2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907666 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Pozisyon ofsayt olabilir.

Rhodolfo önce bıraktı fakat yarım adım önde olması lazımdı.

Yalnız böyle bir savunma alma şekli yok.

Çevrimdışı canU

Ne ersan ne necip 1 tane isabetli pas atamamış olabilir.

Çevrimdışı kralkartal

Beyler bu orta sahaya İNLER gibi bir general sosa gibi bir komutan lazim. Yanlarindada herseye ragmen atiba..

EssiLor

• Ziyaretçi

Töre çok vasat şüphesiz maçın en vasat oyuncusu.

Çevrimdışı brkntcnr

Motta nın arkası çok boş kalıyor. Tosic biraz daha geride kalıyor.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zbrnsky

Necip boş beleş oyuncu.Oğuzhan -Atiba-Ersan vasat.

Kheaven

• Ziyaretçi

Bizden 1 hafta sonra lige başlicak Olympiakos bizden daha hazır bu nasıl bir mantıktır anlamadım takım resmen dökülüyor böyle lige başlamayalım.

Çevrimdışı brkntcnr

İşte bu be. Adamsın şenol hoca aldın şu ikisini de oyundan :)

Çevrimiçi Samet Ç

Tosun-Frei-Olcay girecek.

Çevrimdışı Alper1903

Töre- Q17 birlikte olmaz, Ersan'a güvenilmez, orta saha'ya adam şart, Sosa'nın sakatlık veya sıkıntı yaşamaması lazım. Ekstradan da kaleci.

Çevrimdışı f_madida

Töre çok vasat şüphesiz maçın en vasat oyuncusu.

Bence Quaresma macin en kotusu, takim oyununu imkansiz kilan sacma sapan ayak disi paslari olsun, orta bile diyemeyecegim sallama vuruslari olsun her atagin olumsuz sonuclandigi isim kendisi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Rhodolfonunzamana ihtiyaci var bu 3. Ciddi hatasi.

Transferlerin gec yapılmasının en büyük zarari bu iste.hep oyuncularin zamana ihtiyaci olacak.o ihtiyac doneminde puan kaybi yaşamayiz insallah ligde..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı worns

Hoca şu Ersan'la Necip'i değiştirip denesene bir de :D

İleri üçlüyü değiştiriyoruz bunlar yine kalıyor oyunda.

Rhodolfo'yu zor durumda bırakıyor Ersan fazlasıyla. Golde pozisyonunu kaybetmişti yine.

EssiLor

• Ziyaretçi

Töre ve Q7 çok iyi oldular 2 hareketli oyuncu hücumda bize kolaylık sağlarlar rakibe korku dolu anlar yaşatabilirler fakat törenin toparlanması gerekiyor bu maçta hiç yoktu.

Çevrimiçi mayguntr

Merak ediyorum Necip yerine Eslem oynasa ne kadar farklı olabilir oyunumuz ?

Çevrimdışı murat_

Ben Quaresma'yı eleştirebilirim sebebim var. Alınmasını istemedim, futbol aklı olduğuna inanmıyorum.

Ama senin özel olarak Quaresma'yı savunman ne ile açıklanır? Ersan'ı da eleştirsem onu da savunacak mısın?

benimde kendime gore ozel sebebim var cunku q7 gonderilisi kesinlikle cok yanlisti geri gelmesini cok istiyordum benim icin illa ozel bir sebep isteyeceksen buyur benimde ozel sebebim ersan benim gozumde besiktasin savunmasinda oynayabilecek bi adam deyil yani beyenmiyorum bende ...

Çevrimdışı brkntcnr

Töre ve Q7 çok iyi oldular 2 hareketli oyuncu hücumda bize kolaylık sağlarlar rakibe korku dolu anlar yaşatabilirler fakat törenin toparlanması gerekiyor bu maçta hiç yoktu.
İkisi aynı anda oyundayken Gomez gol bile atamaz.

Çevrimdışı worns

Stoper uyumu sıfır ayrıca. Jara pek zorlamamıştı ama Finnbogason dağıttı resmen oraları.

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez ile Cenk'i bir arada deneseydi de görseydik.

Çevrimdışı can1903

2 ön libero değil, 1 ön libero 1 stoper lazım takıma..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah ını seven üzerimize  orta saha, libero, kaleci atsın  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba nın yanına bi 8, rhodolfo yanına bi stoper şart.

Çevrimdışı atalay

Ersan 2.yarıda, 3.kez pozisyon almada hata yaptı.

Aksıyor.

Arkaya atılan topların tamamı tehlike.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

EssiLor

• Ziyaretçi

Orta sahada atiba haricinde pek bir hareketlilik yok orta saha transferi bir an önce yapılırsa iyi olur orta sahadan açık veriyoruz.