2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889428 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Ozi de serbest kalma maddesi: 15 milyon € imiş.

ozan mı oğuzhan mı abi :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmetemre

7milyon + necip = ozan + tufan
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serkan7738

bu yaz günü neden hava bukadar KAPalı yağmurmu yağacak  :D

Çevrimdışı Zafer55

Bursa başkanı "geçen sezonki hocamız oyuncuların kafasını karıştırıyor" demiş ozan tamam da volkanın kafasını niye karıştırıyor Şenol Güneş anlamadım gs ye git fb ye gitmi demiş volkana..yoksa başkanın 1 veya 2 transfer dediği 2. Adam volkan mı !!!

Çevrimdışı Anıl

https://twitter.com/AydinCingoz/status/630723022035492866

Ya ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER
Son bir mesaj yazayım daha da yazmicam. İnşallah ikisi birden gider de Ozan'ın maliyeti 4.5 milyon euroya düşer :D

Ozan tufan şuanki hali ile 7 milyon avro kesinlikle etmez. Fakat ozan tufan'ı almak bir projedir. Bu proje de 7 milyon avro makul bir değerdir. Valencia dedikoduları var avrupa dedikoduları var demeki bu oyuncu avrupanın dikkatını çekti, bjk'de gelişim gösterirse aldığının iki katına satabilirsin. A. madrid 15-20 arası aldığı oyuncları 30+ fiyatlara sattı. Ozan tufan'a salt oyuncu, maçı çevirecek adam(mesela sniejder) gözüyle bakılmaması lazım. Proje olarak bakılmalı.

Lakin kafama takılan şu FFP kısıtlaması varken yönetim nasıl bu paraları verecek? Şimdiye kadar kime verdik de Ozan için verebileceğiz? Ben konuşulan fiyatların olacağını sanmıyorum. Yakında yalanlama gelebilir.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 16:13:07 halvetifarazi ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ayayhan

ozan yerine adam mı var diyen arkadaşlar

fransa lig  geçen sene ligini 10-3 sırada bitiren herhangi bir takımın

aynı mevkideki adamlarından birini tutun getirin

3-4 verirsin en çok 10 satarsın PL ye

Çevrimdışı brkntcnr

Diyoruzda kim veriyor :)

Töre ye bu sene teklif vardı bizimkiler daha fazlasını bekliyordu bence. Gelecek sene kesin gidecektir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Motta sakar da olsa İsmail'den iyidir.

Kusura bakmayın ama İsmail anca kupa maçlarında oynar bu takımda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Bursa başkanı "geçen sezonki hocamız oyuncuların kafasını karıştırıyor" demiş ozan tamam da volkanın kafasını niye karıştırıyor Şenol Güneş anlamadım gs ye git fb ye gitmi demiş volkana..yoksa başkanın 1 veya 2 transfer dediği 2. Adam volkan mı !!!
kendi hocaları da es es den şilili oyuncuyu almadı mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Batuhan1903

Son bir mesaj yazayım daha da yazmicam. İnşallah ikisi birden gider de Ozan'ın maliyeti 4.5 milyon euroya düşer :D
yemin ediyorum pektemeğin gitceği haberi bile beni heyecanlandırdı.

Çevrimdışı kaanzor

Abartma da üstümüze yok. Motta'ya ben de kızgınım ama suyunu çıkarmayın işin bence.

Suyu?? motta her maç bu hataları yapıyo işin penaltısını geçtim dün yaptığı hareketi her maçında 2-3 defa tekrarlıyo. İsmail gerekli süreyi bulursa mottadan çok iyi bir bek olur.

Mottanın pozisyon bilgisi 0 basit oynama isteği 0
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sağa serdar, sola beck geçer. Motta ve ismail süpriz yumurta bildiğin. Serdarın vereceği vermeyeceği katkı belli en azından.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

ozan yerine adam mı var diyen arkadaşlar

fransa lig  geçen sene ligini 10-3 sırada bitiren herhangi bir takımın

aynı mevkideki adamlarından birini tutun getirin

3-4 verirsin en çok 10 satarsın PL ye

Fatih Atik gibi diyorsun yani  :lol:

Çevrimdışı mehmetthedum

İlla karşilaştiracak bir oyuncu arıyorsak kısa vadede bu sezon neciple , orta vadede önümüzdeki sezon için atibayla karşılaştıralım

Çünkü;    bu sezon ön liberoda atiba-veli-necip rotasyonu, atiba-veli-ozan rotasyonuna evrilecek. Önumüzdeki sezon ise tolgay-ozan-veli  rotasyonu bekliyorum.

Atiba-necip-veli 3'lüsünden ligde yılda yaklaşık 2 gol, 3 asist ancak bekliyordum, ozanla berabere atiba-veli-ozan rotasyonu belki de 5 gol, 10 asist getirecek,

Seneye ise tolgay-ozan-veli rotasyonundan  10 gol, 15 asist beklerim...

[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 16:16:13 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Serkan7738

Motta sakar da olsa İsmail'den iyidir.

Kusura bakmayın ama İsmail anca kupa maçlarında oynar bu takımda.

konu dışı bişiy sorcam sen hangi tolgasın :) @Tolga

Çevrimdışı ahmetx

Bu Gs li Yasin bize rağmen Ts yi seçmiş  . Yazık yahu hiç kafa çalışmıyor.

Yasin Öztekin :Trabzon'a transfer olurken Beşiktaş tarafından da istenmiştim. Siyah-beyazlılara gitsem belki bugünkü sıçrama o zaman da olabilirdi.

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler bir şeyler yapıp pektemeği yollamak lazım twitterdan falan baskı yapın lutfen bosuna bu adama para oduyoruz ustelik kadroda forvet var diye adam gibi forvet almıyoruz kadromuzda gomez cenk var 1 forvet daha sart o da pektemeğin gisişine baglı beyler ustelersek gider niye gitmesin akıllı adam her maç küfürmü yicek

Çevrimdışı Necmi

bugün gelir mi abi kap var mı bir duyum ?
ben duyum vermiyorum sohbet ediyorum KAP gelirmi bilemem
size daha öncede söylemiştim Kupa maçından sonra pazartesi salı büyük ihtimal KAP
gelir iş bitti deniyordu o transferi en başından itibaren Ahmet Bulut götürüyor
oda sanırım bizde oynamasını istiyor Bizim geçen sene başlayan oyuncu satma konusunda büyük bir projemiz var
diye duydum mesela geçen sene bütün maçlarımıza dünyanın büyük menejerleri davet edilmiş
misafir edilmiş maçlarımız izletilmiş menejerlerle yakın ilişki içinde yürüyor menejerlerinde
büyük menfaatleri oluyor ama bu iş karşılıklı vermeden alamazsın bu sene Türk oyuncular avrupa piyasasında dikkat çekmeye başladı
ardanın Barselonaya gitmeside Türkiyeden üst seviye oyuncu çıkar imajını iyi besledi.
Bir rüzgar esmeye başladı Beşiktaşda ilk elden kendini bu rüzgarın önüne attı
taraftarı bile oyuncu satışına ikna ettilerki bütün taraftarımız tüccar oldu :evillol:
bunuda sattıklarının yerine daha iyisini alarak taraftara güven vererek yapıyorlar
hem takım seviye atlıyor hemde para kazanıyor.

Çevrimdışı Ersoy

beyler bir şeyler yapıp pektemeği yollamak lazım twitterdan falan baskı yapın lutfen bosuna bu adama para oduyoruz ustelik kadroda forvet var diye adam gibi forvet almıyoruz kadromuzda gomez cenk var 1 forvet daha sart o da pektemeğin gisişine baglı beyler ustelersek gider niye gitmesin akıllı adam her maç küfürmü yicek

Sosyal medya kullanmıyorum dedi ama illa tepkilerden haberi vardır.Ama adam para için oynuyor küfür de etsen fayda etmez.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ZORBEY

Takasta Veli yi veren yönetimin aklına şaşarım.. ama eğer verilecekse ISRARLA Necip ve Mustafa ikilisinden kurtulmak icin biri şart diğerinide Eşantiyon olarak verilebilir:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Tolga

konu dışı bişiy sorcam sen hangi tolgasın :) @Tolga
Scout ekibindeki Tolga'yım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ayayhan

Fatih Atik gibi diyorsun yani  :lol:

yaş 23 geçmesin afrikalı olsun

satıcaz bunu sonuçta

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan'ın pis kartalli seni stada sokmucam diye arkadaşına tviti vardı kaldırdı..

Hayırlı ol... :sevinc :sevinc :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..