2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 13419273 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ers_an

Bazı arkadaşlar yok ona ezildik yok buna diye ayar ya. Gülüp geçiyorum. Allah'ım dert etmeyin fener transfer ettiği orta alanda biriktiler sahada Aziz de dahil 20 kişi çıkarlar herhalde. Boş koyun

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transferin kapanmasına neredeyse 2 hafta kaldı.takımlar kadrolarını oluşturdu artık.sen gidip 7 milyon verip istikrarlı adam getiremessin şu saatten sonra. Yoksa o paraya tabiki neler alınır ama zaman kalmadı artık. Şu anda masada gökhan inler var. Napoli 4,5 milyon Euro istiyor peşin olarak.oda olmassa ya Lawal gelir ya da opare tarzı adam boşa rode falan hayali kurmayın

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

arkadaşlar takılmayın artık ozan tufana cucak'a :) Başımızda gençleri parlatan bir antrenörümüz var eslem'i yetiştirir şenol hoca :) Eslem'den ozandan daha kaliteli bir ön libero çıkartır :) Yinede İyi kötü birtane ön libero alırız.

Ozan'a takılmayalım tamam eyvallah ama Dzsudzsak'a takılırım ben
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bu transferin arkasından ağlamaya gerek yok. Adam en yüksek parayı verseler de Beşiktaş'a satmayacağım diye tutturmuş. Bu tutumun arkasındaki gerçek sebebin Şenol Güneş filan olmadığı açık.

Bu adamın Bursa'da çok fazla barınabileceğini sanmıyorum. Geçen seneki 11'lerinden 3 adamı Fenerbahçe'ye peşkeş çekti resmen. Bursa taraftarı Beşiktaş düşmanlığından gözünü açtığı zaman olan biteni gayet iyi anlayacaktır.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ersoy

Allahtan lawalin ismi çıktı,rahatladım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

2 M €'ya ismi çıkmamış biri gelir.

Tek diyeceğim var Kurumsallaştıramadık kendimizi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Fenerin orta saha rotasyonu üstün fakat imkanları kullanamayan td leri var. Göreceksiniz al de geçen sene bizimki gibi bir gruba düşerlerse ki torbadan dolayı sanırım daha kötü kura çekeceklerdir işte o zaman defoları tekrar tekrar belli olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boş verin dünyada orta saha çok şimdi bu kim gelebilirden ozan ı eleyip beyin jimlastiği yapalım Sizce kim gelecek? Duyumu olan yok mu?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ers_an

Bu transferin arkasından ağlamaya gerek yok. Adam en yüksek parayı verseler de Beşiktaş'a satmayacağım diye tutturmuş. Bu tutumun arkasındaki gerçek sebebin Şenol Güneş filan olmadığı açık.

Bu adamın Bursa'da çok fazla barınabileceğini sanmıyorum. Geçen seneki 11'lerinden 3 adamı Fenerbahçe'ye peşkeş çekti resmen. Bursa taraftarı Beşiktaş düşmanlığından gözünü açtığı zaman olan biteni gayet iyi anlayacaktır.

Nokta.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Kadir G.

Çıkmadı ama onlarca, yüzlerce oyuncudan biri olabilir.

Keşke olsa.

Peki tek başına yeterli olur mu sence? Kısaca değerlendirecek olursan.

Çevrimdışı talha

Fazlasıyla hatta en iyi orta saha olur burada

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Boş verin dünyada orta saha çok şimdi bu kim gelebilirden ozan ı eleyip beyin jimlastiği yapalım Sizce kim gelecek? Duyumu olan yok mu?

Rode var o biraz hayal öylesine teklif yapılmıştır şansı denemek için belki de.En olağan Garmash adı çıkanlardan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Benim tek üzüldüğüm olay İnler gelirse iyi performans sergiler fakat madem bu adamı alacaktık boşuna bu kadar zaman kaybettik ona yanarım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Fazlasıyla hatta en iyi orta saha olur burada

Şöyle ki yanına kimi koyacağız o da var.

Şu haliyle neustadter+dji+kaleci bana yeterli görünüyor.

Çevrimdışı atalay

Ben planı merak ediyorum.

Burada Ozan ayarında, onun yaşında alınabilecek kaç tane oyuncu yazdım.

Yazdıklarımın hepsinin istatistiklerine, scout raporlarına; hatta analiz şirketlerinin verilerine kısmen sahibim.

Merak ediyorum Ozan Tufan "profilinin" alternatifi kim olacak?

Çevrimdışı talha

Şöyle ki yanına kimi koyacağız o da var.

Şu haliyle neustadter+dji+kaleci bana yeterli görünüyor.
Valla yanına kim olur bilemem ama İnler ve atiba olmaz

Çevrimdışı talha

Yazdıklarımın hepsinin istatistiklerine, scout raporlarına; hatta analiz şirketlerinin verilerine kısmen sahibim.

Bence alternatif isimler var hiç biri ozan profilinde değil ama

Çevrimdışı saricasi

Dün demiştim fb ozanı aldı diye,bn bu sene bizi şampiyon yapacak bir orta istiyordum oda g.inler yada o tecrübeye sahip bir oyuncu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Ergin1903

Fenerle anlaştilarsa iş biter demiştim. Cok takilmamak lazim. Bursa bize karsi tavrini bir kez daha göstermiştir. Zerre kadar ciddiye almadigim bir takimin ortada bariz bir neden yokken bizden nefret etmeleri de ayri bir ilginclik. O bölgeye iyi bir transfer yapacagiz rahat olun. Bu arada ozan gereken gelisimi saglayamayacak bence büyük hata yapti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rode var o biraz hayal öylesine teklif yapılmıştır şansı denemek için belki de.En olağan Garmash adı çıkanlardan.
Adı çıkmayan biri olacak diye okudum ben twitter da Acaba kim olabilir

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Sosa'nın beline kalmaz isek Atiba ile olur.

Oğuzhan'da 15-20 maç rotasyonda katkı verir.

Çevrimdışı Türkay

Ben Rvp'den sonra Gomez'in geldiği için fazla sıkıntı yapmıyorum.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

yok gitmesi umrumda değilde @Çağrı da yarattığı yıkıma üzülüyorum adamı bir senedir övüyor
kalk dünyada başka takım yokmuş gibi bursaya gel :kop: :kop: :kop:
dzsudzsak haberi çıktığından beri çağrıdan haber alınamıyor ya kalp krizi geçirdi yada Bursa yolunda başkanı furmaya gidiyor
işi orda bitirip Bursalıların üzerine yıkacak herhalde :D bari beklesinde ozan işini bitirsin öyle ne yapacaksa yapsın
yoksa ozan olmadığı konusunda bütün ihale ona kalacak
:s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Bir iki defa yazmistin burda andres cubas miydi ismi neydi hatirlayamadim
Iste ozanin tam alternatifi odur
Ama onunda varligini bilmeleri gerek tabi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Sosa'nın beline kalmaz isek Atiba ile olur.

Oğuzhan'da 15-20 maç rotasyonda katkı verir.

Fiyat tahmini yapamam ama son senesi kalmış sanki 5 civarına biter diye düşünüyorum.

Potansiyel meselesi olmadığından yönetim Ozan parasına çıkmayacaktır.