2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857298 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

7 milyona Ozan'ı vermeyeceklerse keyifleri bilir. İster turşusunu kursunlar ister renklilere satsınlar. Bulunmaz hint kumaşı da değil ya. 6 milyon euroya 5 transfer yaptık 7 milyon euroya orta saha+stoper alırız herhalde.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Muhammed Besic'in menajeri geliyormuş diyorlar. Oyuncu hakkında fikri olan var mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

EssiLor

• Ziyaretçi

Az önce A Sporda Bjk bugün Ozanı bitiremezse devreye fb nin gireceği söylendi.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

gs nin ozanı alabileceğini pek düşünmüyorum
Adamların o bölgede tam 8 oyuncusu oldu.Bu sene bilal, jem karacan ve jose rodrıguez i aldılar.
Hadi yekta ve dzemaılı gitsin yine 6 oyuncuları oluyor.
Eğer melo ayrılırsa o zaman ciddileşebilirler ama melo  kalırsa ozanı alamazlar

Çevrimdışı Deniz

Ozan olayi bugün netlessin.veriyorlarsa versinler veemiyorlarsa baska oyun u ile masaya oturulsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca şenol güneş işi bozdu diyen arkadaslari hic anlamiyorum.

Yahu babasinin hayrina vermicek bursa bu cocugu 7 milyon € gibi korkunc bonservis bedelinden bahsediliyor.

Vermiyorsa vermez ,biz 7 milyona xok oyuncu buluruz ama bursa 7 milyon veren bir tane takim bulamaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Akten

Fener ortalığı kızıştırmamak için önce bizim transferi bitirmemizi bekliyor yani :D Ne kadar centilmen bir klüp :D

Çevrimdışı f_madida

fener cok istese 8-9 verip alirdi Ozani, adamlarin para kaygisi pek yok. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Pereira Olympiakos'un orta sahasını istiyor. Bölükbaşı aklı sıra fiyat yükseltmeye çalışıyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ayrıca şenol güneş işi bozdu diyen arkadaslari hic anlamiyorum.

Yahu babasinin hayrina vermicek bursa bu cocugu 7 milyon € gibi korkunc bonservis bedelinden bahsediliyor.

Vermiyorsa vermez ,biz 7 milyona xok oyuncu buluruz ama bursa 7 milyon veren bir tane takim bulamaz.

Ne yalan söyleyeyim bence Şenol Güneş Türk sporunun en karakterli insanlarından birisidir. O lafları söylerken aklına transfer geldiğini hiç sanmıyorum. Bence çok iyi yapmış.
Şenol Hocanın çok güzel yorumları var ben sadece bir tanesini yazacağım. Trabzon'un başındayken bir Avrupa galibiyeti sonrasında " sakın bizi kahraman ilan etmeyin biz sadece sportif bir başarı elde ettik eğer bu gün kahraman ilan ederseniz yarın öbür gün yenildiğimizde de vatan haini ilan edersiniz " demişti ve çok takdir etmiştim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Aslında dün @Necmi abi çoğumuzun gözden kaçırdığı birşeyi hatırlatmış.

Bölükbaşı diyorki bizle temasa geçmeden oyuncumuzun aklını çeliyorlar bu suçtur.

Tepki koyması gereken en başta yönetim olmalıydı bu konuda.

Şenol Hoca en doğrusunu yaparak ortadaki tüm şaibeleri ortadan kaldırmış oldu en azından.

Ayrıca Hamza da E.Sağlam'ı arayıp Ozan'ı istemiş peki buna niye ses çıkarmıyor Bölükbaşı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bölükbaşı diyorki bizle temasa geçmeden oyuncumuzun aklını çeliyorlar bu suçtur.

Şenol Hoca en doğrusunu yaparak ortadaki tüm şaibeleri ortadan kaldırmış oldu en azından.

Ayrıca Hamza da E.Sağlam'ı arayıp Ozan'ı istemiş peki buna niye ses çıkarmıyor Bölükbaşı.

Bu cümle zaten Hamzanın yaptığını da kapsamıyor mu?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı talha

Karakter yoksunu çünkü

Dün Şenol hocaya tepki verenleri de aklım almıyor yok ne gerek varmış

Var tabi ses seda çıkarmadan nereye kadar gidecek adamın söylemediği laf kalmadı şu transfer döneminde

Ertuğrul hocaya da iki laf söyleseydi de böyle çifte kavrulmuş kutlasaydık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Bu cümle zaten Hamzanın yaptığını da kapsamıyor mu?
Adam direk eski hocamız oyuncularımızın kafasını karıştırıyor dedi Hamza eski hocası olmadığına göre :)

Çevrimdışı kaanzor

büllük başı konuşuyormuş ntv de izleyen varsa anlatsın bizede iş yerinde izleyemiyoruz
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Adam direk eski hocamız oyuncularımızın kafasını karıştırıyor dedi Hamza eski hocası olmadığına göre :)

Tamam eski hocamız yazmamıştın da ondan sordum neden bu kadar net konuştun diye :)

Çevrimdışı Kemal

adam ozanı ya satacağız yada alt yapıya yollayacağız diyor, ulan ruhunu mu satın aldın oyuncunun . Türkiyede bu derebeylik diktatörlük olduğu sürece bi halt olmaz 999999. torbaya düşeriz biz.

Kendi cebinden ödersin o zaman 21  trilyonu .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bursa başkanı vefasızlığını kendi düşüklüğünü gösteriyor.Çingene gibi kıvırıyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam Ozan'ı alt yapıya gönderir bize göndermez. Çocuğunda hayatını bitirecek.

Çevrimdışı Hasan Akten

adam ozanı ya satacağız yada alt yapıya yollayacağız diyor, ulan ruhunu mu satın aldın oyuncunun . Türkiyede bu derebeylik diktatörlük olduğu sürece bi halt olmaz 999999. torbaya düşeriz biz.

Kendi cebinden ödersin o zaman 21  trilyonu .

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı talha

Zaten satmaya iki gram gönlü yoktu süreç başladığından beri bu adamın ağlamasına lahit olduk

Alanın allah belasını versin lan bu saatten sonra

Takımında paftan başka oyuncun kalmayacak inşaallah o karaktersiz ile ligden bir daha düşersiniz o düşüren de yine inşaallah biz oluruz

Çevrimdışı Türkay

Genç bir oyuncuya 7 milyon euro verecek para varsa zaten sıkıntı yok dolu adam var piyasada.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sarp

Adamın derdi Şenol hocayla. Geçen sene Bursa ile çalışırken yaşadıklarını anlatıyor.
Satmayacak adamın niyeti son ana kadar bu.
Göreceğiz... Yalnız Mehmet Demirkol alttan alttan Beşiktaş'a gitmeyecek gazı veriyor.  :D
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 11:29:07 Sarp ]