2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887155 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Q7 26 yasindaydi , Ruyanizda bile goremezsiniz diyorlardi..
Bende Zor ihtimal goruyorum en az 10 - 15 milyon isterler , Bayern orta sahasi kalabalik 1 Yil kiralayabilmek bile basaridir demek istiyorum oyuzden imkansiz degil diyorum.
Biz Q7 yi aldığımızda Interde istenmeyen adamdı. İki transferi aynı kefeye koymak iyiyimiş.

Çevrimdışı kralkartal

%100 katiliyorum dunku macta cikardigi 2 tane %100 luk Gol kupayi getirdi adamlara
Tek kelimeyle Muthis bir Kaleci..
Sadece dunle sinirli kalsa keske adam geldigi gunden beri takim ne kazandiysa en buyuk payin sahibi. Ligin en pahali oyuncusu bide kaleci olarak dusun yani.

Çevrimdışı talha

Gomez'i bilmişti ama genellikle sallıyor  :D
Gomezi bilmek için alım olmaya gerek yok ben de hesap açsam bende tuttururdum Gomezi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

@Anıl elimden geldiğince anlatmaya çalışayım. Beşiktaş'ın önceliği 6 değil 8 numaralı pozisyon .Fener de bu pozisyona transfer yapmak istiyor ama elinde yeterince parası yok. Bu sezonda kadrolarında fazla yer vermeyi düşünmedikleri ama halen piyasası olan futbolcuları pazarlamaya çalışıyorlar. Bunlardan biri de Mehmet Topal. Bu futbolcuya muhtemelen 4-5 milyon euro bedel biçip ellerinde kalan 2-3 milyonluk transfer bütçesini de ekleyip muhtemelen Ozan Tufan'ı transfer etmek isteyecekler. Beşiktaş bu konumda Mehmet Topal'ı transfer ederse ne olur? Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye transferinin sponsoru olur . Hadi Fenerbahçe Ozan Tufan'ı değil başka adamı transfer etti diyelim sen adamlara bütçe yaratarak istedikleri transfer imkanının sunarken kendi transfer bütçenden de 4-5 milyon euro düşüreceksin .  Bundan kim kazanç sağlar?Fenerbahçe. Kim zarar görür. Önceliği 6 değil 8 numara olan Beşiktaş .
Şimdi ilk olarak şunu söyliyim. Ben Ozanı almayalım Topalı alalım demedim. Biz zaten Ozanı almak zorundayız çünkü tam aradığımız adam kendisi. Ben sadece 2. ön libero olarak Gökhan İnler yerine Topalı alalım dedim. Çünkü Atiba yaşlanıyor seneye büyük ihtimal yollar ayrılır. 3 milyon euroya falan Topal çok güzel olur. Sadece Topal değil, Ozan+Topal bizim ihtiyacımız olan. @Onur Küçük
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 13:54:30 Anıl ]

Çevrimdışı Gastro

Ben dunyada muslera kadar iyi bir kaleci bi kac tane gordum arkadas. Bartezdir buffondur cehtir vander sarrdir musleradir. Ben omrumde reklilerden bir oyuncu bizdede olsa dye  gecrmedm icimden ama muslera farkli. Son 3 sampiyonlugun 2sinde bu adamindir en buyuk pay.

Bu cincon her zaman iyi kaleciler almıştır. Bizde her zaman kaleciler yüzünden kaybettik.
Bir Simoviç var dı. O da az az kurtarmadı cinconu bizden.
Fenere  sürekli fark attıp arkayı fenerleyelim beyler dediğimiz  dönemlerde cinconu hem simoviç kurtarıyordu.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi ilk olarak şunu söyliyim. Ben Ozanı almayalım Topalı alalım demedim. Biz zaten Ozanı almak zorundayız çünkü tam aradığımız adam kendisi. Ben sadece 2. ön libero olarak Gökhan İnler yerine Topalı alalım dedim. Çünkü Atiba yaşlanıyor seneye büyük ihtimal yollar ayrılır. 3 milyon euroya falan Topal çok güzel olur. Sadece Topal değil, Ozan+Topal bizim ihtiyacımız olan.
Topali , Inlere tercoh etmen zaten bastan OFSAYT @Anıl
Inler 1 Gomlek ustun Topaldan NET !
Ayrica Inler 8 , Mehmet 6 numara
Bizim 6 degil 8 Numaraya ihtiyacımız var.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 13:58:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Alayı kolpa yani umutlanmayın

Çevrimdışı Deniz

Fenerden cincondan topcu almayin taraftari cildirtmayin diye bir laf var.onceleri bunu cok duygusal gorurdum ama yillar gectikce ne kadar dogru oldugunu anliyorum.

İnler ve ozan gelsin hic olmuyorsa biri gelsin ama bunlar gelsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 17 sa.17 saat önce
Ozan Tufan ın saglik kontrolleri icin Salı gunu saat 9 a randevu alındı.

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 18 sa.18 saat önce
Ozan Tufan camiamıza hayırlı olsun.Beşiktaş'a sattık.

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 18 sa.18 saat önce
@amacsz_adamm menajerlik hakları bizde, tanımayanlar icin

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 5 dk.5 dakika önce
Beşiktaş kulübüne iki kaleci önerdik cevap bekliyoruz.
Arkadasim acibadem fulyada doktor.
Aradim sordum su an boyle bir randevu yok dedi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/626707870218764288

Sevmiyorum böyle "amaçsız"ları.Açıyorlar NTV Spor'u veya başka duyumcuların sayfalarını sonra bütün isimleri harmanlayıp sayıyorlar.E tabi birisi geliyor sonra biz bildik.Tamam benim duyumlarıma göre de Ozan,İnler veya Amorim Beşiktaş'ta.
Bundan sonra her sene!

Kheaven

• Ziyaretçi

Sizcede 2 Ortasaha yerine 1 Ortasaha + 1 Kaleci daha iyi değil mi ? benmi yanlış düşünüyorum ancak bu Ortasahaların tekini alacağımız fiyata üst seviye bir kaleci alamayız orasıda bir gerçek. Kiralanabilir orası ayrı.

Çevrimdışı Easthanbool

Koskoca Beşiktaş'ın randevuya da ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağatay

Pektemek icin vardir ama kesin :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aa1903

Sizcede 2 Ortasaha yerine 1 Ortasaha + 1 Kaleci daha iyi değil mi ? benmi yanlış düşünüyorum ancak bu Ortasahaların tekini alacağımız fiyata üst seviye bir kaleci alamayız orasıda bir gerçek. Kiralanabilir orası ayrı.

veli ilk yarıda takıma dönebilecekse kesinlikle 1 orta saha + kaleciyi tercih ederim.

ayrıca pektemek yine kalıyor gibi. :bawling:

Çevrimdışı Ersoy

pektemeki zorlasan gitmez sözleşmesi bitene kadar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Batuhan1903

ozanı alırsın 5 e 8 e iyi bir kaleci bulursun mutlaka yonetimi hiç anlamıyorum kaleci niye düşünmüyorlar

Çevrimdışı aa1903

4 milyon + necip'i kabul ediyorsa bursa eğer, vazgeçip 5 milyon + necip + mustafa seçeneği sunalım daha iyi. oğlanlar ödesin pektemek'in ücretini.

Çevrimdışı kralkartal

Pektemegi alacak kadarda suursuzca yonetilen bir kulup degil bursaspor

Çevrimdışı Anıl

Topali , Inlere tercoh etmen zaten bastan OFSAYT @Anıl
Inler 1 Gomlek ustun Topaldan NET !
Ayrica Inler 8 , Mehmet 6 numara
Bizim 6 degil 8 Numaraya ihtiyacımız var.
Abi sen benim yazdığımı okuyo musun ? İyi oku bak ne yazmışım oraya. Ozan 8 numara zaten o kesin gelsin + Topal alınsın diyorum.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

500.000€ sozlesme fesih bedeli verelim ben raziyim

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşın senin gibi ise Vay o zaman biyim Oyuncuların Haline @Deniz  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Ersoy

Öyle valla bu ne böyle çekilmez bu adam.Yarın öbür gün emenike gibi trip atarak sahayı felan terkeder.Oyundan çıkarılınca sinirlenir felan.O potansiyel var bu adamda,yapar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Batuhan1903

öyle bir bedel yok anca karşılıklı anlaşırsan olur tek taraflı fesihlerde futbolcunun sozleşmesinde kalan tüm parayı ödemek zorundasın hiçmi fm oynamadın hocam :evillol: