2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842141 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

3puan özel haber geçmiş ozan tufanı fenerbahçeye satmış recep..6.5 milyon euro fener batar önümüzdeki sene inş.

Çevrimdışı atalay

Ayrıca şöyle de bi yazı çocukla ilgili;

http://www.yarisaha.com/rapor-matias-kranevitter/

Yüzeysel ama oyuncu hakkında fikir verir.

Güzel yazı.

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan sarı gelinlere hayırlı olsun artık kime giderse  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

3puan özel haber geçmiş ozan tufanı fenerbahçeye satmış recep..6.5 milyon euro fener batar önümüzdeki sene inş.

adamlar genç yetenekleri toplayıp kariyerlerini bitirmede bir dünya markası. ozan'a geçmiş olsun.

Çevrimdışı kralkartal

İlk on bir saglam pismis adamlardan yedek onbir gelismeye acık genclerden olusmali. Bu dengeyi önder özen olusturacakti. 8 yabanci 8 yerli 8 genc diye.. Bizde gelismeye acik
günay, milosevic, pedro, oguzhan, kerim, cenk tosun var.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

fener batsın batmasına da bu işte pek kabahatlerinin olduğunu düşünmüyorum. Recep Ozan'ı bize vermeyince talip olmuş ve almışlarsa hayırlı uğurlu olsun. Şu anda Mario Gomez'mi yoksa RVP mi desen kaç Beşiktaş'lı rvp der. Umarım Ozan'dan çok daha iyisini alırız. Ayrıca Bursa'ya kuruşumuz geçmediği içinde memnunum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kaanzor

fener batmaz en azından azize varken batmaz
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Sarp

Durum kesin mi?
Resmi bir açıklama geldi mi...
Hayırlı olsun her koşulda.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

adamlar genç yetenekleri toplayıp kariyerlerini bitirmede bir dünya markası. ozan'a geçmiş olsun.

Alper potuk ve stoch gs'ye faydalı olmasın diye mehmet topuz'da bize faydalı olmasın diye aldı aziz. Adamın olayı bu zaten  :bandit: alsın tepe tepe çürütsün  :D

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar bir sakin. henüz imzalanmış bir şey yok. beklemek gerek
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TURKahvesi

3-4'e zor gelir gibi. Ufak bi google araması ile atletico madrid'in falan 7 milyon üstü teklif ettiği haberleri çıkıyor.
22 yaşında 5 kupa kazandı; lider özellikli bir oyuncu. Bu yıl Libertadores kupasında büyük oynadı. River'ın şampiyonluğunda ki en kilit oyuncuydu. Ve maalesef 3-4 milyona bitmez.

şimdi gördüm yorumlarınızı takip ederken geriden geldiğim için böyle bir görüşüm oldu
ama yinede dayanak noktam sözleşmesinin 2016 ağustos'un da bitecek olması
yani sözleşmesi 2018-2019 olsaydı o zaman farklı dile getirirdim
ha Atletico'nun teklif ettiği miktar ise anladığım kadarı ile o rakama kimsenin yanaşmaması açısından edilen rakamdır (sağlama alması gibi)
işin içinde sıkı pazarlık durumu varmı bilmiyorum
misal bizim yönetim oyuncuya talip olsa sıkı pazarlık ile kadroya katabilir kimbilir
kısaca 3-4 milyona biterse kimse şaşırmasın manasında demek istiyorum
herneyse bunu alan gerçekten çok büyük iş yapmış olacak.

Çevrimdışı can1903

Acilen G.İnleri bitirmemiz lazım..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burada bir yorum okudum ozanın yapısının oturmadığına kilo ve yağ yapmaya elverişli olduğuna dair. Bu işlerden anlamam ama görünen köy kılavuz istemiyor yanaklar ve vücut hatları kemikli değil de etli bir yapıya sahip. Konu hakkında bilgisi olan ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Ozanın kararı hala önemlidir diye düşünüyorum bakalım ikinci mehmet topuz vakasımı olacak. :D

Ayrıca fener ne zaman genç oyunucuları parlatmış.ozan veya ahmet bulut düşünür bunu inş.

Çevrimdışı ahmetemre

gökhan inletmeye gelsin artık...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı aa1903

Burada bir yorum okudum ozanın yapısının oturmadığına kilo ve yağ yapmaya elverişli olduğuna dair. Bu işlerden anlamam ama görünen köy kılavuz istemiyor yanaklar ve vücut hatları kemikli değil de etli bir yapıya sahip. Konu hakkında bilgisi olan ?

abi bazı vücut yapıları yağlanmaya müsaittir, ozan'ın da böyle. ozan'ın kilo problemi kariyeri boyunca olur ama mesela mustafa pektemek ömrü boyunca zor şişmanlar.

Çevrimdışı Çağatay

hayır o değilde ozan hiç mi düşünmüyor
o mevkide oynayan ve kesmesi gereken adamları
kadroya girme şansını filan
pereira ile o çocuk çürür
eğer giderse tabi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Ozan açısından düşünürsek fb'ye gitme ihtimali bence ğs'ye gitme ihtimalinden daha düşük. Bununla birlikte fb 6.5 vermiş olsa oly'de oynayan adamı alır getirir. Ben inanmıyorum açıkçası bu habere. Önüne gelen özel haber yapıyor artık.

Çevrimdışı OrhanAker

Birde yönetimin özellikle Fikret başkanın mutlaka alternatifi hazırdır.

Rvp-GOMEZ  Diego-Sosa  Olcan-Gökhan töre

İçim rahat benim  :D (ama geciktik)

Çevrimdışı talha

Adam işin bşaından beri Fener'esatmaya meyilliydi zaten.

Ya harbiden farkına varmıyor musunuz siz? Adamlar belki de bir aydır bunun yolunu yapıyorlar. Fener'i siz masum klüp falan sanmıyorsunuz. Adamlar işin yolunu böyle çözdüler işte.

Recep Bölükbaşı Fener'in yaveridir. Adam zaten en başından beri oraya göndermeye niyetli. Onun için para pul falan önemli değil. Yeter ki fener kazansın.

Yoksa Şener'i aldıklarında bile şimdi çıkardığı yaygaranın 10'da 1'ini çıkaramadı.

Kimse Recep'e biz bunu alıyoruz demedi.

Hata kimse bunlar ile muhattap bile olmadı.

Fener gitti parayı yatırdı adamı aldı.

Bu da anca bize bulaşşsın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Birde yönetimin özellikle Fikret başkanın mutlaka alternatifi hazırdır.

Rvp-GOMEZ  Diego-Sosa  Olcan-Gökhan töre

İçim rahat benim  :D (ama geciktik)
yalnız olcanın alternatif efsaneymiş töre = 3 x olcan:D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Senelerden beri Gs battı muhabbeti döner, gs o sene minimum 1 kupa ile sezonu kapatır yada şampiyon olur.

Fener gs falan batmaz, ozanı alınca hiç batmaz. Biz YD ye rağmen batmadık batmayız. 2-3 sezon feda dersin cart curt dersin sonra yine kalkarsın ayağa.

Beşiktaş gibi camia ki buna fener ve gs de dahil, hayat devam ettikçe var olacaklardır.

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Recep ' rakam ne olursa olsun fb nin ve gs nin üstüne çıksalar bile ozan tufanı Beşiktaş'a satmıycam' (Aspor)
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı ahmetemre

vermicem vermicem
benim değil mi vermicem
kuruyup gitsede vermicem
ıhh ıhh vermicemm
hııhhh hııhhh vermicem
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

rıkım nı ılırsı ılsın ızını sıtmıcım Beşiktaş'a :D :D