2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869038 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bursa ozani verirse eyvallah,moyar kasasina 7 milyon € yu,borc bataginda eli rahatlar.

Oldu ya vermedi ,bursa seneye de UEFA ya alinmaz,biz de o paraya 4 milyona bir on libero 3 milyina da bir stoper aliriz.

Bekleyip gorelim her şerde bir hayır var derler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Ayrıca Ozan olmazsa da olmaz ne olacak yani ? Madem 7m verecek durumumuz var aynı ayarda birisini alırız.

Ve olumlu veya olumsuz olarak transfer kesinleşmeden bu kadar keskin çıkışlar yapmaz iki tarafta.

Başkanın, Ozanın ve Şenol hocanın törende gayet keyifleri yerindeydi.

Öyle şeyler yazanlar var ki yarın GS Ozan'ı KAP'a bildirse Şenol Hocaya sövecekler sanki.

Çevrimdışı Kemal

Cildirdiniz ozan diye diye , size rode diyorum siz ozan diyorsunuz . Benli Nigar filmi izleyip etkisinde mi kaldınız hacı abiler ?

Çevrimdışı atalay

Bakın! Ben öyle farazi şu maliyete şu kadar oyuncu bulurum demem.

Gerçekten 15-20 tane oyuncu söylerim; ki bir çoğunu yazmışımdır.

Lakin yönetenlerin futbol dünyası küçük ve oyuncu havuzu dar. Ya menajerler önerecek yada göz önünde bir oyuncu olacak. İstisnai durumlar olduğunu duyuyorum fakat o riski almak istemiyorlar.

+Yazdığınız bir çok oyuncunun gelme ihtimali, üstelik söylediğiniz paralara mümkün değil.

Ozan konusunda zaten analizi yaptım.

Şu medya artıklarının zaten hiçbir şey bildiği yok. Yarın ne de olsa "biz dedik derler". Zira her ihtimali söylediler.

Bu piyasada para konuşur. "At hırsızı" diyen adamlar çorbasını aldı, halen yemeklerde beraberler.

Boşuna evham yapıyorsunuz.

Çevrimdışı TALAT

Çok abartıyorsunuz.

Oyuncu yarın bize imza atarsa ne olacak? Çökecek mi tüm teoriler?

Sakin olun biraz. Yanlış bir şey söylemedi Şenol Güneş. Bursa başkanı oyuncuyu verecekken atıp tuttu cevap alınca mı vermeyecek böyle mi işliyor sanuyorsunu bu işler?

İyi o zaman stat yapıyoruz hükümet sövsün, Ozan'ı alıyoruz diye Bursa sövsün, statı kullanıyoruz diye Paşa sövsün.

Vazgeçilecek iş var vazgeçilmeyecek iş var. 7 milyona kadar çıkan takım yerine 3 milyon verene verirse kendi takımı asar onu bu sene bitmeden krize girince biz de başında dans ederiz aldığımız benzer kalitede oyuncu ile.

7 milyon euro diyoruz. Ozan bildiğimiz oyuncu olduğu için tercih ediliyor yoksa bu paraya çok rahat oyuncu bulunur kaliteli.

yanlış bir şey söylemedi ama yanlış zamanda söylemiş olabilir. stadyumda nasıl şimdilik bir cevap vermedik bunda da iki gün beklenebilirdi.

ya da vazgeçilecek iş var vazgeçilemeyecek iş yoktur diye de bir şey yok. madem söylendiği gibi beşiktaşa gelen herşeye cevap anında cevap verilecek o zaman büyük küçük hiç bir şey gözetmeden söyleyeceksin. ikisinin arasında tutarsızlık olmayacak.

stadyum çok önemli diye bir şey söylemiyorsan şartlarına göre doğrudur ama bunu bu stad. şimdilik bir şey söyleyemiz diğeri ise oyuncu ona söyleriz orda beşiktaş değerleri öne çıkar diyemezsin.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

her ikisinde de yeri gelince konuşursun. şenol hoca iki gün daha bekleseydi ne altta kalmış olurdu ne de yönetimi zora sokardı.

anlamak isteyene diyorsunuz da madem beşiktaş değeri hepsinde konuşacaksın. stad mı beşiktaştan büyük o zaman. önce verdiğiniz örnekler bir tutarlı olsun.
Ozan geldikten sonra konusursa hocbir anlami kalmazdi yalniz
Ozan Besiktasa geldi Senol hoca resmen ayartmis iste simdi çıkmış ben kimseyi ayartmadim diyor derlerdi..
Senol hoca tam zamaninda cikip konistu helal olsun ozanda olmazsa olsmasin zaten Senol hoca bu konusmasiyla Ozan olmazsa olmazimiz degil mesajida vermis ayni zamanda analayana tabi ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

Her serde vardir bir hayir.  Keske su kriz daha erken patlasaydi da rode calissaydi yonetim.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Çağrı

Reel diyorum, Sen 7 verdin ki muamma, 4 verene verir. Kim ne diyecek. Kendi cebine girmiyor ya bu paralar. Reelden kastım bu. Holding işi olsa, kendi cebini ilgilendirse, sabah ta yazdım bunlar arka planda can ciğer olurlar ekran önü kapışırlar, ama iş başka bu başka.

Çevrimdışı Sarp

Çok abartıyorsunuz.

Oyuncu yarın bize imza atarsa ne olacak? Çökecek mi tüm teoriler?

Sakin olun biraz. Yanlış bir şey söylemedi Şenol Güneş. Bursa başkanı oyuncuyu verecekken atıp tuttu cevap alınca mı vermeyecek böyle mi işliyor sanuyorsunu bu işler?

İyi o zaman stat yapıyoruz hükümet sövsün, Ozan'ı alıyoruz diye Bursa sövsün, statı kullanıyoruz diye Paşa sövsün.

Vazgeçilecek iş var vazgeçilmeyecek iş var. 7 milyona kadar çıkan takım yerine 3 milyon verene verirse kendi takımı asar onu bu sene bitmeden krize girince biz de başında dans ederiz aldığımız benzer kalitede oyuncu ile.

7 milyon euro diyoruz. Ozan bildiğimiz oyuncu olduğu için tercih ediliyor yoksa bu paraya çok rahat oyuncu bulunur kaliteli.

Aynı fikirdeyim.
Paraya ihtiyaçları var mı? Evet
Adam gitmeyi kafasına koymuş mu? Evet
En ciddi teklif (hatta işte para işte oyuncu sözleşmeyi getirin)bizde mi? Evet
Bu parayı cash on the table verebilecek (ki kefif bizim vermek istemiyoruz) durumda mıyız?Evet
Bursa Başkanı istediği kadar sert, Başeğmez (dizi bitmeseydi keşke), vakur tok satıcı dursun 3 mil. Gs peşkeş çekecek konumda mı? HAYIR 

Çevrimdışı aa1903

ya yemişim bursa'nın oğlanlarını. bu paraya verirlerse verirler vermezlerse de aşağılık komplekslerinden renklilerden birine verirler, bu zihniyetle de yakın zamanda batarlar.

bu paraları verdikten sonra kaliteli oyuncu bulunur zaten. ozan olmaz başkası olur, yabancı kuralı artık yok.

şenol güneş recep'e az bile söylemiş. ertuğrul'u da üstüne koyup hatırlarını sorsa yeridir.

bundan sonra recep'in adı küçük aziz'dir. tam bir aziz özentiliği var adamın içinde, yazık. :D

bursa ne lan ?

Çevrimdışı f_madida

Kusura bakmayin ama bu is oyle iki gun beklemeyle olacak bir is degildi. Daha gecen hafta transfer neredeyse bitmisken araya birileri giriyor ve akabinde Ertugrul Saglam'in klube rest ceken Volkan Sen'i bir tarafi birakip Ozan icin yaptigi aciklamasi geliyor, alakasiz bir macta Besiktas'a laf sokmasi, yok Hamza'ya tesekkur ederim ayaklari akabinde Bursa'nin baskaninin sozleri...Satmiyorsa satmasin Bursa keyifleri bilir. Bu ulkede Ozan'a bu parayi verebilecek 2 tane klup var biri biziz digeri de fener, fener zaten coktan vazgecti yabanci oyuncuya dondu, biz de vazgecersek seneye bedavaya gider Ozan.

The world is better in black and white, and red.

EssiLor

• Ziyaretçi

Şenol Güneş En Azından Ozan Transferi Sonuçlandıktan Sonra Bu Açıklamayı Yapabilirdi Neyine Güvenerek Çıkıp Bu Sözleri Söylüyor Anlamıyorum
Tamam Birşey Deme Demiyoruz
Fakat Zamanı Var Kardeşim Köprüyü Geçene Kadar Ayıya Dayı Demek Zorundasın Kalkıp Diktatör Gibi Ahkam Kesmek Yanlış
Ozan Alındıktan Sonra Bu Açıklamayı Yapsaydı Eyvallah Tabiki Önemli Olan Beşiktaşın İtibarıdır Ama Herşeyin Zamanı Var
Ozan Transferi Bu Açıklama Yüzünden Zora Girdi Belli Ki Galatasaray Alacak Bu Çocuğu Yazık Oldu.

Çevrimdışı fore_kazık

beyaz tv yi açın .recep bölükbaşı canlı bağlandı...

Çevrimdışı murat_

Hatta ben Fikret Baskan yerinde olsam mevcut teklifi azaltirim...Madem oyle ileri geri konusmak istiyorlar teklif 6'ysa 5 veriyoruz artik derim. Sanki Ozan Tufan icin Bursa'nin kapisinda kuyruk var da biz bilmiyoruz...Sarisinlar takasta oyuncu koyup bedavaya getirmek istiyor zaten adam gibi teklif veren bir biz variz aslinda.
herseyi usülüne göre yapan biziz klubu ile gorusuyoruz deyerinin üzerinde para veriyoruz bizde ne olacagini bilmedigimiz bi yatirim herif hem bizden 7 milyonu kapacak hem kendisi hemde e saglam cikacak basinin önünde bizi oyuncu ayartma ile suclayacak senol hoca cvp verince kisisel problemleri yuzunden alacagimiz oyuncu zora girdi girsin kardesim biz diyerleri gibi lig devam ederken hem seneri hem fernandao yu ayartmadik usulüne gore gittik istedikleri klübe versinler ozani dedigin gibi baskanin yerinde olayim o teklifi 6 ya indiririm paramizlami rezil olacaz bakalim renliler 6 milyon bile teklif edebilecekmi bence bursa baskani risk aldi her yerde yazildi cizildi 7 milyonluk teklif simdi 7 den asagida satamaz ee renklilerde 7 teklif edemez her türlü tükürdügünü yalayacak o bolükbasi

Çevrimdışı TALAT

Ozan geldikten sonra konusursa hocbir anlami kalmazdi yalniz
Ozan Besiktasa geldi Senol hoca resmen ayartmis iste simdi çıkmış ben kimseyi ayartmadim diyor derlerdi..
Senol hoca tam zamaninda cikip konistu helal olsun ozanda olmazsa olsmasin zaten Senol hoca bu konusmasiyla Ozan olmazsa olmazimiz degil mesajida vermis ayni zamanda analayana tabi ....

hiç bir fark olmazdı. zaten farkeden en fazla 3-4 gün olurdu. alırdı ozanı yanına ben aradım mı seni, aramadın hocam. görüldüğü üzere öyle bir şey yok der kapatırdın.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı

Reel diyorum, Sen 7 verdin ki muamma, 4 verene verir. Kim ne diyecek. Kendi cebine girmiyor ya bu paralar. Reelden kastım bu. Holding işi olsa, kendi cebini ilgilendirse, sabah ta yazdım bunlar arka planda can ciğer olurlar ekran önü kapışırlar, ama iş başka bu başka.

Armağan bu adamın döneminde bu takım Uefa'ya gidemedi.

150 milyona yakın borcu var. Stat açıyorlar. Önüne gelen ayrılmak istiyor.

Sen bu adamı 7 milyona Beşiktaş'a vermeyip elinde tutarsan sıkıntı değil. Ama 3 veren gs'ye verirsen o bize düşman olan teksas bunları yer. Üstüne bu adamı bir kez daha Uefa'ya gidemeyince kongrede alaşağı ederler.

Para her şeyi çözer. Şu şartlarda bu adamın bize gelme ihtimali %90'sa 80'e indi hepsi bu. Bölükbaşının öyle inat edecek bir gücü yok aradaki fark 12 milyon Türk lirası.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

alternatifin olmayınca da beşiktaş değeri olmuyor yani. alternatif varsa beşiktaş değeri, alternatif yoksa nabalım sineye çekeriz tek alternatifimiz bu.

ama lafa gelince beşiktaştan önemli hiç bir şey yok.
talat yanlis anlama beni empati icin bi soru soracam profil resminide yanilmiyorsam eski istanbul kabadayilarindan birinin fotosunu koymussun sen kisiligini onurunu hice sayarmisin boyle bir durumda

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ayberk

emlak alır gibi stad almıyoruz ki vazgeçtik diyelim. orada izlenecek yol farklı, bursa farklı. şımarık bir kulüp ile hükümeti bir mi tutuyorsunuz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ya yemişim bursa'nın oğlanlarını. bu paraya verirlerse verirler vermezlerse de aşağılık komplekslerinden renklilerden birine verirler, bu zihniyetle de yakın zamanda batarlar.

bu paraları verdikten sonra kaliteli oyuncu bulunur zaten. ozan olmaz başkası olur, yabancı kuralı artık yok.

şenol güneş recep'e az bile söylemiş. ertuğrul'u da üstüne koyup hatırlarını sorsa yeridir.

bundan sonra recep'in adı küçük aziz'dir. tam bir aziz özentiliği var adamın içinde, yazık. :D

bursa ne lan ?
Videoyu en basindan beri izlersen anlarsin Lik once Ertugrula koyuyor zaten lafi ondan sonrada bolukbasina goydiriyor :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aa1903

yıllar sonra büyük kulüp refleksi gösterebildik nihayet. şenol güneş o açıklamaları kafasına göre yapacak adam değil. bursa'nın başkanına teknik direktörümüz cevap veriyor, teknik direktörümüzün açıklamaları üzerine başkanları tekrardan ergen ergen açıklamalar yapıyor. valla benim hoşuma gitti. :evillol:

Çevrimdışı canU

Ya bırakalım gitsin ozan ne büyüdü ya. İyi topçu geleceği parlak ama uğraşılmaz şu borsayla. Bırakalım gitsin başka alternatiflere yönelelim.

Çevrimdışı TALAT

talat yanlis anlama beni empati icin bi soru soracam profil resminide yanilmiyorsam eski istanbul kabadayilarindan birinin fotosunu koymussun sen kisiligini onurunu hice sayarmisin boyle bir durumda

zaten hiçe saysın demiyorum. 3-4 gün sonra çok güzel bir açıklama yapıp hem karşı söyleme yer vermezdi hem de transfer o dönemde biterdi.

başından beri zaten cevap vermesin demiyorum. yerinde cevap en iyisidir.

bakın adam çıktı şimdi tvlerde goygoy yapıyor. yine cevap hakkı bize dönecek. gerek yoktu buna şimdilik diyorum o kadar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O başkan da aynı kendi taraftarı gibi. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bursalıları hiç tanımamışsınız sanırım. uefa falan umurlrında değil. BJK fayda görmesin birşeyden yeter adamlara. Bize 7 e vermesin gs e 4 e versin, gidip alkışlarlar.

Ya neyse bu konu hakkındaki son mesajım, hayırlısı.