2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825169 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Yahu Ozan gitsin fenere de..

Bizim şu "iş bitirememe" olayı nolacak yönetimin? Bu kaçıncı?

Bu farkli ama
Baska bi klup olsaydi sonuclari da farkli olurdu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Ozan bu ligde ki herkesin orta saha sorununu çözebilecek bir isimdi

Ama bizde yapacağı patlamayı orada asla yapamaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serjo

Söz konusu FB,GS olunca esas duruşa geçecek olan bir kulüp başkanı
Beşiktaş'a sıra gelince Şenol hocamıza çamur atarak bahaneler üretti
iyi oyuncu olabilir ama 7m euro'ya aynı kalite'de yüzlerce oyuncu var Avrupa'da
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı aa1903

fener o kadar çok 6 numarayı ne yapacak cidden merak ediyorum. aziz sapıttı iyice.

Çevrimdışı Ersoy

Ozan yedek oynar.
Psikolojik üstünlük için aldı aziz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı okansosa

Ozan yedek oynar.
ilk 11
O gemi bir gün gelecek

gidip lawal'ı alacaklar. takımda iş yapmayan adamlara bir yenisini daha ekleyecekler. bu son senesi F.Orman'nın artık kredi bitti.

Çevrimdışı laoban

Tatum baskandan ozanla biz ilgileniyorduk diye bir açıklama gelirse şaşmam. Başkan az diri olup kimseye besiktasi alet etmemeli. Gariban edebiyatı bursa yi bile erkek yapti. Sinir oluyorum .

Çevrimdışı Kadir G.

Totalde 13.5 a 2 orta saha+djilobodji+kaleci alırsak ben çok daha mutlu olurum onu da söyleyeyim.

Ozan iyi futbolcu fakat onun için o paralara çıkabiliyorsak bir tık üstü için daha fazlasına da çıkabiliriz belki. İçim rahat benim sizin de öyle olsun.

Çevrimdışı ers_an

Atlamayalım FFP bizi sıkıntıya soktu. Aldılar o kadar adamı da sonuç nedir? Shakhtar şaklattı oturdular. Sıkıntı yapmayın olumlu bakın şeref yoksunu Bursa ya bu kadar para verseydik asıl o zaman vizyonsuz biz olurduk. Atlamamak lazım böyle saçma oyunlara. Bursa resmen başkan taktiği ile pazarladı Ozan ı.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı mellfred

Fener ozan'ı kap'a bildirmiş

Çevrimdışı atalay

Şu "Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın" modundan çıkmak lazım.

Sistemin çarkları bu kadar sorunlu iken bizim herkesten bu kadar memnun olmamız fazla enteresan.

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni bir pilot takım doğuyor hayırlı olsun bakalım bizim pilot takımımız olacak mı ? :D Neyse olan olmuş. En azından 1 hafta içinde 2 orta saha transferi bitirmemiz lazım biri İnler olur ikincisi de kiralık olur gibi. Stopere de Djilobodji alınır umarım gerçi ona da Ts yükselmiş 4 milyon Euro istiyorlarmış.

Çevrimdışı Deniz

Ozan yedek oynar.
Souza nin yerine 11 de oynar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle olacağı dünden belliydi zaten Fikret Orman dan kaliteli bir transfer bekliyorum şimdi Bunu yapabileceğini Gomez transferi ile gösterdi Bu saatten sonra Sebastian Rode bile gelse şaşırmam

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sistemin çarkları bu kadar sorunlu iken bizim herkesten bu kadar memnun olmamız fazla enteresan.

:claps: :claps: :claps:

Yahu zaten ligin başlamasına 2 hafta kala oyuncu alabilmişsin. En önemli bölgende eksik var. Bari şu dar zamanda yöneticiliğini yap ve çabuk bitir işini.

Ama yook.. İlla aylar geçirecekler 1 oyuncuyu almak için. Aha böyle kalırsın işte, kalırız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar takılmayın artık ozan tufana cucak'a :) Başımızda gençleri parlatan bir antrenörümüz var eslem'i yetiştirir şenol hoca :) Eslem'den ozandan daha kaliteli bir ön libero çıkartır :) Yinede İyi kötü birtane ön libero alırız.

Çevrimdışı Ersoy

Böyle olacağı dünden belliydi zaten Fikret Orman dan kaliteli bir transfer bekliyorum şimdi Bunu yapabileceğini Gomez transferi ile gösterdi Bu saatten sonra Sebastian Rode bile gelse şaşırmam

İnler gelirse öpüp başına koy abi Rode hayal.Bir ara Xabi Alonso deniyordu.Kampanya başlatırlar yine.Öyle herkes imza toplamayla olsa hey yavrum hey.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

enteresan değil. bizim yönetim de sisteme dahil. herkes memnun, işi tıkırında. zaman zaman niye türk futbolunu takip ediyorum diye kendime kızıyorum ama bağımlılık olmuş artık. sonunu bildiğim filmi 20. kez izliyor gibiyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnler gelirse öpüp başına koy abi Rode hayal.Bir ara Xabi Alonso deniyordu.Kampanya başlatırlar yine.Öyle herkes imza toplamayla olsa hey yavrum hey.
Ben dikkat edersen gelir demedim gelirse şaşırmam dedim

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kadir G.

@yagiz1903: İsmi hiç çıkmamış biri gelecek..

Neustadter bura haricinde basında çıkmadı sanırım yanlış mıyım? @atalay

Çevrimdışı kartal43

Transferin kapanmasına neredeyse 2 hafta kaldı.takımlar kadrolarını oluşturdu artık.sen gidip 7 milyon verip istikrarlı adam getiremessin şu saatten sonra. Yoksa o paraya tabiki neler alınır ama zaman kalmadı artık. Şu anda masada gökhan inler var. Napoli 4,5 milyon Euro istiyor peşin olarak.oda olmassa ya Lawal gelir ya da opare tarzı adam boşa rode falan hayali kurmayın

Çevrimdışı aa1903

zaten ismi çıkanların çoğu gitti. :D

Çevrimdışı atalay

Çıkmadı ama onlarca, yüzlerce oyuncudan biri olabilir.

Keşke olsa.

Çevrimdışı talha

Valla yağız iyi insanda duyumculuk olarak sıfır çekti isim olarak bilinmedik biri falan gelmez bizimkilerin alacağı isim belli

Üçbu arada yönetime tek tepkim zaten yedi vereceksiniz üç hafta niye kıvrandık eğer öyle bir niyet vardı en başta hallet

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.