanırım. @Çağrı

3'e veriyorlardı Sunderland'e.

2- 2.5^a alırız bence kiralık opsiyon ile toplam 10 milyon ideal  zaten sonra pazarlık yaparız.

Ozan çarpı 2 eşittir Fer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Cevap verdiğin için sağolasın. Biraz araştırayım fax mail vs olur mu yazı ve ıslak imza şart mı kargo vs çözeriz artık. Elin fenerlisi 2.000 lira veriyor oy hakkı yok bişey yok. Bu sene bizim toplam üyeden fazla üye yaptılar ki bizdekilerin önemli kısmı demirören zamanında yapılan toplu üyelikler İmkanı olan her Beşiktaşlının olması lazım hem hak edenler yönetir hem de destek olmuş oluruz.

aynen abi. konuşacağımıza icraat yapalım.
kulübün sitesinde başvuru formu var, görmüşsündür. ıslak imza şart görünüyor. 

Çevrimdışı acan07

yav yemişim gencini,  yatırımını  falan filan  . geçin abi bunları . şampiyon yapacak oyuncu isteyin gelsin 1 sene oynasın şampiyon yapsın yeter . yoksa sene sonu gene  "bazıları kupalara bazıları şampiyonluğa" demeye devam ediceksiniz . bırakın gitsin para yav . yeterki bi şampiyonluk görelim artık ŞAMPİYONLUKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Çevrimdışı keremd

Meireleş topal sousa potuk varken ozan o paranın altında ezilir