2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897479 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ama armağan burda yanlış tahlil yaptın zayıf olan biziz adam hepimizi ipe diziyor
Sizin ozel gucleriniz var ama abi , Bir tikla etkisiz hale getiryirsunuz beni :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ama armağan burda yanlış tahlil yaptın zayıf olan biziz adam hepimizi ipe diziyor

Güç Sitenin elinde.  :lol: :lol:

Moderasyonlarınızın da canı sağolsun.   :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Cenk'i istiyorsa Bursa Ozan+Emre+ 2 milyon euroya veririz.

Ozan'ı istiyorsak biz takasta Cenk söz konusu bile olamaz. Pektemek+ Kerim+ 1 milyon euroya tamamım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan'ı istiyorsak biz takasta Cenk söz konusu bile olamaz. Pektemek+ Kerim+ 1 milyon euroya tamamım.
duygusal mı bakıyorsun yoksa realist  mi :)

Kerim kiralikmi yoksa tapusuylami??
1hatta 2 yil kiralik olursa fitim ama Tapusuyla dersen Vallaha yakarim kendimi sizde kurtulursunuz benden :bandit:

Çevrimdışı talha

Cenk gibi adamı cidden öyle bir fiyata verirdim bende.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Bence gayet gerçekçi :)

Ozan Cenk'ten iyi değil şuan. Gelecekte olabilir mevkisine göre.

Ozan için Cenk'i harcamam asla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Başkan bile böyle bir teklifle gitmemiştir ne ettin sen @Çağrı :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Arsenal4-1Westham United.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Kerim kiralikmi yoksa tapusuylami??
1hatta 2 yil kiralik olursa fitim ama Tapusiyla dersen Vallaha yakarim kemdimi sizde kurtukursunuz benden :bandit:

Tapusuyla hatta sözleşme masrafları  ve benzin parası ile çakmağın da benden :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Başkan bile böyle bir teklifle gitmemiştir ne ettin sen @Çağrı :kop:

Yahu hesap basit :D

Kerim şuan satılsa 4 milyon ederi var Avrupa'da.

Pektemek de ligde 2'ye gider. +1 koy 7 milyon euro Ozan'a tam fiyatı işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

bu arada yarın arsenal-bilic macı var. izlemek lazım.

Şu Lanzini'yi oynatırsa izleyecem.

Çevrimdışı Tolga

Kerim kiralık sanmıştım ben tamam o zaman :evillol:

Gerçi Pektemek'e 2 demişin de neyse artık :D
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 01:01:42 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Sat sat 4 m € veriyorlar sat sat sat sat   :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk gibi adamı cidden öyle bir fiyata verirdim bende.
bence cenk özel bi oyuncu çokta severim kendisi ozandan iyi olduğu kesin ozan + 2 m euro eder bence
Bence gayet gerçekçi :)

Ozan Cenk'ten iyi değil şuan. Gelecekte olabilir mevkisine göre.

Ozan için Cenk'i harcamam asla.
bencede değil cenk net golcü kesinlikle verilmez ama ederi ozan + 2 m eurodur şuan bence.

Vallaha 1 yil kiralik verilmesini isterim aslinda Kerimin , Bakambu etksisi yapabilir Bursada ama tapusu verilmemeli , Bir yandanda Kerim Dursun Senol Hoca faktoru Var Zaten Hoca Ona cok sans veriyor cok guveniyor diyorum Kafam Cok karisik Kerim konusunda..

Çevrimdışı can1903

Yav bu Şenol Hoca neymiş yav..

Adamın parlatamayacağı oyuncu yok  :D :D :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Vallaha 1 yil kiralik verilmesini isterim aslinda Kerimin , Bakambu etksisi yapabilir Bursada ama tapusu verilmemeli , Bir yandanda Kerim Dursun Senol Hoca faktoru Var Zaten Hoca Ona cok sans veriyor cok guveniyor diyorum Kafam Cok karisik Kerim konusunda..

Boşuna karışmasın.

Oyuncular gelişir. Genç oyuncular Şenol Güneş'in elinde daha da fazla gelişir.

Ama;

Gelişim yoktan varedilmez. Oyuncunun sahip olduğu özellikler üzerinden olur. Olmayan özelliği geliştiremezsin.

Kerim'de dribling hız hızlanma ve orta dışında özellik yok. Pırpır diye tabir edilen oyuncu tipi.

Tipik orta sıra takımların kontra atak oyuncusu. O yüzden para ediyorken gitmesi lazım sonra bedava çıkacak elden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence büyük bi paket yapalım bursayla pektemek + necip + kerim + ismail köybaşı + 5 m euro verelim ozan ve bakambuyu alalım :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

Bence büyük bi paket yapalım bursayla pektemek + necip + kerim + ismail köybaşı + 5 m euro verelim ozan ve bakambuyu alalım :bandit:

Bakambu sac bas yoldurur  :D

bence cenk özel bi oyuncu çokta severim kendisi ozandan iyi olduğu kesin ozan + 2 m euro eder bence bencede değil cenk net golcü kesinlikle verilmez ama ederi ozan + 2 m eurodur şuan bence.
Kesinlikle katiliyorum Cenkle Ozani kafa kafaya bile degismem boyle bir durumda Bursanin bize uste para odemesi gerekir...
Zaten Golcumuz yok dogru durust Cenki Hayatta satmaz yonetim , Dusunsene Gomez bi sakatlansa veya Kart Cezalsii durumina dusse??? Yandigimizin resmi olur Kulubeye bi bakarsin Pektemek ve Omer var sonra dersinki ben Forvetsiz oynayayim daha iyi :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boşuna karışmasın.

Ama;

Gelişim yoktan varedilmez. Oyuncunun sahip olduğu özellikler üzerinden olur. Olmayan özelliği geliştiremezsin.

Kerim'de dribling hız hızlanma ve orta dışında özellik yok. Pırpır diye tabir edilen oyuncu tipi.

Tipik orta sıra takımların kontra atak oyuncusu. O yüzden para ediyorken gitmesi lazım sonra bedava çıkacak elden.

Abi benim Kerim'de gördüğüm; gözünü kapatıp dalıyor kalabalığın arasına. Çıkabilirse ne âlâ ama çıkamıyor ekseriyetle :eyes
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Abi benim Kerim'de gördüğüm; gözünü kapatıp dalıyor kalabalığın arasına. Çıkabilirse ne âlâ ama çıkamıyor ekseriyetle :eyes

Çocuk peynir ekmek yer gibi adam geçiyor. Ama geçti mi tavşana dönüyor. Ne yapacağını şaşırıyor.

Çevrimiçi Necmi

Sizin ozel gucleriniz var ama abi , Bir tikla etkisiz hale getiryirsunuz beni :evillol: :evillol:
neden bir senedir getiremedik o zaman :alala:

Boşuna karışmasın.

Ama;

Iste Kafami karistiran nokta bu , Cok yetenekli ve hizli ama Sonunu getiremiyor tikaniyor...
Senol Hoca baskana , Kerim bu senenin yildizi olacak cok rahat adam geciyor cok Hizli ama sonunu getiremiyor onuda biz ogretecegiz Kerime demis...
Bu bile bi umuttur aslinda.