2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910589 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Motta da değişmiyor, yine bedava penaltı. Quaresma değişmiyor, Olcay değişmiyor. Takımda hiçbir şey değişmiyor, ne değişiyor arkadaş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Cok sevindim bu harekete.

Hazirlik macinda kendini bitirdi.ligde formayi ruyasinda gorur.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Penalti yerken sakatlanmasinda
Hayir yani yapmadigi şey degil
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı zbrnsky

İşin özü şu

1 kaleci 1 defans 2 ortasaha lazım.

Çevrimdışı Neco

Vallaha takım o kadar kötü ki kısa süre içerisinde toparlanacak gibi de durmuyor maalesef  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Aykutt

Tamamdır beyler Tosic ilk 11 oyuncumuz.Motta'dan bir yol olmayacak ne kadar veriyorlarsa Brezilya'da gitsin orada oynasın.Liverpool deplasmanı vs yeter valla.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Motta yine bilindik penaltısını yaptı.  :s20:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pedro ya bak adamın üstüne yürüyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu sene işimiz var

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Olcay - Tosic ikilisi solda lig için yeter. 60 dan sonra da Quaresma yı aldıkmı tamamdır. Fakat stoper + ön libero + kaleci lazım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tomahawk

Penalti yerken sakatlanmasinda
Hayir yani yapmadigi şey degil

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı mehmetthedum

Takımın en fit ve hazır adamı olcay bana göre. Oynatmazsa ayıp eder.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı worns

Tosic Motta'dan daha ağır olmasına rağmen daha akıllı. İlk yarıda açık vermediği gibi ileriye doğru da iyi top kullanıyordu. Motta tüm hazırlık maçlarında kötü gözüktü. Mersin maçına Tosic başlamalı.

Çevrimdışı brkntcnr

Transfer - Beck - Rhodolfo - Transfer - Tosic - Atiba - Transfer - Töre - Sosa - Olcay - Gomez. Şu olmalı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Gecenlerde ozan gol atmisti bu macta da necip atti
Boylece bursaya yapacagimiz ozan teklifi tekrar dengelendi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Mottayi çizin,ismaili de çizin.

Tosic  bize yetecek mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih_

Bu maçtan benim anladığım bir takımda bir yada bir buçuk general olucak yetenekden çok daha önemli olan takım oyunu daha takım olamamışız
Gökhan ve Quarezma general olma peşinde döküldüler Marionun ayagına doğru düzgğn top değmedi getiremediler oraya kadar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya bi şey dicem motta gibi bir adam nasıl futbolcu olur kaç oldu bu resmen takıma ihanet yaptığı takım normal bu arada ekimde anca hazır olur ozan tufan ve dji transferi beni fazlasıyla mutlu eder

Çevrimdışı Easthanbool

Yok arkadaş bize Joey Barton lazım açık ve net.
Şuna bak ya Necip orada kavga ediyor giden 1 kişi var, rakip 3 kişi koşarak geliyor.Kimden korkuyorlar anlamıyorum
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mottayi çizin,ismaili de çizin.

Tosic  bize yetecek mi?

her zamanki gibi devşireceği deniz :D

Çevrimiçi Samet Ç

Berisha-Beck-Rhodolfo-Djilobodji-Tosic-İnler-Ozan-Töre-Olcay-Sosa-Gomez

İlk on bir bu olmalı bu takım bu on biri kurmadan şampiyon olamaz hatta ikinci bile olamaz.

Çevrimdışı worns

Bu arada takım geçen senenin aynı dönemine göre çok kötü durumda arkadaşlar. Şenol Güneş takımlarının biraz geç form tuttuğu bilinegelen birşey Bursa'da Trabzon'a dandik takımlara elenmişliği de var ön elemelerde. Umarım sadece form durumuyla ilgili birşeydir. Kadro kalitesi geçen seneye göre daha iyi görünmesine rağmen organizasyon, bütünlük, alan parselizasyonu vs. geçen senenin Chelsea, Fb hazırlık turnuvasında ve Feyenoord maçlarında çok çok iyiyidi.

Bilic'in değerini üzülerek anlayacağımızdan endişeliyim.

Çevrimdışı talha

Ya bi şey dicem motta gibi bir adam nasıl futbolcu olur kaç oldu bu resmen takıma ihanet yaptığı takım normal bu arada ekimde anca hazır olur ozan tufan ve dji transferi beni fazlasıyla mutlu eder

ÇÇok abartmamak gerek kötü oyuncu değil ama disiplinsiz maalesef.

Artık formayı rüyasında görür böyle panltı yaptırılmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş sisteminin en önemli parçası iki ortasaha oyuncusu.

Bizde şuan iki pozisyon da boşta. Haliyle sonuç normal. Ozan İnler bir an önce bitmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli