2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872601 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Belli ki Şenol Güneş ile recep bölükbaşı arasında geçen sezondan kalma husumet var bu sebepten ayrılıp bize geldi zaten. Yani kişisel bir sorunları var. Bu kişisel sorunları, kulüp çıkarları onune koyamaz kimse izin verilemez buna. Bu profesyonel yapılan bir iş. Milyon eurolar bahsi geçen paralar.  Ben profesyonel düşünüyorum ve önce bu işe milyon Eurolar bağlayan kulüp çıkarları öncelik gorulmeli, kişisel husumet bu kulüp çıkarlarının gerisinde halledilmeli.

Siz bunun farkına varamıyorsunuz, öylesine fanatiksiniz ki havadan nem kapıyorsunuz. Adam kaç açıklamadır beşiktaşa tek bir laf dahi etmiyor, kişisel husumeti olan Şenol güneşe laf ediyor. Banane isterlerse vursunlar birbirlerini ben bana para kazandırıp başarılarda pay sahibi olabilecek oyuncunun transferine bakarım gerisi traş.

Çevrimdışı talha

Buldum 1.8 net alıyor

Bizim pektemek gibi :) 

Tabi vergi düşünce

Buna 2.5 versek bayılarak  gelir .

Almanya da 24 yaşında adama 1.8M vermezler gibi abi. Reus bile 2M anca alıyor.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fani madida

şu ozan inşallah alınmaz yav
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı TALAT

Cidden bazı yorumları aklım almıyor, asıl biz ne zaman sadece bir sene lig standartlarında iyi denebilecek performans göstermiş Ozan için teknik direktörümüzün haklı çıkışını eleştirebilecek bir taraftar profili üretmişiz. Hepsinden daha büyük sorun bu.

Bi de Ozan ne allahaşkına? Khedira mı kaçıyor? Daha düşük maliyete bir sürü muadilini bulabileceğimiz bir oyuncu. Geçen sene birlikte izledik. Ortalama oyun zekası, vasat fizik. Türk oyuncularda pek alışık olmadığımız dikine oynama becerisi göze batıyor. Eh kötü bir transfer olmazdı ortalama paralara ama zaten kendi ederinin üzerine çıktığı anlaşılan bonservisine karşın neyini büyütüyoruz şu oyuncunun? Tolgay sağlıklı olsa Tolgay-Atiba'nın arkasında yedek bekleyecekti.

Leroy Fer, Rode, Gökhan İnler filanı da geçtim gidelim Juraj Kucka'yı alalım. 1 sene var sözleşmesinin bitmesine. Ozan'ın yanında esamesi okunmaz. Bonservisi de yarısından az olur.

sorunun ozan olmadığını anlamamışsın bu belli. ortada yönetimin uğraştığı bir proje bir iş var. haftalardır bunun için uğraşıyorsun. ama herhangi bir çalışanın fevri bir çıkışla bunu bozarsa bu net olarak yanlıştır.

şenol hoca birkaç gün daha bekleyip güzel bir cevap da verebilirdi. yine altta kalmazdı.

bugün kaçıncıya söylüyorum bilmiyorum ama herşeyin bir yeri bir zamanı vardır
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Zafer55

valla 17 yaşındayım hem fb'nin hem gs'nin istediği bir oyuncuyu aldığımızı hiç görmedim ilk defa  renklilerin istediği bir oyuncuyu almaya çok yaklaşmıştık bu seferde bölükbaşı-güneş polemiği çıktı ortaya  :s20:

Ben 35 yaşındayım ve o dediğini Ertuğrul transferinde gördüm.Ama bak bi b.k olmadı Ertuğruldan canını sıkma

Çevrimdışı ilhan mansız

Cidden bazı yorumları aklım almıyor, asıl biz ne zaman sadece bir sene lig standartlarında iyi denebilecek performans göstermiş Ozan için teknik direktörümüzün haklı çıkışını eleştirebilecek bir taraftar profili üretmişiz. Hepsinden daha büyük sorun bu.

Bi de Ozan ne allahaşkına? Khedira mı kaçıyor? Daha düşük maliyete bir sürü muadilini bulabileceğimiz bir oyuncu. Geçen sene birlikte izledik. Ortalama oyun zekası, vasat fizik. Türk oyuncularda pek alışık olmadığımız dikine oynama becerisi göze batıyor. Eh kötü bir transfer olmazdı ortalama paralara ama zaten kendi ederinin üzerine çıktığı anlaşılan bonservisine karşın neyini büyütüyoruz şu oyuncunun? Tolgay sağlıklı olsa Tolgay-Atiba'nın arkasında yedek bekleyecekti.

Leroy Fer, Rode, Gökhan İnler filanı da geçtim gidelim Juraj Kucka'yı alalım. 1 sene var sözleşmesinin bitmesine. Ozan'ın onun yanında esamesi okunmaz. Bonservisi de yarısından az olur.
aynen O Biz Ozan için teklifimizi kimseyi abartmadan adam gibi yaptık. Hatta bence ederinden çok fazla verdik. Bundan sonrası bizi ilgilendirmez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fernandao'yu ve Şener'i elinden almış takıma bir şey deyemeyen başkan gelip Ozan'ı alacağın için senin teknik direktörüne bunları diyorsa haddini bildireceksin, net.
:claps: :claps: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Birileri laf söyler neden sesinizi cikartmiyorsunuz dersiniz. Birileri lafı gediğine koyar aman neden söylüyorsunuz dersiniz. Biz bu zamana kadar efendilikle geldik dersiniz.

Artik öyle yürümüyor bu işler. Gelmezse gelmesin Ozan. Fersah fersah küçük bursa Başkanı teknik direktörumüze laf çakacak biz susacağiz öyle mi?

Yemişim Ozan'ı içimin yağları eridi yemin ederim. Bugun bunu yapmazsan yarın daha beteri gelir. Sanki hayrina veriyor Ozan'ı. 20 milyon Tl'yi de bana veriyorlar zaten.

Susmak bazen erdem degildir beyler. Boyle konuşana çakasaksın lafı. Susmak edepliye olur. Agzina geleni söyleyene olmaz. Bi futbolcu alacaz diye Beşiktaş'ın teknik direktoru yarabbi şükür demez, dememeli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Belli ki Şenol Güneş ile recep bölükbaşı arasında geçen sezondan kalma husumet var bu sebepten ayrılıp bize geldi zaten. Yani kişisel bir sorunları var. Bu kişisel sorunları, kulüp çıkarları onune koyamaz kimse izin verilemez buna. Bu profesyonel yapılan bir iş. Milyon eurolar bahsi geçen paralar.  Ben profesyonel düşünüyorum ve önce bu işe milyon Eurolar bağlayan kulüp çıkarları öncelik gorulmeli, kişisel husumet bu kulüp çıkarlarının gerisinde halledilmeli.

Siz bunun farkına varamıyorsunuz, öylesine fanatiksiniz ki havadan nem kapıyorsunuz. Adam kaç açıklamadır beşiktaşa tek bir laf dahi etmiyor, kişisel husumeti olan Şenol güneşe laf ediyor. Banane isterlerse vursunlar birbirlerini ben bana para kazandırıp başarılarda pay sahibi olabilecek oyuncunun transferine bakarım gerisi traş.

YOk artık. Takip etmedin hacım sen heralde. Bu işin başlangıcından beridir hem Beşiktaş'a hem de Şenol hoca'ya saydırdı durdu. Hayır bu yetmedi bir de T.D.'si çıktı Beşiktaş'a sayırdı durdu.

Yani kişisel denmez buna. Adam en başından beri bir şekilde sıkıntısı var bizimle.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

Birileri laf söyler neden sesinizi cikartmiyorsunuz dersiniz. Birileri lafı gediğine koyar aman neden söylüyorsunuz dersiniz. Biz bu zamana kadar efendilikle geldik dersiniz.

Artik öyle yürümüyor bu işler. Gelmezse gelmesin Ozan. Fersah fersah küçük bursa Başkanı teknik direktörumüze laf çakacak biz susacağiz öyle mi?

Yemişim Ozan'ı içimin yağları eridi yemin ederim. Bugun bunu yapmazsan yarın daha beteri gelir. Sanki hayrina veriyor Ozan'ı. 20 milyon Tl'yi de bana veriyorlar zaten.

Susmak bazen erdem degildir beyler. Boyle konuşana çakasaksın lafı. Susmak edepliye olur. Agzina geleni söyleyene olmaz. Bi futbolcu alacaz diye Beşiktaş'ın teknik direktoru yarabbi şükür demez, dememeli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
topçu mu yok ya Allahaşkına, onun topçusunu ayartmışız. Elinde hiçbir delil yok iftira atıyor resmen,

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Armağan Bozkurt abi bak kendi agzinla söylüyorsun milyon Eurolardan bahsesiyoruz..
Biz Ozan icin Bursaya Opucuk vermiyoruz tam 7 Milyon Euro veriyoruz ister kabul ederler ister etmezler pasa gönülleri bilir ..
Bursa kim ya ? Ne haddine Besiktas Baskanina Besiktas teknik direktorune atip tutmak ?? Herkes yerini bilecek herkes Haddini bilecek !! Adami boyle yerin dobine sokup cikarirlar !!!
Butun Felsefesi Besiktas uzerinden Prim yapmak Reklam yapmak olan bir camiaya az bile Bu yapilanlar soylenen sozler...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fore_kazık

o halde senin bu tavrına göre Emre Bilic kavgasında da camianın ses çıkarmaması gerekirdi. onlarda şahsi sorun yaşıyorlardı sonuçta. Emre soyunma odasında Beşiktaşın B sini ağzına almamıştır ama Bilic e her türlü hakareti etmiştir. bu durumda senin tavrına göre olay orada kapanmalı idi. doğrumu anlıyorum?  :alala:

Şenol güneşin recep bolukbaşına laf sokması ancak kendisini mutlu etmesi gerekir ve alakadar etmesi gerekir. Ama görülüyor ve görülecek ki bu beşiktaşa zarar verdi. Beşiktaş kurumsal anlamda bir çıkar elde etmedi bir kazanç sağlamadı. E banane o zaman birbirlerine yaptıkları laf salatasından.  Ne olmuş oldu şimdi Şenol hoca laf soktu tamam cevap verdi. Ee? Sonuç ne? Somut ne var elinde? Zihnin mastürbasyon yapacak diye beşiktaşın faydalı bir yatırımı varsın olmasın diyecek kadar ne yaşadınız siz ya.

Çevrimdışı Kemal

Almanya da 24 yaşında adama 1.8M vermezler gibi abi. Reus bile 2M anca alıyor.  :lol:

3.5 yazıyor , %45 vergi kesintisine 1.8 kalıyor

Çevrimdışı mehmetthedum

Acaba fener 7 m verebilecek mi bu arkadaşa. Ha verecekse borç yükü ile batağa faha da yaklaşacaklar.

Uefa is coming.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı can1903

Beyler..  :D Bursa ve Beşiktaş anlaşmış.. F.Orman 4 taksit istiyomuş heralde..

Bursada nakit.. Anlaşıcaklar diyo kaynak  :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fore_kazık

Ben 35 yaşındayım ve o dediğini Ertuğrul transferinde gördüm.Ama bak bi b.k olmadı Ertuğruldan canını sıkma

Ayhan Akman'ı da unutmayalım. 9 milyon USD :)

Çevrimdışı TALAT

Beyler..  :D Bursa ve Beşiktaş anlaşmış.. F.Orman 4 taksit istiyomuş heralde..

Bursada nakit.. Anlaşıcaklar diyo kaynak  :biggrinking:

benim karttan geçelim. peşin fiyatına 2 taksit :D

Çevrimdışı can1903

benim karttan geçelim. peşin fiyatına 2 taksit :D
Sadece Garanti bank geçiyomuş

o halde senin bu tavrına göre Emre Bilic kavgasında da camianın ses çıkarmaması gerekirdi. onlarda şahsi sorun yaşıyorlardı sonuçta. Emre soyunma odasında Beşiktaşın B sini ağzına almamıştır ama Bilic e her türlü hakareti etmiştir. bu durumda senin tavrına göre olay orada kapanmalı idi. doğrumu anlıyorum?  :alala:

Biliç beşiktaşın başındayken aralarında husumet geçtiyse ben biliçin arkasında kavgaya girerim.  Biliç x takımdanken emreyle kavgalı olup bize geldikten sonra bunu devam ettiriyorsa ben biliçi eleştiririm, bana zarar verdiği gerekçesiyle. Anlaşılmıştır umarım.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı ilhan mansız

En kötü ihtimal 7 milyon euro cepte kalır. Onurlu insanlar bu tarz iftiralara her şekilde cevap verirler. Bu en doğal hakkarıdır. Bunun profesyonellikle ilgisi yok. Laf soktu sevindim manasında yazmıyorum kesinlikle ama hak edene hak ettiği cevabı vermiştir

Çevrimdışı murat_

wallahi bende bazi arkadaslarin yorumlarini hayretler icinde okuyorum o arkadaslara sunu sorayim eski calistigin isyerindeki patronun senin arkadan cikip senin kisiliginle ve karekterinle ilgili basinda seyler soylerse susacakmisin masallah cok genissiniz bide her nekadar bursada basarili olmus olsa bile bizde ne olacagi belli olmayan bi adan yuzunden ve transferide kesin olur yolunda deyilken ole bir adam icin teknik direktorunu hemen sattin . sonra cikar bizim taraftar hakemler bizi dogruyor federasyon bizi 3. yapmak istioyr yolumuza tas koyuyor renkli basin ustumuze oynuyor laflari yapar bizim baskan neden yumrugunu masaya vurmaz td müz neden pasif kalir biraz sert olsunlar pisirik olmasinlar, eee td cikti postayi koydu neymis transfer gorüsmemiz vardi neden konusuyor adam laflarimi yutsun siz karakterinizden kisiliginizden odun verirmisiniz ki o adamda versin trabzon kokenli bi td ama valla burda okudugum cogu kisinin yorumlarindan cokkk daha iyi besiktas deyerlerini biliyor besiktasin buyuklugunun farkinda alismissiniz surekli ezilmeye eziklik psikoloji yasamaya adam ole olmayinca adami elestirirsiniz bide sanki 10 milyonluk adami biz 3 e alacaktik senol hoca yanlis zamanda konustu oldu arkadas zaten turkiye piyasasi icin ederinin ustunde bi teklif yapildi asil onlar bu polemigi baslatmakla hata etti hem parayi hem ozani kaybedecek olan da onlara olacak bize deyil ....
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 23:48:37 murat_ ]

Çevrimdışı can1903