2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856287 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Başkanın çıkıp bu recep bozuntusuna ağzının payını vermesi gerekiyor bence.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya bu ekonomik krizde bu saflar birde kabadayılık yapıyor Tv Tv gezip.

ozan cok yetenekli bi oyuncu fakat 7 milyon gibi bi paraya bu kaotik ortamda  ozanın gelmesi zarar verecektir.

ayrıca 7 milyon cok büyük bi meblağ Daha ayagı yere basan ozana nazaran daha tecrübeli büyük maçlar oynamış oyuncu kadroya katmak  bana daha mantıklı geliyor.

açıkcası bu kadar Şeref yoksunu konusmaların ardından bursaya okadar para vermekte hiç hoşuma gitmez

Çevrimdışı worns

Muhammed Besic'in menajeri geliyormuş diyorlar. Oyuncu hakkında fikri olan var mı ?

İyi bir oyuncu ancak Ozan ya da Tolgay'ın muadili değil.

Sert, fizikli bir ön libero. Geçen sene Everton'a transfer olduktan sonra izledim. Hamburg altyapılı, epey olumlu görüşler vardı. Premier Ligde epey de maça çıktı ama Everton'un birinci tercihi olamadı. Hala genç sayılır, Boşnak fazla uyum sorunu da yaşamaz. Alman altyapılı zaten bu da avantaj. Bu olumlu yönlerin yanında bizim sistemde Atiba'yla yanyana değil onun yerine oynayabilecek bir oyuncu. Veli'den epey süre randıman alamayacağımızı düşünürsek onun yerini ikame eder.

İsmi geçen diğer isim Garmash Besic'e göre daha çift yönlü bir oyuncu form durumundan bağımsız.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aslında dün @Necmi abi çoğumuzun gözden kaçırdığı birşeyi hatırlatmış.

Bölükbaşı diyorki bizle temasa geçmeden oyuncumuzun aklını çeliyorlar bu suçtur.

Tepki koyması gereken en başta yönetim olmalıydı bu konuda.

Şenol Hoca en doğrusunu yaparak ortadaki tüm şaibeleri ortadan kaldırmış oldu en azından.

Ayrıca Hamza da E.Sağlam'ı arayıp Ozan'ı istemiş peki buna niye ses çıkarmıyor Bölükbaşı.
Dun beyaztv de Ali Aydin yapistirdi bu soruyu. Hodukbasi hemen ben polemik yapalim diye baglanmadim diye kaciverdi. Cevap veremedi. Helal olsun tombik kartala, hepimizin dusundugunu cakti adamin alnina.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı worns

Fb'nin Ozan'ı alacağını sanmıyorum bu arada. Ama eğer böyle birşey yaparlarsa biz de gidip Milivojevic'i alalım. Ozan için ayrıldığı görülen bütçeyle rahatlıkla alınabilir. 5-6'ya bitebileceğini düşünüyorum. Ozan'dan da iyidir güncel durumunu konuşursak.

Çevrimdışı Çağatay

gs ye verecekler ya yerine yapıyor hödük
sonra da derler gs geldi efendi gibi istedi ozanı bizde verdik filan derler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Fb'nin Ozan'ı alacağını sanmıyorum bu arada. Ama eğer böyle birşey yaparlarsa biz de gidip Milivojevic'i alalım. Ozan için ayrıldığı görülen bütçeyle rahatlıkla alınabilir. 5-6'ya bitebileceğini düşünüyorum. Ozan'dan da iyidir güncel durumunu konuşursak.
Milivojevic iyi oyuncu baya yüksek para istemişler fenerden ve kesinlikle işimizi çık rahat görür

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sarp

Ntv Spor Mehmet D. : Gs takas teklifinde kullandığı oyuncuların yüksek maaşlarını hiç dikkate almıyor. Bu oyuncuların maaşlarını Gs ödemeyecekse teklif boş.

Bu sene çok enteresan geçecek. Epey tırsmış renkli yaratıklar. Biz tek onların hepsi durumu yine ortaya çıktı :) Merak etmeyin bu sene hepinizi üst üste koyup yenip geçeceğiz :D neyse bu sene bayağı sert bir lig olacak belli :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu nedir ya ? Oha artık https://twitter.com/bjkigdir/status/631009163607474176
Adam geleli daha 10 gun olmus daha ilk hazirlik macina cikmis , Verimsiz yazmislar ya yok boyle bisey :akuma:
Bu ladar Alenen dusmanlik olmaz Binalarini bastiracaklar en sonunda bu taraftara o olacak yani onu istiyorlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Bu cümle zaten Hamzanın yaptığını da kapsamıyor mu?
Son cümlede ben de aynısını söyledim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayrıca bu paralara yıllardır izlediğim ve begendiğim bu oyuncuyu bile kadroya katabiliriz.

Çevrimdışı worns

Milivojevic iyi oyuncu baya yüksek para istemişler fenerden ve kesinlikle işimizi çık rahat görür

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 milyon istedi deniliyor ama 7'ye çıkabilecek durumdaysak pazarlık masasına oturulur rahatlıkla. Ozan'a 7 verene kadar 6-7'ye Milivojevic'i aldık deseler ben gayet memnun olurum.

Çevrimdışı Deniz

Recep:ozani Besiktasa satmayacagim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Eğer o seviyelere çıkılacaksa alınabilir oyuncu skalası zaten yeterince geniştir. Ama zaman kalmadı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İyi bir oyuncu ancak Ozan ya da Tolgay'ın muadili değil.

Sert, fizikli bir ön libero. Geçen sene Everton'a transfer olduktan sonra izledim. Hamburg altyapılı, epey olumlu görüşler vardı. Premier Ligde epey de maça çıktı ama Everton'un birinci tercihi olamadı. Hala genç sayılır, Boşnak fazla uyum sorunu da yaşamaz. Alman altyapılı zaten bu da avantaj. Bu olumlu yönlerin yanında bizim sistemde Atiba'yla yanyana değil onun yerine oynayabilecek bir oyuncu. Veli'den epey süre randıman alamayacağımızı düşünürsek onun yerini ikame eder.

İsmi geçen diğer isim Garmash Besic'e göre daha çift yönlü bir oyuncu form durumundan bağımsız.

Teşekkürler. Doyurucu bir açıklama olmuş  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sene çok enteresan geçecek. Epey tırsmış renkli yaratıklar. Biz tek onların hepsi durumu yine ortaya çıktı :) Merak etmeyin bu sene hepinizi üst üste koyup yenip geçeceğiz :D neyse bu sene bayağı sert bir lig olacak belli :)
Evet bayagi bi paniklediler...
Fb 30-40 milyon harcayarak kadro kurdu biz Onlarin aldiklarindan daha kalitelilerini kadromuza kattik hemde 6.25 milyon € ya ....
Nani 6,5 milyon Bonservis 3,5 milyon Yillik ucret
Q7 1.2 milyon bonservis 1.6 milyon yillik ucret
Kaajeer 7,5 Bonservis
Rodolfho 3,3 milyon bonservis
Rvp 6 Milyon Bonservis
Gomez Bedava
Onlarin ekstradan 8 milyon bonservisli De sozuza lari var ustelik fark ortada...
Muthis bir Transfer Basarisina imza atti yonetim bu sene..
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 11:46:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Satmıyorlarsa da satmasınlar bu kadar dert etmeye gerek yok.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ayrıca bu paralara yıllardır izlediğim ve begendiğim bu oyuncuyu bile kadroya katabiliriz.

adam sakat abi.

Çevrimdışı Türkay

Evet bayagi bi paniklediler...
Fb 30-40 milyon harcayarak kadro kurdu biz Onlarin aldiklarindan daha kalitelilerini kadromuza kattik hemde 6.25 milyon tl ye ....
Nani 6,5 milyon Bonservis 3,5 milyon Yillik ucret
Q7 1.2 milyon bonservis 1.6 milyon yillik ucret
Kaajeer 7,5 Bonservis
Rodolfho 3,3 milyon bonservis
Rvp 6 Milyon Bonservis
Gomez Bedava
Onlarin ekstradan 8 milyon bonservisli De sozuza lari var ustelik fark ortada...
Muthis bir Transfer Basarisina imza atti yonetim bu sene..

Euro abi Tl değil.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı worns

Roman Neustadter bile alınır 7 mil bonservise.

Çevrimdışı Hasan Akten

Satmıyorlarsa da satmasınlar bu kadar dert etmeye gerek yok.

Bugün 10 milyon euro teklif edip söylediklerini yutturmak vardı ama neyse büyüklük bizde kalsın :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan sözleşmesini tek taraflı feshetse ne kadar tazminatı olur ki böyle bir şey var mı satmazsak altyapıya yollarız diyor sen kimsin be adam genç büyük potansiyelli bi oyuncunun kariyeri senin elinde mi