2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904227 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Tosic ne iş o zaman :D O da Ertan ın elemanı bizim başkan başı şeyleri söylerken habire yarım söylüyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan Tufan ı beğenmezsin anlarım. O para etmez dersin anlarım. Fakat aynı yazıları doksan kere yazınca insan yeter be kardeşim diyor. Tamam sevmiyorsan yeter istemiyorsan daha iyisini önerir belirtirsin. Ama burada her ozanla ilgili yazılana yok ozan çöp yok 6m etmez vs. vs. yazmak ne kadar doğru bilmiyorum. Anladık istemiyorsun eyvallah fikrinize saygımız sonsuz ama bi şeyi de yüz kere yazmanın alemi ne? Aynı olayı quaresma da da yaptılar. Ben istemiyorum diyorum beni ikna etmeye çalışıyor. Yahu istemiyorum işte. Ne zorluyorsun. Aynı olayı rica ediyorum burada yapmayın. Herkesin fikri kendine olsun.  :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Evet Baskanin konusmasini bende Dinledim bastan sona , Eneramoyu Bilic israrla istedigi icin aldik dedi , Bizim en buyuk hatamiz Dany di dedi ben bu transfer icin ozur de diledim zaten , Besiktasin tek kurusunu sokaga atmam dedi :ok:

Dany'i de kerameti kendinden menkul, futbolu cok bildigini sanan ama Kasimpasa gibi bir takimda bir kac haftadan fazla duramayan Onder Ozen aldirdi sanirim.

Çevrimdışı talha

Ersan da Ertan ın elemanı başkan böyle konularda daha açık olmalı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosic ne iş o zaman :D O da Ertan ın elemanı bizim başkan başı şeyleri söylerken habire yarım söylüyor

Tosic kotu transfer degil benim gozumde , Mottanin alternatifi yoktu ne yapalim Ismail mi oynasaydi :alala:
Ben Tosic transferinin Mottayi kamcilayacagini ve Performansini artiracagini düşünüyorum cunku Motta rakibi yani alternatifi olmadigi icin Kendisini cok zorlamiyordu...
Hatırlayın bir ara Opare Sol bekte 1-2 mac cok iyi oynamisti ve Ondan sonra Motya yedek kalmisti ve Ondan sonra Sahada bambaşka bir motta izlemistik Hirsli rakibine basan kosan ileriye cikip Gol arayan Gol atan bir Motta görmüştük demem oki Rekabet iyidir ve Tosicte Rekabet edilebilecek bir fitbolcudur Fazlasiyla..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi mayguntr

Tosic için http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1508950 da menajer olarak ENGİN KIRKPINAR
 yazıyor  , hangisi doğru acaba ?

Çevrimdışı talha

Tosic kotu transfer degil benim gozumde , Mottanin alternatifi yoktu ne yapalim Ismail mi oynasaydi :alala:
Ben Tosic transferinin Mottayi kamcilayacagini ve Performansini artiracagini düşünüyorum cunku Motta rakibi yani alternatifi olmadigi icin Kendisini cok zorlamiyordu...
Hatırlayın bir ara Opare Sol bekte 1-2 mac cok iyi oynamisti ve Ondan sonra Motya yedek kalmisti ve Ondan sonra Sahada bambaşka bir motta izlemistik Hirsli rakibine basan kosan ileriye cikip Gol arayan Gol atan bir Motta görmüştük demem oki Rekabet iyidir ve Tosicte Rekabet edilebilecek bir fitbolcudur Fazlasiyla..
Valla bana daha sağlam adam lazım dı o bölgeye Tosic de yetersiz adam en azından bizi Avrupa da taşımada zorlanır

Tabi bonservis verme olayı ozaman olsaydı belki başka adam alır mıydık bilmiyorum

Çevrimdışı Tolga

Şimdi aynısını ben diyecektim.

Hala Ertan ile çalışılıyorken başkanın Eneramo transferini direkt Bilic'in üzerine atmasını mantıklı bulmadım.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Ersan da Ertan ın elemanı başkan böyle konularda daha açık olmalı

Yalniz Ersani YD transfer etmisti :ok:

Çevrimdışı Neo Nesil

Bence de dogru transfer. Hem cok ucuz, hem de iyi kotu Sirbistan Milli Takimi'nda falan oynayacak kadar iyi bir adam. Motta ciddiyetsizlik yaparsa kesip siritmayacak kapasitede. Gidip 3-4 milyon harcansa yanlis derdim ama.

Çevrimdışı talha

Yalniz Ersani YD transfer etmisti :ok:
O zamandan bahseden kim adam dört yıllığına yağlı anlaşma imzaladı Ertan sayesinde

Valla bana daha sağlam adam lazım dı o bölgeye Tosic de yetersiz adam en azından bizi Avrupa da taşımada zorlanır

Tabi bonservis verme olayı ozaman olsaydı belki başka adam alır mıydık bilmiyorum

Gecen sezonki Bursa bu sezonki C.brugge bazi maclardaki Motta yeterlidir Tosicte onu zorlayacak ve kamcilayacak bir oyuncudur...
Bu Brezilyalilarda oluyor bu bosvermislik lakayitlik ama onu zorlayan birisi oluncada Canavar gibi oynamaya başlıyorlar :bandit:
Diyorum ya Gecen sene Opare 2 mac kesti Mottayi ondan sonra bambaska bir Motta cikti ortaya

Çevrimdışı aa1903

valla hangi futbolcuydu hatırlamıyorum da ali ece bir programda bundesliga'da sözleşmesi biten bir oyuncunun (yanlış hatırlamıyorsam) beşiktaş'a aylar önceden önerilmesine rağmen yerine tosic'i aldıklarını söyleyip çok ağır eleştirilerde bulunmuştu. hatta yabancı bir hoca gelirse bu durumu nasıl anlatacaksınız demişti.

O zamandan bahseden kim adam dört yıllığına yağlı anlaşma imzaladı Ertan sayesinde

Ya ben Ersani Çözemiyorum bazen oyle bir oynuyorki Top gecirmiyor Hic hata yapmiyor ama bazende inanilmaz hatalar yapip Gol yememize sebep oluyor :alala:
Ozellkle Avrupa Maclarinda Hatasiz oynuyor mesela..
Sonuc olarak Ersam kotu Stoper degil ama Yetersiz

valla hangi futbolcuydu hatırlamıyorum da ali ece bir programda bundesliga'da sözleşmesi biten bir oyuncunun (yanlış hatırlamıyorsam) beşiktaş'a aylar önceden önerilmesine rağmen yerine tosic'i aldıklarını söyleyip çok ağır eleştirilerde bulunmuştu. hatta yabancı bir hoca gelirse bu durumu nasıl anlatacaksınız demişti.
Mesela HOLEBAS Perfect olurdu :icool:
Gecen sezon gundemdeydi yani 2013-2014 sezonunda ama gidip Mottayi kiralamistik Holebasta 1,5 milyona Olimpiakos a gitmisti...

Turkiye'de hic bir yonetim, bizimki dahil futboldan cok anlamiyor. Yurtdisinda kulup baskani mesela Beckenbauer'ken, bizde Aziz Yildirim, Fikret Orman gibi futbolla alakasiz isimler. O yuzden degil %80 transferde %50-60 basari bile olsa opup basimiza koymamiz lazim. Rakiplerimizin aldigi 4 futbolcudan 3'u en az cop cikiyor. Bu da bir Turkiye gercegi.

Takimimiz Yunanistana Hareket etti
Yalniz Mario Gomeze Dikkat :icool:
Bizde SAKAT Çok :tabe:

Çevrimdışı talha

Fuchs büyük ihtimalle

Çevrimdışı ilhan mansız

transfer olaylarında birçok faktör devreye girer. mesela Türkiye de bir takım var. inanılmaz paralar kazandı son yıllarda ancak sattığı oyuncuların hiçbiri gittikleri takımlarda oynayamadılar. O takım muhtemelen farklı bir yerlerden destek alarak oyuncularını birtakım ricalarla sattı.

Tabi ki her oyuncunun değeri herkes için farklı olabilir. Yanlış bir zamanda yapılan bir teklif çok pahalıya mal olabilir. Beşiktaş özelinde bakıırsa yönetimin son 3 yılda süreci çok başarılı yönettiğini ve gereksiz para saçmadığını düşünüyorum. Sadece, parasızlık dolayısıyla durumu idare etmek için yapılan birkaç transferde verim alınmadı. Ancak onların da hapsini toplayıp yıla bölseniz klübün toplam yıllık gelirlerinin %3-4 ünü aşmadığını görürsünüz. Nihayetinde bu iş bir ticarettir ve ticarette bu kadar para batırmak çok normaldir.

Ersanla ilgili de birkaç şey söylemek gerek. Bence alınacak oyuncu iyi futbolcu olduğu kadar da iyi bir sporcu olmalı. Ersan çok üst düzey bir oyuncu olmasa da mücadele anlamında her zaman elinden geleni yaptı ve yapıyor, feda sezonunda da ücretini kapı gibi sözleşmesi olmasına rağmen ciddi ölçüde düşürdü. Hatırlarsanız o zaman bizde olan Egemen ne fedası verin paramı gideyim dedi ve gitti. Aradan zaman geçti bugün egemen galiba İsviçre 2. ligde sıradan bir takıma gitti. Ersan ise Çinden gelen teklife rağmen gitmek istemediği için yönetim kendisine saygı duydu ve takımda tuttu. Beşiktaş aradan geçen zamanda büyük bir klübe yakışır tavır sergiledi Ersan'a ve bence doğrusu buydu. Bu saatten sonra da satsalar dahi yine oyuncunun fikrine önem vereceklerine eminim.

transfer olaylarında birçok faktör devreye girer. mesela Türkiye de bir takım var. inanılmaz paralar kazandı son yıllarda ancak sattığı oyuncuların hiçbiri gittikleri takımlarda oynayamadılar. O takım muhtemelen farklı bir yerlerden destek alarak oyuncularını birtakım ricalarla sattı.

Tabi ki her oyuncunun değeri herkes için farklı olabilir. Yanlış bir zamanda yapılan bir teklif çok pahalıya mal olabilir. Beşiktaş özelinde bakıırsa yönetimin son 3 yılda süreci çok başarılı yönettiğini ve gereksiz para saçmadığını düşünüyorum. Sadece, parasızlık dolayısıyla durumu idare etmek için yapılan birkaç transferde verim alınmadı. Ancak onların da hapsini toplayıp yıla bölseniz klübün toplam yıllık gelirlerinin %3-4 ünü aşmadığını görürsünüz. Nihayetinde bu iş bir ticarettir ve ticarette bu kadar para batırmak çok normaldir.

Ersanla ilgili de birkaç şey söylemek gerek. Bence alınacak oyuncu iyi futbolcu olduğu kadar da iyi bir sporcu olmalı. Ersan çok üst düzey bir oyuncu olmasa da mücadele anlamında her zaman elinden geleni yaptı ve yapıyor, feda sezonunda da ücretini kapı gibi sözleşmesi olmasına rağmen ciddi ölçüde düşürdü. Hatırlarsanız o zaman bizde olan Egemen ne fedası verin paramı gideyim dedi ve gitti. Aradan zaman geçti bugün egemen galiba İsviçre 2. ligde sıradan bir takıma gitti. Ersan ise Çinden gelen teklife rağmen gitmek istemediği için yönetim kendisine saygı duydu ve takımda tuttu. Beşiktaş aradan geçen zamanda büyük bir klübe yakışır tavır sergiledi Ersan'a ve bence doğrusu buydu. Bu saatten sonra da satsalar dahi yine oyuncunun fikrine önem vereceklerine eminim.
Bahsettiğiniz takim Eskisehir sanırım bi bize Cakamadilar Çöplerini :) :icool:

Çevrimdışı genki1914

Muslera belkide maci aldi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı can1903

İzleyin Ozan Tufan'ı bakalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Neden iyi bir kaleci lazım diyoruz bu yüzden işte.

Dakika 2 Muslera'nın çıkardığı pozisyon sayısı 2.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...