2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895296 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kesinlikle katiliyorum Cenkle Ozani kafa kafaya bile degismem boyle bir durumda Bursanin bize uste para odemesi gerekir...
Zaten Golcumuz yok dogru durust Cenki Hayatta satmaz yonetim , Dusunsene Gomez bi sakatlansa veya Kart Cezalsii durumina dusse??? Yandigimizin resmi olur Kulubeye bi bakarsin Pektemek ve Omer var sonra dersinki ben Forvetsiz oynayayim daha iyi :bandit:
aynen cenk verilmez yanarız vallahi ömer ve pektemek ömür törpüsü :D

Çevrimdışı Tomahawk

ne hocanın ne de yönetimin kerimin ozan takası için kullanılmasına izin vereceğini zannetmiyorum

Çevrimdışı TALAT

@Yunus Emre Dökmeci bak ortaya bir cenk tosun kerim frei takası attın bütün forum cenkle kerimi konuşuyor :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boşuna karışmasın.

Oyuncular gelişir. Genç oyuncular Şenol Güneş'in elinde daha da fazla gelişir.

Ama;

Gelişim yoktan varedilmez. Oyuncunun sahip olduğu özellikler üzerinden olur. Olmayan özelliği geliştiremezsin.

Kerim'de dribling hız hızlanma ve orta dışında özellik yok. Pırpır diye tabir edilen oyuncu tipi.

Tipik orta sıra takımların kontra atak oyuncusu. O yüzden para ediyorken gitmesi lazım sonra bedava çıkacak elden.
Diger bir konuda bizim sistemimize uymuyor demek istoyrsun sanirim , Cunku biz kapali takimlara karsi oynuyoruz , Kerim kontraatak oyuncusi. Kapali. Savunma oynayan takimlara karsi is yapamaz demek istiyorsun..
Bu nedenle Bizde olmaz diyorsun dogrumu anladim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dlcs

Eksik önermelerle mantık denklemi kuranlar forum sağlığı için uzaklaştırılmalı. Bir münazarada dahi bu karşı tarafa saygısızlık olduğu için o kişinin sözü anında kesilir. Saçmalık dillendirmek özgürlük değildir.

Edit: şu transfer başlığında bile beni bu kadar çıldırtan arkadaşa selam olsun. Bildiğin çıldırmaya geliyorum buraya.

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 01:18:12 dlcs ]

Çevrimdışı okansosa

Arsenal 2 Westham 2 :D
O gemi bir gün gelecek

@Yunus Emre Dökmeci bak ortaya bir cenk tosun kerim frei takası attın bütün forum cenkle kerimi konuşuyor :D
Vallaha Haftalrdir Necip , Pektemek , Ismail konusuyoruz biraz degisiklik iyidir :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Vallaha 1 yil kiralik verilmesini isterim aslinda Kerimin , Bakambu etksisi yapabilir Bursada ama tapusu verilmemeli , Bir yandanda Kerim Dursun Senol Hoca faktoru Var Zaten Hoca Ona cok sans veriyor cok guveniyor diyorum Kafam Cok karisik Kerim konusunda..
:nerd: Şenol hoca şapkadan tavşan çıkaracak
şu nevzat demir önünden geçen 8-9 genci kapalım lisans çıkartalım şenol hoca onlardan bir senede messiler falan çıkartır seneye
satarız harbi sıyırdınız Hoca bursada bir sene durdu bursadaki bütün oyuncuları o yetiştirdi
o zaman neden alt yapıya o kadar harcıyoruzki madem bu kadar çabuk oyuncu yetiştiriyor salalım hocayı İstanbul sokaklarına bir kere
dokunduğu vasatın üstünde oyuncu olur iki kere dokunur yıldız olur mübarek hoca değil ermiş sanki.

Çevrimdışı can1903

ŞENOL GÜNEŞ SİHİBARZDIR
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

:nerd: Şenol hoca şapkadan tavşan çıkaracak
şu nevzat demir önünden geçen 8-9 genci kapalım lisans çıkartalım şenol hoca onlardan bir senede messiler falan çıkartır seneye
satarız harbi sıyırdınız Hoca bursada bir sene durdu bursadaki bütün oyuncuları o yetiştirdi
o zaman neden alt yapıya o kadar harcıyoruzki madem bu kadar çabuk oyuncu yetiştiriyor salalım hocayı İstanbul sokaklarına bir kere
dokunduğu vasatın üstünde oyuncu olur iki kere dokunur yıldız olur mübarek hoca değil ermiş sanki.
Okadar degil tabi ama Sonmis yildizlari parlattigi ve yeniden hayata dondurdugu gerceginide Goz ardi edemeyiz abi...
Manisaya kadar dusen Buraktan Gol krali cikardi..
Ts de tel tel dokulen kadroya giremeyen Volkan seni yeniden eski gunlerine dondurdu , Ortalardan kaybolan Ozan ipek yeniden piyasaya cikti ,.Bakambu gibi bi adam cikardi ortaya.. Sonrada Fernandao.... Fernandao bir onceki sezonda Bursadaydi sanirim ama Bu sezon attigi Golun yarisina bile ulasamamisti diye hatirliyorum yanlisda hatirliyor olabilirim
Su bir gercekki sorunlu ve genc Futbolcularda Ciddi anlamda Gelisim sagliyor Senol Hoca..
Bilmiyorum bu konuda gercekten Etksi var hocanin bence @Necmi abi..
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 01:37:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Matiass Delgaaadoooo :bandit:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün bi arkadaşım yasin gökhan töreden daha iyi oyuncu dedi o an şoka girdim  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Bir potansitel almak icin baska bir potansiyel verilmez.bursa baskani tabii ki bizden cenk ve kerimi isteyecek cunku ozanı satmak istemiyorlar.

Bugun gördünüz bursayi,köy takimina dönmüş. Su takimda tekniği iyi olan sapkadan tavsan cikartabilecek bir tek ozan kalmis,onu da kadroda tutma peşindeler.

Ozan icin makul teklif 4 milyon bonservis +pektemek+neciptir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

Bugün bi arkadaşım yasin gökhan töreden daha iyi oyuncu dedi o an şoka girdim  :biggrinking:

boşver sen onları. onlara göre burak da min.15m euroymuş :D

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşligini gozden gecirmenim zamani gelmis :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Matiass Delgaaadoooo :bandit:

Ooooooo BAKİ Reis de var :halay:
Ne bir Lokma Ekmek
Nede bir Kizi sevmek
Seviyoruz seni Baki Mercimek Baki mercimek Ooooooo
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 01:51:07 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

boşver sen onları. onlara göre burak da min.15m euroymuş :D
yok burağı sevmiyo ona göre semih 15 eder sabri türkiyenin en iyi sağ beki :D önemsemedim

yok burağı sevmiyo ona göre semih 15 eder sabri türkiyenin en iyi sağ beki :D önemsemedim
:kop: :kop: :kop:
Önemsenecek gibi degil zaten

Çevrimdışı TALAT

o zaman o arkadaşınızla pek yan yana görünmeyin hocam :D bunlar daha vahim örnekler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşligini gozden gecirmenim zamani gelmis :D
he la he dedim :D yasin kim ya valla şaka gibi ileriye gitti hatta yasin bizi şampiyon yaptı diyo töre ne yaptı diyo

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler şafak malatya tufan tamam diyor salı saglık kontrolunden geçecekmiş inlerde gelebilirmiş stoper ve kaleci alınmayacakmış

Dunyanin en iyi sagbeki Tarik kazmadal kac para edermis sorsana bi ara :D

he la he dedim :D yasin kim ya valla şaka gibi ileriye gitti hatta yasin bizi şampiyon yaptı diyo töre ne yaptı diyo
Ona sadece sunu soyle Sizi Snaijdeer ve muslera Sampiyon yapti , Birisi atti birisi Tuttu takimi sampiyin yapti de sussun otursun..

beyler şafak malatya tufan tamam diyor salı saglık kontrolunden geçecekmiş inlerde gelebilirmiş stoper ve kaleci alınmayacakmış
2 libero yerine Bir libero alip bide stoper alaydik iyiydi yada kalecide olabilir ne cok sey istiyoruz dimi

Çevrimdışı Deniz

O arkadaşa hic guvenemiyorum :)