2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907484 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Bu arada bi şey söyleyeyim :)

Topal'ın ailesi Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor ve 5 M € ya gidebilir Topal heralde..

Ben olsam yaparım bir şeyler  :tabe:

mehmet topal'ı 5'e alabiliyorsan hiç düşünme al ama benim bildiğim kadarıyla öyle bir madde yok sözleşmesinde ki olsa şimdiye kadar çoğu takım atlardı.

bir de şöyle bir şey var. mehmet topal tek ön liberolu sistemde iş yapan bir adam. iki ön liberoda o kadar iyi olmuyor. biz iki ön liberoyla oynuyoruz. topal'ı alıp tek ön liberoya geçersen, atiba topal'ı yedekleyemez, o da tek oynayamıyor. yani olmaz o iş :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uzulmuyorumki Keske Gs alsa Ozani zil takip oynarim O derece :ishock: :ishock: :ishock:

:o_o:

Selçuk'la ligin en iyi orta sahası olabilirler yalnız. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

mehmet topal'ı 5'e alabiliyorsan hiç düşünme al ama benim bildiğim kadarıyla öyle bir madde yok sözleşmesinde ki olsa şimdiye kadar çoğu takım atlardı.

bir de şöyle bir şey var. mehmet topal tek ön liberolu sistemde iş yapan bir adam. iki ön liberoda o kadar iyi olmuyor. biz iki ön liberoyla oynuyoruz. topal'ı alıp tek ön liberoya geçersen, atiba topal'ı yedekleyemez, o da tek oynayamıyor. yani olmaz o iş :D
Sözleşmesinin son senesişymiş herlade
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Selçuk İnan - Ozan Tufan
          Sneijder orta sahası çok iyi olur ben size söyleyim..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aqulianiyi istesek alırdık. Cambiasso yıllık 2.2 ve 3 yıl sözleşme istedi. Mbia da ise çok büyük para verdi ts ve o adam sorunlu
Ben her hangi bir sorununu gormedim ve rabotnicki macinda Ts de ayakta kalan tek isimdi Mbia..
Mbianin Psikolojisi bozulmustur kesin Neredeeem nereye : 2 Sene ust uste Uefa kupasi kaldirmaktan 3.cu turda Elenmeye..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Ben her hangi bir sorununu gormedim ve rabotnicki macinda Ts de ayakta kalan tek isimdi Mbia..
Mbianin Psikolojisi bozulmustur kesin Neredeeem nereye : 2 Sene ust uste Uefa kupasi kaldirmaktan 3.cu turda Elenmeye..
Adamın psikolojik sorunları varmış.. Deli gibi yani anladın mı :)

Çevrimdışı aa1903

Sözleşmesinin son senesişymiş herlade

ha şu 28 mi 29 mu yaşından büyük olan topçuların belli bir bedel karşılığında serbest kalması kuralından mı bahsediyorsun?

ben hiç anlamadım bu kuralı, varsa bu kural herkes çatır çatır transfer yapar bu şekilde ama yapmıyor.

Çevrimdışı can1903

ha şu 28 mi 29 mu yaşından büyük olan topçuların belli bir bedel karşılığında serbest kalması kuralından mı bahsediyorsun?

ben hiç anlamadım bu kuralı, varsa bu kural herkes çatır çatır transfer yapar bu şekilde ama yapmıyor.
Neyse başkan bedavaya alır :)

Vitor istemiyormuş Mehmeti

Çevrimdışı aa1903

Neyse başkan bedavaya alır :)

Vitor istemiyormuş Mehmeti

ben sevdim bu vitoru  :evillol:

Çevrimdışı Batuhan1903

su kural olsa caner ve g.gonulu falanda alırdık :evillol:

Çevrimdışı worns

Aquilani'yi bence de istesek alırdık. Ancak istemememize hiç bir anlam veremiyorum. Atiba'ya alternatif genç bir defansif oyuncu ve Aquilani takviyesiyle orta saha oldukça güvenilir olurdu.

Mehmet Topal iyi bir transfer olur. 4-5 mil euroda verilir bonservisine. Ancak Topal'la işin sadece defansif kısmını hallederiz. Atiba'yı yedeğe iter, Veli'yi tamamen boşa çıkartmış oluruz. Ancak Tolgay'ın dolduracağını düşündüğümüz göbek pozisyonu hala boşta kalır. Topal kendi kategorisinde üst düzey bir oyuncu bence. Stepanenko'dan eksiği yok. Ancak aynı zamanda tek yönlü bir oyuncu da.

Artı Topal muhtemelen Gs'ye gider. Melo'nun yerine yerleştirirler Fb'den ayrılma kararı olursa.

Aquilani'yi bence de istesek alırdık. Ancak istemememize hiç bir anlam veremiyorum. Atiba'ya alternatif genç bir defansif oyuncu ve Aquilani takviyesiyle orta saha oldukça güvenilir olurdu.

Mehmet Topal iyi bir transfer olur. 4-5 mil euroda verilir bonservisine. Ancak Topal'la işin sadece defansif kısmını hallederiz. Atiba'yı yedeğe iter, Veli'yi tamamen boşa çıkartmış oluruz. Ancak Tolgay'ın dolduracağını düşündüğümüz göbek pozisyonu hala boşta kalır. Topal kendi kategorisinde üst düzey bir oyuncu bence. Stepanenko'dan eksiği yok. Ancak aynı zamanda tek yönlü bir oyuncu da.

Artı Topal muhtemelen Gs'ye gider. Melo'nun yerine yerleştirirler Fb'den ayrılma kararı olursa.
Gs Almaz topali , Bilalinho Kisa yi aldilar onlar :kop: :kop:
Ama Ozani alabilirler Super Kupa karsiliginda :tabe:

Çevrimdışı Kadir G.

Bilgiler yanlış malesef. 140 liralık üründen 100-110 lira kalması gibi bir durum yok, en çok formadan kâr ediliyor diye biliyorum 140 liradan 50-60 lira olabilir o da. Diğer ürünlerde bu oran daha düşük bilmiyorsak varsayımlarla yanlış yönlendirme yapmasak daha iyi olur :)

Yanlış yönlendirdiğim falan yok. Kendi kendinize farklı şeyler algılamayın. Formadan 40 lira gibi bir para kalıyor gerisi üretici firmaya.

Bu mantıkla 100 liralık üründen 30 lira falan alıyoruz.(!) kalan 70 liranın nereye gittiğini söylesen mantıklı bir yorum olabilirdi.

Çevrimdışı Batuhan1903

su gsyi cok buyutuyosun adamların parası yok bizim istediğimiz bir adamı alma ihtimalleri yok bunu gomez transferinde gorduk

Çevrimdışı Batuhan1903

Gs Almaz topali , Bilalinho Kisa yi aldilar onlar :kop: :kop:
Ama Ozani alabilirler Super Kupa karsiliginda :tabe:
süper kupa cok onemli bir şey deil alamaz ozanı falan gs kimseyi alamaz bizim elimizden

su gsyi cok buyutuyosun adamların parası yok bizim istediğimiz bir adamı alma ihtimalleri yok bunu gomez transferinde gorduk
Atladigin bisey var , Suan paralari var Fb sayesinde 15 Milyon € kazandilar :bandit:
Ayrica Daha Meloyu satacaklar..
Herneyse Bosverin Renklileri biz kendimize Bakalim :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Biraz aşırı bulabilirsiniz fakat Ozan'ın geleceğiiyle ilgili kararları kendisi değil Ahmet Bulut verir.

Çevrimdışı can1903

Atladigin bisey var , Suan paralari var Fb sayesinde 15 Milyon € kazandilar :bandit:
Ayrica Daha Meloyu satacaklar..
Herneyse Bosverin Renklileri biz kendimize Bakalim :ok:
GALATASARAY 15 AĞUSTOS'A KADAR TRANSFER YAPMAZ..

FFP TOPLANTILARI VAR! Cash parada ağustos sonu geliyor

Çevrimdışı Neo Nesil

arkadaşlar birşey sorucam...

benim yaşadığım mekan kartal, lakin kartal'da kartal yuvası yok :kop:

birkaç adidas mağazası var... adidas mağazasından forma alırsam, ödediğm para kulübe gidermi?

birkaç beşiktaşlı arkadaşlarıma sordum, onlar da bilmiyorlar???

Çevrimdışı Ferhat Türk

Selçuk İnan - Ozan Tufan
          Sneijder orta sahası çok iyi olur ben size söyleyim..

çok  yumuşak olur,kanatları da zaten yeterince kötü. defans hattı da keza öyle deplasmanda yine 4lük olurlar. Artık takımlar çözdü galatasaray'ı. Yine saray ziyaretleri,lobi faliyetleri olmazsa gs bu sene 3.olur
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

süper kupa cok onemli bir şey deil alamaz ozanı falan gs kimseyi alamaz bizim elimizden
Nedemek onemli degil Super Kupa ???
Her Kupa Onemlidir Teneke dedigimiz Turkiye kupasi bile !! Onu bile alamiyoruz kac yildir !!
Belki Buyuk Takimlar icin onemli olmayabilir ama Bursa gibi bir takim icin oldukca onemli ve buyuk bir Kupa bence..

Çevrimdışı talha

@ErayEAydemir adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/ErayEAydemir/status/630014734511788032?s=09

Durumun bu noktaya geleceği belliydi

Bursa konusunda artık tek temennim inşallah bir tane bile oyuncuları kalmak istemeyip rezil bir sezon geçirmeleri bunu hakediyorlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı talha

Her Kupa Onemlidir Teneke dedigimiz Turkiye kupasi bile !! Onu bile alamiyoruz kac yildir !!
Belki Buyuk Takimlar icin onemli olmayabilir ama Bursa gibi bir takim icin oldukca onemli ve buyuk bir Kupa bence..
Türkiye kupasına odaklanıp alacağıma YDnin milleti kandırması yıllardır.

UEFA yabodaklanırım kupasız kalırım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

süper kupa için şike yapılmaz kimse cesaret etmez bir getiriside yoktur napiicak yanı bursa beşiktasın 5 milyon euroluk teklıfını reddedip gsye 2 ye mi satcak yok oyle bir dunya