2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904840 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

Ozan gol falan atmaz Ins :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Neden iyi bir kaleci lazım diyoruz bu yüzden işte.

Dakika 2 Muslera'nın çıkardığı pozisyon sayısı 2.

Aynen katılıyorum. Muslera'nın pozisyonunda Tolga olsa ilk topta yerden kalkamazdı. Kaleci ve ortasaha alınmazsa yapılan transferler anlamsız kalır.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bahsettiğiniz takim Eskisehir sanırım bi bize Cakamadilar Çöplerini :) :icool:
eskişehirinkiler de çöptü ama Eskişehir değildi bahsettiğim takım esasen çok önemli de değil ben daha çok bu işlerde çok farklı faktörler devreye girdiği için belirttim. Bu yıl bizim yönetim istese Gökhan ve Ersanı da satar yakaşık 35 milyon euroyu kasaya koyabilirdi. Herhalde Gökhanın yerine alacak adam bulmakta zorlandılar. Ersan da yukarıda yazdığım sebebin de etkisiyle kaldı. Peki fener, gese ne kazandılar? Bence çok iyi yönetiliyoruz. 950 milyon borç var gibi görünüyor ama sadece stada 242 milyon harcanmış. Bunu düşersek 700 kalır bunu da usd kuruna bölüp üç yıl önceki tl borcun usd karşılığını alırsak Fikret Orman döneminde aslında Beşiktaşın borcunun neredeyse hiç artmaığını oysa 21014 yılında 142 milyon olan gelirin bu yıl 220 milyona ulaştığını ve stad bittiğinde 300-350 milyon bandına yükseleceğini kolaylıkla söyleyebiliriz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Şamil hayirli olsun diyelim mi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Emre^yi de almamız lazım Bursa'dan.

Şimdi almazsak 2 sene sonra 7-8'e alamayacağız yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ozan şuana kadar iyi bir performans  falan ortaya koymadı,hiç basmıyor sadece hızlı ataklarda takımı yönlendirmeye çalışıyor bakalım daha neler yapacak
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ersoy

Kalecilerin önemi şu maçta çok belli oluyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Ozan şuana kadar iyi bir performans  falan ortaya koymadı,hiç geriye de gelmiyor sadece hızlı ataklarda takımı yönlendirmeye çalışıyor bakalım daha neler yapacak

Ozan'ın pozisyon olarak nerede oynamak zorunda kaldığının farkında mısın şuan sahada?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ozan şuana kadar iyi bir performans  falan ortaya koymadı,hiç basmıyor sadece hızlı ataklarda takımı yönlendirmeye çalışıyor bakalım daha neler yapacak
Bu maçta koyduğu performans önemli iyi bir oyun koymazsa hayırlı olsun deriz :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan bu renklilerde nasıl bi şans, nasıl bi beleşcilik var ya. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bursa ozani da satarsa iyice köy takimi olur.anadolu takimlari cok güçsüzleşti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Ozan inschallak kötü oynar bu maç  :ebebe: :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar oyuncuları tartışın ama Galatasaray'ın maçını, golünü burada analizini yapmayın. Maçı tartışmak isteyen Spor Toto kısmında yapsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muslera belkide maci aldi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Musleraya söylenecek tek soz yok tek kelimeyle Mithis bi kaleci ve herşeyden once MAC alan kaleci
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ozan bu macta iyi oynar ya da gol falan atarsa "gordunuz mu biz dedik super adam hemen alalim" olacak, Ozan sivarsa "bir macla adam degerlendirilmez."

Çevrimdışı Ferhat Türk

Emre^yi de almamız lazım Bursa'dan.

Şimdi almazsak 2 sene sonra 7-8'e alamayacağız yine.

Emre'yi de satarlarsa taraftar bölükbaşı'nı sopayla kovalar :D Ama bu kadar temiz oynayan,iyi dripling yapıp bindiren ve muz ortalar açan bir bek ben bizde bayadır hatırlamıyorum
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

Emre'yi de satarlarsa taraftar bölükbaşı'nı sopayla kovalar :D Ama bu kadar temiz oynayan,iyi dripling yapıp bindiren ve muz ortalar açan bir bek ben bizde bayadır hatırlamıyorum

1.5 senedir dilimizde tüy bitti ama görmediler şimdi artmaya başladı fiyat görürler artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Aman Ozan sakın iyi oynamasın. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mert E

Erdem ile Emre muhteşem iki bek ikisi de cok kaliteli bize de lazım bunlardan

Çevrimdışı TALAT

yalnız ozanda bir umursamazlık ben nasıl olsa transfer oldum koşmam havasını bir tek ben mi seziyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

1.5 senedir dilimizde tüy bitti ama görmediler şimdi artmaya başladı fiyat görürler artık.
Bizim scout lar çok bilmiş ya daha Tosic den ilerisini göremedik :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Ozan kaliteli oyuncu.

Çevrimdışı Deniz

yalnız ozanda bir umursamazlık ben nasıl olsa transfer oldum koşmam havasını bir tek ben mi seziyorum
Mevkisinde oynamiyor ,yerini yadirgamasi cok normal..

Çevrimdışı TALAT

Mevkisinde oynamiyor ,yerini yadirgamasi cok normal..

yok o bakımdan değil. oyun içinde ben öyle sezinledim. hani derler ya maç bitse de gitsek gibi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles