2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12883178 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan7738

Zaten bende bulunamayacağını bildiğim için kaleci alınmayacak diyorum.

Ama şu var Ozan ya da G.İnler gelecekse demekki başka yerden para bulunmuş olmalı.

ben bugun 79 tl verdim kartal yuvasına  :icool: @Tolga

Çevrimdışı Tolga

9'unu dağıtmış olsan bile o dokuz orada durur. Yani kullanabilirsin o parayı.
Evet aynen öyle.

Yani başka bir yerden para bulursan yine harcayabilirsin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

kaderin cilvesine bak, Bilic lige derbi galibiyetiyle başladı :D saglam bir kaleci ve savunma dörtlüsü olunca işler degişiyormuş demekki

Çevrimdışı brkntcnr

BU DA İŞTE BİZİM GİBİ AZ GELİŞMİŞ TOPLUMLARDA OLUR. BAŞARI SADECE KUPADIR. KUPA KAZANILACAK Kİ MAÇA GİDİLSİN, MAHALLE KAHVELERİNDE MADARA OLUNMASIN DEĞİL Mİ? GENÇ KARDEŞİM OKULDA REZİL OLMA, ÖRNEĞİN KLÜBÜN 1 MİLYAR BORCU DAHİ OLSA 10 MİLYON USD NA ADAM ALINSIN Kİ SINIFTA RAHAT ET  :D EN AZINDAN BİR SÜRELİĞİNE. WENGER KAÇ YILDIR ARSENALDE? KAÇ ŞAMPİYONLUĞU VAR? GORDON BİZE GELDİĞİNDE 3. YIL ŞAMPİYON OLABİLDİK, BİLİYOR MUSUN? HİÇBİR ZAMAN EV SAHİBİ AVANTAJINI KULLANMAMIŞ BİR TAKIMI BİRKAÇ HATA DIŞINDA BİLİC GAYET İYİ YÖNETTİ. ŞAMPİYON DA OLABİLİRDİK ANCAK ŞAMPİYONLUK BAŞKA BİR TAKIMA VERİLDİ. BÜTÇE OLARAK FB VE GESENİN YARISINI KULLANDI. ZATEN BUGÜN ADAM PREMIER LİGDE HOCALIK YAPIYOR VE BU DA GENEL OLARAK BAŞARININ BİR SONUCU.
Hocam şimdi bunun yaşla ne alakası var? Okulda rezil olma vs. diyip küçük görmeni yakıştıramıyorum sana. Benim kulübe katkımı kaç maça gidip gitmediğimi bilmeden basarı olsun ki maça gidilsin vs. diyebiliyorsun. Devamına gelecek olursak Wenger için konuşursak adamın elinde 200 milyon sterlin bütçe var ve hala kullanmayıp saçmasapan işler peşinde. He Beşiktaş tan bahsediyorsak hocam, büyük kulüpsen hedefin şampiyonluktur. Şampiyonlugu kaçırdıysan bilicteki gibi bir sene daha şans verilir fakat o kadar. Başarı kupadır. Heryerde kupadır. Büyük kulüplerde her ülkede kupadır. He sen bursasporsan eskisehirsen gençlerbirliğiysen , almanyada augsburg san, ingilterede west hamsan hedefin kupa olmaz. Burası Beşiktaş. Burada şampiyonsan başarılısın. En fazla bir şans daha alabilirsin. Seba nın sözünü hatırlayın. Herkesi bir kere kandırabilirsiniz, bazılarını her zaman kandırabilirsiniz. Ama herkesi her zaman kandıramazsınız. Yani stadımız yoktu vs. ayaklarını bırakın hocam. Derbide bir puan puanı geçtim golü olmayan Bilic başarısızdır. Hedefin neyse onu başarırsan başarılısındır. Daha azını elde edersen başarısız olur yollanırsın. Bu bu kadar basit. Küçük takım zihniyetiyle yaklaştığınız için takım bu halde şuan zaten.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

kaderin cilvesine bak, Bilic lige derbi galibiyetiyle başladı :D saglam bir kaleci ve savunma dörtlüsü olunca işler degişiyormuş demekki
Bilic başaltı takımların hocasıdır bence. Hedefi büyük takımları yenmek olan takımlarda başarılı olur. Fakat hedefi kupa olan takımlarda tökezler. O da tecrübe işi biraz umarız ilerde onu da düzeltir.

Çevrimdışı talha

West Ham daha çok gider yanlız. Takıma baktım ta baya güzel takım olmuşlar. Arkada 5'li baya sağlam olmuş. Kalecileri çok iyi. Bilic bu kadronun çok ekmeğini yer.

Bu arada West Ham'ı destekleyin elemanlarıyla artık kan bağımız var nerdeyse.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Karşındakini görmeden ithamda bulunan sen misin ben miyim? Elinde bir belge vs. olmadan Biliç için "şampiyonluğu sattı, komisyon alıyordu" diyorsun. Bu düpedüz iftiradır. Çok ağır bir ithamdır. Bunu söyledim.

Ben Sezer'i de Eneramo'yu da yanlış transferler olarak görüyorum. O kadar transfer arasından en yanlış olanını seçip "komisyon alıyor" dersen yeryüzünde komisyon almayan hoca kalmaz. Sezer'i ortaya attığım falan olmadı hiç. Zaten senin mantığına göre başkan da Sezer transferiyle komisyon almış oluyor.

Evet bu mantık geleceğe yön bile verir tebrikler.

Başkan sezer transferinde hata yaptığını kabul etti mi? Etti. Daha önceden beğendiği biriydi istedi yanlıştı.

Sana tek soru soruyorum: menajerinin adı forumda komisyon kelimesiyle bir anılan ameliyatlık futbolcuyu bilic neden ısrarla istedi. Sadece bunun cevabını istiyorum hala hatalı transfer olabilir diyorsun. Yahu ben hata yapamaz demiyorum kim ameliyat masasından oyuncu ister diyorum. İstediği isim messi değil eneramo be eneramo. Bu kadar görmezlikten gelinmez yazık vallahi.

Çevrimdışı scape_bjk

neyi tartışıyoruz ki zaman herşeyi gösterir ama ben bilicin başarılarına imrenerek bakacağımızı düşünüyorum

Çevrimdışı kralkartal

Muslera galatasaraya 2011 yılında 6.750 euroya gelmis. Sudan ucuza almislar resmen.

Çevrimdışı TALAT

Muslera galatasaraya 2011 yılında 6.750 euroya gelmis. Sudan ucuza almislar resmen.

cana yı da verdiler üste
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

demeyeyim diyorum da dalga geçtiğimiz samet aybaba ile de 3. olduk. bir de feneri yenip gs ile hakem kararıyla berabere kalmıştık. sinan kurumuş falan oynuyordu hatırlatayım.

Çevrimdışı kralkartal

cana yı da verdiler üste
Tabata ismail koybasi falan muslera hayat cok garip:)

Çevrimdışı talha

Hayır 6.75 + Lorik Cana yani nerden baksan 10M'e yakın diyebiliriz buna.

Çevrimdışı brkntcnr

Versinler kaleciye parayı. Zaten bizim başkan taksite böler onu.

Çevrimdışı can1903

Camiamızda Scout var Teknik Direktör var Futbolcu var Sportif Direktör var Twitterdan başkanlık adayı açıklayan var..

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kralkartal

Hayır 6.75 + Lorik Cana yani nerden baksan 10M'e yakın diyebiliriz buna.
İste bundan bahsediom bizde bole bsey yapmaliyiz 8-10 vermeliyiz.

Çevrimdışı Serkan7738

Kaleci adaylarınızı alalım beyler

Çevrimdışı TALAT

para yok nası vercez. daha önlibero bile almadık
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Vermeliyiz de veremiyoruz  :lol:

Yoksa ben direk Timo Horn'U alalım diyorum 8M yapıştırıp.

Çevrimdışı Renton

Udinesede var 18 yasinda scuffet

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı can1903

Berisha ve Marchetti
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

West Ham daha çok gider yanlız. Takıma baktım ta baya güzel takım olmuşlar. Arkada 5'li baya sağlam olmuş. Kalecileri çok iyi. Bilic bu kadronun çok ekmeğini yer.

Bu arada West Ham'ı destekleyin elemanlarıyla artık kan bağımız var nerdeyse.  :lol:

lokomotiv moskova 2012-2013 sezonu:

ilk 10 haftada 6 galibyetle 3. sırada.

sezon sonu 13 galibiyetle 10. sırada

bilic takımlarını erken forma sokuyor, sezon sonunda da takım formdan düşüyor. berbat bir antrenman tekniği var bana göre. benim tahminim west ham'da da başarılı olması zor.

Çevrimdışı brkntcnr

6-7 milyona boyko yu alırız. Taksit yapsınlar 2-3 taksit her türlü olur. Yeter ki istensin. Benim şahsen birinci adayım Boyko.

Çevrimdışı Serkan7738

Berisha ve Marchetti

Berisha gündemde diye biliyorum izleniyo sanki  :icool:  :ok: