2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853995 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Steven Defour alabilir miyiz acaba ?

Çevrimdışı Sarp

Daha sonra A Spor canlı yayınına bağlanan Başkan Recep Bölükbaşı; "Ozan Tufan için en yüksek teklifi Beşiktaş verse dahi Ozan Tufan'ı Beşiktaş'a satmayacağım" ifadelerini kullandı.

Nefis bir beyfendi :D
Rahmetli Seba ne derdi acaba...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

"En fazla rakami verse de ozan i Besiktasa satmayacagim."

Bu transferden vazgecilsin.kime istiyorsa pazarlayabilir.yarin inler alinsin bir de stoper alinsin transfer kapatilsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne Bekliyordunuz?

Ergenler gibi, tv başında birbirine laf çakma yeri değildir beşiktaş. Olacak transfer de olmaz işte böyle.  :ok:

Çevrimdışı talha

Bizimkiler hodri meydan diyip adamı alsınlar. İş UEFA'da çözülsün.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Ozan iyi oyuncuydu ama yapacak bir şey yok. Madem recep beyfendi satmayacağım diyor kendi bilir. Benim anladığım kadarıyla kaynak var iyi oyuncular alabiliriz o yüzden içim rahat. Yalnız ciddi anlamda bursa spor denen kulüp ile Beşiktaş'ın tüm bağlarını koparması lazım, tek bir toplu iğne kadar dahi bundan böyle alış veriş olmaması lazım. Recep beyfendi kendisini buğday ambarında görüyor belli.

Çevrimdışı talha

Ne Bekliyordunuz?

Ergenler gibi, tv başında birbirine laf çakma yeri değildir beşiktaş. Olacak transfer de olmaz işte böyle.  :ok:

Bİr adam için Beşiktaş'a laf söyletmeyiz. Olmuyorsa olmuyor Beşiktaş2ın hiçbirşeyinden büyük değildir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Son cümlede ben de aynısını söyledim.

@Tolga sana cevap verdim sandım da talhaya yazmışım, anladım eski hocamız demiş ondan öyle yazmışsın :)

Çevrimdışı Çağrı

Kendi taraftarının gazını alıyor şuan. Aynı Hacıosman gibi.

Beşiktaş'a satacak seve seve oyuncusunu. AYnı şeyleri Tolga'da da duymuştuk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"En fazla rakami verse de ozan i Besiktasa satmayacagim."

Bu transferden vazgecilsin.kime istiyorsa pazarlayabilir.yarin inler alinsin bir de stoper alinsin transfer kapatilsin.
7 milyona Inler + Djolobi alinir cokta iyi olur 2 Defolu bolgemizi birden kapatmis oluruz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Akten

Ne Bekliyordunuz?

Yalan yok haklı çıktın bu konuda :tabe: Çağrı gümledi :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

akşam üstü gs açıklayacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizimkiler hodri meydan diyip adamı alsınlar. İş UEFA'da çözülsün.  :icool:

Bence bursaspora 1 kurus bile para geçmesin Bizden  böyle Ahlaksızlık olurmu.

Ozan  için bu kadar Tufan koparmaya gerek yok 7 milyon zaten çok büyük bi para , gitsinler Almanyadan Alsınlar gelsinler böyle adamlarla ugrasmaya ne gerek var. bildiğin çingene adam.

Çevrimdışı Deniz

Ne Bekliyordunuz?

Parasiyla adam aliyorsun babasinin hayrina vermiyor.

7 milyon € veriyorsun ,vermiyorsa tepe tepe kullansin.

Beşiktaş oyuncu ayartiyor dedi cevabını aldi.sonra ergen gibi satmayacam triplerine giriyor.ac karnını doyursun once.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

@Tolga sana cevap verdim sandım da talhaya yazmışım, anladım eski hocamız demiş ondan öyle yazmışsın :)

:ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolgay ve Veli takıma  katılana kadar Esteban cambiassoyu Alacatık bonservissiz , stoper içinde güzel bi miktar kalacaktı bence cambiasso iyi transfer olurdu bizim için.

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle bir şey de var. :D

Çevrimdışı talha

Zaten içi boyutu benim için Takas işinden vazgeçip işin sadece 7M seviyesine ulaştığı an kopmuştu.

Eğer biz oyuncu çıkaramıyorsak istemiyorum.

Ne Bekliyordunuz?

Şenol hocanın açıklamalarının zerre kadar etkisi olduğunu düşünmüyorum Armağan. Başından beri taraftar tepkisinden çekindiğini yazıyorlardı. Şenol hocanın açıklamaları onun için tutunacak bir dal oldu. Baksana ağız ishali olmuş gibi her tv prgramına bağlanmaya başladı. Yakında mobeseye de konuşur. Ben inanıyorum ki dün akşamki açıklamalar olmasa bile yine bir bahane bulup satmayacaktı recep ergeni.

Çevrimdışı Savaş

Küfür edicem şimdi ha! Satma arkadaşım satma neyin peşindesin? Bi kere çıkar söylersin ne bu böyle tv tv dolaşıp satmıyorum demek neyin şovundasın?

Dün akşam bir de diyor ki Beyaz tv'de ben hiç br kanala çıkmadım siz rica ettiniz diye çıktım. E madem öyle ne dolaşıyosun şimdi kanal kanal?

Sanki hayrına veriyor ya. Verme arkadaşım. 7 milyon euro bize kalır satma yani.

Ulan o 7 milyona ben taş gibi defans taş gibi de libero alırım neyin peşindesin? Sanki dünyada bi Ozan kalmış arkadaş ne havalar bu böyle ya?

Yeter, sıkıldım arkadaş, yeter!

Çevrimdışı aa1903

iho da tolga'yı satmadan önce top yuvarlak biz değiliz falan demişti. :D

bu tip adamlar için söylenen sözler önemli değildir, anında dönerler. küçük aziz şimdi ortalığı kızıştırmaya çalışıyor. zaten ertuğrul ve küçük aziz'in günlerdir beşiktaş'a laf sokma çalışmaları boşuna değildi.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akşam üstü gs açıklayacak.
gs açıklasın buraya bi süre yazmayacağım :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Ne Bekliyordunuz?

Abi Ozan olmaz başkası olur abartacak birşey yok. Ozanı alıcaz diye şu gerizekalılara cevap mı vermicez. Bence transfer kesinleşsin daha ağır cevap da verilip Bursa ile tüm ilişkiler kesilmeli.