Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarim saat once aynisini yazdim burada Fener istiyor o adamida 2.5m ye bitebilecek biri
FB istiyordu
@atalayHızlı oyuncumuz Eduardo Vargas olabilir mi sence? Yani bence alınabilecek yani alınma ihtimali en yüksek ve en uygun fovet bu adam var. Olsa faydası olur mu sence?
2.5m'a Oly almış zaten. FB için 9 milyon konuşuluyor
cagri sen ne demek istedigimi ya anlamiyorsun yada anlamamazliga vuruyorsun kac sayfadir okuyorum benim izledigim macta gt7 hep yerlerde bitane olumlu isi yok q7 hic yoktan pozisyonlarin icinde ayakta kaliyor ama q7 iyyy kaka tore fena wooww harika ve bunu yapanlarda sen dahil q7 nin gelmesine siddetle karsi cikanlar ama ole bole geldi istediginiz olmadi diye amman q7 bi hareket ceksede yerin dibine soksak modunda bekliyorsunuz sorun bu madem bi elestri yapacaksiniz sirp q7 takintili oldugunuz icin yapiyorsunuz o elestriyi gkt7 berbat oldugu macta hala isearla q7 nin ustune oynarsaniz bende sizi biraz tarafsiz olmaya davet ediyorum ikiside besiktasimiz oyuncusu ikisininde hatalarini gorun bence ...
@Çağrı dikkatinden kaçtı sanırım töre ozan sosa olcay(kerim) gomez cenk bu sistem olur mu bizde snce
Copa America'dan sonra maliyeti uygun mudur? - Emin değilim.Kulüp kariyeri göz doldurucu değil ama yetenekli oyuncu tarif ettiğim özelliklere birebir sahip. Fayda sağlayabilir. @talha
İyi verim verebilir ama Sosa düşündürücü.
Ozan icin araya Terim girmis diyolar Gs icin. Doğruysa bu milli takıma oyuncu göndermemeiz lazım
bu minik ambulans aracından bizim stada da almak lazım