2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855831 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ozan işinin yattığını nereden biliyorsun ?

Kulüp başkanı satmsyacam besiktasa is paradan çıktı diyor abi birsey bilmeye gerek var mi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu güne kadar Ozan'ın gelmesini istedim ama bence artık Beşiktaş olarak duruşumuzu göstermemiz gerekiyor. Önce bizim çıkıp bundan sonra Bursa dan asla oyuncu almayacağız dememiz gerekiyor. Bu belki bir nebze olsun oyuncuların Bursa'yı tercih etmemesine neden olur. İlla oyuncudan kar elde edeceğimize oturmuş 2 tecrübeli isimle şampiyon olalım öyle kar edelim . Benim anladığım Ozan olmazsa 2 orta saha ve bir stoper alınacak kaynağımız var. Varsın Ozan olmasın. Biz zaten yapacağımız sükseyi de yaptık.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

İnsaallah yatmistir ozan isi ve insaallah bundan sonra bu bursa ve anadolu comari baskaniyla hicbir sekilde dialoga girmeyiz sonsuzA dek...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kulüp başkanı satmsyacam besiktasa is paradan çıktı diyor abi birsey bilmeye gerek var mi

Kulüp başkanı tek başına karar vermeyecek ki. Dediğine göre toplantı yapacaklarmış. Onların paraya bu kadar ihtiyacı varken kabadayılık yapamazlar. İçlerinde iyi polis kötü polis oynamalar başlar  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

(Hakaret Yasak)  sercan yıldırıma  9 milyon euro vermişti dün gibi hatırlıyorum.  Allahtan nanoşlar vermemişlerdi sonraki sene patladı gitti zaten

aynı furyada trabzona giden volkan şen in bir ara devre arası olmadan hüngür hüngür ağlayıp oyundan cıkmaya kalktıgını hatırlıyorum

topçuyu topçu yapan sağlam oyun karakteri ve hocasıdır. hocanın ona biçeceği rol , takım uyumu ve oyuncunun kumaşıdır.

henüz kemik yapısı tam manasıyla oturmamış vücut olarak yağ ve su toplamaya çok müsait bir ergenden bahsediyoruz.

yabancı sınırı kalkmış ve dünyada en rahat oynanabilecek, sırıtmayacak mevki olan ortasahaya  bursadan 7 milyona adam almaya calısmak aptallıktır bence.

karşındaki adam APPİAH olur , ERNST olur ne bileyim verirsin parayı alırsın.

Fernandezi 2 milyona almışız, tolgayı 500bin euroya..  ya Allah aşkına  ozan kim,,

süperligde kariyeri boyunca 40 -50 maç oynamış adama 7 verilmez.

7 olmuş adama verilir  olabilecek adama değil.  arda bile 12 ye gittiyse ozan büyük risk ve  3 ten fazlası haramdır

Anlatamiyorsun ki. Aciyorlar menajerlik oyununu gidip potansiyeli yuksek denen adamlari 6-7 verip aliyorlar her seferinde de 2-3 sene icinde adam gelisiyor sonra sat 30-40 milyona. Gercek hayati da menajerlik oyunu saniyorlar ondan sonra. Ozan'i al iki sene gelissin sonra Real Madrid'e 20 milyona sat. Bunun olabilecegini saniyor adamlar.

Adam aynı konuşma içerisinde defalarca söylediğinin tam tersi şeyler söyledi. Sonra çıkıp beşiktaş'a kesinlikle satmam dediği kişinin Volkan Şen olduğunu söyledi. Ozan işi bitecek bugün orasında değilim ama inşallah bu çocuk bu yaygarının içerisinde psikolojik olarak etkilenmemiştir. Oldu da Ozan olmadı diyelim, işte hemen birini almak lazım artık. Çok geç kaldık gerçekten.

Çevrimdışı f_madida

Benim tahminim bizim 7 milyon teklif etmedgimiz yonunde. Ozan'a en ciddi teklifi biz yaptik. Buyuk ihtimalle kabul edecekler fakat bu teklif 7 milyon seviyesinde degil, daha dusuk belki 1 + 2 + 2 veya 1 + 2.5 + 2.5 gibi..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Dun r. Hodukbasi laf arasinda hicbirsekilde Besiktasa satmam dedi mi dedi. Eger ozan Besiktastan baska yere gitmem diye inat etmezse, ft sayesinde ozan gs'de. 7 milyon para varken bi kac milyon ve bir kac cope nasil verdin sorusunun cevabini bursaya anlatsin sonra. Benim dusuncem boyle.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ceeyyhun

Günaydın.
Bursa Başkanıyla görüşen bir gazeteci arkadaşımdan aldığım bilgiyi aktarayım; Ozan'ı Beşiktaş'a satarsam taraftar beni bitirir diyor.
Gs'yle 4m Euro + Tarık Çamdal + Yekta Kurtuluş + Sercan Yıldırım olarak bugün anlaşmaları bekleniyor.
Ertuğrul Sağlam bu oyunculardan birinin Emre Çolak olmasını istiyor.

Çevrimdışı Ceeyyhun

şunu da belirteyim futbolcu kesinlikle bize gelmek istiyor.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

(Hakaret Yasak)  sercan yıldırıma  9 milyon euro vermişti dün gibi hatırlıyorum.  Allahtan nanoşlar vermemişlerdi sonraki sene patladı gitti zaten

aynı furyada trabzona giden volkan şen in bir ara devre arası olmadan hüngür hüngür ağlayıp oyundan cıkmaya kalktıgını hatırlıyorum

topçuyu topçu yapan sağlam oyun karakteri ve hocasıdır. hocanın ona biçeceği rol , takım uyumu ve oyuncunun kumaşıdır.

henüz kemik yapısı tam manasıyla oturmamış vücut olarak yağ ve su toplamaya çok müsait bir ergenden bahsediyoruz.

yabancı sınırı kalkmış ve dünyada en rahat oynanabilecek, sırıtmayacak mevki olan ortasahaya  bursadan 7 milyona adam almaya calısmak aptallıktır bence.

karşındaki adam APPİAH olur , ERNST olur ne bileyim verirsin parayı alırsın.

Fernandezi 2 milyona almışız, tolgayı 500bin euroya..  ya Allah aşkına  ozan kim,,

süperligde kariyeri boyunca 40 -50 maç oynamış adama 7 verilmez.

7 olmuş adama verilir  olabilecek adama değil.  arda bile 12 ye gittiyse ozan büyük risk ve  3 ten fazlası haramdır

Ozanın bu haliyle hakkı 7 milyon değil bizden başka kimse de bu parayı vermiyor ki hala satılmadı.
Bizde ise Şenol hoca, yönetim ve takımdaki boş mevkide mutlaka çok süre alıp kendini göstereceğine olan inanç var, kaça alırsak alalım daha fazlasına satarız güveni oluştu.
7 milyon etmez ama biz verirsek daha iyi fiyata satabiliriz elde patlatmayız bu yüzden taraftarın büyük bir kısmı 7'ye bile razı sanırım.
Bu noktadan sonra geri çekilinebilir veya beklemeye alınabilir daha fazla fedakarlığa gerek yok, fiyatı şişirdikçe şişiriyorlar.

Çevrimdışı fani madida

şenol hacamın ellerinden öperim onun sayesinde 21 trilyon boşa gitmeyecek. bu ozan'ın göbeği memeleri falan var yav nasıl veriliyor bu kadar para anlamak mümkün değil.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Günaydın.
Bursa Başkanıyla görüşen bir gazeteci arkadaşımdan aldığım bilgiyi aktarayım; Ozan'ı Beşiktaş'a satarsam taraftar beni bitirir diyor.
Gs'yle 4m Euro + Tarık Çamdal + Yekta Kurtuluş + Sercan Yıldırım olarak bugün anlaşmaları bekleniyor.
Böyle bir şey varsa bursa ile tüm ilişkilerin tamamen sıfırlanması lazım. Hiç bir şekilde temas halinde olunmayacak kulüp olarak tarihe not edilmeli bursa. Ayrıca ertuğrul içinde bir kaç şey söylerdim ama gerçekten karaktersiz ve yediği kaba eden adamlar için çok konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı fani madida

bu arada bu ertuğrul denen melek yüzlü şeytan tescilli beşiktaş düşmanlarına taş çıkartır. kendisini hiçbir zaman sevmemiştim zaten.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı enemy1903

bende ozanın gelmemesini isteyen taraftayım.bugüne kadar böyle transferlerden hiç alnımız ak çıkmadı.hep takılıp düştük.umarım transfer edilmez.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ya ben de bu bursasiporluları anlamıyorum adamlarda mantık ve tutarlılık denen şeyden eser yok. Bitime kaç hafta kala maç kazanamıyorlar sonra Beşiktaş şunu yenseydi kümede kalıyorduk diyorlar. Ulan biz de şampiyonluktan olduk bursa küme düşsün diye şampiyonluğu mu vereceğiz bilerek. Hadi diyelim küme düşmesinin sebebi Beşiktaş olsun. Ulan o zaman tarihinizde bir defa şampiyon oldunuz ve bunu da Beşiktaş size yenilince son maçta aldınız. Bu maçı Beşiktaş size vermedi siz kendiniz aldınız diye böbürleniyorsunuz da diğer maçı niye başkasına yüklüyorsunuz. Beşiktaş size yenildiği için şampiyon oldunuz, küme düşmenizi yazıyorsunuz da şampiyonluğunuzu da Beşiktaş'a yazın o zaman. Yok büyük bir kulübe düşmanlık yapacaksın ki taraftarın ateşlensin birlik olsun daha güçlü duracaksın ayrıca yönetimin de bu yapay nefreti sömürüp koltuğunda bunun siyasetini yapacak. Rezil bir topluluk beyin yok tutarlılık yok. Bursasiporlu olup böyle küçük hesapların peşinde koşmayan artık var mı öyle insanlar! bilmiyorum ama varsa onlar bunun dışında tabi.

Çevrimdışı Karabay

Ertuğrul hasbelkader bizde oynadı diye kimse beşiktaşlı sanmasin. Bütün bu olanların baş sebebi odur. Kindar içten pazarlıkçı.

Ha bu olanların bir başka sebebide bizim yönetimin 7 m vermesine rağmen işi bitirememis olmasıdır. Böyle uzun uzun transfer pazarliklarindan gına geldi.

Çevrimdışı Akil Emre

Günaydın.

Zaten alacakları 4m Euro bu 3 topçunun 1 yıllık alacağını karşılar. Sırf inat yüzünden bu teklifi kabul edeceklerse de etsinler.

Ben bu dönemde Ozanın duruşunu merak ediyorum , illa Beşiktaşta oynarım deyip bizi tercih ederse verilen 7m Euro da bence uygundur.

Çevrimdışı Çağatay

Kulüp başkanı tek başına karar vermeyecek ki. Dediğine göre toplantı yapacaklarmış. Onların paraya bu kadar ihtiyacı varken kabadayılık yapamazlar. İçlerinde iyi polis kötü polis oynamalar başlar  :)

ben sanmıyorum ki para yerine gs nin çöplerini tercih etsinler
tabi sırf inat olsun diye böyle bir şey yaparlarsa kendi kafalarına sıkarlar

tek can sıkıcı nokta gs nin parasızlıktan ağzı kokarken
ozan gibi bir adamı almaları olur
ve tahminim ozan giderse eğer gs de çok başarılı olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Akil Emre

Ya ben de bu bursasiporluları anlamıyorum adamlarda mantık ve tutarlılık denen şeyden eser yok. Bitime kaç hafta kala maç kazanamıyorlar sonra Beşiktaş şunu yenseydi kümede kalıyorduk diyorlar. Ulan biz de şampiyonluktan olduk bursa küme düşsün diye şampiyonluğu mu vereceğiz bilerek. Hadi diyelim küme düşmesinin sebebi Beşiktaş olsun. Ulan o zaman tarihinizde bir defa şampiyon oldunuz ve bunu da Beşiktaş size yenilince son maçta aldınız. Bu maçı Beşiktaş size vermedi siz kendiniz aldınız diye böbürleniyorsunuz da diğer maçı niye başkasına yüklüyorsunuz. Beşiktaş size yenildiği için şampiyon oldunuz, küme düşmenizi yazıyorsunuz da şampiyonluğunuzu da Beşiktaş'a yazın o zaman. Yok büyük bir kulübe düşmanlık yapacaksın ki taraftarın ateşlensin birlik olsun daha güçlü duracaksın ayrıca yönetimin de bu yapay nefreti sömürüp koltuğunda bunun siyasetini yapacak. Rezil bir topluluk beyin yok tutarlılık yok. Bursasiporlu olup böyle küçük hesapların peşinde koşmayan artık var mı öyle insanlar! bilmiyorum ama varsa onlar bunun dışında tabi.
:claps: :claps: :claps:

Ek olarakta bu kadar Beşiktaş düşmanı olup bizde oynamış oyuncu ve teknik adamları da takımlarına alıp sahip çıkarlar.

Çevrimdışı Savaş

7 milyon euro'ya vermeyip inat uğruna Gs'ye 4 milyon euro + çöplere verilecekse verilsin. Umrumda olmaz.

7 Milyon euro'ya djilofslsdf + İnler'i getiririm kafam rahat eder.

Bizim alternatifimiz var fakat bursa alacağı çöplerin bi yıllık paralarını bonservis olarak alacak. Bunlar bu kafayla daha çok ceza yerler.

Çevrimdışı Serkan7738

Bursa başkanından yılın geri vitesini izlemeye hazır olun

Çevrimdışı Ayberk

Ertuğrulda karakter olsa 8 lik hezimetten sonra istifasını sunardı, yüzsüz yüzsüz görevimin başındayım demezdi. maç 4 - 0 iken oyuna ricardinho'yu almıştı müthiş deha
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Takvim denen rezil gazete yine ne saçmalamış öyle?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu Takvim denen rezil gazete yine ne saçmalamış öyle?
Takvim gazetesi bence hangi yılda olduğumuzu bile bilmiyor. Ama bu adamlara gerçekten özel bir muamele yapıp tesislere 10 metre bile yaklaştırmamak lazım. Haberi yapan arkadaşa hayatı boyunca çok çalım atmışlar galiba ama buradan sesleniyorum kendisine gel koçum gel biz sana çalım atmasını da öğretiriz adam olmasını da ;)