2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884642 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Gelirse Ozan'i da Gokhan gibi yemeye kalkacaklar. Yedirtmememiz gerek.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pektemek ismail Tolga = el kebir

Win win

Çevrimdışı Çağrı

Win win

Yetenekli oyuncu. Ahmed Hassan 2 olabilir bizde.

Ama o kıçı kalıcı olarak eritmeden olmaz ondan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Ozanı fener kapmadan hemen almamız gerekiyor 7 milyon euro + necip güzel teklif bursa umarım kabul eder recep bölükbaşı ertuğrul sağlama danıştıktan sonra bu teklif için kararını verecekmiş
Gökhan inlerin geleceğine hiç ihtimal vermiyorum çünkü gökhanın geleceğine dair bir çok olumlu haber çıktı ama hala gökhan beşiktaşlı değil
Ozan transferi için artık saatleri değil dakikaları saymaya başladım bir an önce bitsin artık bu iş.
Bu arada Mustafa Pektemek bursaya gitmek istemiyormuş bursayı reddetmiş beşiktaşta kalmak istiyormuş.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 18:26:56 EssiLor ]

Yapısal olabilir. Bir eksiklik görmedim oyunda. Okan buruktada vardı o yapısal ozellik ama çatır çatır oynuyordu:))

Çevrimdışı Çağrı

Ozanı fener kapmadan hemen almamız gerekiyor 7 milyon euro + necip güzel teklif bursa umarım kabul eder recep bölükbaşı ertuğrul sağlama danıştıktan sonra bu teklif için kararını verecekmiş
Gökhan inlerin geleceğine hiç ihtimal vermiyorum çünkü gökhanın geleceğine dair bir çok olumlu haber çıktı ama hala gökhan beşiktaşlı değil
Ozan transferi için artık saatleri değil dakikaları saymaya başladım bir an önce bitsin artık bu iş.
Bu arada Mustafa Pektemek bursaya gitmek istemiyormuş bursayı reddetmiş beşiktaşta kalmak istiyormuş.

Bursa'nın duymak istediği de tam olarak bu.

Kimsenin bir şeyi kaptığı yok sakin olup kazıklanmayacağız olması gerekn bu. Olmazsa olmaz vazgeçilmez değil bu para gözden çıkıyorsa bulunur kaliteli oyuncu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yapısal olabilir. Bir eksiklik görmedim oyunda. Okan buruktada vardı o yapısal ozellik ama çatır çatır oynuyordu:))

Okan'ın göğsü resmen 60 dereceydi efsane top kontrolü yapardı :)

Bunda bildiğin yağlanma var kondisyonunu etkiliyor biraz fit olsun çok etkili hamle oyuncusu olur son yarım saat için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Kimsenin bir şeyi kaptığı yok sakin olup kazıklanmayacağız olması gerekn bu. Olmazsa olmaz vazgeçilmez değil bu para gözden çıkıyorsa bulunur kaliteli oyuncu.
Haklısınız bana öyle geliyor ki Ozan Transferi bu akşam veya yarın açıklanacaktır çünkü söylentiler bu yönde.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız 7 m euro Ozan için veriliyor.

Yani başka bir oyuncuya bu parayı vermez yönetim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag
Ozan transferi bitmiş değil ben sadece biterse diyorum. Herşey bu gece belli olur.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/630764158703828992
Rode opsiyonsuz kiralığa bile razıyım ama imkansız bence Bayern kiralamaya sıcak baksa bile oyuncu buralara gelmez.

Çevrimdışı brkntcnr

Abi el kebir töre ve q17 tipi değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum. Bize bakambu tipi müller tipi gerektiğinde 2. Forvet olabilecek biri lazım bence.

Win win

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas
OZAN verdiği sözlerin halen arkasında. Ne Gs ne de Fb aklını çelemedi. FO'nun bu kadar yüksek bir bonservisi gözden çıkarmasının sebebi bu..

Bu arada Ozan dışında 2 transfer daha olacakmış
Erdal Torunoğulları İtalyada Hem İnler İçin hemde Onazi için girişimlerini sürdürüyormuş.
Pedro Franco Kiralandığı taktirde 1 stoper alınacağı söyleniliyor.
Kaleci için yönetim fazla aceleci davranmıyormuş Berisha için de Erdal Torunoğulları temastaymış.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 18:42:39 EssiLor ]

Bu kulisbesiktas da karar versin rode mi inler mi onazi mi. İsmi geçen herkesi yazmış anasını satayım.

Çevrimiçi Necmi

Bu kulisbesiktas da karar versin rode mi inler mi onazi mi. İsmi geçen herkesi yazmış anasını satayım.
Boş ver böyle transfer sezonu yaşamadım ben :D

Çevrimdışı TALAT

yalnız artık takım oturdu hersene 3-4 transfer yapıcaz derken neredeyse 11 i değiştirdik.

herhalde bir sene ara verdik 3-4 transfer olayına :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı brkntcnr

yalnız artık takım oturdu hersene 3-4 transfer yapıcaz derken neredeyse 11 i değiştirdik.

Yetersizleri gorduk cunku :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Takıma gelme aşamasında olanların isminin geçmesi güzel ama
Gitmesi gerekenler hala takımdalar ve fazlalıklar yer kaplıyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

Abi el kebir töre ve q17 tipi değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum. Bize bakambu tipi müller tipi gerektiğinde 2. Forvet olabilecek biri lazım bence.

Kebir forvet arkası kardeşim. Kanat değil. Hatta 2. forvet diyelim Oğuzhan'dan çok daha fazla iş yapar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Kebir forvet arkası kardeşim. Kanat değil. Hatta 2. forvet diyelim Oğuzhan'dan çok daha fazla iş yapar.

Ne biliyim ligde hep kanatta görüyorum maçlarda iyi orta da kesiyor :)

Çevrimdışı Aykutt

El-Kebirin Fenerbahçe galibiyetinden sonraki hareketi. :lol:

Çevrimdışı Çağatay

El-Kebirin Fenerbahçe galibiyetinden sonraki hareketi. :lol:

yarın gelsin başlasın :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas
OZAN verdiği sözlerin halen arkasında. Ne Gs ne de Fb aklını çelemedi. FO'nun bu kadar yüksek bir bonservisi gözden çıkarmasının sebebi bu..

Bu arada Ozan dışında 2 transfer daha olacakmış
Erdal Torunoğulları İtalyada Hem İnler İçin hemde Onazi için girişimlerini sürdürüyormuş.
Pedro Franco Kiralandığı taktirde 1 stoper alınacağı söyleniliyor.
Kaleci için yönetim fazla aceleci davranmıyormuş Berisha için de Erdal Torunoğulları temastaymış.

Tamamen yalan.Erdal bey Marmaris'te kendi işlerine bakıyor otellerini teftişte idi en son  :tabe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "