2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892689 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

yakışmadı mı? Yakıştı gayette  :deal:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Ya siz gs yi tanımamışsınız. Her tur pislik düzenbazlık bunlarda. Para mara traş. Biz işi bitirip imzalamadıysak işimiz zor ben size söyleyeyim.

Yanlız düzenbazlık bunlarda ama bu işin sonu öyle çok sakin bitmez eğer resmiyette iyi bir teklifimiz var ve kabul edilmezse bence başkan bu işi kovalar. Yani kovalaması lazım en azından.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Ya siz gs yi tanımamışsınız. Her tur pislik düzenbazlık bunlarda. Para mara traş. Biz işi bitirip imzalamadıysak işimiz zor ben size söyleyeyim.

En baştan beri Ozan transferinin zor olduğunu düşünüyorum.

Ama Gs'nin alabilecek durumu da yok.

Fener devreye girerse birşey diyemem tabi.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necip + 7 m euro teklfiimiz var gs nasıl bi teklifle bunun üzerine çıkabilir ki ? Hiç sanmıyorum ben ozan beşiktaşın futbolcusu bence artık

Çevrimdışı TALAT

gs ozanı falan alamaz. anca volkanı alır. o da bizim işimize yaramaz zaten
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs ozanı falan alamaz. anca volkanı alır. o da bizim işimize yaramaz zaten
gs ayın 15 inde uefayla görüşmeyecek mi nasıl alacak ki görüşmeden :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

Yanlız düzenbazlık bunlarda ama bu işin sonu öyle çok sakin bitmez eğer resmiyette iyi bir teklifimiz var ve kabul edilmezse bence başkan bu işi kovalar. Yani kovalaması lazım en azından.
yapılabilecek malesef birşey yok atıyorum biz 6 verdik gs 3 verdi adamlar gsye satabilir

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla gs ozan sesleri iyice yükseldi. Rahatsız edici boyuta geldi hemde. Bitirmemiz lazımdı şimdiye kadar. Özellikle dun gs bursa bir araya gelmesi bozmuş olabilir işleri. Dediğim gibi her türlü kaypaklık var bu gs de.

Çevrimdışı Çağrı

Hiç boşuna karartmayın. Olursa olur, iyi de futbolcudur büyük güç katar bize.

Lakin olmazsa umrunuzda olmasın, bulunur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

yapılabilecek malesef birşey yok atıyorum biz 6 verdik gs 3 verdi adamlar gsye satabilir
Öyle iş mi olur yahu o zaman fener yasadışı para aktarır sağa sola gerekli oyuncuyu bunlara satmayın diye yarı fiyatına vana sat diye bunun yaptırımı olmaz mı yani

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Valla gs ozan sesleri iyice yükseldi. Rahatsız edici boyuta geldi hemde. Bitirmemiz lazımdı şimdiye kadar. Özellikle dun gs bursa bir araya gelmesi bozmuş olabilir işleri. Dediğim gibi her türlü kaypaklık var bu gs de.

ibra sesleri de çok yükselmişti bunlarda. boşver bağırıp bağırıp susarlar yine :D

Çevrimdışı talha

Olmayacak iş değil dediğim gibi Ft nin bile orda bulunması bile rahatsız edici idi bana

Çevrimdışı mehmetthedum

Boşa kovalar. Bu iş tercih meselesi. Teklifler yakınsa gs'ye verirler. Ilaveten bizim aşağiladığımız pektemek, necip ve benzeri yerine, adamların parlattığı yekta filan gibi oyuncuları tercih edebilirler.

Beşiktaş taraftarı kadar kamuoyunda açıktan kendi oyuncusunu aşağlayan da yoktur..görmedim.

Zamanında dalga geçe geçe gönderdiğimiz nartalloyla başladı bunlar hep. Halbuki adamın 20 maçta 10 gol gibi bi oranı vardı. Saçı yüzünden kaçırdığı bir gol yüzünden gönderdik teneke çalarak. Bizim oyuncumuz değerlidir.

Beğenmediğimiz pektemek gider bursada yılda en az 10 gol 5 asist oynar forvet yanında. Veya necip gider keser bütün rakip atakları. Bu çocuklar lig için gayet yeterliler. Derbi maçlarda biraz geri kalıyorlar, biz de hemen sallıyoruz.

Dedim.

(Övelim ...)
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Hiç boşuna karartmayın. Olursa olur, iyi de futbolcudur büyük güç katar bize.

Lakin olmazsa umrunuzda olmasın, bulunur.
Aynen bu Ozan işi de çok abartıldı.

Tamam bende gelmesini istiyorum ama olmazsa da yapacak birşey yok.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Hala ibre kuvvetle bizdedir rahat olun. Bursa oyuncuya bakmıyor para istiyor.

3 ten fazla verecek durumu yok onların. Zaten satamadıkları için veremezler.

Ama bizi kazıklamak için her zamanki gibi devreye girdiler. Ersan'ı da bunlar yüzünden 2 yerine 4'e aldık. Kerim'i 1.5 yerine 3'e aldık.

Klasik Galatasaray pislikleri. Fikret Orman yemeyecektir feyki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Öyle iş mi olur yahu o zaman fener yasadışı para aktarır sağa sola gerekli oyuncuyu bunlara satmayın diye yarı fiyatına vana sat diye bunun yaptırımı olmaz mı yani

olur neden olmasın istediği yere satar oyuncuyu

Patlatılan yektadan sonrasını okumadım Mehmet. Durumum da vardı ama yine de okumadım.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı mehmetthedum

Patlatılan yektadan sonrasını okumadım Mehmet. Durumum da vardı ama yine de okumadım.

Esas ondan sonrasını okusaydın..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/630414404782325760

ozan da demek ki net bizi istiyor

Bu adam iyice suyunu çıkardı işin. Satacaksa satsın bize oyuncu satmakla takımının değeri düşmez.

Nefret ediyorum böyle adamlardan. Şuna bak. Karakter yoksunu.

Objektif değilsiniz. Yektayı geç sabriyi bile itin bi tarafına sokup çıkartıyor gs taraftarı. Emenikeyi bekiri hasan ali kaldırımı aynı şekilde fb taraftarı.
Bunların içinde yine en insaflısı biziz. Emin olun

Çevrimdışı talha

Boşa kovalar. Bu iş tercih meselesi. Teklifler yakınsa gs'ye verirler. Ilaveten bizim aşağiladığımız pektemek, necip ve benzeri yerine, adamların parlattığı yekta filan gibi oyuncuları tercih edebilirler.

Beşiktaş taraftarı kadar kamuoyunda açıktan kendi oyuncusunu aşağlayan da yoktur..görmedim.

Zamanında dalga geçe geçe gönderdiğimiz nartalloyla başladı bunlar hep. Halbuki adamın 20 maçta 10 gol gibi bi oranı vardı. Saçı yüzünden kaçırdığı bir gol yüzünden gönderdik teneke çalarak. Bizim oyuncumuz değerlidir.

Beğenmediğimiz pektemek gider bursada yılda en az 10 gol 5 asist oynar forvet yanında. Veya necip gider keser bütün rakip atakları. Bu çocuklar lig için gayet yeterliler. Derbi maçlarda biraz geri kalıyorlar, biz de hemen sallıyoruz.

Dedim.

(Övelim ...)

Yekta'yı tercih etmekte komedi işi resmen. Gerçi GS'liler Veli'den bile iyi diyordularbuna da neyse. Bence Necip bundan daha kaliteli bir adam.