2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908865 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ben diyorumki bursaya koybasini teklif edecegimize motta yi teklif edelim , Necip motta pektemek ve para

Birde yıllardır süre gelen Bursa Bjk husumet biter , adamların bize yapacağı kiyagi inanin babası evladına  yapmaz şu takaslarla 

Çevrimdışı TALAT

Ben diyorumki bursaya koybasini teklif edecegimize motta yi teklif edelim , Necip motta pektemek ve para

Birde yıllardır süre gelen Bursa Bjk husumet biter , adamların bize yapacağı kiyagi inanin babası evladına  yapmaz şu takaslarla

abi mottayı verirsek bu sefer topeyün savaş açarlar bize :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

oğuzhan şaşırtıcı derecede iyiydi. adam 10 numara oyuncusu arkadaş, merkez orta saha değil.

Çevrimdışı atalay

Şu maçın 2.yarısını, geri kalan hazırlık maçlarını izleyen ve zaten mevcut kadro yapısını bilen biri olarak.

Tekrar aynı şeyleri yazıyım.

- Oyun geçişleri iyi, tempolu, topu kullanma becerisi ve agresyon derecesi yüksek, BTB özellikleri hat safhada bir orta transferi elzem. 50 metrelik alanı topla katedebilecek, dribbling üzerinden oynayabilecek bir orta alan oyuncusu mevcut rotasyonda maalesef yok.

Bunun yanına yani temponun yanına tempoyu ayarlayabilecek, bekleri oyuna çıkarabilecek, pas metrajı yüksek, oyun organizatörü ilave edersek bir problem kalmaz o bölge için.

- Rhodolfo'nun yanına; atletik, manevra özelliği iyi, süpürücü, alanı doğru savunabilecek, sağ stoper oynayıp; Beck'in geri dönüş zafiyetinde  30 - 35 metrelik mesafeyi hızıyla kapatabilecek; temel stoper özellikleri yüksek bir oyuncuda elzem.

- Bunun dışında mobil santrafor özellikleri olan + kanat/forvet özellikli yada santrafor arkasında kırık oynayabilecek ileride savunmacıları zorlayabilecek, sızmaları deneyen ve hareketli oyunda o değişken oyunu oynayabilecek bir forvet oyuncusu da elzem.

- Ve tabi ki iyi bir kaleci. İyi bir kaleci tarifi bellidir.

Onun dışında 2.yarıyı izleyebildiğim için çok şey söyleyemem lakin Şenol Hocanın kafasına ki şablonda bazı oyunculara çok fazla oyun özgürlüğü tanıdığını görüyorum. Geçen yıla göre taban tabana zıt bir durum.

Velhasıl kelam dediğim gibi halen 4 pozisyon açıkta...
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 23:21:10 atalay ]

Çevrimdışı TALAT

eğer inler ve ozan olursa bu takım acayip değişir. bugün görülen defansif defoların da bu kadar görülmeyeceğini sanıyorum

Çevrimdışı uğur07

Senelerin şampiyonu oturmuş olympiakosla yunanistanda karşılaştık, takımın uyum sorunu haricinde bi sıkıntısı yoktu bence. Çok hızlı oynamaya çalışıyoruz ve bunu başardığımız anda fenerbahçe bile bizim ayağımıza bakar. Olursa muhteşem top oynar takım bu sene. Tek sıkıntı geri tarafın çok sağlam olması lazım. Kalecı sol stoper ve solbek yetersizdi bana göre. Beck idare eder. Motta dansa tosici tercih ederim ayrı   

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer inler ve ozan olursa bu takım acayip değişir. bugün görülen defansif defoların da bu kadar görülmeyeceğini sanıyorum
artık orta saha + stoper şart oğlu şart 2 tane transfer yapmazsak şampiyonluk hayal olur gene üzülen bizler oluruz

Çevrimiçi Necmi

bu takım sahaya çıkacaksa tahtaya ilk olcay yazılır

Çevrimdışı TALAT

artık orta saha + stoper şart oğlu şart 2 tane transfer yapmazsak şampiyonluk hayal olur gene üzülen bizler oluruz

ben orta saha + stoper yerine iki orta sahanın daha zorunlu olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

quaresma bütün derdi artislik yapmak

Çevrimdışı Kadir G.

ekşi'den. kesinlikle %100 katılıyorum bu yoruma.
 :eyes

Aynısını hatta daha detaylısını ben yazdım ama ekşici değilim diye mi bunlar? Yazıklar olsun. :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu takım sahaya çıkacaksa tahtaya ilk olcay yazılır

Formda bi olcay yazılır ama olcayın formda olmayan yani vasat hali bile çekilmiyor abi.

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.bursa.com/ozan-tufan-besiktasta-bursaspor-n195468.html

Şöyle bir haber çıkmış Veli + 7  milyon euro
Necip'tir o Veli verilmez. Veli verilecekse de o para verilmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip'tir o Veli verilmez. Veli verilecekse de o para verilmez.
Bana da para kısmı çok geldi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

quaresma bütün derdi artislik yapmak

necmi abi adam serbest atışı bile trivela yaparak kullanıyo :D

Çevrimdışı fatihbjk

Olympiakosu yabana atmamak lazım. Baya oturusmus takim bir kac senedir. Ama bizim takim olarak set oyununa donduk gibi geliyo bana. Gecen senelerde kontra hizli cikip gol atiyoduk. Iste burda ayaga cok iyi pas yapan orta saha gerekli diye dusunuyorum, set oyunu oynayacagimizdan dolayi. Bugun ne iyiydik nede kotuyduk. Bir kac macla mac ritmini oturtunca iyi oluruz bence.

Çevrimdışı can1903

Yarın görüşme var..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Yarın görüşme var..

bir an için yarın iş var diye okudum :D

Çevrimdışı brkntcnr

Yönetim iki orta saha istiyormuş biri kiralık biri bonservisli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynısını hatta daha detaylısını ben yazdım ama ekşici değilim diye mi bunlar? Yazıklar olsun. :D

Görmedim valla :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bir an için yarın iş var diye okudum :D

O zaten var abi :)

Çevrimdışı Savaş

Adam gibi orta yapmak varken trivelayla orta yapan bi adam izledik bugün  :D

Bizi geçtim sahadakiler bile bu ne ya demiştir eminim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Formda bi olcay yazılır ama olcayın formda olmayan yani vasat hali bile çekilmiyor abi.
ben olcayın formsuz halini gömedm sadece olcayı bilicin katledişini gördüm
@Geovani  nin bir sözü var çıplak gözle seyrettiğimde mükemmel oynuyor TVde seyrettiğimde
berbat oynuyor diyor ben olcayı beğenmiyenlerin çıplak gözle izlediklerini sanmıyorum

Çevrimdışı Haldun

Mutlaka bir orta saha bir defans bir kaleci alinmali eldeki kalecilerin hepsi 2.kaleci bize 1.kaleci lazim