2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908938 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada takım geçen senenin aynı dönemine göre çok kötü durumda arkadaşlar. Şenol Güneş takımlarının biraz geç form tuttuğu bilinegelen birşey Bursa'da Trabzon'a dandik takımlara elenmişliği de var ön elemelerde. Umarım sadece form durumuyla ilgili birşeydir. Kadro kalitesi geçen seneye göre daha iyi görünmesine rağmen organizasyon, bütünlük, alan parselizasyonu vs. geçen senenin Chelsea, Fb hazırlık turnuvasında ve Feyenoord maçlarında çok çok iyiyidi.

Bilic'in değerini üzülerek anlayacağımızdan endişeliyim.
Ama geçen sene takım daha erken kuruldu. Feyenoord maçında hazırdı takım. Fark o bence.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Bu arada takım geçen senenin aynı dönemine göre çok kötü durumda arkadaşlar. Şenol Güneş takımlarının biraz geç form tuttuğu bilinegelen birşey Bursa'da Trabzon'a dandik takımlara elenmişliği de var ön elemelerde. Umarım sadece form durumuyla ilgili birşeydir. Kadro kalitesi geçen seneye göre daha iyi görünmesine rağmen organizasyon, bütünlük, alan parselizasyonu vs. geçen senenin Chelsea, Fb hazırlık turnuvasında ve Feyenoord maçlarında çok çok iyiyidi.

önemli olan sonu. bilic iyi başladı da ne oldu. sıfır
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Geçen sene bu dönemde hazır olmamızın sebebi takımın antrenmanlara 2 haftada daha erken başlamış olmasıydı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

:uyucam:

Hoca değişti ve taktiksel oturmalar. Her hoca değişiminde oluşacak sancılar bunlar çok sıkıntılı olmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

cordoba'dan sonra penaltı kurtaran kaleci hatırlamıyorum çok ciddiyim. sanırım bir murat şahin kurtarmıştı.

motta'ya ne desek az. dengesiz herif!

ersan'ın yerine ya adam alın ya da şu adama saçma sapan uzun toplar atma sen kazmasın deyin.

bir de olcay'ı kerim neye göre kesiyor ben hiç anlayamıyorum. hatta quaresma kesebilecek mi ondan da şüpheliyim.

Çevrimdışı talha

Şenol Güneş sisteminin en önemli parçası iki ortasaha oyuncusu.

Bizde şuan iki pozisyon da boşta. Haliyle sonuç normal. Ozan İnler bir an önce bitmeli.

Tolgay ile veli bu maç olsaydı daha derli toplu görünürdü.

Herseyde bir hayır var derler. Orta saha oyuncusu gerekliliği bir kez daha açıkça görüldü. Başkan fedakarlık yapmaktan bahsetmişti. Şimdi tam zamanı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş sisteminin en önemli parçası iki ortasaha oyuncusu.

Bizde şuan iki pozisyon da boşta. Haliyle sonuç normal. Ozan İnler bir an önce bitmeli.
Yönetim bu ana kadar iyi transfer yaptı az para harcadı ama artık pazarlığa zaman kalmadı. Acil almaları Şenol Hocanın takıma direk monte etmesi lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler bu takıma kaleci alınmayacaksa 1 günay 2 cenk 3 tolgadır günay en azından yüreğiyle oynuyor

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan + Dji + Boyko.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Son pozisyonda Necip'in bir ayağı ceza sahasının içine basıyor. Hakem faul verdi ama penaltı olmalıydı. Neyse önemli değil.

Takım fazla umut vermedi, Töre ile Quaresma aynı anda oynamaz gibi, ikisi de topu ayağına bekleyen oyuncular. Olcay'ın topsuz oyundaki koşularına ihtiyaç var. Quaresma basit oynayınca etkili oluyor, şov yapmaya kalkışınca pozisyonu öldürüyor. Bu kadar eleştiri almasının sebebi bu.

Atiba, ilk yarıdaki Rholodfo, Beck, Olcay, Oğuzhan iyilerdi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kadir G.

Maçın iyileri oğuzhan, beck, rhodolfo, atiba

İdare eden tosic vardı

Kötüler quaresma, töre, tolga,  motta

Gomez hakkında yorum yapmıyorum daha çok durgun.

Gelelim yorumlamaya... Bu kadar gereksiz işler yapan quaresmayı sadece aklıyla basit oynadığı için olcay kesebilir. Kesemeyedebilir sonuçta hazırlık maçı kesin konuşmuyorum. Fakaaat ocakta dzsudzsak gelir ve quaresma kendini sürekli formda, derli toplu halde tutmazsa formayı zor giyer.

Töre de gereksiz işler yaptı. Atılan zor topları çok iyi oyunda tuttu. Oğuzhanla iyi oynadı. İçeriyi hiç zorlamadı.
Kesinlikle sağda oynamalı. 90 dk oynuyorsa 10 dk değişip sola geçebilir.

Takıma çok acil ozan+inler+djilobodji+kaleci lazım. Ne ersanla ne tolga ile ne neciple olacak iş değil.

Son olarak resmi maç olmadığından doğal olarak rakibi analiz etmeden gittik ve takım olarak bunu çok hissettik. Mersin maçında böyle olmayacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

Hazırlık maçlarının hepsini izledim. Bence hepsinde vasatın altındaydık. Bu maça kadar hoca takımı deniyor kötü futbol olabilir dedim ama bu maç artık ligin provasıydı ve takım yine oldukça vasat top oynadı. Stadın da olmayacağını düşünürsek bu sene de işimiz zor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes kendi çapında  bi kusur elbet bulacaktır ama ben  takımı begendim  4 hafta sonra fişek gibi takım olur Stoper ve ortasaha takviyesi ile birlikte.

Çevrimdışı talha

1- Kesinlikle yedek bir kanat. Kim olur bilmiyorum. Ama madem chelsea ile sıkı fıkıyız Marko Marin ya da Lucas Piazon

2-İki tane orta saha. Birbirini tamamlayıcı. Ozan + Gentner tarzı iki adam.

3-Defans. Reçete belli. İlaç belli.

4-Kanat.

5-Eğer olabilirse bir tane daha sol bek.

6-Yedek forvet. Edu Vargas tarzı.

7-Kaleci en acilinden.  Ayağı çok iyi olanından.

Çevrimdışı aa1903

başıma bir şey gelmeyecekse ben bu maçta rhodolfoyu da beğenmedim. inş gerçek performansı bu değildir.

abi bilemiyorum da bizim beck'e rhodolfo'ya falan insanlar öyle yorumlar yapıyor ki dani alves ile terry'i aldık herhalde diye düşünüyor insan. fena futbolcu değil ama çok aşırı abartıldı ve rhodolfo'nun yanında oynayacak adam kesinlikle seri olmalı. serdar da beck'i yedek bırakırsa hiç şaşırmam.

Çevrimdışı brkntcnr

Ben beklerimizi çok beğendim. Fakat motta fazla arkasını boş bıraktı. Ersan da evlere şenlik olduğundan golü yedik. Tosic 45 dakika atak vermedi motta sağolsun otoban yaptılar. Ersan yerine dji alınmalı. Pedro kiralanıyormu takasta mı kullanılıyor ne yapılıyorsa yapılsın. Orta sahada Ozan takasında necip varsa 2. birisi de gelmeli. Kaleye de birisine kalan para basılmalı. Pazarlık yapacak zaman yok.

Çevrimdışı Deniz

Herkes kendi çapında  bi kusur elbet bulacaktır ama ben  takımı begendim  4 hafta sonra fişek gibi takım olur Stoper ve ortasaha takviyesi ile birlikte.
4 hafta içinde çok kayıp yaşamasak bari..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ekşi'den. kesinlikle %100 katılıyorum bu yoruma.
 :eyes
Alıntı
şu an sahada görülen hataların tamamı orta sahanın leş olmasından kaynaklanıyor.

kanatlar pas verip topu dağıtmak istiyor; orta sahadan topa yönlenen oyuncu yok.

defans oyuncuları topu taşımak istiyor; orta sahadan gelip top alacak oyuncu yok.

bekler bindirme yapmak istiyor; orta sahadan ritmi ayarlayan oyuncu yok.

2 orta saha oyuncusunu bunun için istiyor işte şenol güneş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

1 Kaleci
1 Stoper
1 Orta Saha Transferi ile taş gibi takım olabiliriz  ama sadece orta saha transferi ile yetinecez gibi...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Beyler biraz sakin olun yahu
Herkesi gömdünüz.Oynatacak topçumuz kalmadı  :D
İyi bir orta sahayla daha derli toplu oluruz.

Bana göre bugün en çok göze batan töre nin kötü performansıydı.Hiç hazır görünmüyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kazanırsak bireysel yetenekler sayesinde olur. Fazla ümitli değilim ilk haftalardan.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

abi bilemiyorum da bizim beck'e rhodolfo'ya falan insanlar öyle yorumlar yapıyor ki dani alves ile terry'i aldık herhalde diye düşünüyor insan. fena futbolcu değil ama çok aşırı abartıldı ve rhodolfo'nun yanında oynayacak adam kesinlikle seri olmalı. serdar da beck'i yedek bırakırsa hiç şaşırmam.

valla rhodolfo iki defa benim gördüğüm arkasına çok rahat top ve adam bıraktı. iki defada out çizgisinin orda topla buluşan adamın iki adım gerisinde kaldı biri de gol oldu. o yüzden beğenmedim. ha inş bu maçlık bir şeydir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Burada olumsuz yorum yapan,defalarca duvara  kafa atanların tam aksine sana katılıyorum Onur.Takım umut verdi bana da.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En az hasarla geçmemiz lazım en azından Sosa oynar necip oynamaz  ilk maçlarda..

ortasaha transferi artık lig başlamadan açıklanmalı.

TOSİC gençlerbirliğinden geldiği için ağzıyla kus tutsa begenmez millet ama  bence gayet iyi bi adam.

Quaresma bence her türlü iş yapacaktır ( gereksiz hareketleri bırakıp sade oynadıgı takdirde)