2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857989 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kadir137

Bu nasıl bir haberdir ya
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı TALAT

Recep in aciklamalarini tekrar dinledim.is paradan cikti artik diyor. Yarın yönetim ile oturup tekrar konusacakmis.muhtemelen gs ye vermeye calisacak oyuncuyu.burda ozanin duruşu önemli olacak.ozandan çok ahmet bulut faktörü devreye girecek.yarin ola hayrola :)

true dedectivi izlemişim içim bir kötü bir de senin yazdıklarını gördüm iyice kötümser oldum şu an :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı okansosa

Bugün sonuçlansın artık şu ozan transferi olumlu ya da olumsuz iyi geceler forum  :uyucam:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TØLGA

Bugün sonuçlansın artık şu ozan transferi olumlu ya da olumsuz iyi geceler forum  :uyucam:
arkadaş o profil resmi nedir öyle töbe bismillah   :steamed: :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Recep in aciklamalarini tekrar dinledim.is paradan cikti artik diyor. Yarın yönetim ile oturup tekrar konusacakmis.muhtemelen gs ye vermeye calisacak oyuncuyu.burda ozanin duruşu önemli olacak.ozandan çok ahmet bulut faktörü devreye girecek.yarin ola hayrola :)
Recep bugüne kadar hep boş boş konuşup abuk subuk hareketler yaptığından açıklamalarını dinlemeye hiç gerek duymadım .Velev ki G.S.'nin daha az makul olan teklifine evet desin . Bunun açıklamasını nasıl yapacak? Ben Beşiktaş camiası,Şenol Güneş  hakkında atıp atıp tuttum . Sonra ayarı verdiler , o ettiğim lafları yedirdiler. Ben de Ozan'ı G.S.'ye daha azına sattım gitti mi diyecek ? Bursaspor sanki adamın babasının malı.Hesabını sorarlar öyle bir hareketin. Kendisi demiyor muydu 'Ben Ozan'ı satmıyorum ama Beşiktaş antrenörü ayartıyor ' diye .Şenol Güneş'in ayartmadığı ayan beyan ortada. Buna rağmen satıyorsa sorun Şenol Güneş'in  karakterinde değil bizzat kendisinde . En uygun teklifi veren  Beşiktaş yerine G.S.'ye satacaksa o zaman da kendi egosu uğruna Bursaspor'un aleyhine hareket etmiş olacak . Beşiktaş ve Şenol Güneş'e sataşıp prim yapayım derken batırdı, rezil oldu aleme . Bundan sonra olacak olan başta biraz sert rüzgarlar eser , sonra ortam yatışır , Bursaspor Başkanı hareketlerini düzeltir ,2 kulüp arasında transfer için orta yol bulunur ve transfer gerçekleşir. Küçük ihtimal transfer gerçekleşmezse de Beşiktaş'ın B,C,D planları vardır muhakkak.

Çevrimdışı JoseDemba

Bu nasıl bir haberdir ya
Bende tam bunu söylicektim bu nasıl bi haber Gomez formsuzmuş Q7 iyi değilmiş Tosic le Rhodolfo uyumsuzmuş  :lol:  :steamed:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı aa1903

şu takvim gazetesi denen paçavraya gösterilen tepki yetmemiş anlaşılan. arkadaş anlaşılan size kelimeler yetmiyor, ne yapalım uygulamalı mı gösterelim size?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ozan yerli diye adamı resmen gömmeye çalışıyorlar akıl almaz.

Bunun scouting ile ilgisi yok.

Alın size benzerini vereyim.

http://www.transfermarkt.com.tr/will-hughes/profil/spieler/207014

Adamı 9 milyon euroya satmadılar. Bu adamın artısı da eksisi de yok Ozan'dan. Yaşlar eşit.

Ozan genç potansiyelli çift yönlü tempolu gelişime açık ortasaha oyuncusu. Aynı oyuncu 27 yaşında olsa Avrupa'dan 4 milyona alırsın.

Bu fiyatı buraya getiren yaşı ve potansiyeli.

Bu herif 3 sezondur 40-50 maca cikmis Ingiltere'de, Ozan daha sadece bir sene TSL'de basarili oldu. Ha sunu da soyleyeyim, Ingiltere cok da yetenekli oyuncu yetistiren bir ulke degil, milli takimlarinin en son ciddi basarisini hatirlamiyorum bile. Onlar da Ingiliz oyuncu gormediklerinden biraz parlayani yildiz ilan ediyorlar. Kimsenin kimseyi yerli diye gomdugu yok, kimseye degerinin uzerinde harcanmasin diyoruz. Su anda Turkiye'deki yerli oyuncular arasinda 7 milyon euro edecek degil Ozan Tufan, bir tane bile defansif orta saha yok. Turkiye'de futbolcu fiyatlar sismis durumda yabanci siniri daha yeni kalkti bunun etkisi henuz hissedilmedi, 2-3 seneye normale doner fiyatlar. Ozan bu kadar edecek bir oyuncu degil, kaldi ki var sayalim ki yetenekli olsun 1 sezonluk performansla bu fiyatlar olmaz, Fernandao'yu da gorduk vasat alti bir kariyeri varken gelip bir sezonda gol krali oldu Turkiye'de simdi Fener'in elinde patlayacak. Kulubun parasini akillica kullanmasi lazim, bir sene TSL'de iyi oynadi diye Ozan'a 7 milyon + futbolcu vermek akil kari degil. Burada bolca sacmalansa da Pektemek hakkinda, adam Anadolu kulupleri icin yeterli seviyede. Ozan'in ederi, Pektemek + 2 milyondan fazla degildir normal sartlarda. Pektemek de 2 milyon falan edecek bir adam en fazla. Bu da Ozan'in 4 milyon civarinda olmasi gerektigi anlamina gelir, aslina bakilirsa aradiktan sonra 4 milyona da Ozan'dan iyisi bulunur. Mesela 3 milyon Euro civarina Arjantin milli takiminin kadrosundan 29 yasindaki Fernando Gago'yu alabiliriz bu sadece bir ornek. Bir tarafta kendini ispatlamis bir adam, diger tarafta ya tutarsa diye 7 milyon istenen bir adam. Hangisi daha mantikli simdi?

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın beyler

Nooldu şimdi Ozan iptal mi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yavvuzz

Ozanında Bursa nın da başkanının da alayının bizle işi olmasın . Şenol Hoca nın söylediklerine bin katar öyle devam ederim. Ne oldu tarıklar , veyseller , mehmet topuzlar alperler v.b. kardeşim topçu önce adam olacak yemişim geleceğin ilk 100. de ki 12 . sırayı . Boş geçsinler , biz çok gördük böylelerini . Bursa Başkanı da topçusunu güle güle kullansın . Ozan da istediği yere gidebilir , daha önce giden abileri gibi kuru yemiş diye takılır .

Çevrimdışı Gastro

1) ozan'ı Beşiktaştan başka CİDDİ OLARAK isteyen yok. Diğerleri Beşiktaş alırsa karizma sarsılır derdindeler.  Bazısının  paraları,  bazısınında acil ihtiyaçları yok. İsteselerdi. Azize şimdiye kadar 10 kere beyanat verirdi. Bursaya değil CİDDİ teklif halen talepte bile bulunmadıkları söyleniyor.
2) Bursa diğer takımları da devreye sokarak ya da varmış hissi vererek rakamı artırmak istiyor.
2) Beşiktaş Ozana 7 mil. Veriyor.  Çünkü Bursa para istiyor? Bursaya  çok acil para lazım. İstedikleri oyuncularıda biz vermiyoruz.
3) Beşiktaş parayı yıllara dağılmış şekilde parça parça verecek (bir duyuma göre her sene 1milyon. Ancak bu bana da pek mantıklı gelmedi)
4) Ozan Bursa'da kesinlikle oynamak istemediğini, iyileştirmeyi kabul etmediğini, Beşiktaşa gitmek istediğini  en üstteki Bursa yönetimine şifaen YÜZLERİNE söylemiştir.
5) bursa ya ozanı kadro dışı bırakacak, bu kadar sıkıntı ve borç içinde iken bu kalitede bir adamı 3 sene boşta bekletip sonra bedavaya gönderecek. Ya da ŞİMDİ SATACAK
6) bu kadar para verilmesinin arkasında yurt dışına rahatlıkla daha yüksek ücrete satılması fikri var. Bu menejeri ve Şenol Güneş'nin kesin kanaatleri.
7) şimdi bu bilgilerden sonra soru şu  : Ozan sizce kime gidecek ?

NOT duyumlardan elde edilen  bilgilerle yazılmıştır.

Çevrimdışı ebabil

abi yabancı sınırı olmayan ortamda ozanın, inler in peşinden neden koşuyoruz? nerde bu squad ekibi? neden en kolay adam bulunan mevkiye bir adam bulamıyorlar? 7 milyon eur az para mı yav?

Çevrimdışı Gastro

abi yabancı sınırı olmayan ortamda ozanın, inler in peşinden neden koşuyoruz? nerde bu squad ekibi? neden en kolay adam bulunan mevkiye bir adam bulamıyorlar? 7 milyon eur az para mı yav?

Zannederim başkan, Şenol Güneş ve Ahmet Bulut ilerde  çok para edecek genç bir Brazilya'lı bulduk psikolojisi içinde hareket ediyorlar.

Çevrimdışı Kemal

Günaydın , ozan işi yattı hayırlısı olsun.

Zaten FT girdiğinden beri GS ye vermeye çalışıyorlardı , yine dedikleri oldu.

Şenol Güneşte kusura bakmayın ama ergenlik yaptı adamlara bahane verdi.

İnşallah İnler veya Rode gelir yoksa ukraynadan falan Motta tarzı kiralık onlibero izlemek istemiyorum ben .

Çevrimdışı yavvuzz

İnşallah İnler veya Rode gelir yoksa ukraynadan falan Motta tarzı kiralık onlibero izlemek istemiyorum ben .
Transferi istememe rağmen dünkü çıkış iyi oldu . Ozanı bizden başka bir takım alacağını zannetmiyorum . Çünkü Ahmet Bulut salak değil bu çocuğun üstüne yatırım yapıyor . Heba olmasını istemez.
Turgay Demir'in dediği gibi bize çırak değil usta lazım .

Çevrimdışı Çağatay

napalım alalım mı

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağatay

nedense şöyle bir şey de geliyor aklıma
dün Şenol hoca o laflardan sonra bir açıklama yapmış olmasaydı
bugun bölükbaşı o fiyatı 9-10M civarına çekerdi
nasıl olsa cevap veremiyorlar bende rakamı iyice yükseltirim mantığıyla

yani cevap verse bi türlü vermese bi türlü
bursa başkanı o adamın bize gelmesinden fena rahatsızlık duyuyor
ama gs alamaz arkadaşlar o parasızlıkla alamaz
anca şöyle sercan+yekta+2M gibi bi teklif vermesi lazımki
bursa başkanı kendi kafasına sıkmak istiyorsa o zaman bu teklife satarlar

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Abi senin bilinçaltı insanı ürkütüyor :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şenol hoca iyi cevap verdi dedikodu ile başkanlık yapmaya çalışan utansın.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ozan işinin yattığını nereden biliyorsun ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Haberlere bakıyorum da bu saatten sonra hangi şartlarda olursa olsun Ozan işinden vazgeçmek lazım. Bunlara para kazandıran biz olmamalıyız.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı keremd

(Hakaret Yasak)₂  sercan yıldırıma  9 milyon euro vermişti dün gibi hatırlıyorum.  Allahtan nanoşlar vermemişlerdi sonraki sene patladı gitti zaten

aynı furyada trabzona giden volkan şen in bir ara devre arası olmadan hüngür hüngür ağlayıp oyundan cıkmaya kalktıgını hatırlıyorum

topçuyu topçu yapan sağlam oyun karakteri ve hocasıdır. hocanın ona biçeceği rol , takım uyumu ve oyuncunun kumaşıdır.

henüz kemik yapısı tam manasıyla oturmamış vücut olarak yağ ve su toplamaya çok müsait bir ergenden bahsediyoruz.

yabancı sınırı kalkmış ve dünyada en rahat oynanabilecek, sırıtmayacak mevki olan ortasahaya  bursadan 7 milyona adam almaya calısmak aptallıktır bence.

karşındaki adam APPİAH olur , ERNST olur ne bileyim verirsin parayı alırsın.

Fernandezi 2 milyona almışız, tolgayı 500bin euroya..  ya Allah aşkına  ozan kim,,

süperligde kariyeri boyunca 40 -50 maç oynamış adama 7 verilmez.

7 olmuş adama verilir  olabilecek adama değil.  arda bile 12 ye gittiyse ozan büyük risk ve  3 ten fazlası haramdır

Orta saha transferinin bu kadar uzamaması gerekiyordu. 7 milyona kadar çıkabilecek kaynağın varsa elinde şimdiye kadar çoktan bitirmeliydik. Ozan konusunda içim rahat açıkçası ne ğs ne fb şuan bizim elimizden oyuncu alacak durumda değil. Ben inanmıyorum ozan'ın ğs'ye gideceğine. Zaten fb'nin vazgeçtik haberi sızdırmasının sebebi de bizim transferi çoktan bitirmemiz olabilir diye düşünüyorum. Ozan olmazsa da hemen oyuncu almamız şart artık.

Çevrimdışı yedic

Tolga nin gelisine benzedi ayni Ozan isi, Tolga 2 sene once o kadar yaygaradan sonra geldiginde kale 5 sene emin ellerde diyordu herkes simdi takimda kalsin diyen yok. Isin tek teselli eden tarafi Tolgayi artik elden cikaramayiz ama Ozan i cikaririz.