2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888564 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

BEŞİKTAŞ’IN BORCU 1,5 MİLYAR TL’NİN ÜZERİNDE-

Beşiktaş’ın borcunun 1,5 Milyar TL’nin üzerinde olduğunu dile getiren Levent Erdoğan; “Borç, 971 Milyon TL’nin daha da üzerinde. Kulübe bağlı olan şirketlerin karşılıklı alacak borç münasebetleri var. Bunları konsolide etmek mümkün değil. Kulübün gerçek borcu bence 1,5 Milyar TL’nin üzerinde. Bu Beşiktaş için çok acı bir şey. Ama Sayın Başkan “biz stat için şu kadar para harcadık” dedi. Stadı kendi gücümüzle yapmaya kalktık. Halbuki bu başka imkanlarla yapılabilirdi. Beşiktaş, diğer kulüpleri gibi yardım alarak stadı yapabilirdi. Kahramanlık yaparak Beşiktaş’ı borca batırmanın bir anlamı yok. Ama maalesef borca batırdılar. Sermaye artırımına giderek, localar satarak, sponsorluklarla çok fazla kulübe gelir girişi oldu ve harcanmış oldu. Yani bugün borçlanılmış olunmasının nedeni stada yapılan harcamalar değil. Kulübe stat nedeniyle birçok gelir gelmiştir ve bunlar da ileriye dönük gelirler olmasına rağmen harcanmıştır” dedi.

Levent Erdoğan

Çok erken hem de çok erken kurtulduk bunlardan. Bunlar bir dönem daha devam etseydi Beşiktaş'ın değer diyeceği hiçbirşeyi ortada bırakmayacaklardı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

İkisini de ne kadar izlediniz çok merka ediyorum bu kadar kesin konuşabildiğine göre 30'a maçlarını izlemişsindir sen şimdi.  :lol:

Bunu yapmayın bakın.
biliyormusun bilmiyorum ama adam geçen sene finale taşıdı dniproyu tolga da çeyrek finalden etti illa 30 maç izlemek gerekmiyor karar vermek için

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci de alınırsa, remen Gökhan Töre'nin üzerine takım kurmuş olacağız, hala kaçan şampiyonluk icün Töre'ye laf atanlar var. Hayat ne garip.

Son 5 haftaya kadar birçok maç alan Gökhan Töre vardı. O 5 maçta ne oldu bilmiyorum antrenörle ters düşmüş olabilir bu şu olabilir. Denildiği gibi formsuz ve kötü ise oyundan alacak oynatmayacak kişi de antrenördü ama yapmadı. Ben gökhanı suçlu bulmuyorum kendisi tek hücum planımızdı ve tüm sezon inanılmaz gayretle oynadı.

Çevrimiçi Necmi

aynı anda açmışız konuyu  :evillol:
Burası Beşiktaş transfer başlığı Beşiktaşın transferleri burda konuşulur
şu DH mantığını silin artık kafanızdan açtığınız başlıkları siliyoruz kafanıza göre her mevkii için
başlık açmayın bu genel forumlarda olur

Çevrimdışı TALAT

BEŞİKTAŞ’IN BORCU 1,5 MİLYAR TL’NİN ÜZERİNDE-

Beşiktaş’ın borcunun 1,5 Milyar TL’nin üzerinde olduğunu dile getiren Levent Erdoğan; “Borç, 971 Milyon TL’nin daha da üzerinde. Kulübe bağlı olan şirketlerin karşılıklı alacak borç münasebetleri var. Bunları konsolide etmek mümkün değil. Kulübün gerçek borcu bence 1,5 Milyar TL’nin üzerinde. Bu Beşiktaş için çok acı bir şey. Ama Sayın Başkan “biz stat için şu kadar para harcadık” dedi. Stadı kendi gücümüzle yapmaya kalktık. Halbuki bu başka imkanlarla yapılabilirdi. Beşiktaş, diğer kulüpleri gibi yardım alarak stadı yapabilirdi. Kahramanlık yaparak Beşiktaş’ı borca batırmanın bir anlamı yok. Ama maalesef borca batırdılar. Sermaye artırımına giderek, localar satarak, sponsorluklarla çok fazla kulübe gelir girişi oldu ve harcanmış oldu. Yani bugün borçlanılmış olunmasının nedeni stada yapılan harcamalar değil. Kulübe stat nedeniyle birçok gelir gelmiştir ve bunlar da ileriye dönük gelirler olmasına rağmen harcanmıştır” dedi.

Levent Erdoğan

Çok erken hem de çok erken kurtulduk bunlardan. Bunlar bir dönem daha devam etseydi Beşiktaş'ın değer diyeceği hiçbirşeyi ortada bırakmayacaklardı.

senden ricam şu adamların söylediklerini paylaşmaman. sinir katsayım artıyor :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kralkartal

ama tepki gösterdiğim şey yaşı küçük olan yanlış düşünür mantığı gütmüş olman
bu yanlış kötü örnek verdin yoksa burda yirmili yaşlarının başında ve futbol bilgisi benden çok daha iyi o kadar çok insan varki
şimdi ben kalkıpta fikrim uymayan birine senin yaşın küçük anlamazsın imasında bulunsam
yanlış yapmış olmazmıyım sen o lafı bir kişiye söylüyorsun ama burdaki bir sürü insan o kelimeden etkileniyor
gerçekten çok iyi fikirleri olan arkadaşlar bile konuşmaktan çekiniyor @kralkartal
Valla abi bu konuda samimi dusuncemi soyleyeyi  bilic hakkindaki teoriniz bana 13-14 yasinda bir cocugun kacan sampiyonluktan dolayi kendini teselli etme dusuncesi kivaminda geldi. Kimsede yanlis anlamasin ne kimseyi anlis dusunceyle ithamda etmiorum sadece bana ole geldi..

Çevrimdışı Batuhan1903

Burası Beşiktaş transfer başlığı Beşiktaşın transferleri burda konuşulur
şu DH mantığını silin artık kafanızdan açtığınız başlıkları siliyoruz kafanıza göre her mevkii için
başlık açmayın bu genel forumlarda olur
Sadece benim başlığımmı var forumda tansfer için orta saha defans forvet başlıkları nedir peki?

Çevrimdışı talha

senden ricam şu adamların söylediklerini paylaşmaman. sinir katsayım artıyor :D

İnsanlar görsünler de bu insanalra ileride yeniden prim vermesinler diye paylaşıyorum bunları. Bazılarına göre bu adamlar Fikret Orman'dan daha iyi idi. Görsünler bunalra kalsa ne hallere düşecez. :lol:

Çevrimdışı brkntcnr

Valla ben avrupa ligi maçlarını izledim boykonun bir iki tane de ligde maçına denk gelmişimdir onlarda da bizim ihtiyacımız olan bi kaleci profili çizdiğini düşünüyorum. Refleksleri çok iyi karşı karşıyaları iyi yan toplarında bi yanlışını görmedim izlediğim maçlarda. Bence kesinlikle kaleyi emanet etmemiz gereken kalecidir Boyko. Keşke ilgi olsa da alsak.

Çevrimdışı Easthanbool

Levent Erdoğan denilince aklıma direk bu fotoğrafı geliyor  :kop:

Allah'a şükürler olsun kurtulduk.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

biliyormusun bilmiyorum ama adam geçen sene finale taşıdı dniproyu tolga da çeyrek finalden etti illa 30 maç izlemek gerekmiyor karar vermek için

geçen sene dniprodaki performansıyla uefa kupasının en iyi kalecisi oldu sanırım
ama önceki yılları pek o kadar iyi değil bazen 30 maç izleyerekte yanlış karar verebilirsin
şimdi bir senelik bir performansmıydı yoksa kaleci kumaşı iyimi bence tartışılır. Bunuda zaman gösterir.
Tolganında bir senelik performansına baktığında özellikle şl maçlarına adam panterdi.

Çevrimdışı talha

Tabi ki gerekli öyle şey mi olur? O zaman gidelim adamların tüm oyuncularını alalım getirelim nasıl olsa finale çıktılar. Böyle yaklaşılır mı bir olaya?

Kesin tabirlerden kaçının olabildiğince

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dalga geçmeyin çocuğunuzda çıkar :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

geçen sene dniprodaki performansıyla uefa kupasının en iyi kalecisi oldu sanırım
ama önceki yılları pek o kadar iyi değil bazen 30 maç izleyerekte yanlış karar verebilirsin
şimdi bir senelik bir performansmıydı yoksa kaleci kumaşı iyimi bence tartışılır. Bunuda zaman gösterir.
Tolganında bir senelik performansına baktığında özellikle şl maçlarına adam panterdi.
Eldekilerden iyi olduğu kesin be abi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnsanlar görsünler de bu insanalra ileride yeniden prim vermesinler diye paylaşıyorum bunları. Bazılarına göre bu adamlar Fikret Orman'dan daha iyi idi. Görsünler bunalra kalsa ne hallere düşecez. :lol:
Kendisi Fikret Ormam yönetimi dahil her yönetimde yer aldi ama Hicbor sey yapmadi sadece konuşuyor bos konuşuyor..
Bu kadar kendine güveniyorsa ciksin aday olsun niye olamiyor ??
Cunku biliyor ki 100 Oy bilr alamayacak ve Rezil olacak o yüzden orada burada yönetimlere salliyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Darısı Yalçın Karadeniz'e.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Batuhan1903

benim asıl hedefim kovaldır ama berisha almaktansa 100 kere boyko yu tercih ederim berisha lazio da bile yedek bizim takım için yetersiz

Çevrimdışı Tunc

herkese merhaba,

yanlis yere mi yazdim bilmiyorum. mario gomez bugun oynamayacak diyorlar. bu konuda bir bilgisi olan var mi?
There are more important things in life than winning or losing a game.

Lionel Messi

Çevrimiçi Necmi

Sadece benim başlığımmı var forumda tansfer için orta saha defans forvet başlıkları nedir peki?
zaten sana yazmadım genele yazdım ara ara temizliyoruz ama başlık açılıyor içinde iki tane mesaj yok
sildiğimizdede bozuluyorsunuz çöpte öyle bir sürü başlık var buda gerçekten gerekli olan başlıkları kuru kalabalığın içinde bırakıyor
benim söylemek istediğim DH değiliz biz orası genel bir forum ve her şeyin başlığı açılır.
Ama buranın özü Beşiktaştır. Transfer dediğinde tek bir transfer başlığı olur sadece biz değil
tüm taraftar forumlarında bu böyledir. ilgili Bir konu açılır ve o konu üzerinde ilgili her şey konuşulur. @Batuhan1903
buraya DH den çok gelen olduğu için hep oranın tarzını buraya taşımaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Benim rahatlamam önemli değil kardeşim. Sen de Beşiktaşlısın ben de Beşiktaşlıyım. Beşiktaşa zarar veren kişileri iyi bilmeniz aynı sevdaya gönül verdiğim için beni üzer. Umrumda olmasaydı vakit harcayıp bu kadar şey yazmazdım.

@Necmi ağabey yetkili olan kişi o yazmış. Benzer şeyleri ben de yazmıştım fakat yazdığım hatalı olmuş olsaydı bile o kadar kaba üslupla yazman-bence-yanlıştı. Beni geç başka bir Beşiktaşlıya böyle sert çıkmamanı umuyorum.

İyi günler sana.

Tamam kardeşim hatam varsa affola. Dediğin gibi farklı düşüncelerde olsak da burada hepimizin ortak paydası Beşiktaş. Doğal olarak hiç bir Beşiktaş'lı kardeşimi üzmek istemem.

Çevrimdışı talha

herkese merhaba,

yanlis yere mi yazdim bilmiyorum. mario gomez bugun oynamayacak diyorlar. bu konuda bir bilgisi olan var mi?

Oynamasın zaten. Olabildiğince en hazır hale gelene kadar oynamasını istemiyorum.  :lol: :lol:

Çevrimdışı talha

benim asıl hedefim kovaldır ama berisha almaktansa 100 kere boyko yu tercih ederim berisha lazio da bile yedek bizim takım için yetersiz

Açıkcası illa birini alacaksak o hedef Timo Horn olsun.  :lol:

Çevrimdışı Hasan Akten

herkese merhaba,

:hosgeldin Doğru yerdesin :D

Bir bilgim yok ama en fazla 30 dk oynar bence.

Çevrimdışı Serkan7738

herkese merhaba,

bugun 11 baskayacak bu birazda onun icin yapilan bi mac

Çevrimdışı Batuhan1903

Açıkcası illa birini alacaksak o hedef Timo Horn olsun.  :lol:
o adam gelmez çok pahalı keşke gelse...