2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905019 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

a spordaki sunucu bursadaki kaynağıma da güveniyorum 7m + necip anlaşılmış. bu hafta resmiyete dökülecek dedi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

valla bu kadar yetenekli adamı da dışarı almak canım istemiyor açıkçası ama böyle giderse ya töreyi ya da quaresmayı alacz dışarı

Gökhanı kenara almak gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Onu kesecek adam yok bu ligde.

Çevrimdışı TALAT

Gökhanı kenara almak gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Onu kesecek adam yok bu ligde.

eğer böyle devam ederse bir tanesi yedekte olacak gibi duruyor. onu artık kendi performansları gösterir. ama töre solda yapamıyor çok net.

Çevrimdışı Kemal

Q7 ye neden kiziyorsunuz ki onu anlamadım ?

Bu adam Besiktasta başka yerde oynarken bu hareketleri yapmadı mi , bu adamın olayı bu , siz bilerek bu adami getirdiniz onbinlerce kişiyle bu adamda kendinden isteneni bekleneni veriyor .

Ben kuarizmaya hiç kizmiyorum,  daha da yapsın. Müstahak

Çevrimdışı Batuhan1903

2 kaleci  2 stoper 1 sağ 1 sol bek bilimum özelliklerde 3 ortasaha 2 de golcü şart  yoksa 7.oluruz  takım çok kötü çok (BEN FUTBOLDAN ÇOK ANLIYORUM)  :tabe:
yaw dalgamı geçiyon senin 2 orta saha oyuncun sakat buraya 2 oyuncu sivok atınç gitmiş rodo gelmiş buraya 1 stoper alınması şart kaleci gerekmediğini düşünüyorsan senle futbol konuşulmaz zaten bide 10 transfer lazım diye dalga geçiyorun bi git allah aşkına

Çevrimdışı talha

Yanlış adam sanırım. Kanat forvet lazımdı bize remy'i tutup getirecektik biz.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

a spordaki sunucu bursadaki kaynağıma da güveniyorum 7m + necip anlaşılmış. bu hafta resmiyete dökülecek dedi
7 m çok fazla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

7 m çok fazla.

gs ve fenerin araya girmesinin getirisi olsa gerek

Çevrimdışı Kemal

7 m verilecekse pektemek ve Neciple birlikte versinler bari pektemek maaşı cebimize kalir

Çevrimdışı Tolga

gs ve fenerin araya girmesinin getirisi olsa gerek
Artık onlar mı araya girdi yoksa Bursa mı pazarlığa dahil etti bilemeyeceğim artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

eğer böyle devam ederse bir tanesi yedekte olacak gibi duruyor. onu artık kendi performansları gösterir. ama töre solda yapamıyor çok net.

Ben de yazdım sadece sağda oynamalı en fazla 10 dk sola geçebilir. Bu durumda solda olcay 2. devre balasz oynar.

Olcay oynamazsa da tosundan yanayım. Kalıbına göre iyi pres yapıyor. Son vuruş iyi, bire biri vasat olsa da top saklayabiliyor Ba dan iyi hava topu var hücum ederken Gomez'e yakın oynar Sosa boşalttığı bölgeyi kapatır. 4-4-2 görüntüsü verebiliriz.

Çevrimdışı atalay

Djilobodji ile TS ilgileniyormuş.

Çevrimdışı Kadir G.

Süleyman burayı okuyor sanırım.

Çevrimdışı TALAT

pektemeği satan şampiyonluğu satar :D

Kheaven

• Ziyaretçi

Quaresma'yı değiştiremezsiniz adam işin şov kısmını yararlılıktan önde tutuyor bu hep böyle oldu böylede olmaya devam edecektir değiştim ayaklarına inanmayın. Ayrıca Q17 - Sosa - G7 oynarsak bunlar ceza sahasına girmeyi seven adamlar değil en azından 1'i ceza sahasına giren adam olması elzem yoksa içerde çoğalamayız Mario çok yalnız kalır bu özellikte kadromuzda olan kanat oyuncularından sadece Olcay'da var. Kusura bakmayın ama nekadar istenilmesede ileride Mario'dan sonra tahtaya yazılacak 2. isim konumunda görünüyor kimi keser orasını bilemem. Ozan'ın transferinin olmasıda çok önemli çünkü kendisi ceza sahasında olmayı sevenlerden mesela Tolgay- Ozan , Gökhan İnler - Ozan çok güzel orta saha ikilileri olacaklardır eğer transferleri olursa hem yaratıcılık hem dikine katetme bakımından Bilic dönemindeki ceza sahasında çoğalma sorunu ve forvete top ulaştırma sorunu hala devam ettiği gibi dahada kötüleşiyor Olcay olmadığı zaman görünen budur. Defans konusunda Şenol GÜNEŞ bile hala kararını verememiş Rhodolfo'nun yanında kimi oynatacağına buda diğer bir sıkıntı ancak ben kararımı verdim eldekiler arasında Milosevic en iyisi olacak gibi.

Çevrimdışı aa1903

adamlar işi çözmüşler. beşiktaş bir adamla ilgileniyorsa vardır bir bildiği. araştırmaya gerek yok, direk salça ol. :evillol:

Çevrimdışı Doğuhan

süleyman hurma aramızda artık resmileşti bu durum

Çevrimdışı atalay

Galiba  :D

Cidden bir Türk takımının ilgilenmemesi saçmalık olur zaten.

FB'de ilgileniyordu.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hazırlık Maçı ama Töre berbat ötesiydi...!
Q7 etkisiz daha iyi de olurdu ve verdiği birkaç pas güzel idi...!
Oğuzhan Oynadımı anlamadım çıkarken gördüm  :s20:
Gerisi aynı hikaye TAKIM OTURMAMIŞ

11 için çok oyuncu değişir...! Veli atiba ortaya şart...!

Çevrimdışı can1903

E.Sağlama kimse Beşiktaş çocuğu demesin ne çocuğu bilemem..

Beşiktaş teklif yaptığında takas istemiyoruz dersin.. Fatih Terim abin gsnin takas teklifini düşün deyince okeylersin..

Beşiktaş parayı basıp alır gibi geliyor bana bu ozanı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Bu hamsi kafalilar burdan okuyup okuyup teklif ediyorlar , şunlara bir organizasyonla motta tarzı birini alırsakta tarihi bir kapak olsa .

Çevrimdışı Neo Nesil

Beşiktaş teklif yaptığında takas istemiyoruz dersin.. Fatih Terim abin gsnin takas teklifini düşün deyince okeylersin..

dünya yıkılsa, fikret orman bonservis vermez. :)

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Gastro

Kimse quaresmayı beğenmiyor ama bu tip adamlar 2hareket yapar maçı bitirir.
İlk yarıda Gomeze dokunmalık top attı. Gomez geride kaldı.
İkinci yarı Atibaya bir top verdi adam gibi içeri çevirse gomez bımboş. al san 2. Gol.
Bunlar hatırladıklarım.
Daha ne olsun.
Olcay üçgen kurmuşmuş, çok koşmuşmuş. Sonuç ? Bir tane sıfıra inip kestiği top var mı?

Çevrimdışı Kemal

Ertuğrulun ne çocuğu olduğunu bilmeyen yoktur , insan çocuğu işte