2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907653 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla dun gece baya bir kulaklarini cinlattik. Hevesin kacmasin kardesim seninde yorumlarin onemli burasi icin. Her besiktaslinin yorumu degerlidir.

Biliyorum , Hepsini okudum yazılanların ama beni burada Birebir taniyan cok insan var oyizden benim boyle bisey yapmayacağımi cok iyi bilirler , Ben birine bir sey söylemek istersem direk soylerim kimseden cekinmem hele baska hesap acipda millete laf sokmam bana gore şeyler değil bunlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

beni zorla polemiğe çekiyorsun ,kanıt istiyorum senden en çok q7 forması satıldığına dair.
kesin konuşmalarını ispatlaya bilirsen amenna.
Kaynak : haber1903 ac oku :ok:

Çevrimdışı Anıl

Oturmayın evde herkes Kartal Yuvalarına haydı :D

Çevrimdışı Metin

kardeşim ben ne diyorum ,sen ne anlıyorsun.
yıne q7 tartiımasımı açalım burada.Beşiktaşın topçusu diye ses çıkarmıyorum artık .başarılı olmasını da sendende çok istiyorum.
onuda geçtim ben burada hakaret vari birşey yazarsam beni uyarmak sana düşmez kardeşim .yöneticisi var denetçisi var forumun.
Kardeşim daha bir önceki yazında dedin quaresma gelirse alışveriş yapmıyacaktım ama dediğim lafı yiyorum alışveriş yapıcam t-shirt alıcam formalardan daha çok gelir elde ediyoruz gibisinden bir şey yazmadın mı?Neresini yanlış anladığımı söylersen bende hatamı düzeltirim.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

q7 geldi diye ,alışveriş yapmam diyordum .hatta buradada yazmıştım .
ettiğim lafı yicem ve bugün alışveriş yapıcam .
bir şey sorucam sadece ,2 forma almıştım zaten ,tshirt almayı düşünüyorum .
tshirt lerden falan kulübe daha çok para kalıyor diye biliyorum.doğrumu .

Evet tişört ve yan ürünlerin kar marjı çok daha yüksek. Forma adedi prestij için önemli kıyaslarken kaç lira ciro yaptığına değil kaç forma sattığına bakılıyor ama önemli olan ne kadar çok kazandığın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Oturmayın evde herkes Kartal Yuvalarına haydı :D
:ok:
Evet herkes Kartal Yuvalarına.....
Ben Hafta sonu Çalıştığım icin Etkinlige katilamayacagim ama Carsamba gunu gidip 7 Quaresma yazili ve 33 Gomez yazili formalarimi alacagim :bandit:

Çevrimdışı Anıl

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Quaresma ve Mario Gomez transferlerinden sonra forma satışlarında yüzde yüz artış olduğu öğrenilirken 50-60 bin civarında forma satışı yapıldığı belirtildi.

Sen oku bence abi burada en çok Quaresma forması satıldı falan demiyo :)

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Quaresma ve Mario Gomez transferlerinden sonra forma satışlarında yüzde yüz artış olduğu öğrenilirken 50-60 bin civarında forma satışı yapıldığı belirtildi.

Sen oku bence abi :)
@Anıl o eski haber , daha sonraki haberde ise q7 formalrinin satis rekoru kirdigi ve taraftarin 17 Quaresma yazili formalari degil , Bireysel olarak forma alip arakasina 7 Quaresma yazdirdigi yaziyor...

Sen oku bence abi burada en çok Quaresma forması satıldı falan demiyo :)
Neyse cok uzatmayin q7 konusunuda TROLLukten Ceza almayayim yine Malum Ben TROLLum ya...
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 13:19:59 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Giray Burak

Kardeşim daha bir önceki yazında dedin quaresma gelirse alışveriş yapmıyacaktım ama dediğim lafı yiyorum alışveriş yapıcam t-shirt alıcam formalardan daha çok gelir elde ediyoruz gibisinden bir şey yazmadın mı?Neresini yanlış anladığımı söylersen bende hatamı düzeltirim.
canım kardeşim ,bir laf ettim q7 gelirse alışveriş yapmam diye ,ok.
Ama içim el vermedi yine bütçem yettikçe alışveriş yapıcam .buna ne diye sen yorum getiriyorsun .bu benim kendi iç hesaplaşmam, sen oradaki tshirtlerden kulübe daha çok para kalıp kalmadığını biliyorsan cevap ver .sanane benim q7 ye olan tepkimden .
takımın topçusu şu anda ,susuyorum . ne eleştiri yaparım şu anda nede överim q7 yi şu anda .sene sonun verdiği katkıya göre konuşurum.

Çevrimdışı brkntcnr

Valla kim ne yazdırıyorsa yazdırsın farketmez. Bende işten çıkıp formamı almaya gidiyorum bir de bulabilirsem hırka alacağım inşallah :) Hepimiz Kartal Yuvası na gidip desteğimizi verelim

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Daha oncede yazmistim 10 Numara Olcaydan alinmaliydi yedek 10 Numara mi olur ???
10 Numarayi yine Olcaya vermisler.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Daha oncede yazmistim 10 Numara Olcaydan alinmaliydi yedek 10 Numara mi olur ???
Adam kendisi vermek istemediyse zorla alınması yakışmaz. Bence de sosa ya verilmeliydi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

yedek olduğunu nerden biliyorsun ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı genki1914

Bu fotoğrafın orjinal hali benim elimde senden falan alıp da kullandığım yok canım kardeşim.Ayrıca sana mı soracağım hangi avatarı kullanıp kullanmayacağımı?
Şunu da belirteyim bu kara kalem çalışması bir yakınıma ait hani diyorsun ya orjinali diye o düzenleme kısmını yapıp Forza'da paylaşan da benim zaten @genki1914
bu başıma gelen 2. olay biraz sinir oldum doğru aslı senin olabilir devam et
Guti14

Çevrimdışı Giray Burak

ben kartal yuvası verileri falan beklıyordum ama.

Ama içim el vermedi yine bütçem yettikçe alışveriş yapıcam .buna ne diye sen yorum getiriyorsun .bu benim kendi iç hesaplaşmam, sen oradaki tshirtlerden kulübe daha çok para kalıp kalmadığını biliyorsan cevap ver .sanane benim q7 ye olan tepkimden .
takımın topçusu şu anda ,susuyorum . ne eleştiri yaparım şu anda nede överim q7 yi şu anda .sene sonun verdiği katkıya göre konuşurum.
Ohooo seninki biseymi , Ben Q7 gelirse Besiktasliligimi askiya alican diyip  de hala burada yazanlari gördüm :bandit:

yedek olduğunu nerden biliyorsun ?
Quaresma ve kerim frei varken Biaraz zor alir O Formayi Olcay !
Artik teknik direktörümüz TAKINTILI RUH HASTASI BILIC degil Formayi hakedene veren Gencleri parlatan Taktik ustasi SENOLGUNES Hatirlatirim @Deniz

Çevrimdışı Giray Burak

Ohooo seninki biseymi , Ben Q7 gelirse Besiktasliligimi askiya alican diyip  de hala burada yazanlari gördüm :bandit:
ne yalan söyliyim hala içim soğumadı q7 konusunda .biraz sinirim geçti sadece.ama gomez rodolfo transferleri beni umutlandırdı.
İnşallah katkı verir bütün transferler ,

Çevrimdışı Jukebox

Bu arada ciddi ciddi rode konuşuluyor.Bende isterim ozana vereceğimiz 6m'i ona verelim kiralayalım falan ama oyuncu gelmek ister mi ?
Münih bu adamı bırakır mı ? Guardiola'nın çok sevdiği bir adam geçen seneki sakatlıklarla sık sık da ilk 11 oynamaya başladı.
Biraz hayal gibi bu adamı almak..

Çevrimdışı talha

:lol: :lol:

Halen daha diyorum ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz .ok fazla gaza geliyorsunuz. Hayal kırıklığı yaşarsınız sonra.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Metin

Önce soruna cevap vereyim.Evet t-shirtlerden klube daha fazla para geliyor.Bende bu kartal yuvası etkinliğinde forma dışında bütçemin yettiği kadar alışveriş yapacağım.İkincisi takımın topçusu evet ama sen susmuyorsun.Önceki tartışmamızı hatırla karşındaki insanı dinleyebilecek ve saygı gösterecek kadar anlayışlı olmadığın için tartışmıştık seninle.Aslında yazmayacaktım çünkü ölümüne quaresma destekçisi gibi görülüyorum,bu konuda da moderasyona şikayette bulunmuştum ama dikkate alınmadı.Bugune gelirsek demeye çalıştığım neden futbolculara bakıp klube destek verip vermeyeceğini tartışıyoruz?İsimlere bakmadan elimizden geldiğince destek olmaya çalışsak daha iyi olmaz mı?

Çevrimdışı talha

ne yalan söyliyim hala içim soğumadı q7 konusunda .biraz sinirim geçti sadece.ama gomez rodolfo transferleri beni umutlandırdı.
İnşallah katkı verir bütün transferler ,

Bana Dji ve Ozan'ı getirsinler Quaresma'yı tamamen görmezlikten gelirim.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Konu Dışı: İstanbul'dakiler Beşiktaş İskele'sine Kartal Yuvası Çadırı kurulmuş bilginize. 28 Ağustosa kadar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Deniz

Quaresma ve kerim frei varken Biaraz zor alir O Formayi Olcay !
Artik teknik direktörümüz TAKINTILI RUH HASTASI BILIC degil Formayi hakedene veren Gencleri parlatan Taktik ustasi SENOLGUNES Hatirlatirim @Deniz
olcay bu sezon bence de eskisi kadar forma alamayacak ama hiç oynamasa bile 30 maçta görev alacaktır.Ayrıca son 3 sezonun en fazla forma giyen oyuncusu da olcay şahan,bu sezon kim gelip ondan 10 numaralı formayı alabilirdi?Oynamadan kimseye forma verilmez kimseden de forma alınmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba