2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904235 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

2011-2012 sezonunda, 26 Kartal Yuvası mağazasından 14 m gelir elde edilmişti. 2014-2015 sezonunda 67 mağazada 53 milyon gelir elde ettik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

"Ertan Göksu diye bir arkadaşımız var. Slaven Bilic’in menajerliğini yaptı. 3 oyuncu ile bizle işi oldu. Biri Eneramo’ydu. Diğerlerini hatırlamıyorum. Ödediğimiz ücretler bu orandadır. Eneramo’yu Bilic istediği için aldık."

başkan yapma gözünü seveyim. neden hatırlamıyorsun acaba diğer oyuncuları?

Çevrimdışı can1903

Başkandan Rüzgar'a sert sözler ;)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

"Ertan Göksu diye bir arkadaşımız var. Slaven Bilic’in menajerliğini yaptı. 3 oyuncu ile bizle işi oldu. Biri Eneramo’ydu. Diğerlerini hatırlamıyorum. Ödediğimiz ücretler bu orandadır. Eneramo’yu Bilic istediği için aldık."

başkan yapma gözünü seveyim. neden hatırlamıyorsun acaba diğer oyuncuları?

Hatırlıyordur da işine gelmiyordur.

Hayır daha yeni aldın diğerini ne çabuk unutursun.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fikret Orman'dan Rüzgar Sağnak'a : "Amcanın hatrı var ama dur, seninle de konuşacağız".

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aa1903

Hatırlıyordur da işine gelmiyordur.

Hayır daha yeni aldın diğerini ne çabuk unutursun.  :lol:

başkan çok güzel konuşuyor, parti kursa tek başına iktidar olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

başkan çok güzel konuşuyor, parti kursa tek başına iktidar olur.
Evet gercekten cok guzel konusuyor :claps: :claps: :claps:
Ben Başkanı cok seviyorum sonuna kadar da destekliyorum Kupa basarusi haric her alanda cok dogru ve onemli isler yapti :tabe:
Ama koru korune savunanlardanda degilim ayni zamanda bayagida elestiririm ama burada oyle savunanlar varki elestirdigin zaman Aninda Seni linc ediyorlar Troll muamelesi yapiyorlar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman:"Kartal Yuvası gelirimiz 53.1 milyon TL oldu"
Fikret Orman: "Kartal Yuvarı gelirleri, stadyum bittikten sonra 100 milyonlara gelecektir."
deniz müthiş kar 14 m dan 53.1 m nerdeyse 4 katı çok çok iyi

Çevrimdışı Tolga

Bursa başkanı ile Gs başkanı Ankara'da Volkan Şen için görüşmüştür dün Aspor'da son dakika olarak verdiler çünkü.

Ayrıca E.Sağlam basın toplantısında Hamza'nın Ozan'ı istediğini fakat vermediklerini ve konunun kapandığını söyledi.

O yüzden Gs'nin alabileceğinden korkmayın.Bizim verdiğimiz ücretlere de çıkamazlar.

Tabi yine de elimizi çabuk tutup bu işi bittmeliyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı beşiktaşk

Fikret Orman'ı başkan olduğu günden beri severim desteklerim. Hataları olmuştur evet ama şuan Beşiktaş doğru yolda bir kere başkan olmak adamın senelerdir hayali. Tam bir Beşiktaş taraftarı bu konuşması da bence mükemmeldi. Hiç değilse zor zamanda taşın altina elini koyan ve zor şartlarda kulübü bir yerlere getirmeye çalışması bilr taktiri hak ediyor bravo başkan. İleride düşündüğü projeler ise hiç söylemiyorum.  Kimsenin elinde sihirli değnek yok zamanla olacak her şey...

Çevrimdışı Giray Burak

q7 geldi diye ,alışveriş yapmam diyordum .hatta buradada yazmıştım .
ettiğim lafı yicem ve bugün alışveriş yapıcam .
bir şey sorucam sadece ,2 forma almıştım zaten ,tshirt almayı düşünüyorum .
tshirt lerden falan kulübe daha çok para kalıyor diye biliyorum.doğrumu .

Çevrimdışı Metin

Evet gercekten cok guzel konusuyor :claps: :claps: :claps:
Ben Başkanı cok seviyorum sonuna kadar da destekliyorum Kupa basarusi haric her alanda cok dogru ve onemli isler yapti :tabe:
Ama koru korune savunanlardanda degilim ayni zamanda bayagida elestiririm ama burada oyle savunanlar varki elestirdigin zaman Aninda Seni linc ediyorlar Troll muamelesi yapiyorlar...
Boşver sen onları yunus emre nerelerdeydin özlettin kendini :D Sen yokken buralar çok sessiz kalıyor

Çevrimdışı beşiktaşk

Bende tshirt lerden daha çok para kaldığını biliyorum yanılıyorda olabilirim. Formanin büyük bir kısmı üretici firmaya gidiyor. Ama bencr gorma tshirt ne bütçen varsa al sonuçta Beşiktaş'ımız kazanıyor.

Çevrimdışı beşiktaşk

Bende tshirt lerden daha çok para kaldığını biliyorum abi yanılıyorda olabilirim. Formanin büyük bir kısmı üretici firmaya gidiyor. Ama bencr gorma tshirt ne bütçen varsa al sonuçta Beşiktaş'ımız kazanıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rüzgar yine konuşacak bakalım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Fikret Orman'ı başkan olduğu günden beri severim desteklerim. Hataları olmuştur evet ama şuan Beşiktaş doğru yolda bir kere başkan olmak adamın senelerdir hayali. Tam bir Beşiktaş taraftarı bu konuşması da bence mükemmeldi. Hiç değilse zor zamanda taşın altina elini koyan ve zor şartlarda kulübü bir yerlere getirmeye çalışması bilr taktiri hak ediyor bravo başkan. İleride düşündüğü projeler ise hiç söylemiyorum.  Kimsenin elinde sihirli değnek yok zamanla olacak her şey...
:ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Boşver sen onları yunus emre nerelerdeydin özlettin kendini :D Sen yokken buralar çok sessiz kalıyor
Tatildeydim kardesim , Birde Zirt pirt herseye moderasyin cezasi aliyorum ne yalan soyleyeyim Hevesim kacti artik , Eskisi kadar Istahli heyecanli bir sekilde yazmıyorum...
Bu arada Bu vasita ile @talha @TALAT abi ve @Armağan Bozkurt abi sizede Cevap vereyim Besiktas taraftari adli Nick Bana ait degil ....
Forumda Cift uyelik yasak ve Uyelik iptali nedeni !!
Ben kimseden korkmam Söyleyeceklerimi direk Muhatabina soylerim az cok tanimissinizdir beni !!
Oyle cift uyelik acip da Trolluk yapacak kadar........... bir insan degilim Ben Besiktasliyim !

Çevrimdışı beşiktaşk

Abilerim kardeşlerim yalçın Karadeniz hakkinda düşünceleriniz nelerdir? Benim bu adama kanım isinmiyor bir türü

Çevrimdışı Metin

Sen zaten oyuncuya göre klube destek olup,alışveriş yapıyorsan hiç yorma kendini boşa.@Necmi abi gerek yönetimi eleştirirken dikkat ederek konuşmamız konusunda olsun,gerek kendi oyuncularımız hakkında konuşurken olsun bu forumun belli kuralları var.Bu arkadaşın alıntıladığım cümlesi ne derece uyar bu forum ortamına sen karar ver istersen.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rüzgar yine aldı suyunu :kop:

Çevrimdışı Giray Burak

Sen zaten oyuncuya göre klube destek olup,alışveriş yapıyorsan hiç yorma kendini boşa.@Necmi abi gerek yönetimi eleştirirken dikkat ederek konuşmamız konusunda olsun,gerek kendi oyuncularımız hakkında konuşurken olsun bu forumun belli kuralları var.Bu arkadaşın alıntıladığım cümlesi ne derece uyar bu forum ortamına sen karar ver istersen.
kardeşim ben ne diyorum ,sen ne anlıyorsun.
yıne q7 tartiımasımı açalım burada.Beşiktaşın topçusu diye ses çıkarmıyorum artık .başarılı olmasını da sendende çok istiyorum.
onuda geçtim ben burada hakaret vari birşey yazarsam beni uyarmak sana düşmez kardeşim .yöneticisi var denetçisi var forumun.

Dogru olanda bu zaten :ok:
Ben Forma alacagim 2 tane Biri 33 Gomez digerinede Quaresma ama 17 Quaresma degil , Forma alip ekstradan para vererek 7 Quaresma yazdiracagim...
Bu arada gelmesin diye ortaligi inletenlere soyluyorum Suan Q7 formalari Satis rekorlari kiriyormus ve en cok satan formaymis herkes Jest olsunn diye 7 Quaresma yazıyormuş 17 degil...
Q7 formalarinin ne kadar sattigini buradan anlayabilirsiniz...
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 13:05:52 Yunus Emre Dökmeci ]

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Tatildeydim kardesim , Birde Zirt pirt herseye moderasyin cezasi aliyorum ne yalan soyleyeyim Hevesim kacti artik , Eskisi kadar Istahli heyecanli bir sekilde yazmıyorum...
Bu arada Bu vasita ile @talha @TALAT abi ve @Armağan Bozkurt abi sizede Cevap vereyim Besiktas taraftari adli Nick Bana ait degil ....
Forumda Cift uyelik yasak ve Uyelik iptali nedeni !!
Ben kimseden korkmam Söyleyeceklerimi direk Muhatabina soylerim az cok tanimissinizdir beni !!
Oyle cift uyelik acip da Trolluk yapacak kadar........... bir insan degilim Ben Besiktasliyim !
Valla dun gece baya bir kulaklarini cinlattik. Hevesin kacmasin kardesim seninde yorumlarin onemli burasi icin. Her besiktaslinin yorumu degerlidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

deniz müthiş kar 14 m dan 53.1 m nerdeyse 4 katı çok çok iyi

Keşke kar olsa hepsi ama o rakamlar ciro.Yine de satışları 3 e 4 e katlamışız. Açıklamayı dinlemedim ama bu senenin ise 4 ay daha var.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Giray Burak

Dogru olanda bu zaten :ok:
Ben Forma alacagim 2 tane Biri 33 Gomez digerinede Quaresma ama 17 Quaresma degil , Forma alip ekstradan para vererek 7 Quaresma yazdiracagim...
Bu arada gelmesin diye ortaligi inletenlere soyluyorum Suan Q7 formalari Satis rekorlari kiriyormus ve en cok satan formaymis herkes Jest olsunn diye 7 Quaresma yazıyormuş 17 degil...
Q7 formalarinin ne kadar sattigini buradan anlayabilirsiniz...
beni zorla polemiğe çekiyorsun ,kanıt istiyorum senden en çok q7 forması satıldığına dair.
kesin konuşmalarını ispatlaya bilirsen amenna.