Valla abi bu konuda samimi dusuncemi soyleyeyi bilic hakkindaki teoriniz bana 13-14 yasinda bir cocugun kacan sampiyonluktan dolayi kendini teselli etme dusuncesi kivaminda geldi. Kimsede yanlis anlamasin ne kimseyi anlis dusunceyle ithamda etmiorum sadece bana ole geldi..
ama işte işin iç yüzünün öyle olmadığını biz geçen sene devre arasında yaptığımız haberle söyledik
burdaki konuşmalardan taraftar düşüncesinden bahsetmiyorum bu gün konuştuklarımızı kimse bilmiyordu
ama içerden biz bilgiyi alıyorduk hatta bunla ilgili haber bile yaptık ama hiç bir zaman burda forumda tartışmaya açmadık
şimdi gittiğine göre aslında defoları konuşmamız normal yani biz burda söylediklerimizi tahminle söylemiyoruz
içerden bilgi geliyor şu oyuncuyla anlaşıldı ama Biliç kabul etmiyor diye ertesi gün Biliç tv ye çıkıyor ya linnes olursa olur olmazsa
elimdeki oyuncular yeterli başka bir oyuncu istemiyorum diye demeç veriyor. Biz burda konuştuğumuzda teori yapmayız
heleki teoride bir şeyi haber sitesine hiç taşımayız burda her gün transfer konuşması geçiyor hatta bu oldu yada olmak üzere diyoruz
ama bunları hiç haber sitesinde yazdığımızı gördünmü kesin olmayan hiç bir haberi biz haber sitesinde vermeyiz.
@kralkartal