2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872545 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Yılın forvetine burak seçmişler. :D

Çevrimdışı Çağatay

Yılın forvetine burak seçmişler. :D

Demba ba Çin de oldugu icindir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Fener'e giderse @Anıl başta olmak üzere 3-5 kişiyi keserim forumdan :D

@LeroyFer10: Yaya Touré

Fer toureyi işaret etmiş çöksek mi? :D

Çevrimdışı Kadir G.

Demba ba Çin de oldugu icindir

Yok alakası olamaz çünkü geçen sezonu değerlendiriyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Yok alakası olamaz çünkü geçen sezonu değerlendiriyorlar.
Bizim takımdan bir Ozan Tufan ödül aldı. O da resmi olarak Beşiktaşlı olmadığı için yoksa bize transferi kesinleşmiş olsa ona da ödül vermezlerdi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kişisel meselesi için kulüp çıkarlarını hiçe saydı Şenol Güneş. Kalkıp burada helal olsun lafı gediğine oturttu diyorsunuz. Ozan işi de yalan oldu. Yuzduk yüzdük kuyruğuna geldik, tuyu diktik resmen yazıktır be.

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübümüzle sözleşmesi devam eden oyuncularla ilgili transfer haberleri bugünün meselesi değildir. Neredeyse haftalardır, her gün gazetelerde boy boy fotoğraflar çıkıyor, her gün gazete manşetlerinde konuyla ilgili iddialar birbirini kovalıyor... Şenol Güneş'in oyuncularımızın aklını karıştırdığı şeklindeki iddialar benim değil, spor medyasının iddialarıdır. Ben yazılanları çizilenleri aktardım. Oyuncularımızla temasta bulunmadığını açıklamak yeni mi aklına geldi? Haftalardır kamuoyu bu haberlerle çalkalanırken, bunların yalan olduğunu söylemek çok mu zordu? Ben bu kulübün başkanı olarak yalan haberle mücadele ederken ve bu asılsız haberler nedeniyle hem oyuncularla hem de kamuoyuyla uğraşırken, Bursaspor'da görev yapmış ve görev yaparken de bu meseleler nedeniyle defalarca basın toplantılarında Türkiye'ye mesajlar vermiş bir teknik direktör, neden ağzını açıp tek kelime etmedi?

Kaldı ki camiamızın büyüklüğü ile ilgili sözlerinin yeraldığı açıklamanın satır aralarında gizli mesajlar vermeye kalkışmasını da kendisine hiç yakıştıramadım. Kim ne düşünüyorsa mertçe açık açık konuşmalı. Bursaspor'u çalıştırırken Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili konuşmaktan çekinmeyen biri için, sözleşmesi devam eden oyunculara ahlaksız teklifler yapılması üzerinde konuşmaya değer bir konu değil mi merak ediyorum.

Açıklamalarında katıldığım tek husus, adamlıkla ilgili sözleridir. Son dönemdeki olaylar, Türkiye'de herkesin herşey olabileceğini ama herkesin adam olamayacağını gösteriyor. En azından bu meselede birbirimizi anladığımızı düşünüyorum.

Haklı olduğu bir meseleyi daha kendisine hatırlatmak isterim. Bizdeyken,  futbol federasyonunu İstanbul'un kirli havasından kurtarıp, Uludağ'ın temiz havasına davet etmişti. Demek gerçekten temiz hava zihni açıyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk.

Recep Bölükbaşı

Bursaspor Kulübü Başkanı

Çevrimiçi Samet Ç

Bence transferi olumsuz etkilemez Şenol hocanın açıklaması sadece Bölükbaşı ile kişisel husumetleri farklı bir boyuta ulaşır.

Çevrimdışı TALAT

Kişisel meselesi için kulüp çıkarlarını hiçe saydı Şenol Güneş. Kalkıp burada helal olsun lafı gediğine oturttu diyorsunuz. Ozan işi de yalan oldu. Yuzduk yüzdük kuyruğuna geldik, tuyu diktik resmen yazıktır be.

ben de aynen böyle düşünüyorum. ozan işinin ne durumda olduğunu bilmeden. fakat %1 bile ihtimal var ise bekleyeceksin
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 22:38:28 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı acan07

biri ligin gol kralı , diğeri 3 kupa kazanmış takımın en çok gol atan oyuncusu . tmm burak daha az gol attı ama attığı goller demekki daha değerliki takım 3 kupa kazandı . demba ba nın seçilmemesi bundandır bence .

Çevrimiçi Samet Ç

Kişisel meselesi için kulüp çıkarlarını hiçe saydı Şenol Güneş. Kalkıp burada helal olsun lafı gediğine oturttu diyorsunuz
Bende böyle düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 22:44:13 Samet Ç ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübümüzle sözleşmesi devam eden oyuncularla ilgili transfer haberleri bugünün meselesi değildir. Neredeyse haftalardır, her gün gazetelerde boy boy fotoğraflar çıkıyor, her gün gazete manşetlerinde konuyla ilgili iddialar birbirini kovalıyor... Şenol Güneş'in oyuncularımızın aklını karıştırdığı şeklindeki iddialar benim değil, spor medyasının iddialarıdır. Ben yazılanları çizilenleri aktardım. Oyuncularımızla temasta bulunmadığını açıklamak yeni mi aklına geldi? Haftalardır kamuoyu bu haberlerle çalkalanırken, bunların yalan olduğunu söylemek çok mu zordu? Ben bu kulübün başkanı olarak yalan haberle mücadele ederken ve bu asılsız haberler nedeniyle hem oyuncularla hem de kamuoyuyla uğraşırken, Bursaspor'da görev yapmış ve görev yaparken de bu meseleler nedeniyle defalarca basın toplantılarında Türkiye'ye mesajlar vermiş bir teknik direktör, neden ağzını açıp tek kelime etmedi?

Kaldı ki camiamızın büyüklüğü ile ilgili sözlerinin yeraldığı açıklamanın satır aralarında gizli mesajlar vermeye kalkışmasını da kendisine hiç yakıştıramadım. Kim ne düşünüyorsa mertçe açık açık konuşmalı. Bursaspor'u çalıştırırken Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili konuşmaktan çekinmeyen biri için, sözleşmesi devam eden oyunculara ahlaksız teklifler yapılması üzerinde konuşmaya değer bir konu değil mi merak ediyorum.

Açıklamalarında katıldığım tek husus, adamlıkla ilgili sözleridir. Son dönemdeki olaylar, Türkiye'de herkesin herşey olabileceğini ama herkesin adam olamayacağını gösteriyor. En azından bu meselede birbirimizi anladığımızı düşünüyorum.

Haklı olduğu bir meseleyi daha kendisine hatırlatmak isterim. Bizdeyken,  futbol federasyonunu İstanbul'un kirli havasından kurtarıp, Uludağ'ın temiz havasına davet etmişti. Demek gerçekten temiz hava zihni açıyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk.

Recep Bölükbaşı

Bursaspor Kulübü Başkanı
Hayırlı olsun.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Her ihtimale karşı bu paralara çıkılacaksa şunu şuraya bırakayım ben :D

Ligi YIKAR GEÇER.

Tamam iste bu olsun Ozan'a harcanacagina bunca para.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bugünden sonra ozanı beşiktaşa Şenol güneşe satan başkanı bursada barındırmazlar.  Siz hayal görmeye devam edin bizde diye. Reel gerçekler farklıdır.

Çevrimdışı Kutay

kendinizi bölükbaşı yerine koyun siz olsanız şenol hocanın bu açıklamalarından sonra ozanı  beşiktaşa satar mısınız satacağı varsa bile inadına satmaz artık
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Bursa da iyice triplere girdi. Ozan alanin elinde patlayacak goreceksiniz. Insallah bu biz olmayiz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yalnız, bursa başkanı nasıl kıvıracağını şaşırmış. Yediğini çıkarmaya çalışmış ama olmamış, Şenol hocanın işi gücü yok sana mı soracak ne zaman açıklama yapacağını. Sen açıklamanı yaptın Şenol hoca da cevabını verdi.hala yediği golü çıkarmaya çalışıyor maç çoktan bitti 😀

Çevrimdışı acan07

parasını verdikten sonra  recep bölükbaşının bile bonservisini alırız  :D  konuşmaya devam etsin bunlar.

ozan işi yatsın   , inler gelsin . çünkü inlerin şampiyon yapacağını düşünüyorum. ozan sadece para kazandırır oda kesin bile değil .

Çevrimdışı Çağatay

Bugünden sonra ozanı beşiktaşa Şenol güneşe satan başkanı bursada barındırmazlar.  Siz hayal görmeye devam edin bizde diye. Reel gerçekler farklıdır.

7 milyonu getiren başkanı mı barindirmazlar bursada?
Para herseyi unutturur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

Yalnız, bursa başkanı nasıl kıvıracağını şaşırmış. Yediğini çıkarmaya çalışmış ama olmamış, Şenol hocanın işi gücü yok sana mı soracak ne zaman açıklama yapacağını. Sen açıklamanı yaptın Şenol hoca da cevabını verdi.hala yediği golü çıkarmaya çalışıyor maç çoktan bitti 😀

ne yani şimdi biz mi öndeyiz. adam son açıklamasında sana adam değilsin, kafan da orda basmıyor diyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Bir de burada kalkip kendi TD'mize laf edenler var. Bursa baskani salak salak konusuyorsa hoca sussun mu? Kendisi adam olsun o zaman bilip bilmeden zirlamasin sonra spor basini yazdi ben de soyledim diye. Sonra da simdiye dek niye yalanlamadi diye hocaya camur atiyor. Yalanladi iste bu sefer de zirliyorlar. Sussa kabahat konussa kabahat, siz de bir Ozan icin hemen iki dakkada kendi teknik direktorunuzu sattiniz ki oyle ahim sahim bir adam bile degil, 7 milyon euroya kralini alirsin Ozan kimdir ya?

Çevrimdışı ilhan mansız

reel gerçek dediğin 7 milyon eurocuk aslında, ona karşılık yedikleri laf da bonus olsun. Her ne kafar fiyatı çok saçma buldam da........

Çevrimdışı Gokhan_1903

Ozan transferi gerçekleşirse bile Şenol hocanın bu günkü açıklaması en az 1m euro zarar yazdı bize