2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908299 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Dün mario gomez in quaresmaya yaptığı jest çok önemliydi.
Özel hayatta iyi anlaşırlarsa sahada da iyi anlaşırlar.
quaresma marioya çok orta kesecektir bu sene.
Marionun yanına cenk tosunu da koymak lazım.10 ortadan 2si gol olacağına 3 ü-4 ü gol olur çift forvetle.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün mario gomez in quaresmaya yaptığı jest çok önemliydi.
Özel hayatta iyi anlaşırlarsa sahada da iyi anlaşırlar.
quaresma marioya çok orta kesecektir bu sene.
Marionun yanına cenk tosunu da koymak lazım.10 ortadan 2si gol olacağına 3 ü-4 ü gol olur çift forvetle.
Kesinlikle Katiliyorum ozellikle Anadolu takimlariyla oynayacagimiz maclarda Mario-Cenk Cift forvetiyle Cikmaliyiz..
Bu arada Mario Gomez Dun ilk Golunu KOLPA Basina Atti :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Giray Burak

Önce soruna cevap vereyim.Evet t-shirtlerden klube daha fazla para geliyor.Bende bu kartal yuvası etkinliğinde forma dışında bütçemin yettiği kadar alışveriş yapacağım.İkincisi takımın topçusu evet ama sen susmuyorsun.Önceki tartışmamızı hatırla karşındaki insanı dinleyebilecek ve saygı gösterecek kadar anlayışlı olmadığın için tartışmıştık seninle.Aslında yazmayacaktım çünkü ölümüne quaresma destekçisi gibi görülüyorum,bu konuda da moderasyona şikayette bulunmuştum ama dikkate alınmadı.Bugune gelirsek demeye çalıştığım neden futbolculara bakıp klube destek verip vermeyeceğini tartışıyoruz?İsimlere bakmadan elimizden geldiğince destek olmaya çalışsak daha iyi olmaz mı?

önceden yazdığın o mesajı hatırlıyorum imalı olarak ,q7 yi istemeyenlere saygısız demiştin .oradaki üslup sana aitti ve hala devam ediyorsun o üsluba .
ve o üslubuna rağmen seni moderasyona şikayet etmemiştim. etmemde .
Ve son olarak sen benim ,oyunculara göre kulübe destek verip vermememi tartışamazsın .o benim kişisel düşüncelerim ,o anlık sinir halimdir.
ben sana ,gel benim futbolcu i,çin takıma desteğimi konuş mu dedim.ister alırım forma ister almam .senin ne haddine benim Beşiktaşa olan sevgimden.

Çevrimdışı Kadir G.

Forma alın ama kulübe destek olacağım diye 3-4 tane almayın. Tshirt ve beğendiğiniz diğer ürünleri alırsanız maliyeti çıkarttığımızda ortadaki para kulübe kalıyor. Formaya 130-140 lira verince 40 lira kulübe gidiyor onun yerine 140 liralık ürün alırsanız en en kötü 100-110 lirası kalıyordur.

Çevrimdışı talha

Fener'in en büyük karı Formadan ziyade. Yatak şiltesine kadar Fenerium'dan alınması.

Bu çok önemli. Bu yüzden bizimkilerin acilen kaliteyi artırmaları lazım.

Galata ota bilmem neye habire tshirt çıkartıyor. Lukas geldi belki de 4 tane çıktı. Mancini'nin eline bir kağıt tutturdular onu bile yapmışlar.

Bizim böyle şeylerde daha aktif çalışan bir ekibimiz olmalı. Tshirt olayı basit çünkü. Yeterki kaliteli olsun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Jukebox

Fener'in en büyük karı Formadan ziyade. Yatak şiltesine kadar Fenerium'dan alınması.

Bu çok önemli. Bu yüzden bizimkilerin acilen kaliteyi artırmaları lazım.

Galata ota bilmem neye habire tshirt çıkartıyor. Lukas geldi belki de 4 tane çıktı. Mancini'nin eline bir kağıt tutturdular onu bile yapmışlar.

Bizim böyle şeylerde daha aktif çalışan bir ekibimiz olmalı. Tshirt olayı basit çünkü. Yeterki kaliteli olsun.
Galatasaray gibi olmayalım.Bizim kalitemiz gayet iyi.Ergen gibi t-shirt yapıyorlar.İşleri güçleri uğraşmak,sataşmak nasıl laf sokarız nasıl kapak yaparız.
Büyüklük bizde kalsın... :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çArşı adamdır! hahahahahahahahahahaha :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kralkartal

@Anıl o eski haber , daha sonraki haberde ise q7 formalrinin satis rekoru kirdigi ve taraftarin 17 Quaresma yazili formalari degil , Bireysel olarak forma alip arakasina 7 Quaresma yazdirdigi yaziyor...
Yani ne farkediyor arkadas o formada kuvaresma yaziyo diye alan adam kuvaresma gittikten snra forma almayacak demekki Ben burdan bunu cikariyorum. Gerek yok satilmasada olur kuvaresma formasi satilmadi diye besiktas batmaz.

Çevrimdışı talha

Galatasaray gibi olmayalım.Bizim kalitemiz gayet iyi.Ergen gibi t-shirt yapıyorlar.İşleri güçleri uğraşmak,sataşmak nasıl laf sokarız nasıl kapak yaparız.
Büyüklük bizde kalsın... :biggrinking:
Kapitalist düzeyde ne satıyorsa yürüyeceksin böyle işler iyi para bırakıyor

GS düzeyinde olmasa da her ay yeni bir tasarım mağazaların aktüfliği için geçerli

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Giray Burak

Radyoda ,BJK ve gs nın ,mehmet topalın menejerinden haber beklediği söylendi.
Bi gelse topal 10 numara olur.

Radyoda ,BJK ve gs nın ,mehmet topalın menejerinden haber beklediği söylendi.
Bi gelse topal 10 numara olur.
Yukari Tukursen Biyik Asagi tukursen Sakal !!
Ne M.Topali nede Ozani istemiyorum nedense...
Gecen Trabzon macini izledim biz Bu Mbiayi nasil kacirdik aklim almiyor gercekten tam aradigimiz adamdi Mbia..
Mbianin Psikolojisini tahmin edemiyorum suan , Sen iki sene ust uste Uefa kupasini kaldir sonra gel burada daha 3.cu turda Elen :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BJK E-Spor Türkiye Büyük Finali'nde şurdan izleyebilirsiniz arkadaşlar.

http://www.twitch.tv/riotgamesturkish
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu arada c.Samba nin da Saglik testlerinden gecemedigi iddiasida Palavra bence , Adam Ts Uefadan elendiği icin Imza Atmaktan vazgecmis , Hazir gelmisken biz alsaydik su adami , Haciosmanoglu bu sefer kesin vururdu bizim Baskani :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Neo Nesil

yarınki maça şenol hocanın düzgün bir 11 çıkarmasını umuyorum

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Easthanbool

Başkanın bugünkü konuşmasının bir kısmı
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Zafer55

Başkanın ve hocanın konuşmalarından hissettiğim şey ya ozan sadece para ödenerek alınacak yada para + necip takası yapılıp Necip yerine de bir ortasaha transferi yapılacak.1 veya 2 önliberonun açıklaması bu gibi geldi bana.2. Transferde muhtemelen ucuz bir yabancı olacak.

Çevrimdışı Ersoy

Ozan gsye gidecek gibi geliyor bana ama İnşallah yanılırız.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Zafer55

İmam-cemaat ilişkisi

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Daha oncede yazmistim 10 Numara Olcaydan alinmaliydi yedek 10 Numara mi olur ???
10 Numarayi yine Olcaya vermisler.
:alala: Şenol hoca sana yedek bırakacağınımı söyledi. :D
40 maçın üzerinde oynayacağız ve en az 30 unda forma giyer yani yedek falan olduğunu
düşünme

:alala: Şenol hoca sana yedek bırakacağınımı söyledi. :D
40 maçın üzerinde oynayacağız ve en az 30 unda forma giyer yani yedek falan olduğunu
düşünme
Quaresma ve Kerim frei varken biraz zor oynar hele 30 mac hayatta oynayamaz , Ayrica Ocakta Dzutzsak ta gelirse Forma yuzu goremez :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Forma alın ama kulübe destek olacağım diye 3-4 tane almayın. Tshirt ve beğendiğiniz diğer ürünleri alırsanız maliyeti çıkarttığımızda ortadaki para kulübe kalıyor. Formaya 130-140 lira verince 40 lira kulübe gidiyor onun yerine 140 liralık ürün alırsanız en en kötü 100-110 lirası kalıyordur.

Bilgiler yanlış malesef. 140 liralık üründen 100-110 lira kalması gibi bir durum yok, en çok formadan kâr ediliyor diye biliyorum 140 liradan 50-60 lira olabilir o da. Diğer ürünlerde bu oran daha düşük bilmiyorsak varsayımlarla yanlış yönlendirme yapmasak daha iyi olur :)

Çevrimiçi Necmi

Quaresma ve Kerim frei varken biraz zor oynar hele 30 mac hayatta oynayamaz , Ayrica Ocakta Dzutzsak ta gelirse Forma yuzu goremez :ishock: :ishock: :ishock:
Kerimmi  :alala:
ne o şimdiden quaresma oynatılacak diye baskımı başladı
formasının garanti olduğunu nerden bilyorsun yada sakatım diye 3 ay memleketine gitmeyeceğinin bir
garantisi varmı yaşadık bunları olcay hiç bir hoca tarafından kenara konacak oyuncu değil birde
bakalım bir bakmışsın kerim takasta kullanılmış kim bilebilirki kesin konuşmamak lazım sen yokken burda quaresma
adı geçmiyordu bir geldin gene sayfalar quaresma tartışmasıyla doldu ben o kadar kartal yuvasına gittim
bu güne kadar hiç sırt numarası yazılı forma görmedim benim gördüğüm formalar hep arkası boş oluyor
nasıl oluyorda quaresma yazılı formalar daha fazla satılıyor anlamış değilim ama nasılsa maçlar başlayacak
bende elime bir odun alacağım  sonra milletin sırtını gösterip sana yapıştıracağım bilmiş ol
ben bu güne kadar bir şey öğrendiysem Beşiktaş taraftarı sırtı yazılı forma sevmiyor yada kendi ismini yazdırıyor
ama bu sene çubuklu forma sırtı yazılı olmazsa eksik gibi duruyor buda başka bir boyut