2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870939 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

var var ondan da var :D
Bende Finans bank var , Adi üstünde Finans Yani para
Finascida finansci :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Klasik aşırı duygusal Beşiktaş taraftarı yorumları var :)

Reel hayat nedir ben söyleyeyim. Paradır. Şartlar sıkıştırıyorsa daha da paradır.

Sen 7 verirsen adam 4 verirse o adam Ozan'ı sana verir. Hocana söver ama yine de sana verir.

Para kiminse ona verir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

o halde senin bu tavrına göre Emre Bilic kavgasında da camianın ses çıkarmaması gerekirdi. onlarda şahsi sorun yaşıyorlardı sonuçta. Emre soyunma odasında Beşiktaşın B sini ağzına almamıştır ama Bilic e her türlü hakareti etmiştir. bu durumda senin tavrına göre olay orada kapanmalı idi. doğrumu anlıyorum?  :alala:

Aynen usta. Hatta o meselede yeterli refleksi gösteremediğimizi düşünüyorum. Şenol hoca bu anlamda takımın ağırlığını daha fazla hissettirecektir.

Bu arada yorumlarda gördüğüm yönetimin projesine Şenol hocanın çomak sokması şeklinde bir mesele olacağını da düşünmüyorum. Bu hadiseden kaynaklı transferde bir sıkıntı çıkarsa yönetimde Şenol hoca gibi pozisyon alacaktır. Alternatiflerimizin olduğu konuşuluyor. Fikret Orman'ın da açıklamanın hemen ardından verdiği demeç bu yönde.

Çevrimdışı Fatih_

FERNANDAO VE ŞENER ANLAŞMIŞ

Bir soru üzerine Fenerbahçe'yle sözleşme imzalayan Brezilyalı Fernandao ve Şener konusuna da değinen Başkan Recep Bölükbaşı, bu konuda şunları söyledi: "Şener'le görüştüm, söz verdi, gitmeyeceğim dedi. Sözleşmesinde iyileştirme yaptım. Ancak üzüldüğüm dördüncülük mücadele verirken, kulüplerin bu futbolcularla konuşmaları etik değildi. Mesala Fernandao'nun menajeri Bursa'ya geliyor. Bizimle görüşmüyor. İstanbul'da başka takımla görüşüyorlar. Maalesef Bursaspor'u kullandılar. Bunlar daha önceden konuşup anlaşmışlar. Teklif kafamı karıştırdı, dediler. İnanın yapacak bir şeyimiz yoktu."
29 Hazirandaki aciklamalari, neden renklilere konusamiyo  bize yo yo yo baskasina lo lo lo

Çevrimdışı Ayberk

takımın hocasına iftira atılıyor, deniyor ki niye cevap verdi.. arkadaş bunun tartışılacak , eleştirilecek bir durumu bile yok. sen parasını verip alıyorsun, hem de çok iyi bir fiyata. bir de karşındakinin laf sokmasına göz mü yumacaksın. ne yani bi de kul köle mi olalım, yalvaralım mı. bunun savunulacak bir tarafı yok. kimse kimseye iyilik yapmıyor. herkes haddini bilsin, küstahlık yapan da alır cevabını
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı SaHMeRDaN

7 milyon verip alıyorsan biraz olay olsunki verdiğin paraya değsin :D

Çevrimdışı f_madida

3.5 yazıyor , %45 vergi kesintisine 1.8 kalıyor

Verelim 2.2 gelsin bizde oynasin bir sene.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı murat_

Ne Ozanmis arkadas. Hiyarin biri Besiktasin Hocasina laf soyluyo vay efendim adami alicaktik niye cvp.veriyorsun. Ne yapmaliyiz yutucazmi cikar icin laflari, bize yakisan Senol Hocanin yaptigidir ister gelir ister gelmez Ozan kimse Besiktastan buyuk degil.
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Kheaven

• Ziyaretçi

Şenol güneşin recep bolukbaşına laf sokması ancak kendisini mutlu etmesi gerekir ve alakadar etmesi gerekir. Ama görülüyor ve görülecek ki bu beşiktaşa zarar verdi. Beşiktaş kurumsal anlamda bir çıkar elde etmedi bir kazanç sağlamadı. E banane o zaman birbirlerine yaptıkları laf salatasından.  Ne olmuş oldu şimdi Şenol hoca laf soktu tamam cevap verdi. Ee? Sonuç ne? Somut ne var elinde? Zihnin mastürbasyon yapacak diye beşiktaşın faydalı bir yatırımı varsın olmasın diyecek kadar ne yaşadınız siz ya.

2874. sayfada yazdığım gibi ne malum diğerleri gibi olmayacağı bu Ozan'ın garantisi varmı ? T.D. si salladı yetmedi bişey demedik, Başkanı sallıyor ee artık bir dur diyelim zahmet olmazsa bunlar kim oluyor veren varsa 7 milyon buyursun alsın birde paramızla rezilmi olucaz veriyoruz 7m verirlerse verirler vermezlerse gitsinler yalayıp, yalattıkları renkliler var onlara satsınlar aslında bunlara bu saatten sonra 1m veriyoruz veriyosanız verin vermiyosanız gidin₁ demek icab ederde neyse. Gökhan İNLER için girişimleri sıklaştırmamız lazım.

Çevrimdışı Kemal

Verelim 2.2 gelsin bizde oynasin bir sene.

10 ver satışından yüzde ver şu taraftar 1 organizasyonla o 3 m u çıkartır sana .

Futbol izleriz arkamiza dayanip

Heleki 2. Devre tolgay rode ikilisini  sırf izlemeye yurt dışından digiturk üyelik yaptıran çıkar.

Çevrimdışı worns

Çevrimiçi Samet Ç

Rode toplarına girmeyin onu biz ikna edene kadar lig biter. Adam 24 yaşında Bayern ile 35 maça çıkmış geçen sene ikna etmek kolay mı sanıyorsunuz ? Öyle 2.5 verelim oynasın ile olmuyor o işler.

takımın hocasına iftira atılıyor, deniyor ki niye cevap verdi.. arkadaş bunun tartışılacak , eleştirilecek bir durumu bile yok. sen parasını verip alıyorsun, hem de çok iyi bir fiyata. bir de karşındakinin laf sokmasına göz mü yumacaksın. ne yani bi de kul köle mi olalım, yalvaralım mı. bunun savunulacak bir tarafı yok. kimse kimseye iyilik yapmıyor. herkes haddini bilsin, küstahlık yapan da alır cevabını
:claps: :claps:
Aynen öyle abi

Çevrimdışı Savaş

Şenol güneşin recep bolukbaşına laf sokması ancak kendisini mutlu etmesi gerekir ve alakadar etmesi gerekir. Ama görülüyor ve görülecek ki bu beşiktaşa zarar verdi. Beşiktaş kurumsal anlamda bir çıkar elde etmedi bir kazanç sağlamadı. E banane o zaman birbirlerine yaptıkları laf salatasından.  Ne olmuş oldu şimdi Şenol hoca laf soktu tamam cevap verdi. Ee? Sonuç ne? Somut ne var elinde? Zihnin mastürbasyon yapacak diye beşiktaşın faydalı bir yatırımı varsın olmasın diyecek kadar ne yaşadınız siz ya.
Önce lafı sokan adam bursa baskaniydi. Satmaya meyili olmasa size vermiyorum der gecerdi. Lakin haaala pazarlik masasinda.

Iki laf atmayla bitmez bu işler. Ortada 22 milyon tl'ye yakın para var.

Fakat ben oyuncumu alayım o zamana kadar bana diyecegini desin ben yarabbi şükür derim anlayışı ne zamandan beri Beşiktaş'ın anlayışı oldu buna şaşırıyorum ben. Bu başkana da yapıldı. Fakat ortada milyar dolarlık bir yatırım var ve sineye atmak zorundaydi. Fakat ben 19 yaşında bi topcu icin bu kadar lafı kaldiramam arkadaşım. Hele ki bursa başkanından.

Beşiktaş'ın değerleri herşeyden önde gelir. Daha sahibi olmadığımız bi futbolcu icin teknik adamına giydirirlerse lafı da almalılar. Kimse kusura bakmasın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

Biliç beşiktaşın başındayken aralarında husumet geçtiyse ben biliçin arkasında kavgaya girerim.  Biliç x takımdanken emreyle kavgalı olup bize geldikten sonra bunu devam ettiriyorsa ben biliçi eleştiririm, bana zarar verdiği gerekçesiyle. Anlaşılmıştır umarım.

yahu anlaşıldı ama bizim anlattığımız anlaşılmıyor sanırım. Bu armayı üzerine geçirdikten sonra eskisi yenisi yoktur. Benim teknik direktörümdür ve başında olduğu işle ilgili laflar söyleniyor...

adam Şenol Güneş borcuna sadık olmayan, yalancı biri demiyorki. En önemli oyuncularının Beşiktaş'a transferi ile alakalı mevzuda senin teknik direktörünü sözleşmeli futbolcusunu ayartmakla itham ediyor. Şike davasında as başkanımız ve teknik direktörümüz neden yargılandı hatırlıyorsun değilmi? 1 sene tedbir nedeniyle uefa ya katılamama sebebini biliyorsunuz değilmi? siz hala neden bahsediyorsunuz?

Çevrimdışı can1903

Bin tane Ozan Tufan bir Şenol Güneş etmez ama.. Bu transfer heba olursa renklilerin diline düşeceğiz..

Ozan İnşallah gelir..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler bosverelim bu tufanı yabancı kuralı yok artık başta ben destekledim pektemek gitse suanda da desteklerim isterse uzerine 8 versinler ama elimizdeki çöpleri gondermeden yerli oyuncu almak hele boyle işbilir kuluplerden gereksiz mesela onazi diyorlar tufan kadar iyidir bu kadar büyütmeyelim hem belki bu iş olmazda belki yonetim kalecide alır. büyük ihtimalle kaleciden bu tufanın masrafı yuzunden vazgeçildi

Çevrimdışı f_madida

Ilk bastaki sozleri gercekten Bolukbasi soylediyse ki Ertugrul Saglam'in soylediklerini birinci agizdan duyduk ama onunkileri gormedik, o zaman Senol Hoca verdigi cevaplarda yerden goge kadar hakli. Transfer olur mu olmaz mi diye beklemek de yersiz, soyleyecegin bir soz varsa soylersin, transfer olursaya bakip beklemezsin. Kime satiyorlarsa satsinlar zaten, bize gelirse iyi hos, olmazsa da olmaz sanki yerli statusu zorunlulugu varmis gibi bu adamin transferini bu kadar olmazsa olmaz yapacak bir durum yok ortada.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı murat_

Fernandao'yu ve Şener'i elinden almış takıma bir şey deyemeyen başkan gelip Ozan'ı alacağın için senin teknik direktörüne bunları diyorsa haddini bildireceksin, net.
  :claps: :claps: ve iki transferdede bursayi adam yerine koymamis bir takim direk oyuncu ile anlasip serbest kalma bedeli odemis ve almis ama onlara laf yok besiktas teknik direktünün ne kisiligini ne karekterini birak td cikip cvp verdigindede neden cevap veriyor iste bu cvplari vermedigimiz icin hep ezilen oluyoruz herkes haddini bilecek

2874. sayfada yazdığım gibi ne malum diğerleri gibi olmayacağı bu Ozan'ın garantisi varmı ? T.D. si salladı yetmedi bişey demedik, Başkanı sallıyor ee artık bir dur diyelim zahmet olmazsa bunlar kim oluyor veren varsa 7 milyon buyursun alsın birde paramızla rezilmi olucaz veriyoruz 7m verirlerse verirler vermezlerse gitsinler yalayıp, yalattıkları renkliler var onlara satsınlar aslında bunlara bu saatten sonra 1m veriyoruz veriyosanız verin vermiyosanız gidin₁ demek icab ederde neyse. Gökhan İNLER için girişimleri sıklaştırmamız lazım.
Ayen oyle !!
7 milyon € miz olduguna gore Golhan inler icin temaslarimizi siklastirmamiza gerek yok gider alir geliriZ maksimum 4 milyona biter bu is...
Bide rodeyi kiralayabilirsek Ligin uzerinde bir orta sahamiz olur..

Çevrimdışı TALAT

Önce lafı sokan adam bursa baskaniydi. Satmaya meyili olmasa size vermiyorum der gecerdi. Lakin haaala pazarlik masasinda.

Iki laf atmayla bitmez bu işler. Ortada 22 milyon tl'ye yakın para var.

Fakat ben oyuncumu alayım o zamana kadar bana diyecegini desin ben yarabbi şükür derim anlayışı ne zamandan beri Beşiktaş'ın anlayışı oldu buna şaşırıyorum ben. Bu başkana da yapıldı. Fakat ortada milyar dolarlık bir yatırım var ve sineye atmak zorundaydi. Fakat ben 19 yaşında bi topcu icin bu kadar lafı kaldiramam arkadaşım. Hele ki bursa başkanından.

Beşiktaş'ın değerleri herşeyden önde gelir. Daha sahibi olmadığımız bi futbolcu icin teknik adamına giydirirlerse lafı da almalılar. Kimse kusura bakmasın.

beşiktaşın değerleri paranın yüksekliğine göre değişiyor demekki. 22m da beşiktaş değeri 330m da sineye atarız ne olcak büyük para.

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

EssiLor

• Ziyaretçi

Az önce A Sporda Hakan Gündoğan Konuştu Şunları Söyledi
Ozan Beşiktaşa gelmek istiyor ama Şenol Güneşin yaptığı açıklamalardan sonra bursaspor ozanı beşiktaşa vermeyecek
Ozan Galatasaraya çok yakın aynen bunları söyledi.

Çevrimdışı Savaş

beşiktaşın değerleri paranın yüksekliğine göre değişiyor demekki. 22m da beşiktaş değeri 330m da sineye atarız ne olcak büyük para.
Ozan'ın alternatifi var. Stadın yok arkadaşım. Ozan tekmiş gibi davranmayin artık.

Çevrimdışı Çağatay

Walla arkadaslar şu forumun bile 1 numaralı kuralıdır herhalde, Beşiktaş yöneticisine futbolcusuna hocasina hakaret   uyelik iptalidir diye. Ve şimdi herifon teki kalkmış hocamiza laf sokmaya çalışıyor, onun dediklerini ben burda yazsam daha gönder butonuna basmadan atilirim forumdan. E bunu simdi o herif söylüyor ne farkı var. Mesele ozan yada bir baskasi degil. Ozan olur olmaz benimde gelmesini en cok istedigim adamdır ayrica. Ama bu söylemlere cevabi sen bi kez söylersin bi daha da kimse sana laf atmaya cesaret edemez.
Hope for the Best, Plan for the Worst