2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907008 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

adam efendi isinde gucunde adam ya kime ne zarari olmus hakan sukur saf gorunumluydu ama liderlik ozelligi olan insanlari etkileyen bi adamdi ertugrul saglam kendi halinde idi her zaman

valla ben takım içinde böyle şeyler yaptığını hatırlıyorum ama sen de böyle deyince kendimle çeliştim şimdi bilemedim  :alala:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kimse quaresmayı beğenmiyor ama bu tip adamlar 2hareket yapar maçı bitirir.
İlk yarıda Gomeze dokunmalık top attı. Gomez geride kaldı.
İkinci yarı Atibaya bir top verdi adam gibi içeri çevirse gomez bımboş. al san 2. Gol.
Bunlar hatırladıklarım.
Daha ne olsun.
Olcay üçgen kurmuşmuş, çok koşmuşmuş. Sonuç ? Bir tane sıfıra inip kestiği top var mı?
Rabonasız korner attı asist yaptı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Haldun

şükürünmü liderlik özelliği vardı o kimseyi etkilemiyordu onun yerine başkaları
o işi görüyordu benim tanıdığım en boş insanlardan biri giydiği ayakkabının bağcıklarını bile etkileyemez
bos biri oldugunu ben de dusunuyorum ama takimdaki futbolculari etkiliyordu bence abi hem kendisi hem de cevresindekilerini gucuyle

Çevrimdışı murat

Yahu ne uzanmış kardeşim.7 milyona ne oyuncular alınır.ozan transferinin tek güzel tarafı artı olarak verilecek oyuncular olur.yoksa o paraya çok oyuncu var dışarıda.ben başkanın diğerlerine gömme taktığı olarak görüyorum.fikret ormanın rekoru dembaya verilen 6 milyondur.7 milyon verirse bir stoper bir kaleci daha alır.bu arada ertuğrul sağlamın futbolculuk dönemi değilde teknik direktörlük dönemi beşiktaşlıyız birine yakışmayacak şekildeydi.ekmeğini yediği kulübe yakışmayacak şekildeydi.

Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Badem twitterda yardırıyo

Çevrimdışı Kemal

2) Takasta ilk olarak Pektemek teklif edildi..
Ertuğrul Sağlam'ın ''tamam'' dediği bir işti bu..
Ancak oyuncu ikna olmadı..

Badem atti pektemegi taraftarın önüne :)

Çevrimiçi Necmi

tam düşündüğüm gibi Topalı fener pazarlamaya çalışıyor
bizimkilerde atlamış üzerine gelen haberler doğru sanırım

Çevrimdışı worns

Quaresma nasıl bir grup taraftar tarafından katkısının çok üzerinde seviliyor ve abartılıyorsa bunun tepkisi olarak ekstra eleştirme huyu da başgösterdi gibime geliyor. Quaresma-Gökhan kanatları eğer içerde tek oyuncu bekleyecekse işe yaramaz bir oyun sistemi bunu söyleyerek başlayayım ama linç edilmeyeceksem Quaresma bugün o kadar da kötü değildi. Hatta bence ilk yarıda ilerdeki en efektif oyuncuydu. Son tercihlerde bir kaç hatası vardı klasiği fakat beklenmeyen 2-3 iyi pasını, doğrudan topu ileri taşıma hamlesini, pozisyon yaratmasını vs'de gördük. Takımda olmayan oyuncularla kıyaslayacak durum olmadığından diğer kanat alternatifleriyle kıyaslarsam eleştirdiğimiz pozisyonlar dahil topu oraya getirecek top sürüş kabiliyeti olan oyuncumuz pek görünmüyor. Gökhan'da ondan bir tık daha güvenilir ve bugün o daha da kötü oynadı örneğin. Üç tane anlamsız pas hatası, top kaybıyla doğrudan takım pozisyon yedi. Onları Quaresma yapsa asılmıştı. Ya da şöyle anlatmaya çalışayım Quaresma'nın ilk yarı oynadığı oyunu Kerim Frei oynasa ve oyundan çıksa 10 kişinin 9'u Kerim bu sene çok farklı diyecekti adım gibi eminim.

Her neyse yine de bize kanat forvet lazımken Gökhan stili bir oyuncu daha gelmesi dengesizliğe neden oldu kesinlikle. Bence quaresma-gökhan kanatlarıyla da olur ancak Gomez'in etrafında hücum pres gücü yüksek bir ikinci oyuncunun gezinmesi şartıyla. Sosa ya da Oğuzhan bu işi yapamazlar. Olcay ya da Pektemek denenebilir. Sosa fiziksel olarak iyi duruma gelirse daha çok geri ikilide arka oyun kurucu pozisyonuna evriltilebilir.

Milosevic pek süre alamıyor. Halbuki en umutlu olduğum stoperdi. Antreman performansı kötü olabilir. Ersan çok kötü başladı. Rhodolfo'yu da olduğundan kötü gösteriyor bence. Rhodolfo-Franco ise çok kötü sonuçlar doğurur. Ya Holosko bile perişan eder ya da savunmayı çok geride kurmak zorunda kalır, takım bütünlüğünü zedeleriz. Bu şartlarda stopere de transfer gerekecek gibi.

Çevrimdışı Haldun

valla ben takım içinde böyle şeyler yaptığını hatırlıyorum ama sen de böyle deyince kendimle çeliştim şimdi bilemedim  :alala:
yok ya ertugrul sinsi bi adam olmadi hic bir zaman saglam besiktaslidir kendi isinde gucunde kimseye zarari olmayan adamdi her zaman

Çevrimdışı drmmm

Bursaspor'un genç yıldızı artık Beşiktaşlı gibi. BJK'nın yaptığı Veli Kavlak + 7 milyon euro'luk teklif yeşil beyazlı kulüp tarafından kabul edildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’na Ozan Tufan’ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut’un ilettiği oyuncusunun artık Bursa’da oynamayı düşünmediği açıklamasının ardından yeşil beyazlı yönetim de genç oyuncu ile bağlarını koparma kararı aldı.

Bursaspor’un eski teknik direktörü Şenol Güneş’in başında olduğu Beşiktaş kulübüne Ozan Tufan’ın alınması konusundaki baskısı genç oyuncunun açıklamalarının ardından meyvesini verecek gibi gözüküyor.

Bursaspor kulübü Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın daha önce yaptığı teklifleri reddederken bu süreç genç oyuncunun Süper Kupa finali öncesi Bursaspor kulübüne ilettiği ayrılma isteği nedeniyle yeniden şekillendi.

Beşiktaş’ın yeni teklifine göre yeşil beyazlı takıma son önerisi yine takas artı para oldu.

Ozan’a karşılık Veli Kavlak + 7 milyon euro teklifinin Bursaspor yönetim kurulu tarafından kabul edildiği öğrenilirken ödenecek paranın hangi şartlarda olacağı konusunda pazarlıkları sürdüğü öğrenildi.

Ozan Tufan’ın Beşiktaş kulübüne transferinin birkaç gün içerisinde açıklanacağı ifade edildi. kaynak : bursa.com     :s20:

Çevrimdışı murat

Topal beğenmediğim tipte bir oyuncu tarzı.

Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Beyaz Tv muhabiri, 5 m euro+bir futbolcu karşılığında anlaşıldı dedi.

Fakat taraftar tepkisinden dolayı bekletildiğini söyledi.

Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Neo Nesil

Ozan transferinde büyük ihtimalle siyasetçiler koşturuyor.
Hatır- gönül ilişkileri devreye girerse

Biz bu adamı alamayız.

ozanı fener topuz, alper, salih, gökhan ünal, burak yılmaz gibi fahiş fiyata alır... sonrası da yedeklerde çürütür...

Çevrimdışı Neo Nesil

Bursaspor'un genç yıldızı artık Beşiktaşlı gibi. BJK'nın yaptığı Veli Kavlak + 7 milyon euro'luk teklif yeşil beyazlı kulüp tarafından kabul edildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’na Ozan Tufan’ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut’un ilettiği oyuncusunun artık Bursa’da oynamayı düşünmediği açıklamasının ardından yeşil beyazlı yönetim de genç oyuncu ile bağlarını koparma kararı aldı.

Bursaspor’un eski teknik direktörü Şenol Güneş’in başında olduğu Beşiktaş kulübüne Ozan Tufan’ın alınması konusundaki baskısı genç oyuncunun açıklamalarının ardından meyvesini verecek gibi gözüküyor.

Bursaspor kulübü Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın daha önce yaptığı teklifleri reddederken bu süreç genç oyuncunun Süper Kupa finali öncesi Bursaspor kulübüne ilettiği ayrılma isteği nedeniyle yeniden şekillendi.

Beşiktaş’ın yeni teklifine göre yeşil beyazlı takıma son önerisi yine takas artı para oldu.

Ozan’a karşılık Veli Kavlak + 7 milyon euro teklifinin Bursaspor yönetim kurulu tarafından kabul edildiği öğrenilirken ödenecek paranın hangi şartlarda olacağı konusunda pazarlıkları sürdüğü öğrenildi.

Ozan Tufan’ın Beşiktaş kulübüne transferinin birkaç gün içerisinde açıklanacağı ifade edildi. kaynak : bursa.com     :s20:

yalandır...  fikret orman hayatta o paraları vermez

Çevrimdışı worns

7 mil artı Veli yalandır herhalde. Gerçek olursa transferi yapanı ilk maçta staddan atmak gerekir, o derece büyük saçmalık olur.

Çevrimdışı Ersoy

2) Takasta ilk olarak Pektemek teklif edildi..
Ertuğrul Sağlam'ın ''tamam'' dediği bir işti bu..
Ancak oyuncu ikna olmadı..

Badem atti pektemegi taraftarın önüne :)
Şimdi yandın sen Pektemek.
Ya bende o performansa o parayi kazansam 5 vakit namaz kılarım.Futbolu Beşiktaş ta bırakırım. Sözleşmesi bittiğinde en fazla BAL'a gider zaten.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Direk 7 m euro diyor Ali Aydın.

Çevrimdışı okansosa

Şimdi yandın sen Pektemek.
Ya bende o performansa o parayi kazansam 5 vakit namaz kılarım.Futbolu Beşiktaş ta bırakırım. Sözleşmesi bittiğinde en fazla BAL'a gider zaten.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam niye gitsin ki oynamadsn temizinden kazanıyor parasını suç sözleşmeyi uzatanlarda.

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı murat

Burada sakat bir adamı kabul ediyorsa  çok anlamsız olur.elimizde sakatlanma potansiyeli en yüksek oyuncuyu teklif ediyoruz onlar hazır sakata tav oluyor

Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bademe göre 6 m euro teklif sadece ödeme planında anlaşılmamıs bu transfer bitti bana göre

Çevrimiçi mayguntr

3 4 hadi neyse de +7 ler seviyesine değecek biri değil Ozan , boş yere mi kalktı şu yabancı sınırlaması

http://www.transfermarkt.com.tr/marco-benassi/profil/spieler/201040
http://www.transfermarkt.com.tr/riechedly-bazoer/profil/spieler/216443

Çevrimdışı Giray Burak

beyaz tv de popik sakallı eleman Beşiktaş 7m euro teklif etti dedi ,ozan için .
Ufak pürüzler kalmış falan dedi.
Orman 7m euro verirse 1 sene uyuyamaz .bana inandırıcı gelmedi.

Çevrimdışı eski inönü

şimdiden önlem alınmazsa Quaresma ilerde büyük sıkıntılar yaratır. Bir kesim taraftardan aldıgı destekle takımın lideri sanıyor kendini. İşin kotu yanı takımda ona dur diyebilecek nitelikte oyuncular da yok. İş yine Şenol Güneş'e düşüyor malesef. 

Çevrimdışı TALAT

@Yunus Emre Dökmeci olmadan da ozanı tartışmak çok zevksiz oluyor. ben tat alamıyorum :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Rakamlar doğruysa Ozan er ya da bize gelecek demektir.

Açıkçası bu paraları başkanın vereceğini hiç düşünmüyordum.