2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892100 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Valencia olayı bana matıksız geldi.

Bizim istediğimiz bonservisi verince normalde de satabiliriz ki neden böyle özel bir madde koyulsun anlamadım.

Hani atıyorum 15 m euro gibi fesih bedeli olsa tamam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Akil Emre

Ozan tam aradığımız isimdir. Hazırlık maçında da görüldüğü gibi ilerde çoğalamıyoruz ve bu iş hayatta Atibayla ve Neciple asla olmaz.

7 milyona da fitim , Necipi izlemiyeceğim her maç galibiyete yakındır, bu huzurda bana yeter.

Çevrimdışı can1903

Yapılan görüşmeler sonrasında Ozan Tufan'ın vitrine çıkacağı bir takımda oynaması gerektiği konuşuldu. Beşiktaş cephesi de transferde ısrarcı olunca taşlar yerine oturmuş oldu. Ozan'ın gündem olduğu her transferde en az 6.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini hedefleyen Bursaspor Yönetimi de 'sıcak para' amacına ulaştı.

Bulut, "Ozan Tufan 1 sezon Beşiktaş'ta forma giydikten sonra İspanya'nın Valencia kulübüne transfer olabilir" maddesinin yapılacak kontratta mutlaka yer almasını istedi. Yapılan anlaşmaya göre Valencia önümüzdeki sezon sonunda Beşiktaş'a resmi transfer teklifinde bulunur ve Kartal'ın talep edeceği bonservis miktarını öderse, Ozan Tufan için İspanya macerası başlayacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

FutbolArena son dakika geçiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/DerinBesiktasJK/status/630702198612062209
tufan olcagına bunu yaprsın sampiyon olursun tufanmı bizi şampiyon yapacak geçen sene fernandao bakambu josue volkan şenli kadroyu sampiyon mu yapmıs 5. yapmıs cok buyutuyoruz oyuncuları ben tufanın derbi maçlarında hiç begenmemiştim bir tek brezilya maçında cok iyiydi medyanın şişirmesi bir oyuncu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

FutbolArena son dakika geçiyor.
hepsi de  ozel haber  diye geciyor anasini satayim :) hepinzi  ayni seyi yaziyorsunuz  neresi  la  ozel bunun  :akuma: Cok muktedir  Turk spor basini  :kop:
Yorgo

Çevrimdışı Sarp

Yapılan görüşmeler sonrasında Ozan Tufan'ın vitrine çıkacağı bir takımda oynaması gerektiği konuşuldu. Beşiktaş cephesi de transferde ısrarcı olunca taşlar yerine oturmuş oldu. Ozan'ın gündem olduğu her transferde en az 6.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini hedefleyen Bursaspor Yönetimi de 'sıcak para' amacına ulaştı.

Bulut, "Ozan Tufan 1 sezon Beşiktaş'ta forma giydikten sonra İspanya'nın Valencia kulübüne transfer olabilir" maddesinin yapılacak kontratta mutlaka yer almasını istedi. Yapılan anlaşmaya göre Valencia önümüzdeki sezon sonunda Beşiktaş'a resmi transfer teklifinde bulunur ve Kartal'ın talep edeceği bonservis miktarını öderse, Ozan Tufan için İspanya macerası başlayacak.

Hayatımda böyle bir şey duymadım.
Aklıma gelen şey Ozan'ın seneye Avrupa'ya transferine ön ayak olacağımız. Bir sene bizde konaklayacak sonra gidişine zorluk çıkarmayacağız.   

Çevrimdışı Sedat_BJK

Pektemek özelinde konuşmuyorum, önümde onun verileri duruyor onu yazıyorum.

Fenerde Krasic gs de sabri mabri otur hesap yap aynı kapıya çıkıyor.

Bende bunu hergün yazmadım zaten. Hepi topu 3 mesajım vardır bugünde konu ile ilgili. 3 mesajla sıkılıyorsanız dediğim gibi sıkılın, umursamıyorum. Burada olmayan olmayacak oyuncuları günlerce konuştuk, sıkılmadınız da, Türk futbolunun kangren sebeplerini 3 mesaj yazıncamı sıkıldınız.

Yarın İsmaile de aynı sözleşmenin yapılmaması için herkesin ses çıkartması gerekirken, kalkıp sıkıldık yeter diyorsunuz. e sıkılın, Gidin forma alın formadan 40 tl kalsın kulube. 350 forma al sadece pektemeğin 1 günlük ücretini çıkart falan.. Bu bana koyduğu kadar size de koymuyorsa sorun sıkanda değil sıkılandadır hiç kusura bakmayın.

Burada dembaba nın 3.5 milyon eurosuna laf ettim mi, sosanın hatta serdarın ve hatta mottanın? İstenmediği yerde duran adamlara lafımı söylerim, yüzyüze görüşme şansım olsa yüzlerine söylerim.

Hergün ozan konuşmaktan sıkılmadınız mı? ben şahsen sıkıldım da, sıktınız artık diyormuyum size? Ne kadar saçma olurdu.
Armagan kardesim yazmaya devam lutfen. Yazmadik birsey demedikte ne oldu. Oylede  boyle de her turlu siktilar. Bari bu sozlesmeleri yapan birileri yazilari okuyup bizi sikmaktan vazgecerler artik.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

https://twitter.com/DerinBesiktasJK/status/630702198612062209
tufan olcagına bunu yaprsın sampiyon olursun tufanmı bizi şampiyon yapacak geçen sene fernandao bakambu josue volkan şenli kadroyu sampiyon mu yapmıs 5. yapmıs cok buyutuyoruz oyuncuları ben tufanın derbi maçlarında hiç begenmemiştim bir tek brezilya maçında cok iyiydi medyanın şişirmesi bir oyuncu
Bu mantıkla Gomez'i Fiorentina'dan, Rhodolfo'yu Gremio'dan, Beck'i de Hoffenheim'dan almamamız gerekiyodu. Keza Tolgay'ı Hamburg'dan, Sosa'yı da Metalist'ten almamamız gerekiyodu.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu mantıkla Gomez'i Fiorentina'dan, Rhodolfo'yu Gremio'dan, Beck'i de Hoffenheim'dan almamamız gerekiyodu. Keza Tolgay'ı Hamburg'dan, Sosa'yı da Metalist'ten almamamız gerekiyodu.
şakamısın arkadasım 7 ye hem orta saha hem stoper hem kaleci transferini kapatıyorsun aldıgın oyuncular selcuk sahın deil kafamı buluyorsun anlamıyorum bide demiş bu mantıkla alınmaz iyi o zaman bütün parayı ronaldo harcayalım yanlarınada sokaktan adam toplarız gunluk 50 tlye onlar oynar

Çevrimdışı Hasan Akten

Bursa başkanı temsili   :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan Tufan Besiktasta
 :evillol: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fani madida

valencia şu an 7 verip almak varken neden seneye 10-15 verip alsın ki
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Anıl

şakamısın arkadasım 7 ye hem orta saha hem stoper hem kaleci transferini kapatıyorsun aldıgın oyuncular selcuk sahın deil kafamı buluyorsun anlamıyorum bide demiş bu mantıkla alınmaz iyi o zaman bütün parayı ronaldo harcayalım yanlarınada sokaktan adam toplarız gunluk 50 tlye onlar oynar
Önce benim hangisine cevap yazdığımı anla ondan sonra şaka mısın de. Ben nereyi koyu yapmışım bak bakalım. Sırf şampiyon yapamadı diye Ozan'ı almayalım mı yani ? Ayrıca tek bir oyuncu nasıl şampiyon yapar ? 7 milyona İnler+Douglas+Kaleci alınırmış. Tamam biz 7 milyona Ozan alınca elimizde 5 milyon kalıyor. Çıkar Inleri yine Douglas+Kaleci alabilirsin.

Şunu artık anlayın sürekli aynı şeyi söylemeyin. Ozan ve Inler çok farklı oyuncular. Ve bizim ihtiyacımız olan Ozan.

Çevrimdışı ahmetemre

valencia şu an 7 verip almak varken neden seneye 10-15 verip alsın ki
fıkralara konu olmak için :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Doğuhan

2 orta saha 1 stoper acil gözüküyor 7 vereceksek inleri nasıl alacağız ?

en azından 1 sezon lawal kiralansın karşılığında necipi bonservisiyle verelim :D

6.5 luk hala bütçemiz kalsın 3.5 a stoper alsak kalan 3 te devre arasına bırakılır kaldı ki hepsini harcayacağız diye de bir durum yok

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Batuhan1903

Önce benim hangisine cevap yazdığımı anla ondan sonra şaka mısın de. Ben nereyi koyu yapmışım bak bakalım. Sırf şampiyon yapamadı diye Ozan'ı almayalım mı yani ? Ayrıca tek bir oyuncu nasıl şampiyon yapar ? 7 milyona İnler+Douglas+Kaleci alınırmış. Tamam biz 7 milyona Ozan alınca elimizde 5 milyon kalıyor. Çıkar Inleri yine Douglas+Kaleci alabilirsin.

Şunu artık anlayın sürekli aynı şeyi söylemeyin. Ozan ve Inler çok farklı oyuncular. Ve bizim ihtiyacımız olan Ozan.
senin 2 orta saha alman gerekiyor yedek forvet alman lazım sen defi orta sahayı kaleciyi 7 ye alırsan bunlarıda 5 e alabilirsin obur turlu 2. orta saha bile alamazsın sonra necipe kalırsın sonra hakem diye aglarsın...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Portekizli Ronaldo bugün Bursa'ya gitse tek başına takıma şampiyon yapamaz ama Ozan şampiyonluk yolunda Beşiktaş'a çok katkı sağlar. Bunun değeri de 6.5-7 milyon euro ile bile ölçülemez. Beşiktaş yönetimi de hesap kitap yapmıştır sol stoper, kaleci bütçesi için.

Çevrimdışı Necmi

Bölükbaşı'nın surat ifadesi dellendirdi sabah sabah :D

Arada farkındalık yaşamak lazım :D

MAF Döneminde nasıl kudurmuşlardır tahmin edemiyorum anlat biraz @Necmi abi :D
:D

Çevrimdışı brkntcnr

Valla valencia olayı güzel bence. Sonuçta bizim istediğimiz paraya gidecek adam. Bizim kulübün kasasına en çok para hangi kulüpten girerse ona satarız. Oyuncunun hangi takıma gittigi bizi ilgilendirmez ki.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Ne kadar ilginç söylentiler var öyle..

7 milyon
7 milyon + pektemek
7 milyon + necip
7 milyon + veli
Valencia ya satılma maddesi
Bir sonraki transferden pay maddesi

Nedir bu abi bu kadar karışık söylenti yığını olur mu.Bence 7 milyon € bile fazlayken üstüne oyuncu vermek ve satıştan pay vermek vs çok gereksiz olur.
Batık bursa tutsun ozanı seneye de avrupaya almazlar ki zaten avrupaya gidebilecek bir takım da kuramamışlar çok rezil haldeler.
Ozanı ben de istiyorum ama 7 milyona kaleci + ön libero alınır kimse kusura bakmasın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

senin 2 orta saha alman gerekiyor yedek forvet alman lazım sen defi orta sahayı kaleciyi 7 ye alırsan bunlarıda 5 e alabilirsin obur turlu 2. orta saha bile alamazsın sonra necipe kalırsın sonra hakem diye aglarsın...
Necipe falan kalmaz orta saha merak etme. Atiba-Veli-Ozan-Oğuzhan yeter. Forvet zaten düşünülmüyor dillendirmeye gerek yok. Ozan+Djilobodji alınıp 1 tane de kaleci kiralanacak. Yapılacak olan bu

Çevrimdışı TALAT

ozan gelmiş heralde hayırlı uğurlu olsun ama bu valencia olayı tamamen uydurma gibi duruyor. bir kere yazılanlar mantıklı değil. biz valencia'ya transferine onay verecekmişiz eğer istediğimiz bonservisi verirlerse. ulan zaten verirlerse o parayı yollarız.

anca sözlü olarak iyi niyet anlaşması olarak konuşulmuştur o kadar. o da zaten diğer transferlerde de olur özellikle avrupayı hedefleyen adamlarda.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batuhan1903

Necipe falan kalmaz orta saha merak etme. Atiba-Veli-Ozan-Oğuzhan yeter. Forvet zaten düşünülmüyor dillendirmeye gerek yok. Ozan+Djilobodji alınıp 1 tane de kaleci kiralanacak. Yapılacak olan bu
yaw arkadasım senin geçen sene atiba veli oguzhan tolgayın yokmuydu kaç maç necip oynadı sen farkında deilsin heralde bizim sakatlıklardan haberin yok heralde tufan için 2. orta sahadan feda ediyorsan tekrar ediyorum neciple ağlamaya mahkumsun...